Uppdatering: Julkaos!

Åh! Äntligen hemma från stan.. jag älskar att gå i stan och mysa runt med mina tjejer, prova kläder, drömma om kläderna vi inte kan köpa, köpa klänningar, runda upp till "Rädda barnen" - det får mig att känna mig så snäll. Jag gillar att va snäll.. borde donera pengar oftare. När jag blir vuxen och har ett jobb med fast lön vill jag gärna vara fadder. Till ett särskilt barn som man åker och hälsar på och verkligen umgås med, tror det känns mer meningsfullt! Aja, vägen till vuxen känns oändligt lång just nu om jag ska börja plugga till hösten... nog om det! Varför snöade jag in på det mitt bland julshoppingen?!

Hur som helst så var det kaosartat i stan. Lönehelg, folk som påbörjar sina julklappsköp precis som vi. Åh herregud vad mycket folk! Vi blev i princip nertrampade på gågatan. Fick smått panik men vi hade en mysig lite trip i stan under "stjärnhimlen" längs hela gågatan, kändes verkligen som att julen är på väg! Det doftade mini-donuts och brända mandlar över hela stan! Så helt kaosartat var det kanske inte =).

Jag köpte hem min första julklapp, klockan från Oxxo som jag ska få av farmor & farfar!



Love it!


Julshopping

God morgon!

Idag är det lördag och jag är ledig. Malin o Sarah är också lediga så vi ska mötas i stan om en liten timme! Fanny är duktig och jobbar så hon får ett litet besök av oss sen :).

Sist jag var i stan hittade jag en klocka som jag blev helt förälskad i! Farmor o farfar och min farbror ville så gärna ge mig den så det är den första julklappen som ska inhandlas idag.

IDOOOL igår var ju så fruktansvärt fett! Pappa och Anette hade bokat biljetter till sjätte raden så man såg ju allt perfekt! Jag har varit på arenan innan på hockey men men igår var stämningen heeelt enorm! Bl a när Erik sjöng Hey Jude med publiken kändes det som en riktig konsert. Calle som kom igång i sin andra låt - wooo! Vad kul att han fått mer självförtroende på scenen nu! Och Tove var som vanligt underbar, Mariette också men tyvärr åkte hon ut. Och ja, om man måste välja någon hade jag nog valt Mariette. De andra tre är roligare att se nästa gång :)

Eriks röst kan man nog sent glömma, han har varit bra varenda program men igår var det som om livekänslan gjorde honom tusen gånger bättre! :) Riktigt bra kväll!

Nu måste jag duscha! Vi hörs senare.

Kraaam ♥

Gårdagens shoppingrunda

God morgon!

Igår handlade jag litegrann - det blev ett svart fodral med axelvaddar och blixtlås längs ryggen, H&M 199:- och en ljus jeansskjorta med lite slitningar, även denna från älskade H&M, också 199:-. Fanny hittade också kläder så att vi kom upp i 600 och då får man 100:- rabatt så vi la ihop allt. Så två fina plagg för 350:- kallar jag ett bra köp!

Inne på Åhléns skulle Idolgänget signera skivor och kön var oändligt lång och full av små söta flickor.. Fanny och jag låtsades som ingenting och stod inne på Make up Store när de kom in på Åhléns. Tog en snabb bild på Erik sen gick vi, det fick räcka haha.





 


FEEL GOOD MUSIC

God morgon!

Ganska skönt att de inte ringt in mig på jobb än, peppar peppar ta i trä, men jag såg fram emot min lediga dag. Jag hade tänkt mysa runt i stan och fixa ett par ärenden, och bara njuta av den friska luften! Lite ruggigt är det nog idag men det ser ändå friskt och mysigt ut. Malin blev inringd på jobb :P alltid någon som blir det! Så det blir Fancy och jag idag! :)

Igår fick jag för mig att börja lyssna på Whitney Houston igen. Hade en period på flera år när jag älskade hennes musik! Sen stod det still ett tag, kanske för att även Whitney stod still... Men igår satte jag på How will I know på högsta volym - och jäklar vilken feel good-låt! Har haft den på hela morgonen till min goda frukost och nu ska jag göra mig iordning.

Hörs sen! Får se om jag lyckats shoppa något litet eftersom det var en månad sen jag handlade något sist. Har varit duktig tycker jag själv, bara insett att jag inte ens kan handla något. Sparar alla mina pengar till Thailand som för övrigt närmar sig med väldig fart..! Men nu tror jag jag får ett par slantar extra som jag kan unna mig något för. Kanske.

Kraaam

Minns ni crack-Whitney?
Hon har verkligen kämpat sig tillbaka och hon är så jäkla vacker igen



091124

God kväll!

Undrar om jag inte håller på att dra på mig en förkylning.. det kommer inte så lägligt! Eller det är kanske bättre nu än i december då jag jobbar mer!

Igår när jag skulle sova kom febervärken krypande och jag låg o huttrade, gnällig som få! Sov dåligt inatt och vaknade (knappt) av att Josefin från jobb ringde mig. Tredje gången vaknade jag till, och for upp ur sängen o ringde genast upp henne. Hennes son var sjuk så jag hoppade in och jobbade idag, seg som en gammal gumma.. Vi hade leveranser precis hela tiden och den sista blev jag klar med tio minuter innan jag stängde!

Fick även lite goda nyheter angående mitt jobb efter jul men kan inte avslöja något riktigt än.. Det är för tidigt men jag är iaf på jättebra humör nu! :)

Lön på torsdag (ett par pass från Stippes från förra månaden) och lön från Lundbergs på fredag. Hoppas faktiskt på att vara ledig på lördag för då blir det en dag i stan. Minns inte när jag sist var i stan en lördag, gud så mysigt!

Idag slängde jag på mig mysiga jobbkläder,
lösa chinos till en större skjorta och en kofta jag hittade gömd i garderoben! :)

 

Trevlig kväll!
Kraaam ♥


Mys med underkläder..

Sitter här och kan inte sova. Mina ögon är vidöppna och jag är klarvaken, väldigt annorlunda för mig men eftersom jag sov hela 11 timmar inatt vilket jag inte förstår, så kan jag inte sova nu. Städar rummet lite och la in den rena tvätten på sängen, längre än så har den inte kommit. Tur är väl det för jag har en liten mise som tydligen uppskattar den! Hittade Dennis invirad i min hög av underkläder, haha! Han är galen i gummiband, men trosor!?



Sweetie!


New Moon

Oj oj oj! New Moon, del två av Twilightberättelsen, var vi och såg idag! Fanny, Malin, frisör-Malin och jag :). Den var minst lika bra som ettan! Många har sagt motsatsen men alla vi tyckte om denna, riktigt bra!

Hade även hört rykten om att en viss Jacob skulle ha blivit snyggare än Edward! Snygg var han givetvis med den mest perfekta kropp, urgulligt ansikte...men det finns ändå ingen som Edward. Jag skiter i om hans kropp inte kan mätas med Jacobs, om han är för vit eller för smal, för han är bara SÅ FIN! Mystiskt utseende gillar vi!

Och Bella har också gått o blivit en pudding, riktigt vacker!

Här är en bild på de båda, hysteriskt snygga =).


Friday at Friday's

Fredagens festligheter blev lika lyckade som planerat! Vi startade kvällen hemma hos Malin med en flaska rosé och lite Idoltittande till det. När klockan slog tio kom Anton och hämtade upp oss. Anton som igår tog körkort, grattis mate :)! In till stan kom vi och på favoritstället Friday's mötte vi upp Fanny och Viktor. Där blev det ett par roséglas till och smakprov av Fannys smaskiga drinkar!

Vi fortsatte till Hipp där resten av vännerna befann sig som vanligt, dansade, skrattade och hade en allmänt bra kväll! Tack för det mina fina! <3

Imorse när jag kikade genom bilderna upptäckte jag att Fannys ena öga var ilsket rött och det såg så hemskt ut. Idag på bion berättade Fanny att det var jag, hemska jag!, som gjort henne detta. Att jag inte minns det är ännu värre! Tur att du inte har ont iaf, förlåt mig..!

Ett par bilder från igår, försöker lägga upp på face men datorn hänger sig så fler kommer imorgon!




Morgondagens bekymmer!

Och så ett förslag till morgondagens utklädnad. Vet som vanligt inte vad jag ska bära men denna har jag bara använt en gång, på Malins 19årsfest. Till massa guld och röda läppar, maybe? Det återstår att se imorgon..


Kvällsmys

Det var en lååång och ganska seg dag på jobb. Tiden gick förvisso förbi snabbt de första timmarna, vi fick en enorm leverans med väskor med typ nio exemplar för varje modell.. helt galet. Det låg väskor över hela affären!

Massor skulle in på lagret och det blev min uppgift medan Josefin försökte få rätt på det ute i butiken. Från början hade vi ungefär en halv hylla kvar till dessa fem stora flyttkartonger fyllda av väskor... efter MÅNGA om och men, förflyttningar och trängsel bland väskorna fick vi ihop det. Sen gick hon hem vid fem och jag stängde så det blev lite långtråkigt i tre timmar :(..

Nu har jag fått i mig mammas goda köttfärssås och kopplat av med lite ABBA-musik. Blev så sugen på Mamma Mia!-filmen men musiken får räcka sålänge! Äter popcorn till min iskalla pepsi max och så ska jag påbörja min nya Chic-tidning som äntligen kommit. Har satt på en kanna te som jag tänkte njuta av till Twilight om en stund. Vi ska ju se New Moon på lördag, kan va kul med en liten flashback innan dess! Får se - nu är det iaf Chic som gäller.


Planerad helg

Hej & god morgon!

Nu var det ett tag sen jag skrev nånting, har jobbat hela veckan (faktiskt) och haft mycket annat i huvudet så jag har helt enkelt inte haft något att dela med mig av. Men angående jobb så ringde de in mig i måndags pga att en kollegas barn var sjuka. Så även i tisdags, igår och idag. Igår var det bestämt att jag inte skulle jobba men så ringde de nu imorse och väckte mig med den glada nyheten att jag skulle få jobba =). Nu börjar det bli riktigt skoj när jag kan mer och mer!

Vi skulle egentligen haft en mysig dag i stan, jag, Malin och Fanny men alla tre lyckades bli inringda på jobb! :P

Det är egentligen pappsis helg fr o m idag men jag slutar 20.15 och är hemma en halvtimme-timme senare så jag får nog påbörja helgen imorgon istället.. Helgen som redan är helt planerad sen länge. För på fredag ska jag och mina tjejer ut och dansa, förhoppningsvis jobbar ingen av oss sent och kan ha en riktig helkväll med vidgörning och gott vin till Idol innan vi drar til TGI, som sen leder till Hipp där det ska dansas ordentligt! :) Var längesen vi hade en helkväll så det ser jag fram emot.

På lördag ska vi på bio, vi ska äntligen se New Moon. Har läst och hört en del om den, att den är långt ifrån så bra som ettan, men det spelar ingen roll för filmen ska ses ändå! :) och det ska bli hur mysigt som helst! hoppas på stormväder på lördag med...hehe, alltid mysigt att gå på bio när det är busväder!

Söndag har jag halvt planerad. Om inte jobb ska jag träna!

Nu måste jag torka håret och slänga på mig lite smink & kläder. Hörs sen kanske!

Pratade förresten med Emelie igår i nästan två timmar, gud vad jag saknar dig! Vi ses den 5e - vilket innebär att hon är hemma myyycket längre än beräknat!

Kram

One more..

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1328574

Haha! Ni måste se denna på Erik!


Vit kappa säljes

Hej och god morgon! Förutom att mitt rum fortfarande behöver en storstädning är det en ganska god morgon :).

Försöker få min vita höst-/vinterkappa såld på blocket, hehe... Jag gör i princip allt för att få saker sålda nu. Behöver pengar!! Fick sålt min vita hylla och byrå för 500:- vilket jag är nöjd med. De har faktiskt hängt med ett tag nu!

Om och när jag blir färdig med min byrå som nu ska tömmas måste jag hinna med en dusch, göra mig iordning och sen blir det nog en kort sväng i stan med Fanny! Malin jobbar så ett besök, en puss och en kram ska hon få <3.

Ikväll är det hockey klockan sju på den nya arenan, jag har ju varit där men inte på någon match. Kommer bli skitkul! Tydligen ska det komma över 12 000 i publiken :)

Hörs lite senare, måste skynda mig.

Här är mitt försök till försäljning på blocket..


Den är faktiskt i mycket bra skick, använd en gång ;)

awake

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan

Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Melissa Horn har verkligen tagit ett stort kliv rakt in i mig!

Nu: sov gott
på riktigt denna gång :)

Nygräddade scones

Min dag blev inte alls så busy som jag beskrev tidigare! Det var meningen men varken jag eller Malin mådde bra imorse efter vaccinationen igår, det regnade och jag hade ett helt rum att ta tag i. Så stan, resebyrå och andra ärenden fick vänta. Vi har lite tid på oss fortfarande :)

Efter en lugn dag kände jag mig laddad för vårt vanliga mys! Idag åt vi inte sallad utan nygräddade scones som Malin bakade. De blev suuupergoda! Nykokt te, smör och ost till det =) och givetvis pepsi max... Grey's var riktigt bra idag, annorlunda och spännande! Älskar Dereks och Merediths relation nu, de är så fina med sitt post it-äktenskap hängandes över sängen.

Nu är det nog dags att sova känner jag.. tidigt för att vara jag men imorgon är det jobb som gäller. Börjar 12.30 och stänger 19.15, ganska skön arbetsdag. Får jag hoppas! Ska jobba med en jag inte träffat tidigare så det blir spännande :).


Sleep tight ♥

Busy day

Lyssnade på Långa nätter när jag hade tänkt somna igår, men ironisk nog blev det en väldigt lång natt. Kunde inte alls somna, jag som annars kan sova precis hur, när och var som helst! Men idag känns det inte alls så mycket i armen, skönt :).

Idag ska mamsi och jag på några ärenden, för att sen möta upp min lilla älskling Malin så att vi kan bli färdiga med vårt resebyråbesök nångång! ;P Vi har varit så sega med det men nu börjar det faktiskt närma sig... eller ja, 3,5 månad kvar man tiden går fort! Eftersom det blir jobb för oss båda i hela december och en bit in i januari får vi fixa det nu.

Vi hade tänkt ställa jobbiga turistfrågor och höra med dem vilka platser som ligger närmst varandra och vilket vi sist ska besöka innan vi åter åker mot Bankok igen för att sen åka hem osv... Transporter, kostnader, närmsta hotellet till vår flygplats i Bankok. Kan nog vara vettigt!

Sen ska jag träffa mamma igen och åka till Jysk, se om vi fyndar nåt idag. Oh, jag har bestämt mig för hur jag vill göra mitt rum men det är lite crazy så jag vågar inte skriva nåt än. Det går inte att förklara! haha

Ikväll är det myskväll med Grey's som vanligt, älskar onsdagar! ♥

Kram sålänge!

Gammal vänskap & en ny favorit

Så, nu har jag tagit ett par extra andetag. Det tog ju ett par minuter att samla mig.. hehe, det är inte värt att vara gnällig känner jag. Behövde bara skriva av mig. Punkt slut.

Har suttit och snackat med en gammal vän hela kvällen, om en farlig massa problem och även gamla roliga minnen. Det är väl härligt? Andreas är precis en sån vän jag nödvändigtvis inte har intensiv kontakt med varje vecka, men när vi väl pratar känns det alltid lika rätt och som vanligt =). Det känns väldigt bra att ha!

Som det vi diskuterat ikväll.. du förstår mig alltid direkt och tycker alltid till så ärligt du bara kan, och det uppskattas ska du veta. Han undrade om jag hade någon mysmusik att rekommendera, jag skickade några gamla låtar som jag slitit ut ett bra tag nu, men de är favoriter och favoriter ska slitas. Då rekommenderade han Melissa Horn, ljuvliga Melissa Horn!, som jag inte lyckats höra innan. Och oj! jag har en ny favorit. Svensk musik har jag verkligen underskattat! Liksom Winnerbäck, han är ju så bra. Finns t o m en låt de har gjort tillsammans, love it.

Om ni inte lyssnat på Melissa Horn än så måste ni faktiskt göra det!

Långa nätter, New York & Som jag hade dig förut med Winnerbäck.

Nu ska jag njuta av min nyfunna musik och fortsätta på min rensning av rummet, tråkigt men sant. Någon nytta får jag göra!

Om vi inte hörs mer ikväll, buona notte mi amici ♥!



Pissesvin

Okej, här kommer klagomål: Jag var förberedd på smärta, små eller stora biverkningar men jag är redan trött på min snart obrukbara vänsterarm! Jag överdriver, men jag skämtar inte.. Är det värt det? Jo, det kan man tycka eftersom en sjukdom i tre veckor inte är att rekommendera, därför tar vi sprutan bla bla... Men det känns absolut inte roligt att ha tagit det jäkla vaccinet nu, det slog mig att vi i princip är försökskaniner. Så känns det. Allt har ju gått oerhört snabbt, hur vet dom redan att detta vaccin är bra? Alla läkares olika svar gör mig bara förvirrad. Vafan. Nu sitter vi här med en minisväng svin i oss. Jag får panik. Lite ont i armen är inget att klaga över men varje gång det strålar neråt i armen påminner det mig om hur osäkert allt detta känns. Jag blir så trött!



Så här kände vi oss idag i den 150 meter långa kön till vaccinmottagningen.
Kändes som vägen till avrättning..


Massvaccination

Hej hopp!

Denna dag har jag ägnat åt följande:

• fixade ett par ärenden med mamsi imorse
• tog tag i min försäljning av möbler, eller åtminstone rensningen av alla lådor med trams i!
• fick hjälp av mamma att laga lådorna till byrån jag tänker sälja, nu är din finfin
• tog mig till Djupadal för min dos av vaccin där jag mötte Alex för lite sällskap

Och nu när jag är hemma försöker jag låta bli att vara så jäkla hyprokondisk! Går och inbillar mig att biverkningarna kommer krypande... vi fick ett häfte med info om möjliga biverkningar och dem pallar vi ju inte. Usch.

Sex sköterskor stod uppradade med vaccinsprutorna i högsta hugg. Jag tog den först och jag hann inte tänka på smärtan innan den var över haha, men rakt in i armen skulle hon tvunget sätta den jäkla sprutan. Det var nästan mer läskigt att se när Alex fick den i inspetsad i armen! Utanför i den kilometerlånga kön träffade vi Linus och Jesper, Linus såg inte alltför taggad ut..

Ikväll sket jag i allt vad nyttigt står för och lagade en ordentlig middag bestående utav köttbullar & makaroner med ett stort glas mjölk. Något får man ju unna sig efter sprutan... hoho. Gott var det!


Just det - jag kom på idag att jag fortfarande inte utnyttjat mitt presentkort på IKEA som jag fick i studentpresent av Anette. Hade tänkt spara det tills jag flyttar hemifrån men nu när jag ska köpa nya möbler till rummet är det ett utmärkt tillfälle! :)

Nu måste jag fortsätta med rensningen av lådorna så att de kan torkas av, fotas och sen läggas ut på blocket.

Kraaam

En städad garderob senare..

Äntligen klar! Hade nog kunnat städa lite fortare än så här många timmar men jag har tagit mig tid att käka lunch med mamma till lite Vänneravsnitt.. Jag är världens sämsta på att slänga saker, precis som pappa! Jag tänker alltid "Nej men detta har jag användning för nästa säsong.." men så har jag tänkt i flera år nu så det var dags att skänka bort ett par plagg.

Blev inte så mycket som jag tänkt mig men jag fyllde åtminstone en stor Malmborgskasse med kläder, allt från tunna sommarjackor, en kavaj jag sytt själv som jag aldrig använt :P, kjolar, linnen, varmare koftor och några klänningar. Glömde skriva innan att det är farmor och farfar som har ett litet projekt i kyrkan, att de ska samla in kläder och annat roligt till barn i Lettland som de haft kontakt med. Farmor har även ringt till Karamellkungens huvudkontor :P och fått dem att skänka vars en godispåse till varje barn, så nu får 120 barn o ungdomar lite julklappar med godis och kläder!

Det är en riktig lättnad att ha garderoben städad, nu ser jag ju vad jag har för kläder! Tror alltid att jag inte har några kläder men visst har jag det.. alldeles för många. Men som sagt, jag har svårt för att göra mig av med vissa plagg... en hel kasse måste vara ett steg mot rätt riktning!

Jag är så avundsjuk på Fanny som ska till fotbollsgalan ikväll! Jag vill också beundra snygga fotbollskillar...



091109

Idag händer det en hel del. Något bra och något tragiskt.. Fick reda på så sent om igårkväll att en av våra lärare på Bergaskolan dog igår. Vad jag hört och fått veta var han inte gammal eller sjuk sen länge, utan dog av mycket tragiska anledningar.. Död är alltid tragiskt, detta kändes bara så oerhört orättvist och sorgligt.

Hur som helst så ville jag bara skriva att det ska hållas en fin minnesstund ikväll 20.00 på Bergaskolans skolgård för de som vill tända ett ljus, lägga blommor eller bara vara där för att hedra en väldigt speciell & fin människa.

Det som är bra idag är att mina vänner Malin & Anton varit tillsammans i 1 år idag, förstår inte var tiden tagit vägen! Känns som om det var igår ni blev tillsammans efter den där kvällen på Lilla torg, ja en av många kvällar där :)!


Farmor ringde mig för ett par dagar sen och undrade om jag hade kläder att skänka, OM jag har! Har ändå tänkt städa och storrensa garderoben så det är ett perfekt tillfälle. Är i fullgång nu, och medan jag städar och sorterar ligger min tjockis och myser på golvet! han behöver ju faktiskt ingen kudde eftersom magen är så mjuk.. ♥


Hörs senare!
Kraaam


Weekend in DK

Borta bra men hemma bäst stämmer inte alls in efter helgens trevligheter i Danmark. Visserligen har vi/pappa kört en massa mil till o från Jylland men vi hade så trevligt och roligt, exakt hela tiden så att man vill ju bara stanna där ett tag till. Som vanligt!

Jag hade kunnat bo där, trots att jag mer eller mindre fryser ihjäl. Vädret därborta på Jylland är alltid dåligt, det blåser, regnar och är kallt. Men jag tycker så himla mycket om att umgås med Emelie som jag saknar så mycket, och hennes underbara vänner. Utelivet är skitroligt där och allt är så annorlunda.

De bor i sina lägenheter på studentområdet som ligger liksom mer "på landsbygden", ett stort område med jättemånga lägenheter och hus, studenthem för fester och en stor tvättstuga, konstverk hit och dit, och så de två stora skolorna, TEKO för designinriktade där Emelie pluggar och HIH som är för ingenjörerna. Sjukt mysigt pluggområde! Grönt överallt och konstverk som livar upp omgivningen och salar utan desslike, ja - jag är imponerad. Herning i sig är ju väldigt litet så allt runtomkring gör staden så mycket roligare!

Det tar ungefär en kvart att cykla in till stan vars gågata inte är längre än som från gustav adolfstorg här hemma till ungefär storgatan, allra högst. Men längs denna finns alla olika butiker och framförallt pubarna/uteställena samlade. De ligger mittemot varandra allihop så det är bara att dansa fram o tillbaka mellan barerna, beroende på vilken musik o stämning man är sugen på. Eftersom Emelie jobbar där är det inget problem med åldern och de tar aldrig inträde. Bara massa glada studenter som festar, ja och en del ölgalna äldre danska, men det hör till.

Så, nu har jag presenterat Herning lite kort... haha, nej men hur som helst så var helgen helt fantastiskt bra! Vi gick en lång runda och tittade på miljön runt lägenheterna, drack ett par goda öl som heter Iskall för att de serveras vid bara 2 grader, sjukt gott! Vi stack sen hem och åt en god middag som pappa lagade. Det dracks gott vin hela kvällen och de gamle vann överlägset på TP över mig, Linda och Emelie...

När pappa och Anette somnade vid elva gjorde vi oss iordning och tog cyklarna in till stan och dansade loss o fick ett underbart slut på en jäkligt bra lördag!




Imorse åt vi en god farsdag-frukost och så tittade vi genom alla bilder och videor från helgen som gav en del skratt!, och så var det dags att köra hem igen. Och nu vill jag tillbaka för jag älskar att vara där med Emelie och hela grejen är så bra. Sjukt skön stämning!

Fick en förtidig julklapp av Emelie - en goodiebag som var en superfin sminkväska i siden med en massa Mac-smink och solbrillor från Kina :P I love fake-China! Tack så mycket älskling, blev jätteglad!


All the above

Imorse när jag körde från pappa till mamma så satte jag på Din gata istället för NRJ, lite småtrött på dem nu :P, och så kom All the above på med Maino & T-Pain, vilket gav mig världens nostalgi från alla sommarnätter i somras med bl a Emelie, Malin, Tommy o Fille! Haha, en kaosig natt när jag och Emelie jobbade på Stippes i somras kom de in och skulle käka, men erbjöd sig istället att hjälpa till, eftersom vi varken hann snacka eller laga deras mat. De slet av sig kavajerna och sprang ut i köket och hackade sallad till oss, inte lite heller - var väl femton salladshuvud eller nåt! That's what friends are for! :) Så, jag bestämmer nu för oss alla att det blir MÅNGA av de nätterna i december när Empan kommit hem.

Om drygt en timme är det dags att köra till Nova för fyra timmars jobb! Tråkigt är det iofs att jag missar Idol även ikväll, som förra fredagen! Men glad är jag ändå för imorgon kör vi till Emelie och det ska bli underbart!

Glöm inte Farsdag på söndag!

Kram sålänge ♥








IKEA-update

Vad mysigt de va å planera våra nya rum som vi tänker "minirenovera", Malin o jag! Vi ska måla om, sälja gamla möbler och köpa nya. Jag hittade den där hyllan jag ville ha, så när jag har pengar tänkte jag köpa den svartbruna och även de lila konstgjorda orkidéerna :). Hittade också exakt en sån spegel jag var ute efter, med tjock guldram.

Malin hittade nog alldeles för mycket som hon ville ha! Får se hur mycket hon lyckas få ut ur sitt rum nu, så kaaanske hon kan unna sig det mesta. Mja, kanske inte allt men nästan - hon får helt enkelt köra på "inte-nudda-mark" haha.. Fint blir det iallafall!

Eftersom jag måste göra mig av med/försöka sälja billigt på blocket, bl a min byrå och min höga vita bokhylla behöver jag lite förvaringsutrymmen. Malin hittade flera olika sorter av små lådor/korgar som var jättefina! Vissa av dem går nog precis under min säng vars ben är 30 cm. På så sätt gömmer jag undan allt jag har under sängen i mina fina korgar som ska synas precis under sängkanten. Gillar de flätade korgarna!



IKEA-besök

God morgon!

Jag sov på tok för länge idag men fy vad skönt det var, utvilad till max. Om nån timme kommer Malin o hämtar upp mig och då är det IKEA som gäller. Vi har fortfarande inte varit på det nya och "världens grönaste IKEA" än så det ska bli intressant! Jag har inga pengar att handla för just nu men jag behöver en ny låg bokhylla och så lite fina tygblommor.



Vet inte vilken färg jag vill ha på bokhyllan, men någon brun iaf. Vill liva upp mitt rum lite,  har allting i vitt och det kan nog bli fint med en förändring. Och så letar jag efter en megaspegel med en tjock ram i antingen guld eller silver.

Ikväll är det MTV Music Awards och jag tänker för första gången på många år se det. Såg att Kenza ska intervjua där ikväll, kul! =)

Vi hörs senare, duschen kallar!
Kram


DK till helgen

Mycket bra avsnitt ikväll. Lurigt men bra! Tycker verkligen att Grey's bara blir bättre o bättre för varje säsong. I början var det mest trubbel i paradiset läkarna emellan men nu är det riktigt bra och bättre lär det bli!

Vi fick med oss lite smink hem sen räckte pengarna inte långt, måste spara till eventuella festligheter nästa helg. Denna helg blir förhoppningsvis en billig helg, för på lördagsmorronen åker vi till Danmark o hälsar på Emelie - jag, pappsi och Nettan. Och eftersom DK är dyrare än dyrt så är det lika bra att lämna korten hemma!

Jag har längtat så länge efter den här helgen! Synd bara att vi inte stannar där mer än en korthelg eftersom di gamle jobbar igen på måndag. Men sen kommer hon hem i mitten av december och då ska jag utnyttja varenda ledig sekund med min fina syster! Jag satt och bläddrade i arkivet här på min bloggsida och hjälp! vad många gamla och sjuka bilder jag hittade från den gamla goda tiden. Den glömmer vi väl aldrig.. Men kul hade vi alltid :).

Där hittade jag också en bild på mig och Emelie, ingen vidare bra bild men den kvällen var så jäkla bra minns jag! Sista kvällen av vår vecka i sunny beach 2006, (haha ja, vi var faktiskt där..) Otroligt underbar resa hade vi! Det sorgliga är att det var sist vi två var utomlands tillsammans, bara hon och jag. Jag besökte ju henne, Fia och Malin i Rom med Mia men det är ändå inte samma sak. Så snart Emelie, snart ska vi ut o resa igen! Tänker först avnjuta en månad i Thailand med Malin, sen kan jag börja spara igen... :D



Visserligen är jag inte vuxen nu, men gud vad vi känns små här
Saknar dig här hemma älsklingen ♥


Nu har jag..

..blivit en ton ljusare och mer ifylld, och även gjort klart kvällens middag! Mamma skvallrade om att den var riktigt god så jag antar att jag gjorde en godkänd sallad. Malin kommer över om en liten stund och då ska vi springa ärenden på stan denna mörka och iskalla novemberkväll! När vi är färdiga med stan blir det en onsdagskväll precis som de brukar vara. Salladen står i kylen och väntar, pepsi maxen står i kylen på Hemmakväll o väntar - och klockan nio är soffan full här hemma. Mys!

Istället för att skriva Malin och Malin Richter är Malin Richter numera döpt till Frisör-Malin, blir lättare så =). Idag har alltså Frisör-Malin färgat mitt hår och det blev precis som jag ville ha det. Inte lika mörkt som förra gången utan tonen ljusare, blir mer lagom till mina färger tycker jag! Fancy kom inom salongen hemma hos frisör-Malin och höll oss sällskap och hade roligt åt mig... Vad gör man inte för ett gott skratt? :)..


Inte lika mörkt som sist :)

 


Färgning nr 2

Hej!

Igår när jag jobbade ute på Nova höll de på med ett event av nåt slag, och småflickor efter småflickor sprang som galningar fram o tillbaka förbi butiken. Halv sex presenterades Ola och hans kör... hehe, därav småflickornas hysteri. De skreeeek och jag insåg att jag kände mig lite gammal för en stund! Där stod jag i min butik med mina kunder och irriterade mig på alla skrik haha! Aja, jag har själv varit där och det var jäkligt kul med söta kändisar. Ola är dock inte en kille av min smak, alldeles för blond och alldeles för stripigt hår... Men tjejerna igår som fick hans autograf "skulle minsann inte duscha på en heeel mååånad" efter att ha rört vid hans jacka! ;)

Idag är en jäkligt kylig dag, det blåser som bara den och man vill ju helst stanna inne. Men om en timme ska jag iväg med frisör-Malin och färga om mitt hår för utväxten har börjat arta sig!

Ett litet lycka till till min vän Fanny som jobbar sin första dag på Scorett idag, go girl.

Idag är jag även så lyckligt lottad för det är onsdag, och onsdag innebär Grey's med Malin, mamsi och lille Max inklusive en kycklingsallad. Denna gång gör vi den själv! =)

Stay tuned.


Uppdatering från fredagen!

Dålig uppdatering, det har varit rätt mycket av allt de senaste dagarna så jag har inte hunnit med riktigt.. Men för att sammanfatta vår tjejkväll i fredags: Vi startade kvällen på TGI som jag skrev sist, åt en riktigt god middag med gott vin till det och så fortsatte vi med goda jordgubbsdrinkar. Malin, Fancy och jag drog vidare till Hipp där vi mötte våra trogna Backstreet Boys-vänner Malte o Linus. Det blev mer av det goda och även dans. Vi fick t o m igenom en låtönskning av Linus... givetvis en BSB-låt :) bara en månad kvar nu!

Jobbade i lördags och idag, annars har helgen varit lugn och jag har passat på att sova ut ordentligt. Nästan för mycket, sov tio timmar natten till söndag och för mig är det alldeles för mycket - blir ju jätteknäpp av att sova så länge, men det kan behövas det med!

Här kommer lite bilder från i fredags:










Tack för en underbar danskväll mina flickor!
Ni får mig alltid på bättre tankar <3