HALV ÅTTA HOS ANNA OCH MIG

God morgon!
 
I torsdags var det min och Annas tur att ha "Halv åtta hos mig", hos Anna. Vi hade en såå mysig och rolig kväll, har inte skrattat så på väldigt länge! Underbara tjejer! 
 
Till förrätt gjorde vi en laxtallrik med kallrökt lax, avokado, rödlök, dill, crème fraîche och rom på, med vitlöksrostat lantbröd till. Huvudrätten var en italiensk pastarätt med färskpasta och räkor i en krämig dressing av  olivolja, chili, vitlök, salt och peppar, färsk basilika och färsk sparris. Så gott! Efterrätten bestod av en vit chokladmousse som vi gjorde på vit choklad, grädde, ägg och rivet limeskal. Ovanpå tillade vi björnbär, blåbär och riven mjölkchoklad. Det blev faktiskt riktigt gott! =)
 
Nu ska jag snart iväg och fixa lite inför kvällen, vi ska ut och dansa ikväll =) Men innan det  jobbar jag 12-16 så har lite att fixa däremellan! Önskar er en trevlig lördag! ♥
 
 

ASOS & RIVER ISLAND

Nu har jag äntligen hittat en klänning till mammas bröllop så jag håller tummarna för att den sitter bra också, det vet man ju aldrig när man beställer men förhoppningsvis! =) Det blev en korallfärgad, enkel och söt. Beställde även en vit klänning till examensdagen som är veckan innan, båda från Asos. Sen beställde hittade jag en vit/svart-randig bikini från River Island =).
 
 

INSPIRATION

Mammas och Anders bröllop börjar närma sig med stora steg, igår var det bara åtta veckor kvar. Vi har tittat lite på hur vi kan dekorera festlokalen och jag är så kär i pom poms att ha i taket tillsammans med massa små ljus. Hittade fina vita på en hemsida som jag aldrig varit inne på tidigare, nämligen Leilas hemsida (som i Leila bakar). Hon är ju fantastisk! Hade kunnat klicka hem ett helt kök från den hemsidan... Men idag blev det vita pom poms till att börja med, hur vet vi inte än men jag fick lite tips från olika bilder här nedan. Underbart!  
 
 

SCONES

Jag var så himla sugen på att baka idag så det fick bli scones till kvällsmat, i brist på andra matidéer. Alltid lika gott, till en stor kopp te och gärna med philadelphia och marmelad. Köpte hem min favoritmarmelad från Den gamle fabrik, med smak av björnbär. Mums!
 
 

FLYG & HOTELL

Nu har det gått några dagar sen jag fick veta att Kevin köpt biljetter till oss till Rolling Stones i London. Har knappt hunnit smälta det än faktiskt, det kommer bli så grymt roligt! Nu är även flygbiljetter och hotell ordnat. Vi hittade ett jättefint hotell som ligger precis bredvid Marble Arch, för att konserten kommer att hållas i den delen av parken, eller åtminstone kommer scenen att vara där så vi har ju väldigt nära - mitt över gatan ;). LÄNGTAR!
 
Byggnaden till höger bakom Marble Arch är vårt hotell. Kan inte bli mycket bättre! :)

SATISFACTION

Hej på er!
Efter mitt sista inlägg har det varit två tentor och därefter åkte jag hem till Malmö och var hemma i 10 dagar! Så jag har tagit en lång paus vilket var otroligt skönt. Har haft det jättemysigt hemma, hunnit träffa de flesta och bara hunnit med att vara.
 
Imorse ringde Kevin och berättade hysteriskt att han köpt två biljetter till oss till Rolling Stones i sommar, i Hyde Park i London! GALET! Vi har så länge velat se dem, framförallt Kevin som fullkomligt dyrkar Stones! När de släppte biljetterna till helgen innan tog de såklart slut på någon minut och de är fruktansvärt dyra, men så släppte dem till ytterligare en konsert som hålls helgen efter. Så den 13 juli ska jag och Kevin till London för att avnjuta vad som kommer vara det häftigaste jag sett hittills! Kevins vänner har också bokat och hänger på så vi blir några stycken, kommer bli en grym helg! Tack min älskling!
 
Det grymma är att alla i Stones är runt 70 bast och är fortfarande igång och firar ju i år att de varit aktiva i 50 år som Rolling Stones, framförallt Mick som har en kondis bättre än många jag känner haha. Är så exalterad! Artister som Bruce Springsteen, Lady Gaga och Eric Clapton har tidigare under turnén varit med på konserten så jag hoppas på det till sommaren också, eller någon annan rolig artist. Det kommer verkligen bli fantastiskt bra! Konserten hålls dessutom mitt på dagen ute i Hyde Park. OVERKLIGT!