Nostalgi

Se! Längre än så här kom jag inte.. jag skulle gått rakt in i duschen men jag hittade en gammal mapp med bilder från 2005 och framåt. Oldies, minst sagt! Det är så kul att titta genom gamla bilder. Kevin och jag träffades första gången i juli 2005 - det känns faktiskt inte så himla längesen men när jag ser bilderna och minnena ploppar upp - så känns det helt plötsligt som en evighet. 15 och 19 bast, småglin! :D


Jul i Köpenhamn -05


Sommaren -06

Oktober -06


Turkiet -07

Turkiet -08

Juni -11

Förändringarna är inte himla stora, men de känns :).


Parkhäng med ollonborrarna

Hej hopp! Allt bra med er idag?
Solen skiner så fint även idag, och strax ska jag göra mig klar för en eftermiddag och kväll på jobb. Idag jobbar jag till 22, lite segt.. Men efter klockan 22 har jag en helt jobbfri helg framför mig, ganska så exakt 87 timmar ledigt :P ska bli så oerhört skönt!

Igår mötte jag som sagt upp Kevin och hans goa vänner i Rönneholmsparken. De hade grillat för fullt och var mitt uppe i en kubbturnering. Emelie och jag hoppade in i vars ett lag, jag och Emma tog vårt lag till final men tyvärr avgjorde Michaela i vårt motståndarlag - så vi förlorade i finalen :P. Det var riktigt mysigt med parkhäng och fina vänner (och en invasion av megastora ollonborrar!)




Nu har jag äntligen slutat jobba! Det har ...

Nu har jag äntligen slutat jobba! Det har varit en lång och seg dag på jobb, och sååå varmt och kvavt. Men nu är luften frisk! Nu ska jag möta min fina pojkvän och hans vänner i rönneholmsparken där de grillar och spelar kubb, hur mysigt som helst! Emelie följer också med och förgyller kvällen :) hörs sen godingar! Puss!


Hello sunshine

Idag är det minst lika fint väder som igår. Tjejerna lämnade precis stan för att steka en hel dag nere på stranden i Kämpinge, men nepp - jag ska till jobb ikväll. Saken är den att vi har väldigt få lediga dagar tillsammans alla fyra, och egentligen skulle vi haft en av dem idag. Men det visste inte jag, så när min kollega frågade mig om vi kunde byta (så att jag var ledig i måndags istället) så tänkte jag att det var bra.. Men det visade sig att Emelie, Fanny OCH Malin var lediga idag allihopa. Typiskt :P! Men för att inte vara helt bitter så kan jag glädjas åt att vara ledig fredag, lördag och söndag - det ska bli underbart. Ser ut att bli en händelserik helg dessutom. Synd bara att lille Malin åker till Stockholm just denna helgen!

Jaha, vad gör ni idag då? Solar? Jobbar? Jag ska snart duscha och bara ta det lugnt innan jag börjar klockan 13.30. Jag hoppas att ni får en trevlig dag! Vi hade förresten en jättefin kväll igår, vi delade på flera liter jordgubbar och vaniljglass, kröp upp i Fannys soffor och njöt av filmen. Sen lämnade Malin av mig hos Kevin och där slocknade jag ganska snabbt.. ibland är jag ett väldigt trevligt sällskap.. haha.


Igårmorse :)

KRAMAR ♥


Burlesque-mania

Hej godingar!
Har ni det bra idag? Vädret är ju toppen så det känns som att ni borde ha det väldigt bra. Man blir så glad av solsken! Det tog knappt emot imorse att stiga upp strax efter fem. Det är helt sjukt tidigt för mig normalt sett men oj så härligt när solen lyser så tidigt. Likaså nu, skönt med en fri eftermiddag efter jobbet.

Om drygt en timme ska vi hem till käraste Fanny och mysa till det ordentligt. Malin fixar jordgubbar och Burlesque och Emelie och jag fixar sombreros med dippa och annat smaskigt. Så det kommer bli en tjejig kväll utan dess like. Ikväll sover jag nog hos Kevin så helt tjejig blir den inte :).

Önskar er en underbar kväll, ut och mys! Åh vad jag älskar när sommaren verkligen visar sig. Synd bara att jag jobbar imorgon när alla andra är lediga, det är alltid lite så med oss. Det är sällan vi lyckas pricka in varandras lediga dagar. Så de andra får sola för mig på stranden imorgon, så får jag tjäna lite pengar sålänge.. Alltid nåt!

Nej, nu kallar duschen! Pussar & kramar!



Älskar den här filmen! Har ni mot förmodan inte sett den - se den!


God morgon vänner! Står och väntar på buss...

img_2489 (MMS)

God morgon vänner! Står och väntar på bussen nu, och är trots min tidiga väckarklocka 05.15 ganska pigg! Men jag hoppas att dagen går fort för ikväll ska vi ha myskväll, tjejerna och jag :). Önskar er en trevlig dag i solen, vädret är underbart idag också! Kramar!


Fin start på veckan

Hej hej!
Ni kan tro att jag haft en underbar dag i strålande solsken. Jag tog bussen ut till Malin imorse som jag skrev innan, handlade med mig bullar som vi åt till frukost. Malin hade dukat fram massa gott och satt på ett avsnitt Vänner, så himla mysig morgon! Därefter placerade vi oss i vars en solstol och har stekt ordentligt, är alldeles rödbrun över hela kroppen. Men inte bränd, utan sådär lagom med färg :).

Jag och Kevin har ju varit på lägenhetsvisning nu ikväll som jag skrev tidigare, och jag är så gott som såld. En helt fantastisk lägenhet måste jag säga. Kevin är sugen, det är han. Så vi får väl se om det blir några bud imorgon eller inte! Men jag röstar iallafall för den här. Den ligger så fint mitt i stan, med en grymt mysig innergård och ja - allt var toppen. Jag håller alla tummar och tår!

När vi var färdiga i lägenheten gick vi en runda genom Malmö som faktiskt är oerhört vackert, speciellt sommarkvällar som denna. Vi bara gick och gick i två härliga timmar, snackade om allt mellan himmel och jord precis som vi alltid gör, köpte med oss gott att dricka från Espresso House när vi gick hem genom stan, och sen bort mot Pildammarna och fortsatte sen hemåt i kvällssolen. Det har kort och gott varit en underbar dag. Härligt med lediga dagar!


Frukostmys hos Malin


Puss på dig!


Aaah vad härligt det är att vara alldeles ...

Aaah vad härligt det är att vara alldeles brunröd på kroppen! Första soldagen på länge :) nu är jag på väg att möta min kära, vi ska gå på lägenhetsvisning! En jättefin lägenhet som han kollat på länge, (det är alltså inte vi som ska köpa utan bara Kevin), jag bor ju i Jönköping! Jag uppdaterar er sen! Ska bli så spännande för den ser verkligen toppenfin ut på hemsidan. Kram sålänge!


God morgon mina sköna hönor! Jag är på väg...

God morgon mina sköna hönor! Jag är på väg till Malins fantastiska trädgård som ska utnyttjas maximalt idag! För gud vad fint väder det är idag, och jag är dessutom ledig! Så jag har köpt med mig frukostbullar och Malin dukar fram tillbehören :). Älskar SOLSKEN! Hoppas ni har det bra idag! Pussar


Hej kära ni! Nu har jag min lilla rast fra...

img_8711 (MMS)

Hej kära ni! Nu har jag min lilla rast framtill halv sju, sen är det sju-kaffet med fika (förstår inte hur de orkar dricka så mycket kaffe och äta så många kakor varje dag!) :) och sen ska vi så småningom stoppa om våra boende och säga godnatt. Jag slutar nio och eftersom jag är ledig imorgon ska jag unna mig en filmkväll med Emelie idag! Vi ska köpa lite godis och mysa i timmar :). Nu ska jag återgå till min ELLE-tidning innan rasten är slut! Pussar och kramar!


Midsommarmys

God morgon!
Jag ska springa iväg till bussen nu snart, jobb som gäller framtill 21.15! Är inte jättetaggad på att jobba idag.. men det måste göras det också. Men hade mycket hellre stannat hemma och haft en mysdag och hjälpt till hemma hos Fanny med städning och grejer!

Men innan jag drar iväg tänkte jag bara slänga in en av många bilder från igår, jag hade en jättefin midsommar tillsammans med alla finaste vännerna. Solen sken då och då och vi slapp undan regnet hela dagen, helt otroligt med tanke på alla svarta moln som cirkulerade runt oss. 

 
Jag lägger in fler bilder sen men nu hinner jag inte! Vi gjorde egna kransar allihopa och var så fina så :)! Hoppas att ni hade en minst lika fin midsommar, vi hörs senare. Pussar & kramar!


Midsommar!

God morgon käraste ni!
Här sitter jag med en kopp te och njuter av Sveriges sommarväder... Riktigt tråkigt. Ikväll är det lugnt men nu på dagen skulle vi ju hitta på en massa roliga saker med gänget. Får se om det kanske spricker upp senare men just nu ser det inte så trovärdigt ut. Vår plan är att vi ska träffas allihopa nere på Limhamnsfältet precis som förra året, spela brännboll, fotboll, käka lunch och bara ha det bra i solen (?). Så vi får hålla tummarna!

Kevin och hans vänner ska nämligen också ner vid samma tid, jag pratade med Michaela om det och om vi ses därnere hade det varit kanon ju! Så vi får hoppas det.

Men nu ska jag diska upp här, packa ner alla olika klädalternativ (typ regnkläder haha), och sen hämtar Malin och Fanny mig klockan elva - och då ska vi handla jordgubbar!


Hoppas att solen skiner idag också! Vi hade så mysigt förra året!
Men vi kommer ha minst lika mysigt ändå, bara lite blötare =)


Saft och tidningar hos Malin, min lilla fa...

img_3927 (MMS)

Saft och tidningar hos Malin, min lilla favoritfrisör ;). Hon fixar och trixar med mitt hår, lite ljusare och uppfräschat till morgondagen. Hörs senare med bildbevis :) pussar!


Slutar om 1,5 timme! Det ska bli hur skönt...

img_6032 (MMS)

Slutar om 1,5 timme! Det ska bli hur skönt som helst att komma hem, ta en dusch och bara hänga i soffan med mamsi och Emelie. Jag är ledig imorgon och på midsommar men ska upp tidigt ändå imorgon (frisören) och sen ska vi handla all mat till midsommar! Åh så mysigt vi kommer ha det! Jag börjar dagen med vännerna och sen lagar vi mat och har fest och sen inpå småtimmarna går jag vidare till min älskling och hans vänner :) så det kan inte bli annat än bra! Nu är min rast snart klar, dags att stoppa om mina gamlingar och säga god natt :) hörs sen! (hittade en bild från förra årets midsommar hos Benne! Men i år firar vi hos min fina Fanny)!


Nu är jag på väg till jobb igen! Slutar ni...

Nu är jag på väg till jobb igen! Slutar nio idag och sen har jag två dagars ledighet, ska bli så skönt! Imorgonbitti kommer min frisör Malin och hämtar upp mig hemma, klockan åtta, och så direkt till deras salong i stan. Snacka om lyx! Så halvnio imorgon ska jag fylla i utväxten så att det blir lite fräschare till midsommar :) Vi hörs senare gott folk! Puss!


Date night! Sitter på Kevins balkong och b...

img_5673 (MMS)

Date night! Sitter på Kevins balkong och blir bjuden på grillad fläskfilé och nypotatis med massa goda såser! :) Ikväll ska vi ha filmkväll och se The Lincoln Lawyer, har förberett med en fet godispåse! Ska bli riktigt skönt med en slappekväll efter en tidig morgon. Hoppas ni har det bra kära vänner! Pussar!


Mental förberedelse

Nu är jag hemma efter en härlig arbetsdag! Jag jobbade självständigt idag (med två andra) men jag gick inte bredvid och det har gått hur bra som helst. Började som jag skrev innan, 7.15 och det är faktiskt ett pass jag föredrar, så himla skönt att komma hem i tid och ha hela eftermiddagen och kvällen framför sig. Tiden bara rann iväg dessutom!

Och nu försöker jag ladda upp inför en ordentlig löptur.. varför är det alltid så, att hela dagen innan går jag runt och tänker på hur sugen jag är på att springa när jag kommer hem, men när jag väl kommer hem våndas jag för att ta de första stegen. För mig är det alltid så iallafall. Men ut ska jag! Måste bara ladda batterierna och förbereda mig mentalt med en asbra pepplåt när jag springer - Sweat med Snoop & Guetta.

Har ni någon speciell låt som peppar er när ni ska ut och springa?! Tips är välkomna!! :) Jag behöver fler, man tröttnar tyvärr ganska snabbt.



God morgon! Nu är jag framme på jobbet, fö...

img_7924 (MMS)

God morgon! Nu är jag framme på jobbet, försov mig idag så jag har varken hunnit tvätta håret eller äta frukost. Men jag är iallafall en halvtimme förtidig :) hinner koka mig en kopp te! Hoppas ni går en trevlig dag :) pussar!


Ett år tillbaka?

Vet ni vad jag önskar just nu? Att jag var så långt borta från tråkiga sommar-Sverige som möjligt, typ exakt i Thailand - där jag och min Malin befann oss för mer än ett år sen. Åh, jag hade kunnat göra allt för att hoppa tillbaka ett år i tiden! Jag saknar det så mycket! Värmen, stekheta dagar, havet, den starka och alldeles för goda maten, människorna, snorklingen, alla böcker vi lusläste på stranden, friheten, longtail-båtarna som tog oss till alla fantastiska öar, shoppingen, strandfesterna, poolen på taket mitt i Bangkok, våra brunbrända kroppar - ja, allt! Men mest av allt Malins underbara sällskap. Det var verkligen ett äventyr och en enorm upplevelse, och kommer vara ett skarpt minne för resten av våra liv :).





Äntligen hemma

Japp! Då var jag hemma, och har fått i mig en himla massa god mat. Mammas potatismos (och inget skräp som pulvermos) utan riktig, åh vad gott det är! Och så ugnsstekt falukorv med lite ost ovanpå. Det passade mig utmärkt en kväll som denna. Jag har faktiskt inte ätit något sen frukost, för maten på jobb var inte min favoriträtt idag - Jansons frestelse. Gillar inte sill så jag avstod!

Det gick bra idag också, börjar nog komma in i det och känner att jag kan jobba mer avslappnat för att jag blir mer och mer säker på det. Men jag har fortfarande massor att lära. Och det ser jag fram emot!

Imorgonbitti ringer klockan alldeles för tidigt för min smak.. jag måste ta bussen strax efter halvsju. Men jag slutar ju tidigt också så det väger upp. Ska ut och springa en ordentlig runda tänkte jag, bränna lite fett! :) Det är lite småläskigt att springa själv om kvällara och Emelies och mina jobbtider krockar nästan varje dag, så en eftermiddagstur imorgon blir perfekt.

Hoppas att ni har en mysig måndag och fin start på veckan! Jag håller tummarna för att solen tittar förbi på fredag! Det vore så typiskt om ännu en midsommar skulle bli regnig.

Puss på er!

Har fikarast nu och sitter med en ordentli...

img_8697 (MMS)

Har fikarast nu och sitter med en ordentlig tanttidning i knät och en kopp jordgubbste. Vi har en halvtimmes rast, och den går ikväll åt till att bara vila benen och läsa skvaller. Så skönt så! Har ni det bra idag? Vi hörs senare, ikväll slutar jag 21.15 för det är min tur att ha rapporten till nattpasset! Puss & kram sålänge!


Powerwalk

Hej igen! Idag blev det en kort liten powerwalk på 45 minuter men det får räcka! Imorgon slutar jag äntligen tidigt, och kommer att vara hemma runt halvfyra så då blir det en ordentlig löptur. Ögondropparna har förresten hjälpt! Tack och lov.. svullnaden har lagt sig men de är fortfarande lite röda, men jag antar att även det lägger sig. Men nu ser jag iallafall inte obehaglig ut för de stackars gamlingarna på mitt jobb.

Nu ska jag hoppa in i duschen och slänga mig i soffan för några avsnitt Vänner. Underbart att ha tid för sånt här, för ikväll när jag kommer hem närmare tio så är det sängen som gäller direkt. Imorgonbitti börjar jag 7.15! Så nu är det quality time på schemat.

Kram sålänge!



Måndagens påhitt

Jag är uppe tidigt av en anledning, och det är att jag hatar att sova bort dagar då jag börjar senare. Det är så tråkigt att vakna sent, känna stressen över att "bara" ha en timme tills jag ska springa iväg till jobbet. Jag är en sån som måste få min morgontid, och då ställer jag hellre klockan lite för tidigt för att kunna mysa och ta det lugnt, eller som idag - uträtta lite ärenden.

Jag måste ringa SynOptik och ändra till autogirering, jag måste ta ut pengar nånstans och tänkte därför kombinera detta med en härlig powerwalk. Därefter måste jag hem och duscha, göra mig klar och förhoppningsvis har lite tid över innan jag ska bege mig mot jobb. Så därför lämnar jag datorn nu så hörs vi senare! Puss!



Ny kamera

God morgon!
Jag är uppe med tuppen men har svårt för att hålla ögonen öppna. Har haft en jättejobbig allergireaktion inatt, och nu ser jag ut som om jag varit med om ett slagsmål.. Har droppat med ögondroppar som jag fick utskrivet hos allergiläkaren och proppat i mig medicinen. Det måste gå över innan jag ska till jobb, det ser inte så trevligt ut faktiskt..

Idag jobbar jag halvtvå - nio, passen går väldigt fort har jag märkt. Vi har saker att pyssla med hela tiden, och när kvällsmaten är uppäten och de boende är på väg till sina lägenheter så är klockan helt plötsligt halv åtta. Och då återstår att hjälpa de till sängs och allt som hör till, sen slutar vi. Jag hinner knappt kolla på klockan under kvällens gång, det är så skönt!

Jag såg att lilla My skrev något om att hon ville ha en Canon G12, precis som jag. Jag är så sugen på en ny och ordentlig kamera! Sen kom jag in på Canon EOS 1000d, är inte säker på om det är den Fanny har men det är iallafall en liten systemkamera. Jag älskar att fotografera och det hade varit så mycket roligare med en riktig kamera. Får helt enkelt se hur mycket jag tjänar ihop i sommar! För pengarna ska ju sparas till andra äventyr till nästa sommar, som jag kommer att skriva om när det är lite mer fastställt! :)


Canon G12


Canon EOS 1000d


Hej käraste! Nu väntar jag på bussen hem f...

img_1555 (MMS)

Hej käraste! Nu väntar jag på bussen hem från jobbet. Jag vet att jag varit dålig med uppdateringen men tyvärr har jag haft hundra saker till i huvudet att hålla reda på! Bland annat allt nytt jag har tagit in från de intensiva jobbdagarna denna veckan, det är svårt att vara helt ny på ett sånt här arbete. Men jag känner ändå att jag börjar få kläm på det, och förhoppningsvis fallet resten på plats efter hand! :) jag skulle egentligen varit ledig idag men ibland ändras planerna och det var helt okej att jobba idag trots festen igår. Pappa och Anette hade fest hemma och firade 10-årig bröllopsdag och det var så trevligt så. Angående löpandet i veckan så hann jag bara med onsdagen och torsdagen, Emelie och jag sprang en härlig kvällsrunda vid tiotiden i torsdags och när vi var som längst hemifrån började det ösregna! Men det är faktiskt riktigt härligt att springa när det regnar! Kommande vecka ska jag trycka in fler turer, är ledig två dagar så jag kan nog klämma in det bra! :) jag hoppas att ni haft en trevlig helg, min har varit väldigt fin med tid för både vänner, familj, pussar och däremellan jobb! Härligt! Vi hörs! Kramar


Foppatofflor, check!

Hola!
Jag har varit uppe tidigt idag, det händer sällan men framöver kommer jag att gå upp tidigt eftersom vissa pass på jobbet startar 7.15. Tidiga morgnar har aldrig varit min grej, och kommer förmodligen aldrig att bli heller. Men sen älskar jag att komma hem tidigt. Så ja - det är bara att stiga upp!

Idag kändes det mindre "läskigt" och ovant men jag har fortfarande så mycket kvar att lära! Men stämningen mellan personalen, och personalen och de boende är väldigt fin, så det trivs jag med. Vi har också väldigt söta arbetskläder i lite olika färger, vissa har röda, andra har gröna, korallfärgade, blåa, ceriserosa - you name it. Och nu måste jag erkänna vad jag har köpt idag.. ifall ni skulle stöta på mig en dag iklädd dessa. Jag åkte upp till stan letade efter bra jobbskor och med mig hem följde ett par foppatofflor.

De är fula, det bara är så! Men de är oerhört sköna och behagliga för fötter och ben - jag är redan överbevisad. Och det tog inte mer än två dagar! Jag försökte liksom stå emot ;). Men precis som alla undersköterskor och sjuksköterskor trillade jag dit - och är nu ägare av ett par foppatofflor. Ett par rosa!



De är så klumpiga och fula så att de nästan övergår till att bli söta!
Åtminstone till arbetskläderna vi har, det blir liksom en outfit hehe. Eller inte!


Hemma!

Hej på er!
Nu är jag äntligen hemma. Är helt slut i kroppen! Men det har varit en lärolik dag, och den första "riktiga" arbetsdagen. Igår och i måndags var det ju introduktion. Men det känns ganska bra och imorgon börjar jag jobba klockan 8, så det är snart sängen som gäller! Dessutom börjar träningsvärken smyga sig på, sakta men säkert.

Jag hoppas att ni haft en fin onsdag! Och sov så gott, det tänker jag iallafall göra!

Kraaamar ♥


Jag har så mycket nostalgiska känslor inom mig,
från vårt år och vår dag, speciellt nu efter alla studentdagar!


Missnöjd!

Nu är jag tillbaka efter en vidrig löptur. Haha.. den var hemsk! Jag har ont precis överallt, ljumskar, i knäna, låren, har skavsår på tårna.. precis som det ska va med andra ord. Jag har dessutom glömt min inhalator i Jönköping så Emma ska skicka ner den så fort som möjligt, alla jäkla pollenkorn och katthår täpper till luftrören och det gynnar inte mitt löpande direkt! Men det märks verkligen hur fort konditionen försämras! Jag är missnöjd över hur dåligt det gick men jag är nöjd att jag sprang trots alla mina klagomål längs turen.. :) Jag sprang hemifrån, till pildammarna, två varv, och sen hem igen. Och precis när det var som jobbigast, så kom Danza Kuduro på, lyssnade på NRJ när jag sprang. Grymt bra för att få fart på benen igen.

För nästan exakt en månad sen sprang jag milen, mina första 10 km någonsin. Idag blev det bara drygt 7 km. Men jag ser detta som ett tecken istället - för nu är det verkligen dags att börja springa! Det går fort att få upp sin kondition igen, det vet jag. Så nu kör vi!



Hehe, härlig dal där i mitten! Syret tog slut..! Men jag kom iallafall igång igen. Nu har jag något att sträva efter!


Mitt mål

God morgon godingar!
Idag tog vi sovmorgon, både jag och Kevin trots att han skulle iväg till jobbet. Så han blev en aning stressad men han hann precis med sin buss ändå, och jag låg kvar. Det var en välbehövlig sovmorgon!

Egentligen skulle jag träffat Malin idag innan jag börjar jobba klockan fyra, men hon blev såklart inringd på sitt jobb.. det är nästan alltid så när vi bestämt oss för något :P! Men solen gick i moln ändå så vi kan ändå inte ligga ute i trädgården.

På vägen hem från Kevin bestämde jag mig för en grej, som jag tänker skriva om här i bloggen. Jag blev så inspirerad av min syster som har kört ett 14veckorsrace i sin blogg, med bra träning och nyttig kost, med mål att tappa några kilo. Jag tänkte skriva om mina springturer, för nu är det helt plötsligt bara (knappt) två månader kvar till Malmö halvmaraton som Emelie och jag ska delta i om jag lyckas byta bort mitt jobbpass.

Men träning behöver jag ändå. Jag är väldigt missnöjd över att jag inte springer mer, när jag vet att jag kan. Jag är lat i sinnet, och det ska det bli ändring på. För efter varje runda jag varit ute är jag alltid lika nöjd och det känns så jäkla bra. Så nu ska jag sätta press på mig själv genom att skriva om det här. Jag tänkte bestämma dagarna jag springer på varje söndag, eftersom mitt schema ser väldigt olika ut från vecka till vecka.

Men målet är att springa tre-fyra gånger/vecka. Men nu är det redan onsdag så denna vecka kanske jag nöjer mig med tre, det är enbart dumt att överanstränga benen första veckan. Jag satt och tänkte på när jag sprang sist, och jag har inte sprungit sen jag sprang milen (!!). Det är verkligen fy skäms på mig! Så därför tänkte jag inleda dagen med en härlig löptur eftersom jag börjar så sent idag!

Stay tuned - uppdaterar när jag är tillbaka!

Nytt i garderoben! Har letat efter något f...

img_1705 (MMS)

Nytt i garderoben! Har letat efter något fint och passande med hög hals till min älskade fluga (som jag köpte från Asos för nån vecka sen!) och nu har jag äntligen gjort det. Vad tycks? Nu är jag hos älsklingen och ska sätta igång en film som verkade bra. Imorgon jobbar jag 16-21 så jag kan utan problem vara uppe senare idag :). Vi hörs imorgon, sov så gott! Puss :)


I've got sunshine on a cloudy day

Det har jag faktiskt! Tre stycken underbara solstrålar, som gör mig så glad. 

Idag när vi satt på en filt på Fannys golv, i deras sanslöst snygga men ännu inte möblerade lägenhet, med picknick och grejer - så blev jag bara så glad och varm inom mig. Framför mig satt de bästa vännerna en tjej kan önska sig - och de är mina allihopa.

Ibland kan jag inte ens förstå hur lyckligt lottad jag är som har er! Ni är verkligen bäst. Utan er hade det minsann varit grått och tråkigt. Jag älskar er - mina finaste och allra goaste vänner. Puss!



Måndag

Hej!
Det har varit en lååång dag idag, introduktionsdag på äldreboendet. Massa trevliga och söta tjejer som jag kommer att jobba ihop med i sommar. Vi har inte introducerats för de boende än men imorgon ska vi få se det hus (finns tre olika) där vi ska jobba i sommar. Det här kommer bli bra känner jag! :)

Jag kom hem för en stund sen och har fått i mig lite laxpaj som mamma lagat, ska bara fräscha upp mig lite och sen tänkte jag kila iväg och umgås med mina underbara tjejer. Det är så skönt att vara tillbaka i Malmö!

Imorse på väg till bussen stötte jag på Michaela som bor något hus bort från oss, första gången vi träffats på gatan och då har vi ändå bott i samma kvarter ett bra tag! Hur som helst, vi bestämde att vi ska ut snart och dricka goda drinkar. Det ser jag fram emot! :)

Vi hörs lite senare tycker jag, det är fortfarande så fint väder så jag vill skynda mig nu. Ikväll blir det en trip till Lund för att äntligen få se Fannys (och Alex) lägenhet! Är så nyfiken nu!! Vi köper med oss sallad och jordgubbar som vi tänkte käka i kvällssolen - MYS!




Första dagen på mitt nya jobb

God morgon!
Idag börjar jag jobba på äldreboendet Hyllie Park. Ska bli intressant!
Hoppas att ni njuter i solen ni andra för vädret är så fiiint så. Ikväll ska jag mysa med mina finaste tjejer.
Hörs sen!

Puss & kram!


Jordgubbsdrink till mamma

Hej kära ni!
Helgen har varit allt annat än dålig. Gud så mysiga dagar vi haft! Som jag skrev sist så var vi på studentfester i fredags, två väldigt lyckade sådana. Och igår firade vi mamma (som fyller år idag) och moster med grillning och myspys. Senare på kvällen körde jag hem till min fina man och hade det mysigt, halvsov på hans arm i soffan framför en Wallanderfilm och njöt av att äntligen vara hemma igen. 

Idag har jag bara tagit det lugnt, körde och hämtade mamma och Emelie efter Kevin och så handlade mamma hundratals blommor att plantera. Och nu väntar jag på att vi ska käka en smarrig kladdkaka som blir kvällens tredje rätt. Vi firar mamma ikväll, bara vi tre :). Ikväll ska vi se Runaway Bride som min filmfantast till syster fortfarande inte har sett! Helt galet är det, för det är en av de bästa filmer som finns tycker jag. Så jäkla bra och mysig tjejfilm! Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna, precis som i Pretty Woman.

Vi hörs sen, hoppas att ni haft en precis lika go helg som vi! Kramar! 



Home SWEET home!

Hej allihopa!
Nu var det ett tag sen jag skrev något. Jag har haft en fullspäckad vecka, min syster kom på besök i Jönköping och vi hade det hur mysigt som helst. Quality time behövs alltid! Och igår morse kom vi hem till Malmö, solen sken och fåglarna kvittrade. En riktigt fin sommarmorgon!

Gårdagen innehöll studenter och firande, och alla dessa underbart glada studenter gör mig så lycklig. Jag längtar tillbaka till vår tid, vårt år och vår studentdag. Jag hade verkligen kunnat plugga hela det sista året en gång till bara för att få ta studenten igen. Åh, denna ljuvliga och fortfarande bästa dag i mitt liv!

Men igår var det som sagt inte vår tur, utan bland annat Douglas, min kära pojkväns bror, som tog studenten. Det var en mysig festkväll hos familjen Möller som fortsatte hemma hos Karl där resten av mina fina vänner befann sig. Vi kom hem vid fyratiden inatt och var så nöjda med kvällen. En perfekt sådan!



















L o v e


Glömde att anmäla mig..

Det har varit en ganska konstig dag måste jag säga. Jag vaknade på ett ganska bra humör imorse, efter att älsklingen hade ringt och väckt mig - tre gånger. Jag är så svårväckt, lite smått läskigt ibland. Hur som helst, upp kom jag och fixade lite frukost, satte mig ner och började plugga. Fick en märklig känsla, det var absolut något som inte stämde. Så jag började kolla runt bland mina pluggpapper.. men allting fanns här hemma. Och så fick jag en tanke från ingenstans att jag glömt anmäla mig till tentan som vi har på lördag. Fick panik, skyndade in på skolans hemsida för att se att jag inte var registrerad till tentan.

Jag fick verkligen ont i magen av paniken och har fortfarande ångest. För er som inte vet, så försökte jag och hela klassen att ändra tentadatumet till tidigare denna veckan, dels för att det är väldigt sent inpå terminen att ha den på lördag, och dels för att många vill hem och kunna gå på studenter.

Kevins bror tar studenten på fredag bland annat, så med tentan på lördag hade jag ju missat hans student. Men lärarna vägrade att ändra datumet, så jag fick skita i studenten och boka bussbiljetter hem (som inte går att omboka) på lördagen, och nu får jag inte ens skriva tentan. Så min ångest var total, men jag har sansat mig och bestämt mig för att köpa nya biljetter trots att det svider, jag får helt enkelt ta av mina sparpengar. Men hem ska jag! Det känns helt onödigt att sitta här uppe och inte få lov att skriva tentan, när jag kan åka ner till fredagens festligheter. Dessutom fyller mamsi år på söndag så nu hinner vi fira henne också i helgen!

Jag missar terminens sista tenta och får göra den i augusti istället :/. Men fördelar finns ju också - jag kan vara med på studenten och jag får en helg ledig innan jag börjar jobba på måndag. Men puuh.. tråk!


100-årsfest!

Nu är det dags för mig att sova, har tittat på Big Brother-finalen trots att jag endast sett ett avsnitt under hela säsongen. Men finaler är alltid roliga och jag tyckte nog att det var rätt vinnare! :) Fast vad vet jag egentligen? Vet bara att man blir så himla glad själv när man ser de hoppa runt på scenen med champagnen överallt, och en halv miljon rikare.

Tänkte slänga in bilder från gårdagens festligheter hos Malin. Jag var ju nere i Malmö i helgen för att hjälpa till med servering och dylikt, tillsammans med Malin, på hennes föräldrars 100-årsfest. Det var en minst sagt lyckad fest och när vi var så gott som klara med "arbetet" joinade Malin, Anton, Emma och jag alla godingar på dansgolvet, och dansade tills fötterna värkte. Det var en fantastisk kväll! :)





















Solig söndag i Malmö

Hej kära!
Jag har uppdaterat och uppdaterat... och ingenting har publicerats. Har skrivit från mobilen och det brukar alltid funka men det har det inte gjort, tråkigt! Men jag har iallafall haft en händelserik och otroligt mysig helg i Malmö. Jag skriver mer ikväll för nu ska jag göra mig klar och sen ska mamsi lämna av mig på centralen och så beger jag mig till Jönköping för ytterligare sex dagar. Sista tentan för det här läsåret på lördag, är fortfarande sur för att de vägrade ändra datumet trots att de borde ha gjort det. Men vi kan inte göra mer! Så efter lördag har jag sommarlov! Börjar med mitt nya jobb på måndagen därefter också, men det ska bli skoj! :)

Vi hörs ikväll med bilder och uppdatering från helgens trevligheter. Puss!




Jag och min fina Malin ♥


Nu befinner jag mig på bussen mot mitt kär...

img_9866 (MMS)

Nu befinner jag mig på bussen mot mitt kära Malmö! Bussen vi egentligen skulle ha tagit står i bilköer från Stockholm och var försenad minst en timme. Men så kom det springandes en vänlig busschaufför som hade jagat rätt på en ledig buss från parkeringen så nu sitter vi några stycken i en nästan tom buss, det är så skönt när man får fönsterplats och slipper trängas med skumma främlingar. Jag lyckas alltid få en aning märkliga typer bredvid mig! Men nu sitter jag själv tillsammans med min nyinköpta SOLO och några dumlekolor. Musiken strömmar från min mobil med en härlig blandning av musiken från Burlesque och Winnerbäck, även Timbuktu :D. Vi hörs sen igen! Kram


Långhelg

Hej fina ni!
Jag sov länge idag, till tio. Så skönt!! Och välbehövligt. Har varit uppe sent några nätter i rad och fixat med lägenheten, det tar tid när man gör det ensam faktiskt! Men här börjar bli riktigt fint nu. Nu sitter jag med frukost/lunchmackan och ska snart göra mig iordning. I eftermiddag åker jag ju till Malmö ♥! Men innan dess ska jag ha städat och packat och helst pluggat lite. Men jag ska i och för sig sitta på bussen några timmar så det blir perfekt tid för plugget.

Vädret är inte lika roligt idag, helt grått ute. Men man kan inte ha sol varenda dag! Jag hoppas att ni har en trevlig torsdag och start på långhelgen. Vi hörs senare mina vänner, nu ska jag sminka mig! Puss & Kram!



Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris, och låta Stockholm va

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu.



Lill-Lördag




Ikväll unnar jag mig lite extramys! Frödinges kladdkaka i miniformat, perfekt liten bit. Och så testade jag teet jag fick av Anna, i muggen som jag också fick av Anna :). Mums!


TIMBUKTU

Vad glad jag blir! Hörde den för några dagar sedan när vi målade lägenheten, men snappade inte upp vad låten hette. Men nu hörde jag den igen och jodå, gott folk - Timbuktu är tillbaka, och precis lagom till sommarens start! GÖTT! Så jäkla härligt! Hans musik har alltid spelats flitigt om somrarna och jag är så tacksam att han joinar oss med nytt album även denna sommar! :)



Min första post i min egna brevlåda! (haha...

Min första post i min egna brevlåda! (haha, det kommer bli många roliga uppenbarelser för mig de närmsta veckorna med allt som hör till att ha en egen lägenhet!). Jag fick ett jättegulligt vykort av mamsi. Det ska placeras på kylskåpet! Tack mamma :)


Min första post in min egna brevlåda! (hah...

img_5227 (MMS)

Min första post in min egna brevlåda! (haha det kommer bli många roliga uppenbarelser för mig de närmsta veckorna med allt som hör till att ha en egen lägenhet!) Jag fick ett jättegulligt vykort av mammi! Det ska placeras på kylskåpet! Tack mamma :)


SMS-inlägg

img_1031 (MMS)


P as in Pink and Pastel



Då och nu

Hej kära ni!
Oj vad jag är trött idag..! Har massor att styra upp här hemma så det är bara att sätta igång. Imorgon åker jag ju hem till Malmö över helgen, och jag tänkte fixat en himla massa innan dess.

Till att börja med: diska upp allt jag köpte på IKEA så att det är fritt fram för användning! Städa lägenheten, fylla min nya byrå med kläder istället för att fylla golvet.. Och så ska jag plugga! Har en lång eftermiddag/kväll framför mig.

Hoppas att ni har en skön dag ute i solen, det är ju så fint väder idag också :). Kram sålänge! Vi hörs ikväll!

Jag satt och kikade genom hela mitt bloggarkiv och där fanns en hel del gamla bilder, bland annat en på mig och Malin från 2006. Det känns som igår! 


Då och nu!