River Island Neon/Coral

Jag har letat och letat och längtat och längtat efter en River Island-bikini i en fin färg, och hittills har de bara haft marinblå vilket jag hade förra sommarn. Men nu har det minsann kommit en en neon/korall som jag tänker beställa direkt. Så fin!! Vad glad jag blev!





Morotskaka

Hej!

Idag har vi haft en mysig dag på praktiken! Hanna och jag blev bjudna på en trerätters lunch av våra handledare, chevretoast till förrätt och fläskfilépasta till huvudrätt - efterrätt orkade jag inte ens! Efter en sväng i en Second hand-butik resulterade vår lunch i en 2 ½ timmars lång rast - lyx!

Nu ikväll har vi bakat en liten rulltårta eftersom det är vår sista dag imorgon. Vi bakade efter Leilas recept på morotskaka men vi gjorde det som en rulltårta istället, gudomligt god av det lilla vi smakade nu! Skriver upp receptet lite längre ner för det här måste ni bara testa!

Kram ♥





Ljusrosa

img_1354 (MMS)

Klockan är på tok för mycket för mig! Jag ska upp om 5,5 timme. Har bara lite svårt för att somna ikväll så jag ligger här i sängen och pysslar med bilder! Jag fick hem min efterlängtade klänning från Asos idag, den är tänkt till Malins syskons student i juni. Riktigt söt är den, det är normalt sett inte min stil att ha något ljusrosa sött men varför inte liksom? Gillar den djupa ryggen! Vad tycks? Nu ska jag försöka sova. Kram på er!


Och så regnar det!

img_6504 (MMS)

Nu sitter jag på en varm och go buss på väg hem till Jönköping igen, kvällen gick så himla fort idag! Vi hade absolut ingenting att göra mer än den sista kvarten så jag har fått sitta på ett kontor och skriva på min uppgift. Skönt att få lite gjort under tiden vi är i Eksjö annars förstår jag inte hur vi skulle ha hunnit, det enda vi gör är  att pendla, äta och sova :P!  Det var sol innan men nu ösregnar det igen. Mysigt när man sitter på en buss men jag har hellre sol. Saknar värmen!  Hoppas att ni haft en fin start på veckan allihopa! Nu ska jag dyka ner i min musiklista med Snow Patrol - galet bra är dem! Hörs kanske sen. Kramar!


Solsken!!

img_2410 (MMS)

Hoppade precis av i lilla orten Aneby för att ta nästa buss till Eksjö, och här skiner minsann solen! Vi har inte haft sol på en vecka, bara massa regn och till och med lite snö. Älskar solsken!! Nu hoppas jag att våren kommer på riktigt!


Måndag

God morgon!

Jag sov till 9 idag, tog på mig träningskläderna och gav mig ut i Stadsparken för en morgonrunda. Så himla skönt väder idag! Inte riktigt soligt men ändå ganska varmt. Tränade ben och rumpa när jag kom hem och nu har jag precis fått i mig frukost! Har ni haft en trevlig morgon?

Jag ska iväg vid 13-tiden mot Eksjö, har kvällspass på praktiken idag utan Hanna dessutom, lite tråkigt att åka själv men så är det. 

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch! Hörs sen ♥






Ny header!

Hej vänner!

Jag blir ganska snabbt trött på de headers jag gör. Nu har jag återigen en ny, med lite färgstänk i för nu vill jag minsann ha VÅR! Det är på tiden att den kommer. Och stannar. Komsi komsi :).


Idag har det ösregnat precis hela dagen så jag har hållt mig inomhus och har pluggat en hel del, det är mycket nu sista veckan med inlämning på fredag. ´

Hoppas ni haft en mysig söndag, det har jag. Men jag längtar otroligt mycket till Malmö för tillfället, ska bli skönt med långhelg nästa helg. Vi ska ha vänner från Uppsala nere och sen är det Valborg i Lund som gäller. Can't wait :).

Sov gott! Kram ♥

Sommarbilder

Hej!

Jag kom precis hem från jobbet! Jobbade från öppning till stängning och tiden gick faktiskt fort idag, skönt! Om en liten stund ska jag bege mig hem till Emma i ösregn. Fy sjutton vad det regnar..! Det blir en lugn kväll med film och mys iallafall :).

Jag såg att Emelie hade lagt ut lite bilder från i somras som jag snodde åt mig. Det var från pappas och Anettes 10-åriga bröllopsdag, hade nästan glömt bort alla bilderna. Det var en riktigt fin sommarfest i deras trädgård med vänner och familj. Hur underbart som helst! Malin och jag serverade och Emelie tog bilder hela kvällen. Nu längtar jag till sommar!!




Älskade farfar & farmor

Min lilla Malin & jag


Anette & pappa

Min finfina syster!

Syster & älskling


STRAWBERRIES

Årets första jordgubbar har nu tillfredställt mina smaklökar. Jag gjorde kesoplättar med banan i också, till vaniljkesella och jordgubbar. Herregud vad gott! Idag var veckans sista dag på praktiken, långhelg framför oss och sedan är det endast fyra dagar kvar nästa vecka. Tiden går fort!

Nu ska jag njuta av att inte behöva gå upp 04.30 imorgonbitti, titta på TV tills jag slocknar och sova ut imorgon. Ska bli otroligt skönt.



Home inspiration

Snart tid för mig att sova! Lite sent på det idag, var tvungen att tvätta håret och det orkar jag aldrig göra på morgonen! Så alldeles strax blir det sängen för mig. Jag har så svårt att slita mig från datorn bara, sitter och tittar på inredningssidor och man fastnar så lätt. Jag längtar så mycket tills jag flyttar in i en "riktig" lägenhet, inte en studentlägenhet alltså. Längtar till jag flyttar hem till Malmö även om jag trivs bra här! Men jag ser fram emot att inreda en finare lägenhet. Finns så mycket fint!




Stora fönster är nästan ett måste!

Sov gott vänner!
Kramar ♥


Let's waste time, chasing cars

Saknar mitt hjärta lite extra ikväll.
Behöver en lång, gosig Kevinkram. Nu!



Tacogratäng

Hej!

Det har varit en långtråkig dag på praktiken idag. Det går magsjuka runtom i Eksjö nu så vi håller tummarna att vi inte blir sjuka! Det förstör så mycket för oss just nu när vi har så mycket att göra.

Ikväll ska jag inte göra nåt annat än att skriva lite på uppgiften vi har under praktiken, käka min goda tacogratäng och njuta av Snow Patrol. Snöat in på dem igen. Mys!

Ha en trevlig afton kära vänner!


Söndagströtthet!

Jag har ont i precis hela kroppen, men det var en kanonskön löprunda idag! Tog ut mig ordentligt och det är alltid lika skönt men jag var så trött i benen efteråt så att jag inte ens orkade stå upp och duscha haha. Klen, jag vet!

Nu ska jag torka håret och bädda ner mig, slå en pling till älsklingen och sen sova. Helgen tar slut alldeles för fort, imorgon är det uppstigning klockan fem igen. Tur att det bara är två praktikveckor kvar!!

Hoppas att ni alla haft en fin helg!

Kram ♥



999

Sitter med skorna på och ska strax ut i sol-regn-hagel-vädret och springa en runda. Det är helt galet vad det skiftar idag! Nu skiner iallafall solen så ska passa på innan det börjar regna igen. Har laddat telefonen med bra löpmusik, bland annat Kents nya 999 - hur bra är inte den!? Kan inte få nog av den.

Vi hörs senare!


Frukost!

God morgon!

Det är lördag och solen skiner och himlen är klarblå! Mitt humör blir alltid på topp när solen tittar fram :). Jag hade tänkt springa en runda nu på morgonen innan jobbet men jag var alldeles för trött för att gå upp halv åtta så jag kör en löprunda efter jobbet istället. Slutar tre! :)

Hoppas ni har en lika fin lördag som vi här i Jönköping! Nu ska jag käka frukost och göra mig iordning.
Kram ♥



Sommarlängtan

Hej vänner!
Ni kan tro att vi är som zombies nu under praktiken, vi går upp strax innan fem och kommer hem närmare halv sex om kvällarna. Så sängen kallar i princip direkt när jag kommer innanför dörren. Därav dålig uppdatering!

Idag fick vi däremot sluta två timmar tidigare och var hemma redan vid tre, så jag tog tillfället i akt att springa en runda. Jobbigt var det men nu ska jag komma igång ordentligt, har längtat! Köpte nya skor när jag var hemma i Malmö som jag förhoppningsvis ska kunna springa i utan att få ont i benhinnorna. Så nu kör vi! :)

Annars har jag haft en lugn fredagskväll, lagat en massa matlådor och kikat lite på Let's Dance. Säger bara Anton Hysén - det räcker! Fy sjutton vad duktig han är! Kul :).

Det där med sommarlängtan... galet vad jag vill ha värme och sol nu! Vill köpa nya bikinis (som varje vår :P), och jag har precis som lilla Fanny snöat in på River Island. Fanny har massor av fina bikini därifrån sedan tidigare och just den modellen är jag så sugen på. Hade gärna velat ha den i någon klar färg men det finns inte på hemsidan. Men jag har fastnat för de här två, mest den första eftersom jag redan har en marinblå!





Vårfint



Årets Fashion Against AIDS ser fantastisk ut! Hade velat köpa hem alltihop! Men allra mest bikinin! Jag har tittat lite på Missoni-bikinis och denna påminner om dem i stilen, och kostar säkert en femtedel av Missonis badkläder (som jag aldrig hade kunnat lägga pengar på), så jag bara måste ha detta underbara sommarplagg! Iphonefodralet och kjolen är också favoriter. De kommer ut 26 april!

Biomys

img_2837 (MMS)

I fredagskväll bjöd Kevin på bio, god mat och gott vin. Vi såg American Pie Reunion som jag längtat efter att se! Den var riktigt rolig, lika bra som väntat! :)


Dags för Jönköping igen

img_2326 (MMS)

Efter en jättefin helg hemma i Malmö sitter jag nu på tåget mot Jönköping :). Jag hade tydligen bokat en biljett i en sån där söt liten vagn med bara sex personer som sitter mitt emot varandra, som i Harry Potter-filmerna :) mysigt! Tänkte försöka uppdatera lite under tågresan! Hoppas att ni haft en fin helg.   I fredags var jag först i stan med tjejerna och tog en mysig frukost och köpte nya löparskor till mig :)


On my way

img_9765 (MMS)

Nu är jag äntligen på väg mot Malmö! Ska fira påsk hemma med älsklingar och familjen! Jag och Hanna unnade oss en lunch på stan idag, i lilla Eksjö! Vi hittade ett mysigt litet café och beställde varsen paj! Himla gott :) och sen fick vi sluta två timmar tidigare!  Jag hoppas ni har en fin torsdagskväll! Nu ska jag sätta i hörlurarna och spela Rumble mot Emelie! :P kram!


Fira påsk hemma!

Jag fick precis reda på att jag kunde åka hem till Malmö över helgen, egentligen skulle jag ha varit på praktiken fredag, lördag och söndag men min handledare tog ledigt så vi kunde också vara hemma och fira påsk. Egentligen är det personalfest på torsdag med Gina-tjejerna vilket jag planerat att gå på, men... jag kollade precis upp tågen hem och priserna är så sjukt mycket dyrare på fredagen än på torsdagkväll, så jag åker hem redan på torsdag och hoppas på att det blir en personalfest snart igen!

Jag hoppas också på en helg med fint väder, sist hade vi ju så himla varmt och gott. 15 grader och strålande sol, vi satt på Starbucks uteservering och sörplade i oss vars en Frappucino, mums. Hoppas på fler sådana i helgen!

Nu ska jag duscha och diska upp här sen sova. Imorgon har vi sovmorgon ;) Vi börjar 8.30 vilket innebär att jag kan få sova till halv sju eller nåt, sen hämtar Hanna strax innan halv åtta. SKÖNT!

Sov gott mina vänner. Kram ♥



Kollar på resor!

När jag borde sovit för en timme sen sitter jag istället och kollar på resor till Grekland. Jag ska sova om nio minuter tänkte jag, jag är inte det minsta trött så det var inte så smart med sovmorgon trots allt ;). Men Hanna hämtar upp mig klockan 6 imorgonbitti så det är sängen som gäller alldeles strax!

Jag fastnade på resesidorna, som vanligt, för Emelie och jag har funderat på att ta en restresa i maj om jag kan komma ifrån skolan och om vi har pengar över att lägga på det. Jag vill så gärna! Emelie och jag har inte varit på en solsemester tillsammans sen 2006, det är helt galet! Så nu är det verkligen dags. Jag hoppas att jag kan komma loss från skolan! Det är 25-27 grader i Grekland i mitten på maj, det kan liksom inte bli bättre! Vi funderar på Ialyssos på Rhodos, ser helt fantastiskt ut och min frisör som varit där ett antal gånger hade enbart bra saker att säga om Ialyssos! Hoppas!



En slapp söndag

En slapp söndag som denna är ibland ett måste. Jag vaknade vid elva när Kevin ringde och väckte mig, men jag kom nog inte upp ur sängen förrän halv ett när vi pratat färdigt! Jag åt scones till frukost/lunch, gjorde en kopp choklad och köpte hem Kiviks smultrondryck som är bland det godaste som finns och tittade på Vänner någon timme. Hur skönt som helst! Efter en lång vecka i Eksjö med otroligt tidiga morgnar var det precis vad jag behövde. Men imorgon är det nya tag igen, nu kör vi!



Lördagsmys hos Elin

Igår jobbade jag mellan tolv och fyra och blev sen upphämtad av Elin och hennes syster Linnéa. Vi handlade med oss ingredienser hem till en stor kycklingsallad som blev otroligt god! Till det gjorde vi egna vitlöksbröd i ugnen, och avslutade kvällen med soffhäng med massvis av gott och bland annat Gladiatorerna och Heartbreak kid på TV! :) Skönt med sådana myskvällar!




1 april - söndag

Hej mina vänner! Om det finns någon kvar som fortfarande tar sig in hit, trots att jag är världens sämsta på att uppdatera, så kommer det bli ordning på mig från och med idag. Det har bara varit så mycket de senaste veckorna, bland annat praktiken som vi började på i måndags. Jag och Hanna har praktik i Eksjö och pendlar ungefär tre timmar varje dag, vi börjar 7.00 och måste då stiga upp 4.30 på morgonen för att gå hemifrån strax efter klockan fem. Så när vi kommer hem på kvällen är det nästan sängen som gäller direkt. Det har verkligen tagit på krafterna! Men idag har jag varit ledig och har sovit ut, riktigt skönt var det. Jag bakade scones till frukost/lunch och har bara legat i soffan under lager av filtar och kollat på Vänner. Det snöar ute nu, vilket inte är riktigt okej med tanke på att vi hade 18 grader här förra veckan, vad händer? Skulle vilja hoppas på att vädergudarna drar ett ordentligt aprilskämt idag!

Förra lördagen fyllde min älskade syster 25 som jag skrivit tidigare, och vi firade henne med skumpa hela kvällen. Slänger in några bilder här innan jag ska laga mat till ikväll! Vi hade en helt fantastisk kväll, natt och tidig morgon. Solen var minsann uppe när vi åt frukost i soffan, jag tror vi la oss strax innan sex på söndagen. Med andra ord en äkta Malmö-utekväll! På söndagen hade vi släktkalas med vänner och familj, hur mysigt som helst.


















Jag älskar dig finaste syster ♥ !