31 december 2011

Hej hopp mina vänner!
Nu blir det ett litet snabbt inlägg för jag måste springa in i duschen snart, ska köra om en dryg timme. Igår kom min älskling och hämtade mig på stationen och så somnade jag gott bredvid honom, som alltid! :) Nu har jag fått låna bilen av pappa, bakat nyårsmuffins och haft en mysig förmiddag med mamma. Ska strax köra mot Helsingborg för att hämta Malin och först lämna mamma i Lund! Sen bär det av mot BÅSTAD för en grym nyårsafton. Är så taggad! Har saknat mina skånska vänner så otroligt mycket, åtta veckor sen sist ju - galet!

Nu blir det många muffinsinlägg känner jag, så snart får det räcka :P Men det blev ett helt gäng muffins till ikväll med olika fyllningar. Dumle, smarties och marshmallows. Grymt gott!

Vi hörs kanske ikväll annars imorgon när alla piggnat till och är vakna! Så då önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR och en helt fantastisk afton!

PUSS & KRAM ♥




Mot Malmö!

img_0955 (MMS)

Äntligen sitter jag på bussen som ska ta mig hem till ljuva Malmö! Eller ljuva familj, pojkvän och vänner - Malmö är ju inte speciellt ljuvligt för tillfället med allt som händer. Men trots det är det alltid precis lika skönt att komma hem och andas Malmö-luft igen. Förutom julafton förra helgen så har jag inte varit hemma på åtta veckor, alldeles för länge! Så nu är det färdigjobbat för detta året och jag är tillbaka i Jönköping den 9 januari för då drar skolan igång igen. Men nu ska jag mysa mysa mysa och njuta! På tal om ingenting, så gjorde mina muffins succé på jobbet idag, de blev såååå goda och såååå kladdiga! Mums! Tänkte baka likadana till imorgon och ta med mig till Båstad fast med lite andra roliga fyllningar i. Vi hörs säkert under resans gång, nu ska jag koppla av och lyssna på underbara U2. Vi stannar i Halmstad där jag byter buss mot Malmö! Puss & kram så länge!


Solsken!

img_9562 (MMS)

Imorse när jag var på väg till jobbet sken solen och det kändes riktigt härligt att vara ute! Till skillnad från igår när det regnade hela dagen och blåste.  Nu har jag lunch men ska snart gå ut i butiken igen, tar en kortare lunch idag för att jag ska kunna gå tidigare till min buss vid 18.30! Ha en trevlig dag så hörs vi :)  Kram!


Jag har bakat!

Hej på er!

Nuuu måste jag sova, som vanligt sent. Efter jobbet idag har jag fixat en massa här hemma och nu är allt färdigpackat, muffinsen är inplastade och väldigt goda och jag ska hoppa direkt i säng nu. Ögonen slocknar vilken sekund som helst!

Imorgon är sista jobbdagen innan nyår och jag får äntligen lite jullov (förutom allt plugg vi har) men jag tänker ta ledigt ett par dagar nu. Är tillbaka i Jönköping den 10 januari så det blir hela tio dagar hemma i underbara och efterlängtade Malmö. Vi ska hitta på så mycket skoj och mysigt! På lördag firar vi som sagt nyår i Båstad och jag ser verkligen fram emot att träffa alla vännerna igen!

Hoppas att ni haft en underbar dag trots regnrusket, fy sjutton vad det har varit storm och regnat här idag.

Sov så gott, vi hörs imorgon! Här kommer lite bilder på mina chokladmuffins med smarties i. Jag ska ta med mig dem till jobbet imorgon så att folk kan smaska i sig på lunchpauserna!

Sleep tight, kram ♥




Fina muffinsformar är nästan ett måste!

Fyllde upp med smeten ungefär 3/4 av formarna och så in i ugnen i 15 minuter.


Krossade lite smarties och hällde i formarna..

Et voilá!


Och några utan!


I fikarummet med Sofis mode

img_3078 (MMS)

Nu sitter jag i fikarummet med en chai latte och nya Sofis Mode! Så himla härligt de sista femton minuterna av lunchtimmen att bara sitta ner och läsa en tidning. Love it!  Ikväll har jag typ tusen saker att göra när jag kommer hem - så vi hörs lite senare! Ska försöka vara duktig med allt jag måste fixa, och inte i sista minuten..! Hörs sen! Kram :)


Work!



Nu sticker jag till jobb! Lite piggare idag. Men det är bara för att jag laddat upp med underbara Killers hela morgonen. Annars går det inte! Jag blir så oerhört glad av deras musik! Så nu kör vi helt enkelt! Mot jobb och energikrävande REA-kunder! :D

Puss & Kram



Blåbär till frukost

God morgon!

Jag hade velat sova fem timmar till.. ögonen går knappt att hålla vakna. Men det måste dem tyvärr! Ikväll ska jag skärpa mig och lägga mig tidigt. Behöver verkligen sova mer!

Nu ska jag käka lite frukost - A-fil med All Bran och blåbär, så himla gott med blåbär till frukost! :) Hoppas att ni får en trevlig dag mina vänner.

Kram ♥


Sov gott!



Nu är det verkligen dags att sova! Jag har kommit in i en dålig dygnsrytm igen, måste komma ur den snarast! Nattuggla är mitt sanna jag men det är inge vidare när klockan ringer tidigt imorgon.

Så därför säger jag sov gott, vi hörs imorgon!
Kramar ♥


Örhängen

Hej mina vänner!

Det blir inte mycket bloggande nu när jag jobbar så långa dagar. Ska försöka skärpa mig! Jag kom hem runt åtta ikväll, efter tio timmars jobb även idag är mina fötter helt förstörda. Hur jag ska få på mig mina skor imorgon utan två paket plåster förstår jag inte... gnäll!

Idag på min lunch sprang jag ner och köpte strumpbyxor inför nyår, måste ju vara ute i god tid så att de inte tar slut! :P Sen hittade jag även ett par örhängen på Lindex som matchar paljetterna på klänningen. Vad tycks?



Nyår i Båstad

img_5320 (MMS)

(Bild från förra nyår hos Kevins kompis) Har precis sagt godnatt till älsklingen efter ett långt samtal. Vi har alltid lika mycket att prata om så därför blir det lätt för sent i säng, som nu till exempel. På lördag är det nyårsafton och i år ska vi fira i Båstad, det kommer bli riktigt trevligt och nästan alla vännerna kommer att vara där! Tråkigt är det dock att min kära syster ska fira i Göteborg och Kevin i Malmö. Ibland blir det lite knepigt när man ska försöka få ihop allt med olika umgängen och såvidare. Normalt sett på nyår brukar jag börja kvällen med mina fina vänner och avsluta den med Kevin och hans vänner men i år blir jag utan nyårskyssen eftersom vi är i Båstad. Har blivit lovad ett par pussar från Fanny och Malin så jag är ändå nöjd! :) Hur ska ni själva fira nyår? Sov gott, puss och kram!


Mellandagsrea!

Hej! ♥

Jag är helt slut i kroppen efter en lång dag på Gina Tricot, mitt i REA-kaoset och alla galna kunder. Vi började jobba klockan 7.00 imorse vilket innebar att jag inte festade igår. Tråkigt eftersom juldagen är en av de roligaste utekvällarna på året, men så är det ibland!

När vi hade REA-märkt i princip hela butiken åt vi en mysig frukost tillsammans alla tjejerna innan vi öppnade dörrarna klockan 10. Det vällde in tjejer som köade utanför. Helt galet var det men riktigt roligt, tiden gick fort och man hann inte känna efter. Så fort vi stängt butiken och började städa kändes det verkligen hur otroligt trött man var i benen och fötterna. Resten av mellandagarna jobbar jag från 10 - 19 så jag har ett par långa dagar framför mig.

Innan jag lägger mig nu snart tänkte jag bara lägga in lite bilder från helgens julfirande i Malmö. Som jag skrivit innan var vi hos pappsi på lillejul som vi kallar det och på julafton firade vi med mamsi och hennes sida av släkten.



Hos pappa




Finaste farmor & farfar!



Julaftonsmorgon hos mamma





Kvällen tillbringade vi hos moster




Nu tänkte jag ringa min älskling och krypa ner under täcket - behöver sömn!
Sov gott mina vänner, vi hörs imorgon. Kramar!


Efva Attling

img_5192 (MMS)

Jag skrev ju tidigare att jag skulle lägga ut bilder från min scrapbook och på de andra julklapparna men jag har inte hunnit! Så därför blir det en liten bild på örhängena jag fick av Kevin, från Efva Attling!  Jag börjar jobba klockan 7 (!) imorgon för att märka om alla REA-varor, men jag kan verkligen inte sova. Jag sov så himla gott och länge inatt, det blir alltid så när jag sover bredvid älsklingen. Många säger att det är skönast att sova själv men jag är nog en av de få som faktiskt sover godare bredvid någon! I detta fall Kevin då :). Så därför är jag klarvaken nu. Inte så bra. Men det finns inte så mycket att göra mer än att blunda och hoppas på det bästa.  Jag hoppas att alla är ute och dansar och firar årets festligaste dag! Nästa år ska jag försöka att vara ledig dagen efter juldagen! ;)  Sov gott vänner! Kram!


Scrapbook

img_1558 (MMS)

Då var jag på väg hemåt igen, eller till mitt ena hem! Malmö kommer alltid att förbli mest hemma för mig :) men hur som helst så sitter jag på bussen på väg till Jönköping! Det har varit två fina dagar hemma med mina nära och kära! Efter att vi hade firat hemma hos moster igår åkte jag hem till min underbara pojkvän och firade lite jul med honom. Han fick en kavaj och en fluga av mig i julklapp och jag fick världens finaste örhängen från Efva Attling! Jag fick även två parfymer av Kevins mamma, ett litet paket med DKNY/Apple, den gröna och den rosa - luktar så jäkla gott! I fredags fick jag ju Viktor & Rolfs Flowerbomb av Anette så nu har jag massa goda parfymer. Visar lite bilder senare på allt fint jag fått i helgen. Men en av de finaste julklapparna var från Emelie, hon hade gjort en scrapbook till mig med bilder från flera år tillbaka med teman på varje sida. Älskar den! Även därifrån måste jag visa lite fler bilder när jag kommit hem ikväll. Nu ska jag läsa de tidningar jag köpte i fredags men som jag somnade ifrån :P Hörs senare! Kram


GOD JUL!

img_4902 (MMS)

God jul allesammans! Igår firade vi jul hos pappa med farmor och farfar och det var lika mysigt som vanligt! Idag har vi också haft en underbar dag, vii började med julaftonsmys hos mamma med frukost och julklappar, alltid lika mysigt - har blivit en tradition att jag, mamma och Emelie firar jul på morgonen. Vi var en sväng i kyrkan med farmor och mös, sen blev det givetvis Kalle och nu är vi hos min moster utanför Lund för att fira mer! Önskar er  en underbar afton och hoppas att ni har en god jul! Kram på er!


Trafikkaos!

img_5134 (MMS)

Efter en liten försening sitter jag äntligen på bussen! Naturligtvis fick vi vänta, det är alltid något strul med bussarna och tågen kring jul, men nu fick vi en extrabuss som bara kör till Helsingborg och Malmö, inga små mellanstopp! Dessutom är vi väldigt få på bussen  och än så länge sitter jag ensam - skönt! Nu ska jag njuta av U2 och läsa mina nyinköpta tidningar. Hoppas bussen kör iväg snart! Kramar


Suit up!

Nu är det snart dags för mig att bege mig till jobbet! Dagen till ära har jag min nyinköpta blus som jag köpte igår. Fluga till det och mina nya uggleörhängen, även dem från Gina. Flugan är från Beyond Retro! Hoppas att det är mycket folk i butiken idag, blir så mycket roligare att jobba då och tiden går fortare!

Väskan är nu packad med julklappar och jag är snart redo - så vi hörs när jag sitter på bussen mot Malmö!

KRAM ♥




Dagen före julafton

God morgon vänner ♥!

Idag får jag äääntligen åka hem till min pojkvän och familj i Malmö! Tyvärr hinner jag inte träffa vännerna förrän till nyår, men det är bara en vecka. Men mer än så får det inte bli, det är redan sju veckor sen jag var hemma sist!

Jag jobbar fram till klockan tre idag och sen tar jag bussen direkt därefter, hoppas att vi slipper förseningar! När jag kommer fram till Malmö står Emelie och Kevin med en taxi och väntar på mig, så kör vi mot pappsi för att fira jul med farmor och farfar :) Ska bli så mysigt att träffa alla igen!

Vi hörs kanske senare, nu måste jag sminka mig. Det kommer kanske en snabb bild på kläderna sen! Vår chef ville att alla skulle vara lite extra finklädda idag - så vi får se vad jag slänger på mig.

Kramar /C.



Frukost med Emma

img_1848 (MMS)

Imorse mötte jag upp min fina Emma för en frukost nere på stan. Jag handlade de sista julklapparna och har även handlat lite kläder nu på mitt jobb! Sitter i lunchrummet nu och ska snart springa ut i butiken igen. Hoppas att ni har en mysig torsdag! Vi hörs senare :) kramar!


Äntligen är den min!

Jag hämtade min klänning idag, den jag beställde till nyår. Den har varit vilse i Jönköping sen en vecka tillbaka men nu fick jag tag på den - tack och lov! Den ser ut precis som på hemsidan och som jag tänkt mig. Hur skönt som helst! :) Slänger in två bilder som jag tog lite snabbt bara. Nu är det dags för mig att sova! Ska bara slå min älskling en pling för nu är han hemma från Spanien!

Sov gott allihopa, kramar ♥



Blir inte bra bilder men det enda ljuset jag har är på badrummet! Men det får duga ikväll!


Rocky Road

Hej mina vänner!

Jag kom hem för nån timme sen, jobbade till halv åtta och sen var vi hemma hos sötaste Anna för lite julmys. Hon hade bakat Rocky Road-godis och det var första gången jag smakade det. Hej och hå! Godaste godis jag någonsin smakat, så himla gott. Har ni smakat det nån gång? Måste verkligen testa att göra det själv snart! Anna hade gjort dem från Leilas receptbok och här har ni receptet!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Kram ♥



19 december


You say you want
Diamonds on a ring of gold
You say you want
Your story to remain untold

But all the promises we make
From the cradle to the grave
When all I want is you




Kan inte få nog av underbara U2!


Fjärde advent

img_3331 (MMS)

Lite julfrukost idag - det är trots allt fjärde advent vilket känns helt ofattbart. Julafton nästa vecka! Förutom alla julklappsgalna kunder på jobbet så känns det inte alls som dagarna innan julafton. Kanske för att det fortfarande inte snöat mer än tre snöflingor? Tråkigt! Nu är det snöblandat regn utanför - inte alls mysigt. Om någon timme är det dags för mig att jobba, så vi hörs senare! Trevlig söndag! Kram


artonde december

Hej godingar!

Jag är väl medveten om att jag inte skrivit något sen i torsdags, men jobbet, skolan och vännerna (med all glädje!) tar upp min tid! Mestadels är det jobbet som gör att jag inte orkar skriva något när jag kommer hem, är helt slut på kvällarna.

Men igår efter att jag slutat hämtade Hanna upp mig och Anna och så körde vi och handlade pizzaingredienser med Jacob och Alex. Vidare till Elin och så var pizzalagningen igång - det blev så himla gott! Vi hade en mysig kväll framför Svenska hjältar och vi grät allihop. Fint men tårdrypande program.

Idag har jag jobbat och därefter bara tagit det lugnt, försöker bli frisk (!). Är kanonförkyld. Punkt slut.

Förutom att jag mest legat under lager av filtar i soffan ikväll så har jag provat lite olika frisyrer i brist på annat att göra. Jag testade rosettfrisyren men med mitt lilla hår blev det en väldigt ynklig rosett, men det funkade. Hårstråna spretade åt lite olika håll men äh - det var kul att testa! Sen provade jag mig fram lite och fick fram en väldigt söt frisyr som fortfarande håller sig kvar. Mitt hår brukar alltid glida ur nålarna eller bara falla ihop men den här lilla snurran sitter precis där den ska.









Nu - sängen! Sov så gott vänner. Vi hörs definitivt imorgon, efter jobb då såklart.
Kram ♥


Vodkameloner och julfest!

Hej!

Idag har jag varit på skolan hela dagen med Anna, vi fixade arbetet så att det är så gott som klart nu. Så snabba har vi aldrig varit, vi fick reda på uppgiften i måndags och vårt arbete som ska redovisas i 50 min efter jul är redan färdigt - love it. Sen ska vi göra ett individuellt arbete också + att plugga till tentan så det är en hel del att göra!

Men gårdagen var iallafall grymt lyckad, vi började med förfest hos Jacob som hade sprutat in vodka i två meloner, blev faktiskt riktigt gott! Han hade bakat en kladdkaka också men den var alkoholfri ;). Vi hade köpt Jäger att dela på också så förutsättningarna var goda för en lyckad julfest. Vi fortsatte festen på skolan där resten av folket var, det bjöds på julmacka och härlig musik av Bockfrämmat. Vidare sen drog vi till en klubb i stan som de hyrt för bara oss. Vi hade så himla roligt!

Idag har jag mått som jag förtjänat, att festa med förkylning och lite feber gynnade mig inte. Men det var det värt. Jag börjar känna mig lite bättre nu vilket är tur för jag ska jobba fredag - tisdag och däremellan har vi föreläsningar.

Hoppas att ni haft en fin dag! Här kommer lite bilder från igår. Hade inte kameran med mig så mobilbilderna får duga.

Puss!


Gårdagens outfit med nya byxorna från Gina i skinnimitation

Jacobs meloner och kladdiga kladdkaka, sjukt gott!











Tack fina, fina vänner för en grym kväll!


He's more than just a vampire

Hej vänner!

Jag är sent uppe idag - I know it. Jag håller på att bli sjuk och jag gillar det inte, har definitivt inte tid med det just nu. Jag jobbar fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och jag vet att de verkligen behöver mig eftersom jag är extra och schemalagd då, så jag har varken tid eller lust att inte jobba. Jag måste jobba! Så att min hals jävlas med mig nu är ingen höjdare. Har sovit i soffan flera timmar i eftermiddags med halsduk och under lager av filtar. Jag vaknade halv nio, jag som aldrig sover på dagen. Så därför är jag väldigt pigg just nu.

Twilight gick ju på kanal 5 idag till min förtjusning, det var så längesen jag såg första filmen och har nästan glömt hur bra den är. De är så unga i den här filmen, hur söta som helst. Bellas och Edwards första kyss hade man ju kunnat dö för! För Edward Cullen hade jag kunnat bli vampyr vilken dag som helst.

Robert Pattinson är inte bara en bra skådespelare och en vacker människa utan även en riktigt bra sångare - he's got the whole package so to speak! Några av hans låtar är med i filmerna, om ni inte lyssnat på hans musik så kan ni höra dem här! Let me sign (riktigt bra 50 s in i låten!), Never thinkIt's all on you! Lyssna och njut mina vänner. Underbar röst och musik.

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Håll tummarna för att min feberfrossa inte är feberfrossa för vi ska ju på julfest imorgon i skolan!

Sleep tight ♥



Personligt rekord!

Hej hopp!

Nu är jag äntligen hemma, det har varit en lång dag och jag kan väl säga att jag bokstavligt talat vaknade på fel sida idag. Vår nya kurs startade idag och det vill man gärna vara med på vid introduktionen. Föreläsningen började 9.00 och 8.47 (!) vaknade jag. Jag hade alltså sovit förbi tre alarm, och jag har den värsta signalen som finns på iPhonen och även högsta volymen. Helt sjukt..

Jag sprang in på badrummet, satte in linserna och borstade tänderna, tog på mig något utan att tänka efter vad, sprang ut genom dörren och sprang HELA vägen till skolan. Jag trodde att jag skulle svimma på vägen, var så sjukt hungrig också! :P Men jag klarade det och satt inne i föreläsningssalen 9.00. Och för er som känner mig så vet ni hur mycket tid jag behöver på morgonen! Jag orkar inte stressa på morgonen, måste kunna äta frukost och titta på lite Vänner haha. Så 13 minuter från sängen till skolan är rekord för mig.

Därefter gick jag direkt till jobbet, trött och förvirrad men kom igång ganska snabbt eftersom tempot i butiken aldrig är lugnt, härligt! Nu ska jag käka lite mat och sen plugga.

Kram på er ♥

Jul, jul, jul

Tjejerna gick precis hem, vi har ätit oss proppmätta på julcheesecake och massvis med godis och pepparkakor. Fritte hade bakat snickerskakor och biskvier, så himla goooda! Nu är vi runda och fina allihopa hehe. Tanken var att vi skulle se en mysig julfilm men vi fastnade framför Mysteriet på Greveholm som enligt mig är den bästa julkalendern genom tiderna. Såå mysigt! Vi såg många favoritavsnitt och hade en supermysig kväll.

Nu tänkte jag slå på en film och krypa ner under duntäcket. Hoppas att ni haft en trevlig helg, kram!








Spontan utekväll

God morgon!

Jag är medveten om att det var två dagar sen jag skrev sist, för dåligt! Jag har haft alldeles för mycket att göra, men nu är allt klart, arbetet inlämnat i fredags och jag jobbade hela dagen igår. När jag kom hem var tanken att jag bara skulle slappa och baka cheesecake till idag, så Hanna kom förbi och höll mig sällskap.

Kvällen slutade med en spontanutgång med drinkar först med Hanna och hennes pojkvän. Vi dansade i princip tills de stängde, möttes av E-type på väg ut och Hanna blev så sjukt hispig och jag har nog aldrig sett nåt sötare..! "Men Cicci detta är stort i Jönköping!" Efter E-type-hysterin käkade vi kebab innan vi fortsatte hem. Roligaste utekvällen på mycket länge :) Spontanitet blir alltid bäst!

Nu ska jag skynda mig iväg till Gina Tricot och sälja julklappar i fyra timmar och sen kommer tjejerna hem till mig ikväll för mys mys mys! Puss & kram sålänge



Motivation, tack

För att jag ska kunna göra bra ifrån mig med skolarbete så behöver jag nästan alltid försöka motivera mig själv med smågrejer. Det kan vara en god kopp te, levande ljus i hela lägenheten eller något gott att knapra på. Ikväll kör jag all in med alla tre. Har köpt pepparkakor som ska vara till min julcheesecake som jag ska göra imorgon, till söndagsmyset! Men jag var tvungen att öppna burken igår och smaka, vilket jag inte borde gjort för nu kan jag inte sluta. De måste vara de godaste pepparkakorna jag ätit! Men tre får räcka ;).

Jag kommer nog sitta ett bra tag till med arbetet så vi hörs senare igen. Hoppas ni har en mysig afton!



Nyårsklänning

Hej ♥

Examinationsseminariet gick jättebra idag! Vi var först ut efter att ha anmält oss frivilligt, det är ett måste för mig att få redovisa först. Nervositeten släpper fortare och man har inget att jämföra med. Om gruppen innan är JÄTTEBRA så blir man ju om möjligt ännu mer nervös. Men det gick jättebra för vår grupp, läraren var nöjd! Eller ja, för alla grupper :).

Emma och jag avrundade förmiddagen med en härlig och svettig timme på Friskis och nu sitter jag med arbetet som ska lämnas in imorgon. Har verkligen inget bra skrivhuvud idag, har fastnat lite.. Men deadline är inte förrän imorgonkväll om det nu skulle behövas, vilket jag inte hoppas! Kör på ikväll istället för imorgon är det ju Idolfinal!

Igår hittade jag förresten en jättesöt klänning på favoritsidan Asos som jag ska få av pappa i julklapp. Tänkte ha den på nyår!



Morgonpigg

God morgon fina ni! Om en timme ska jag bege mig till skolan med tjejerna för att redovisa arbetet vi skrivit om barnfattigdom. Efter det ska jag träna med Emma och sen direkt till biblioteket och skriva klart mitt individuella arbete som ska vara inlämnat imorgon 23:59! :P Så det blir lika mycket plugg och skrivande idag.

Vi hörs senare idag! Trevlig torsdag :) KRAM ♥



Solsemester-abstinens!

img_6639 (MMS)

Hittade den här bilden på Malin från en natt på Phi Phi. Jag vill utomlands. Nu! Jag vill verkligen det. Thailand i två veckor över jul och nyår hade varit på sin plats. Fira tolvslaget i en tunn klänning utan strumpbyxor och utan dunjacka, på en strand, med en frozen daiquiri i ena handen och flipflopsen i den andra. Det hade varit livet! Synd att ingen av oss kan åka då hehe. Men drömma får man! Nu måste jag sova! Sov gott, kram!


Julklappstips!

Innan jag sätter igång med plugget ordentligt så måste jag visa er en sak som jag testat - ett fjädersmycke till håret! Jag har ett par örhängen sen innan som är av fjädrar och jag älskar speciellt de jag fick av Emelie från London, så jäkla snygga. Så jag var bara tvungen att prova det där med hårsmycken också. Det var minst lika fint måste jag säga!

Det blir en rolig detalj, framförallt till festligare tillfällen skulle jag nog tycka. Man sätter fast den med en liten klämma, hur enkelt som helst - och så låter man fjädern trilla fram tillsammans med hårslingorna. Jag läste dessutom att man kan locka eller platta de här fjädrarna om man nu skulle vilja styla dem tillsammans med håret, de tål nämligen upp till 230 graders värme, ganska sjukt!

Så om ni har brist på julklappsidéer till en tjejkompis eller syster så är detta ett litet tips från mig! Den fjädern jag har är från märket Be Gorgeous och finns att köpa på Nellys hemsida! Här hittar ni dem :) Finns olika färger och utseenden!






Skolarbete och pepparkakor!

Jag är något trött på detta nu.. men det ska in på fredag så det måste verkligen bli klart, helst idag. Imorgon har vi ju examinationsseminariet i grupperna och då ska vi redovisa vårt arbete med två andra grupper. Så det blir en heldag med plugg, skrivande, öva in vad jag ska säga imorgon och så ska jag försöka hinna med att göra min julcheesecake!

På söndag ska vi ha julmys hemma hos mig med julfilmer och julcheesecake. Kan lägga upp recept och bilder sen! Mamma har gjort den flera år i rad nu och den är så himla god, så den måste ni verkligen prova på! Puss och kram sålänge ♥



Årets första snö

Hej! Äntligen har snön fallit! Nu känns det som om vintern är på väg. Det är inte mycket snö men det ligger åtminstone kvar på marken. Otroligt mysigt när den första snön kommer!

Jag kom hem från jobbet för en liten stund sen, har jobbat både igår och idag men resten av veckan ska jag plugga och fixa det sista inför examinationen på torsdag. Vi har gjort ett arbete i grupp som vi skickade in igår, som ska redovisas på torsdag men det individuella arbetet om genus och etnicitet ska vara inlämnat på fredag! Så det är det jag ska skriva ikväll tänkte jag. Klockan nio är det Desperate Housewives och det vill jag gärna unna mig så nu stänger jag ner allt som har med internet att göra, så att arbetet kan bli klart! :)

Vi hörs lite senare, trevlig kväll sålänge. KRAM ♥!



Trivs i min nya hårfärg! Just på denna bilden ser det väldigt ljust ut, men det är precis lagom tycker jag. Ska ta en bättre bild imorgon i dagsljus. Jag blev iallafall av med den riktigt ljusa färgen som inte alls matchade min utväxt :P.


5 december

Denna video har gått runt en del på internet. Jag fick en klump i magen när jag såg den, även om man är medveten om att mobbing pågår överallt så gjorde det ont i mig av att se det såhär. Det är väldigt viktigt att fler folk får se denna video! Hjälp varandra ♥.

Nu måste jag göra mig iordning, ska jobba snart! Kram sålänge.


Julfrukost med älskling

img_9436 (MMS)

Te, lussebullar och Vänner på TVn - har tänt ljus i hela lägenheten och det ösregnar utanför. Hade gärna sett lite snö men det får vi vänta med verkar det som! :( Nu ska vi ge oss ut i regnet på julklappsjakt! Hörs senare, puss!


Idolmys med tjejerna

Oj vilken myskväll vi har haft! Fyra tjejer, massor med mat, pepparkakor, lussebullar, julgodis, julmust - you name it. Vi såg givetvis Idol och pratade oss genom hela avsnittet :P! Men så blir det!

Vi lagade tacogratäng som för övrigt måste vara det godaste just nu - mums! Fritte gjorde fina frisyrer på oss och Elin fick en underbart söt rosettfrisyr. Önskar att jag hade haft långt hår till en rosett! Hur som helst, det har varit en riktigt härlig kväll tillsammans med fina vänner. Och om två timmar ska jag gå iväg och hämta min efterlängtade pojkvän som kommer med bussen då. Gud vad mysigt det ska bli att få kramas och pussas igen!

Jag hoppas att er fredag har varit lika fin som vår, vi hörs kanske senare annars imorgon. KRAM ♥





Fredagsmys på ingång

img_2787 (MMS)

Jag ska snart möta upp Fritte och Elin för att handla fredagsgott till kvällen! Tror vi ska laga tacogratäng och sen ska vi såklart se Idol :). Hanna kommer förbi lite senare också, mys! Nu måste jag städa undan lite för ännu senare ikväll kommer älsklingen. Pusskalas! Hörs senare :)


New me

Sådär! Nu har jag kommit hem från frisören, min väldigt duktiga frisör Ida! Jag kom dit, lagom nervös för att mitt hår skulle bli grönt. Inte för att jag misstrodde henne men för att det var såpass blekt innan. Men efter många förslag från henne så kom vi fram till en bra mix.

Jag tror hon blandade tre eller fyra nyanser och lade i en mörkare ton i botten för att det ska se mer naturligt ut, man är ju alltid lika mörkare undertill. Sedan kammade hon ut färgen på längderna och mitt ljusa lyser fortfarande genom men färgen är mycket mer lik min egen hårfärg och mina mörka ögonbryn! Jag är väldigt nöjd. Det känns nästan lite ljusbrunt som har blivit solblekt! Tack Ida! :)


Vad tycks?


Hos frisören!

img_0553 (MMS)

Sitter hos frisören nu! Ska bli spännande att se resultatet sen, lite nervös är jag men det kan inte bli värre än fult :P.. Hörs senare! Puss


Songbird

For you, there'll be no crying
For you, the sun will be shining
'Cause I feel that when I'm with you
It's alright
I know it's right

And the songbirds keep singing like they know the score
And I love you, I love you, I love you
Like never before

To you, I would give the world
To you, I'd never be cold
'Cause I feel that when I'm with you
It's alright
I know it's right

And the songbirds keep singing like they know the score
And I love you, I love you, I love you
Like never before
Like never before
Like never before


December

Jag kan inte förstå att det redan är december! Var är snön?





[weheartit]


Frukost!

img_0904 (MMS)

Frukost i soffan framför Vänner! Om några timmar ska jag iväg och jobba, slutar halv åtta! :) Hoppas att er dag blir underbar! Kram sålänge