Sitter i taxin påväg till Etage nu, fyllda...

Sitter i taxin påväg till Etage nu, fyllda av glädje och vin! Vi har haft en jättetrevlig kväll hemma hos Emma som vi nu avslutar på dansgolvet! Otippat men oj så sugna vi är :) har ni en bra lördag? Kram!


I'm alive!

Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte haft någon skrivlust de senaste dagarna och några veckor tillbaka. Jag har jobbat och även hunnit med att umgås med vänner, pojkvän och familj en hel del men orken att blogga har varit obefintlig! Vi har haft så mysigt och gjort en massa roligt men jag har inte en enda gång tänkt på att ta foton till bloggen. Så är det nog ibland antar jag! Men nu ska jag förbättra mig för det är trots allt roligt att fixa med bloggen.

Ikväll ska vi på 24-årsfest hos Emma. Det blir middag, vin och massvis med dans! Jag jobbar klockan två imorgon så det känns okej!

Jag önskar er en riktigt fin lördagskväll i regnet, så hörs vi imorgon!

Puss


God morgon! Är på väg till jobbet och ogil...

God morgon! Är på väg till jobbet och ogillar vårt "sommarväder" som helt plötsligt blev till höst. Kan det verkligen stämma att det är 13 grader och regn, den 25 juli? :/


Light a candle

Jag kan inte sluta tänka på ungdomarna och barnen på ön Utøya. Fruktansvärt. Det svider i hela min mage när jag läser alla nyheter och uppdateringar om hur många dödsoffer som konstaterats. Fanny berättade för mig om ett blogginlägg som är skrivet av en av ungdomarna som befann sig mitt i skottlossningen, mitt i massakern som tog många av vännernas liv. Ni kan läsa det här.

Det är svårt att förstå vilken värld vi lever i. Det går knappt att ta till sig, det känns som ett klipp taget ur en rå film. Det finns liksom inte att sånt här händer. Men tyvärr händer det, och det är vidrigt. Det är orättvist. Det finns egentligen inga ord för vad det är. Ja ni vet ju själva.. ni har säkert läst alla artiklar och sett alla nyhetsprogram det senaste dygnet.

Ikväll ska vi tända många ljus för de stackars människorna som är drabbade. Jag tänker på er alla och önskar att gårdagen aldrig hände.



Var är världen på väg?

Det finns så mycket att säga om det som hänt i Oslo, det finns för många tankar. Detta är inte okej och det är utom vår värld - eller nej, det borde vara utom vår värld. Jag kan inte skriva mer nu för jag hinner inte, men jag skänker alla mina tankar till de stackars människorna i Oslo som drabbats av denna hemska tragedi.

Vi hörs sen.

http://www.sydsvenskan.se/varlden/article1516068/Minst-87-doda-i-attackerna-i-Norge.html

I morse fick vi besök av en liten paddbebi...

img_9814 (MMS)

I morse fick vi besök av en liten paddbebis, här är gott om både paddor och grodor - de små är då himla gulliga! Kevin är ute i båten och lägger om spöna och jag ligger inne i tältet och flyr från myggorna :P snart ska vi laga mat! Serien vi började se är faktiskt riktigt bra! Ligger över 9,0 på IMDB - gå in där och läs om den! Game of Thrones heter den!


Nu ligger vi nedbäddade i sovsäcken och sk...

img_0317 (MMS)

Nu ligger vi nedbäddade i sovsäcken och ska sätta igång serien Game of Thrones. Hoppas på fisk inatt! Sov så gott!


Ingen fisk, men en fruktansvärt mysig dag!...

img_2395 (MMS)

Ingen fisk, men en fruktansvärt mysig dag! Vi har bara slappat hela dagen, legat på vars en sida av låten och solat, käkat köttbullar med nudlar från stormköket och jag har fått typ tio myggbett på rumpan.. Haha, love them! Jag ligger i tältsängen och har krupit ner i vår gigantiska sovsäck och Kevin sitter fortfarande ute och fixar lite :) snart ska vi sätta igång ett maraton med en serie som heter Game of throns, har ingen aning om den är bra men vi får se! Hörs sen! Kram


Jag har precis kommit ut till sjön där Kev...

img_2174 (MMS)

Jag har precis kommit ut till sjön där Kevin har legat sen i lördags! Solen skiner och det är en helt fantastisk sommarmorgon. Vindstilla och fåglarna kvittrar :) vattnet ligger spegelblankt och snart är det nog dags för mig att sola lite! Detta var precis vad jag behövde - tre dagar ute i naturen med min underbara pojkvän till sällskap, efter två veckor med massa festligheter! Hoppas ni har en mysig dag, passa på att sola och njuta för regnet ska komma igen senare i veckan. Kram!


Mys i flyttkaoset! Vi sitter i Malins skön...

img_0372 (MMS)

Mys i flyttkaoset! Vi sitter i Malins sköna soffa och käkar chips med dippa, har tänt ljus i hela lägenheten och precis satt på Step Up =) älskar alla dessa dansfilmer! Det regnar nu också, perfekt söndagsmys. Puss och kram!


Emelie och jag sov hos Emma inatt (för att...

img_2113 (MMS)

Emelie och jag sov hos Emma inatt (för att Emelie passar deras lilla katt när de är bortresta) så vi gick hem där inatt. Lilla Lex och jag hade en så mysig morgon, framför Bridget Jones och en ordentlig bakisfrukost som Emelie fixade till oss. Myspys! Nu är jag på väg till Helsingborg för att hjälpa min lilla Malin att få rätt på sina nya möbler, hon har flyttat till den nya lägenheten idag :) så vi ska snickra och sen antagligen slänga oss i soffan framför en go film, med massa mat och bara ta det lugnt!


Vi är så nöjda med gårdagens kväll! Vi bör...

img_8574 (MMS)

Vi är så nöjda med gårdagens kväll! Vi började ju med tre härliga timmar på Flotten, med vår släkt - för att fira att vår kusin och hans kära fästmö gift sig i Australien, och nu när de är hemma någon vecka passade vi på att bjuda de på en helkväll med hela tjocka släkten! Trubaduren och även ägaren av Flotten höll ställningarna och stämningen var på topp hela kvällen. När vi var klara fortsatte jag och Emelie till Lilla Torg, mötte upp Malin, Sara och Helena och satte oss på Victors, drack några glas rosé och hade en riktigt mysig kväll. Hur var er lördag? :) Kram!


Nu ska vi ut på Flotten! Vädret kunde ju i...

img_5158 (MMS)

Nu ska vi ut på Flotten! Vädret kunde ju inte varit finare :) vi har med oss picknick - pestopastasallad och rosévin! Vi ska möta upp resten av släkten nu, ska bli så mysigt! Och senare ikväll ska jag och Emelie ut och dansa med Malin och Fanny! Kram!


Stressad och röd!

Jag lyckades somna i solstolen på balkongen.. så jag är en aning mer stressad och en aning rödare i ansiktet än jag räknat med. Vi ska ut på Flotten i kanalen ikväll, jag och större delar av fina släkten! :) Och vi har verkligen haft tur med vädret änsålänge idag, inget regn. Håller tummarna! Men nu måste jag alltså skynda mig, så vi hörs senare!



Fyra år sen denna bilden togs, känns som igår!


Tapas & vin

Hej! :) Idag är jag på strålande humör kan ni tro. Varför vet jag inte riktigt? Men jag antar att det beror på en hel del olika saker, bland annat att vi hade en mysig och härlig kväll på La Roche igår, med fantastiskt god mat och god dricka. Vi åt bland annat scampi i chili och vitlök, och chili/lime-marinerade kycklingspett, och så massa goda tillbehör till detta. Istället för efterrätt beställde jag in en mojito, alltid lika gott :)!

Vi satt på deras mysiga innergård hela kvällen, det var så himla trevlig stämning där. Dit ska jag verkligen gå igen! Tre spanska trubadurer spelade gitarr och lite trummor (ni vet såna man spelar på med händerna), och alla kände verkligen den spanska musiken i kroppen. Pappa var nog lite sugen på en dans eller två.. men det blev ingen hehe.

När vi ätit upp fortsatte jag och Emelie hem till Rasmus, en av Emelies vänner från Danmark. Där satt vi med en öl och några glas vin till sen tog jag bussen hem till min älskling och har sovit som en prinsessa hela natten. Det gör jag alltid bredvid Kevin, oavsett hur varmt eller trångt det är! Mys!






Hos Line & Rasmus

Nu ska jag och mamma ut och promenera en runda i solen som äntligen är tillbaka! Kram!


Ikväll är det middag ute, på La Roche som ...

img_9775 (MMS)

Ikväll är det middag ute, på La Roche som ligger vid Lilla Torg. Emelie och jag gav pappa och Anette ett presentkort där och nu vill de ha med oss så vi blir bjudna av dem :) jag har aldrig varit där förut men har hört mycket bra om denna vin & tapas-restaurang! Trevlig kväll allihopa! Kram


En blomma i Afrikas öken

God morgon mina vänner! Igår såg jag en film som gjorde mig väldigt berörd, det är nästan så att jag slänger mig på cykeln till närmsta bokhandel för att köpa boken som är originalet och även en självbiografi. Den handlar om en ung kvinna från Somalia, Waris Dirie, som lyckas fly från ett arrangerat äktenskap med en man som hade kunnat vara hennes morfar.

Hon kommer till London och efter många år vågar hon ta sig ut ur sin instängda värld under slöjan, och allt eftersom vågar hon också berätta om sin historia (som är väldigt gripande), och ni måste tänka på att den är verklighetsbaserad - vilket får en att öppna ögonen för sådant som man kanske annars inte tänker på. Hemska saker som händer dagligen i andra länder, långt ifrån vårt lilla Sverige. Omskärelser på små treåriga flickor, mitt ute i öknen, utan bedövning, med en trubbig och hård sten. Vissa överlever inte ens omskärelsen utan förblöder ganska snabbt därefter.

Historian bakom boken och filmen är en rörande och sorglig berättelse men den här kvinnan, Waris Dirie, kämpade för sina rättigheter och lyckades slå igenom, och hennes liv blir till slut ett värdigt liv och hon lyckas med både det ena och det andra. Liya Kebede som spelar hennes roll i filmen är dessutom väldigt lik Waris, och något av det vackraste jag sett!

Jag rekommenderar er alla att se den! Den var inte bara hemsk och sorglig, mer fin och spännande när man får se hur hon sakta men säkert klättrar upp igen.

Liya Kebede & Waris Dirie, visst är de lika varandra?


(Från H&M-reklamen, kom jag precis fram till!)

Liya Kebede



Är hon inte sagolikt vacker? Hennes drag är helt otroliga!

Nu ska jag handla lite och städa upp här hemma, så vi hörs senare.
Kram!


Film och jordgubbar hela dagen

Hej hej! Jag har precis kommit hem från en heldag med fint sällskap. Dagen började med att Fanny hämtade upp mig hemma, i världens ösregn. Fy skäms på vädret! Vi körde mot Malmborgs och Fanny handlade med sig jordgubbar och hallon till vår filmdag hos Malin. Man måste ju försöka behålla lite sommarkänslor iallafall, så länge det går! Speciellt när det regnar så här.

Vi var ganska snabbt eniga om vilken film vi ville se, och det blev Notting Hill. Underbara Notting Hill! Malin hade bara sett halva en gång så nu var det dags för henne att få se hela. Ni som sett den vet precis vad jag snackar om - den är ju så fantastiskt fin och rolig! Julia Roberts och Hugh Grant är två väldigt duktiga skådespelare och tillsammans gör de denna söta film gudomligt bra. Och staden Notting Hill ska vi inte ens snacka om.. hur mysig som helst! Gemytligt! Vi var ju där när vi var i London, och Notting Hill är precis så mysigt som jag förställde mig efter filmen. Om inte bättre :)!



När klockan närmade sig fyra körde jag och Fanny in mot Limhamn och kollade in de få men mysiga inredningsbutiker som finns i Limhamn, träffade Alex och sen kom Emelie och så gick jag och Emelie bort till farmor och farfar där de bjöd på världens godaste panerade torsk, med potatis, rivna morötter, smält smör och remouladesås. Det har vi ätit sen vi var små där hemma, väcker underbara minnen! Vi var väldigt ofta hos farmor och farfar när vi var små :).

Till efterrätt åt vi jordgubbar igen med glass till, mums! Nu är vi så mätta och belåtna så vi snart spricker..



Nu ska Emelie och jag avsluta kvällen med en film baserad på en bok som vi hört ska vara jättebra, "En blomma i Afrikas öken". Återkommer med betyg sen - jag tror att den är jättebra, och fängslande!



Sov så gott sen, vi ska vara uppe åtminstone två härliga timmar till! Älskar kvällarna och nätter!
Tusen kramar ♥!


What are words, if you really don't mean them?



Har verkligen fastnat för Chris Medina och hans fina ord. Väldigt, väldigt vacker låt.

Hej då REGN!

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit jättekonstigt inatt.. det känns som att jag sovit hela natten utan att vakna men jag är ändå inte alls utvilad. Jättetrött i kroppen och huvudet, och ögonen ville knappt öppnas innan. Har drömt mardrömmar hela natten om att jag och Malin var ovänner, det var fruktansvärt. Det känns så verkligt! Häromdagen drömde jag att Fanny var arg på mig.. Jag var till och med tvungen att fråga henne på morgonen om hon var det, så verkligt kändes det :P Skumt!

Idag har vårt vackra sommarväder hälsat på igen, jag ville bara börja gråta när jag tittade ut imorse.. Usch! Det är faktiskt ganska kallt också, inte bara regnigt. Jag kan bli hur gnällig som helst när vädret är så här tråkigt. Men vi ska göra något mysigt av dagen iallafall, jag ska möta upp Fanny och så åker vi till Malin och har filmmys. Det känns som det bästa alternativet! ♥

I eftermiddag ska jag och syster hälsa på farmor och farfar och äta deras goda torsk, och bara mysa! Det var så längesen vi var där nu så vi har massor att ta igen. Vi hörs senare!

Kramar!


Pickwick Pub

Jag och Emelie bjöd ut vår kära mamma ikväll för några iskalla på Pickwick inne i stan. Jag har aldrig varit på den puben tidigare, men jag ska definitivt gå dit igen! Riktigt mysig stämning, precis en sådan kväll vi tänkt oss. En riktigt brittisk pub :) Efter ett tag där inne drog bartenderna igång en quiz för alla gäster, med helt blandade frågor.. det gick väl sådär för oss haha, men så himla trevlig grej! Så gör de tydligen varje onsdag :) Så om ni ännu inte varit där tycker jag att det är dags nu!

Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på en mysig film tänkte jag, antingen Love Actually eller Bridget Jones. Känner för en sån där oseriös, enkel och söt komedi/dramafilm idag. Vi hörs imorgon! Pussar!





Sov så gott vännerna!


Regnkläder och inredningsbutiker

Hej kära ni!
Ni kan tro att vi utnyttjat vår lediga dag trots regnovädret, jag och Malin! Vi har gått genom hela stan, från Thomas Sabo-butiken på Baltzargatan till inredningsbutikerna bortåt Möllan, med regnjackor och paraply, instoppade i luvorna. Sjukt mysigt måste jag säga! Kändes dock som att hösten var på väg och det är alldeles för tidigt. Men vi mös runt som vanligt och plaskade på den vattenfyllda gågatan.

Vi var inne i en supertrång butik med tusentals småsaker överallt, med lite afrikanskt stuk. Ganska flummig men såå härlig! Hittade några fina saker, en skylt i trä där med texten  "Här bor en prins", och jag tänkte direkt på Kevin och hans nya lägenhet.. men också att han hade vägrat att ha den uppe, hehe.. Kanske liiite för söt för min snart tjugofemåriga pojkvän!







Fiske på gång

Jag kom precis hem till Kevin, efter en kväll i naturen. Vi körde hemifrån strax efter halv nio, mot en sjö där Kevin ska fiska i veckan och veckan som kommer. Eftersom jag har semester ska jag komma ut där några dagar nästa vecka, så himla mysigt! Kvällsljuset var underbart idag, himlen var nästan lila! Vi tog en liten tur ut på sjön med en av båtarna och kollade runt lite, såg några fiskar som bubblade vid ytan då och då. Längtar tills jag kommer dit på måndag eller tisdag, jag hoppas att jag får nån fisk! Ska nog kunna förhandla mig till ett av hans tre spön..






Nu ska jag bädda ner mig bredvid min kära, är så himla trött idag! Hoppas ni sover gott, så hörs vi imorgon. Kram!


The thing about tattoos

Malin och jag har tramsat oss idag, förutom att ligga i solen och mysa.. Men vi är ju så fixerade vid tatueringar, både Malin, jag och Fanny. När vi blir sådär riktigt sugna på att tatuera oss så målar vi på varandra för att känna efter. Jag har ju en sen innan, en text i nacken eller lite längre ner på ryggen, som jag älskar att jag gjorde - jag har aldrig ångrat den en sekund. And once you get a tattoo...

Men där jag vill ha nästa, på handleden, kommer jag aldrig att göra den. För man ska stå för sina tatueringar och där hade jag haft svårt för att stå för den med tanke på mitt framtida yrke. Det är väldigt speciellt med tatueringar, framförallt för gamla. Det kan vara känsligt och kännas obehagligt för dem, och det är det sista intrycket jag vill ge mina patienter. Men på andra ställen på kroppen kan de aldrig visas så vi får väl se.



Mille fois betyder "Tusen gånger om", på franska. Malin och jag blev så fästa vid den här meningen, eller från början "För dig skulle jag göra det tusen gånger om", från boken/filmen Flyga Drake. Det handlar om två vänner och i boken säger den ena till den andra just den här meningen, och precis så känner jag för mina nära.
Det är så simpelt, så rart och så sant.


Tro, hopp och kärlek - på portugisiska.
(Jag vet att man inte ser den på nära håll, men visst sitter den perfekt där på Malin?)


Mille fois


Familjekärlek, den behöver jag fylla i snart - efter sommarn!

Vad tycker ni själva om tatueringar? Har ni något speciellt ni alltid velat tatuera?


Bildbomb

Hej! Jag har precis kommit hem från Malin, min kära lilla vän :). Vi har solat och bara glassat i solen hela dagen, tackar GUD för att solen skiner så fint idag! Imorgon spås det ju bli riktigt kasst väder. Blää.. Jag har fortfarande semester, då ska solen visa sig tycker jag!

Jag har ju varit jättekass med ordentliga blogguppdateringar, har bara skrivit snabbt från mobilen de senaste dagarna. Har inte suttit vid datorn så det har inte blivit något, vädret är ju för fint! Men nu tänkte jag slänga in några bilder från den senaste veckans bravader. Enjoy!


Jag och mina tjejer körde till Helsingborg för att äntligen få se Malins nya lägenhet. Vi passade på att ligga i gräset några timmar innan, vandrade runt i denna otroligt mysiga stad, käkade lunch och hade en riktigt fin dag!








I torsdags drack vi vin och käkade hallon i kvällssolen, körde ner till Falsterbo, träffade hela gänget där nere och dansade tills fötterna värkte till grymma John Dahlbäck. What a night!









I lördags var jag och min kära mamma i Lund, shoppade, åt en smarrig lunch och njöt i solen. Quality time!




Några timmar senare i lördagskväll körde vi återigen ner till Falsterbo för att dansa loss på avslutningskvällen! Vi förfestade hos Oscar i Ljunghusen innan vi drog vidare.









Ni är mina finaste små sockerbitar


Strandväder! Men idag har vi ingen bil så ...

Strandväder! Men idag har vi ingen bil så vi solar i Malins trädgård istället och det är nästan skönare, det blåser en del idag! Vi hörs lite senare vänner :) ska uppdatera er ordentligt ikväll med bilder från helgen, har inte hunnit innan! Puss och kram!


Sitter på stranden i Kämpinge med min fina...

img_2510 (MMS)

Sitter på stranden i Kämpinge med min fina syster, njuter av en sallad från Café 2000 och älskar att ha semester!! Har ni en mysig dag? Pussar


Invigning av vår nya söta minigrill! Gud s...

img_9955 (MMS)

Invigning av vår nya söta minigrill! Gud så gott det är med grillat, det är så somrigt :)! Har ni en mysig kväll allihopa? Bilder från gårdagen kommer nog senare! En hellyckad kväll och avslutning nere i Falsterbo! Kramar


Vi sitter i Ljunghusen och dricker det god...

img_8518 (MMS)

Vi sitter i Ljunghusen och dricker det godaste rosévinet, har det bästa sällskapet och vi trivs! Ikväll är det sista kvällen på strandbaden och vi kör all in! Vi hörs imorgon så hoppas jag att ni har en underbar lördag!! Pussar!


God morgon! :) jag är på väg hem från Kevi...

God morgon! :) jag är på väg hem från Kevin nu, och vi har inte träffats på ett bra tag innan igår - kunde knappt slita mig ifrån hans sköna säng och hans gulliga små snarkningar :) hihi. Men så är det! Idag ska jag ha mysdag med mamsi, vi ska ta tåget till Lund och köpa te och sätta oss nånstans ute och sola med en god fika :) vi hörs under dagen, njut av solen! Puss


Dance as if no one were watching

Hej sweeties!
Gårdagens festligheter var hur lyckade som helst. Vi kom hem runt tretiden inatt, jag sov hela vägen hem i bilen, jag kunde inte hålla ögonen öppna! Hade trots allt varit vaken i 22 timmar, jag gick ju upp klockan fem igårmorse och jobbade hela dagen. Men kvällen och natten i Falsterbo var grym, jäklar vilket drag det var! Hur mycket folk som helst och när John Dahlbäck började spela gick alla loss totalt - maximal stämning! Längtar redan till morgondagens natt av dansande och goda drinkar med mina favorittjejer. Jag har massa bilder att lägga ut men Emelie har kameran med sig på jobbet idag, så jag visar de senare!
 



Vi hörs lite senare, hoppas att ni njuter av vad fredagen har att bjuda på. Kramar ♥


Ikväll firar vi dels att jag har semester ...

img_2207 (MMS)

Ikväll firar vi dels att jag har semester och dels att jag har världens bästa vänner! Hihi. Fantastic four! Åh vad jag älskar er mina finaste! Nu ska vi dricka upp vinet och sen drar vi till Falsterbo och dansar loss! Puss godingar!


Rosé på en tisdag

Vi har haft en supermysig kväll, jag och mina tjejer. Fanny kom hem till mig när hon slutat jobba och åt tillsammans med mig och mamsi. Mamma bjöd på ugnsrostade potatis, färska champinjoner, morötter, paprika och massa annat gott i världens godaste rosmarin-marinad, till kött och kryddsmör. Himlans gott!

Vi mötte upp Malin & Emelie och gick bort till Lilla Torg och satte oss på Victors, lät benen vila och rösterna tvärtom. Det är så skönt att bara sitta rakt upp och ner och prata, om allt mellan himmel och jord. Dricka några glas vin, en iskall cider eller bara vara. Mysigt ♥.

Nu är vi hemma igen, alla var såå trötta efter långa jobbdagar. Men imorgon är vi som sagt lediga alla fyra, då bär det av mot Helsingborg och så ska vi äntligen få se Malins lägenhet!! :) Är så nyfiken!






Sov gott vänner!


Simply the best

Hej!
Idag är jag trött.. riktigt trött, mest i kroppen efter vår långrunda igårkväll! Tänkte hoppa in i duschen så att jag piggnar till lite och sen hjälpa mamma med maten!

Efter maten ska jag möta upp tjejerna inne i stan när de slutat jobba. Vi tänkte njuta av lite rosé på Lilla torg och av att vi alla är lediga imorgon. Konstigt nog! Vi har inte fått ihop många dagar tillsammans då alla är lediga, men imorgon! :) Malin ska få nycklarna till sin nya lägenhet i Helsingborg, så förra veckan när vi hade filmkväll satt vi med våra schema i högsta hugg, och bokade in morgondagen för en heldag tillsammans i Helsingborg. Jag hoppas att vädret blir lika fint som det varit idag! Eller åtminstone att vi slipper regnet.

Nu ska jag styra upp mig själv! Jag har ju en tendens att vara så jäkla seg.. alla får alltid vänta på mig hehe :) ändring på det!



Jag slog förresten mitt rekord igår! Jag o...

img_8661 (MMS)

Jag slog förresten mitt rekord igår! Jag och Emelie tog med oss våra joggingskor ut igårkväll efter mitt jobb, och tanken var bara att springa en kort runda på 6 km. Det blev det dubbla!! Så långt har jag aldrig sprungit förr, det längsta har varit milen och inre en meter längre. Men igår gick det så grymt bra (ja förutom km-tiden) men vi är faktiskt väldigt nöjda! Men ni kan tro att jag har ont i precis varenda muskel och sena i hela kroppen idag... Skön smärta..! Nu går jag in på jobbet så vi hörs senare! Slutar 15.00 idag :)! Tusen kramar!


God morgon mina sköna hönor! :) idag är de...

img_8615 (MMS)

God morgon mina sköna hönor! :) idag är det en underbar och solig morgon! Jag sov knappt fem timmar inatt, kunde inte somna tidigare. Men just nu är jag inte så jättetrött så det kommer väl sen! Ni som inte jobbar: ut i solen med er, om ute på stranden så ta med er en vän till stan, sätt er vid kanalen med en kopp kaffe :) eller nåt. Något av det hade iallafall jag gjort om jag varit ledig! Have fun :)


Nu är det dags för några timmars jobb! Ida...

img_4160 (MMS)

Nu är det dags för några timmars jobb! Idag myser jag runt i Kevins stora hood, jeans och sandaler. Det är lite för svalt för shorts idag tycker jag, men jag är ju ganska frusen av mig! Men sommarvärme är det iallafall icke. Jag ska jobba tre dagar denna veckan och sen har jag två efterlängtade semesterveckor som vi inviger på torsdag. Vi ska köra ner till Falsterbo direkt efter att jag slutat jobba och dansa natten lång. John Dahlbäck DJ:ar på torsdag och det vill vi inte missa! :) jag hoppas att ni har en skön start på veckan! Ikväll slutar jag 21.15 så vi hörs senare! Pussar


Conviction

Igår slappade jag och Kevin framför tvn, satte på en rulle som verkade bra. Det var den också! Conviction heter den, en verklighetsbaserad berättelse om en man som blev felaktigt dömd till livstid för mord. Hans syster börjar utbilda sig till advokat för att försöka få ut sin bror. To be continued.. Den var verkligen bra, gripande och bra! Speciellt när man under hela filmen tänker på att det har hänt på riktigt. Se den! Jag kunde inte få in en video på just den här trailern, men här kan ni se den.

Nu ska jag jobba! Pussar & kramar!





Måndag igen

God morgon!
Nu är det dags för lite jobb igen, är inte alls sugen. Sov ganska dåligt inatt och nu när jag precis kommit på fötter så skar jag mig rakt i handen när jag skar upp frukostbullarna. Det gör jätteont och slutar inte blöda, vi har inga plåster heller så jag har fått tejpa med hudtejp sålänge, det funkar ganska bra. Men det lär bli svårt att arbeta med ett sår i handen när man tvättar händerna hundra gånger om dagen och spritar de därefter..

Tänkte visa er några bilder från lördagen innan jag gör mig iordning. Vi var hemma hos Line och Rasmus och delade på fyra flaskor vin och två påsar chips :) Vi spelade kort och dansade och hade en mysig liten förfest med ett helt sanslöst regnoväder utanför. När regnet äntligen stannade upp för en stund tog vi cyklarna och cyklade in mot stan, dansade en timme på Etage men hade ganska tråkigt där allihopa, så vi fortsatte på KB där vi träffade Kevin och många av våra vänner, alltid lika roligt att träffa folk ute som man inte räknat med! :) Vi har haft en riktigt bra helg, och jag kunde inte ha utnyttjat den på bättre sätt än så här. Nöjd!











Fake, oh so fake =)..






Måste säga att helgen har varit precis så härlig som jag ville att den skulle vara. Fredagsfest, lördagsmys med mamma i stan, lördagsvin och dans, söndagslunch på V.E.S.P.A på bo01, film och mys med min darling igårkväll. Kunde inte blivit bättre :) Tack mina fina!


Fredagens festligheter

Ja nu kom inläggen i lite fel ordning, men det råkade bli så bara :)! Igår var vi som sagt hos Anton och festade. Det var längesen vi hade en ordentlig hemmafest, och den var verkligen ordentlig! Grym musik som alltid hos Anton, ölspel av olika sorter, även öl-bongen kom fram så fort Bobo steg in i huset.. farligt. Det bjöds på Mintu och vi dansade tills morgonljuset tittade fram. Tiden gick väldigt fort tyvärr, men så är det väl när man har roligt!






Liiiisa som jag inte har träffat på väldigt länge, så himla glad att vi sågs igår Wobido!










Tack för en trevlig kväll mina vänner!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll ska vi fortsätta med gott vin och lika gott sällskap som igår. Emelie och jag ska över till Lines nya lägenhet och mysa, dricka vin och dansa loss. Sen kanske vi möter upp min kära pojkvän och hans vänner om de ska ut, och så avslutar vi kvällen ute på något av Malmös alla dansgolv!

Ha en underbar kväl sålänge, så hörs vi :)! Puss!


Mysig dag med mamma

Hej på er! Nu är vi hemma från stan, och vi har shoppat en hel del - jag och mamma! Jag åkte faktiskt inte upp för att handla något mer än en ny mascara, men jag fick med mig betydligt mer hem. Men vi har verkligen fyndat båda två. Jag köpte åtta stycken espressokoppar för 30 kr (!!) i en second hand-butik, fyra beiga och fyra svart/bruna. Man kan nog ha de till glögg också till jul! Jag hittade ett par röda shorts i samma butik, för 45 kr. Mamma köpte större temuggar, fyra för 25 kr. Riktiga fynd!

När vi vandrade ner mot stan från Möllan slank vi in i en inredningsbutik som hade 25% på allt. Därinne köpte jag mig ett stort silverfat, tre små ljuslyktor och en söt skylt med en fin text på - allt detta för 150 kr. Så jag har verkligen fått mycket för pengarna idag! Mamma köpte fyra stora bokstäver i samma butik. Åh vad jag älskar att komma hem med händerna fulla av kassar när allting varit så billigt.

Vi hann precis komma innanför dörren innan regnet började ösa ner, trots att solen skiner. Svenskt sommarväder, tråkigt nog.


Här kommer några bilder på dagens inköp:




Mammas fynd:




Sen köpte jag en liten present till mamma från Village, eftersom hon är tokig i te.
Visst var det väl passande? Smakar väldigt gott också :).


Vi är så nöjda så med dagens runda, det var längesen jag hade tid för en lördag i stan!


God morgon kära ni! Vi hade en så trevlig ...

img_2554 (MMS)

God morgon kära ni! Vi hade en så trevlig kväll hos Anton igår, dansade nästan tills det blev ljust ute. Regnet öste ner när vi cyklade hem men det var ganska mysigt ändå :) lägger upp bilder sen. Nu sitter jag på bussen med mamma, vi ska mysa runt i stan idag med paraplyer i högsta hugg. Blir nog att vi besöker Fanny och Emelie som jobbar idag, de stackarna! Vi hörs sen, kramar!


Nytt i garderoben

Ett enkelt ribbstickat linne, djup rygg, H&M, 149:-. Love it!


Vad tycker ni? :)


Min lediga dag

Min första lediga dag har jag tillbringat på bästa sätt: jag sov ganska länge, till nio iallafall. Nio timmars sömn, det är inte ofta det händer mig! Men skönt var det. Sen tog jag det lugnt, snackade med Fanny lite på morgonkvisten och så bestämde vi oss för att ta en promenad längs Regementsgatan som jag skrev tidigare från mobilen, och förälskade oss i affär efter affär. Mysigt värre!

Vi lunchade på favoritsalladsbaren - Café 2000, där vi förövrigt är stammisar, lite väl ofta är vi kanske där. Iallafall förr, när jag inte hade flyttat till Jönköping än. Idag sa en av de som jobbar där "Åh vad längesen ni var här, var håller ni hus?" Jag svarade att jag pluggar i Jönköping, och då sa han "Ja men det vet jag förresten, det har jag redan snackat om med din mamma!" Haha, hela familjen är stammisar. Trevligt.

När Fanny gick bort mot Triangeln för att börja jobba gick jag med Emelie till Gustav, där hon skulle fortsätta jobba. Jag fick med mig ett jättefint linne hem som jag sett på Fanny i olika färger, och jag var bara tvungen att härmas. Tack Fanny :). Jag köpte det i benvitt! Ska be mamma ta en bild och lägga upp det här sen!

Nu mina vänner, ska jag fortsätta att njuta av min nyöppnade cider, mammas nybakade bröd till förrätt och göra klart salladen till ikväll. Japp, det blir en smarrig sallad även till middag!

Puss sålänge!




Lunchdejt på Café 2000 med Emelie och Fann...

img_7671 (MMS)

Lunchdejt på Café 2000 med Emelie och Fanny! Innan dess gick jag och Fanny längs Regementsgatan i mysiga småbutiker och sen promenerade vi upp till stan där vi mötte Emelie på hennes lunch :) nu är båda två på sina jobb och jag väntar in mamsi för lite matshopping till ikväll. Vi hörs senare! Pussar!