Shoppingrådgivare

Imorgon smäller det! Att det smäller just imorgon är lite för att, eller mycket för att vi alla fått lön äntligen, men mest för att Emilia och Ena som vi inte träffat på JÄTTELÄNGE har dragit ihop ett helt gäng tjejer, vi blir 12 festsugna tjejer som ska käka en god middag på TGI som jag skrev tidigare. Det kan ju bara inte bli fel! Är jättesugen på morgondagens festligheter, drinks, dinner and dance på TGI och sen mer dans på Hipp. Girlylicious ;)

Mamma hjälpte mig i stan idag. Att gå i stan är verkligen något jag är bra på men att handla är något jag på senare tid blivit sämre med. Kan tyckas vara en positiv sak för min ekonomi, men när jag verkligen har pengar att unna mig för så vill jag ju göra det. Det var längesen.. och så hittar jag något som är fint. Men det tar inte mer än två minuter sen lämnar jag tillbaka det igen. Har blivit jättemesig med det, vet aldrig om det är fint på mig eller inte, behöver lite shoppingråd, o jag måste säga att mamsi var så duktig så som inte fick spel på mig i affärerna. Hur som helst, så fick jag med mig en klänning hem från H&M, lösögonfransar från Åhléns som jag aldrig testat förr - crazy. Jag är nöjd! Hoppas folk förstår att jag inte är uklädd imorgon haha..

Svart schiffonklänning från H&M med indragning i midjan av flätade band,
färgade paljetter på axlarna och så fransarna.
Jag VET att man ser att de inte är mina men gud så kul att testa! :D


Härliga torsdag

God morgon!

Solen skiner idag och jag vaknade upp med ett härligt humör, sov ut ordentlig och nu är det en dag med mamsi som väntar - hur mysigt som helst! Jag la undan ett par plagg igår som ska provas idag, om jag bara kommer ihåg vart jag la undan alla... Ska också handla en halloweenutstyrsel till Kevin eftersom han jobbar och jag är ledig - bra när man kan hjälpa till! Han önskade en djävulsutstyrsel, får väl se vad jag får med mig hem... hoho

Blir mer blogg sen om jag hittar något att ha på mig till på fredag! På fredag är det en riktig girlygirly-night på TGI, vi är 12 tjejer som ska ut o käka, drinkar, dans och antagligen slutar vi på Hipp för omåttligt med dans!

En sak till! grattis till lilla Fanny som fick jobb på Scorett igår! :) Nu har vi alla tre butiksjobb, Malin, Fanny o jag - så kul så!


090627 Chasing Cars

Ny dag: Nu bär det av mot Nova för att hinna med en liiiten minishoppingrunda innan jag börjar jobba klockan 12! Ser fram emot en dag på jobb :)!

Igår fyllde Tommy år, grattis din gamla indian! Idag fyller Bennebus år, congrats!

Emelie ringde precis så nu är jag på mycket fint humör.

Tips på en BRA låt: Chasing Cars med Snow Patrol. Om ni inte lyssnat - gör det!

Kraaaaaaaaaaaam!


Missbedömt skoval

"Something in your eyes makes me wanna loose myself, makes me wanna loose myself.. in your arms. There's something in your voice, makes my heart beat fast, hope this feeling lasts the rest of my life."


Hej! Nu är klockan, i min normala tidsuppfattning, ingenting - men jag är trött, jag är gnällig och jag överväger faktiskt att gå o lägga mig! Mitt knä värker sen helgen och det blev inte bättre av att ha stått upp hela dagen. Dum som jag är så valde jag bort komforten idag. Tänkte: nä men mina höga stövlar är nog det skönaste (läs: finaste) jag kan ha till dagens jobboutfit. Wrong, oh so wrong. Åtta timmars jobb i stövlar med liten klack på är inget att rekommendera!

Min dag på jobb har utöver kärringplågorna varit en bra sådan, roliga kunder och lagom lugnt de tre timmar jag stod själv i butiken. Mamma var så snäll och kom o hämtade mig, för i dagens oktoberregn och med en timmes bussfärd hade jag förmodligen... jag vet inte vad! inte varit glad iaf.

Nä, men det här med att gå o lägga sig? Borde jag kanske testa det, för en gångs skull? Jobb väntar även imorgon och imorgon har jag bilen så jag tänkte köra en timme tidigare så att jag hinner njuta av butikerna på Nova innan jag börjar. Känns som en god idé.

..och i vanlig ordning föll jag pladask för nyheterna på asos - alltid samma visa. Titta får man!


Asos, 600-nånting kr. Love!


Sagobröllop

Igår var jag och mamsi och tittade på ett bröllop här borta i St Pauli-kyrkan, mammas bästa väninnas dotter gifte sig. Det var något av det vackraste jag sett på väldigt länge! Alla detaljer kring vigseln och själva ceremonin i kyrkan var ljuvliga. Brudparet gick in längs mittgången, som på sidorna var smyckad med röda rosor och levande ljus hela vägen fram, hand i hand till det underbara pianostycket från Forrest Gump. Det sjöngs även två solosånger av en tjej med fantastisk röst, Heaven from here med Robbie Williams och Feels like home med Chantal Kreviazuk som har varit en av mina favoriter ett bra tag!

Efter själva vigseln var det deras lilla dotters tur att bli döpt, allt på en o samma gång, och till detta sjöng en liten sjuårig flicka solo, En värld full av liv ur Lejonkungen. När dopet var klart gick brudparet ut längs gången med sin nydöpta dotter till musiken av En helt ny värld ur Alladin.. Kunde det bli bättre? nej! allt var perfekt, nästan som ett sagobröllop!


För att jag ska sluta drömma mig bort på detta underbara bröllop så borde jag kanske tänka över att jag faktiskt ska jobba imorgon. De ringde mig tidigare ikväll och imorgon är det åtta timmars jobb som gäller. Det ska bli så skönt att jobba av mig lite! Även på tisdag är det Nova som gäller för mig men då är det bara 3,5 timme jag ska hoppa in under de värsta lunchtimmarna.

Nej, nu tänker jag ge kudden en ärlig chans. Eller mig själv, kan behöva lite sömn. Men först tänker jag lyssna på bra musik, njuta av regnet mot fönstret som är så mysigt såhär om natten och måla mina naglar innan jag somnar!


Sleep tight

Jag står fast vid att jag älskar hösten. Punkt slut.

Shanghai's calling

Nu är det helg hos pappa och den väntas bli jättemysig! Jag har inga pengar alls att spendera i helgen så därför blir det en väldigt lugn helg med mys hemma idag med skaldjur, lite gott vin och Idol. Hörde att det var rocktema ikväll och att Joey Tempest ska uppträda. Detta hörde även pappa och blev genast lycklig o laddad inför kvällens uppträdande =).

Igår fixade vi en ny vinterjacka till mig eftersom jag tidigare vintrar förfrusit i mina normalvarma! Jag är så jäkla frusen året om, i augusti tyckte jag att lägenheten började bli för kall. Kärringvarning! Så det blev en svart dunjacka från Everest, lite längre så att den går under rumpan som så lätt blir kall, med en stor luva och indragning i midjan så man inte är helt formlös. Fick även 15 klipp överlåtna från pappas kort till mitt så nu är det fritt fram för träning!

..och för att utnyttja dessa klipp på bästa sätt ringde min klocka redan sju imorse, så att jag hann med ett snack med min fina syster som är i Shanghai ett par veckor! Längesen vi pratade nu så det var en underbar morgon! Helt otroligt så billigt det är med Skypefunktionen, eftersom vi har laddat på 100 kr som ett kontantkort så att vi kan ringa direkt till hennes mobil, för 25 minuter kostade det fyra kr - galet! Sen for jag iväg till Friskis och svettades på en härlig timme på min nya favoritmaskin, crossen. Hämtade upp mamsi och varsin sallad och så körde vi till pappa så att även mamma kunde prata med Emelie en stund.

Nu hade jag tänkt duscha som ännu inte gjort efter träningen...snusk! haha, och så har jag lovat pappa att dammsuga huset så det blir full rulle nu. Måste bara visa lite från asos som jag är sugen på att köpa, om jag hade haft pengar..



Looove it


Thailand-fit

Jag blev så motiverad igår, det kom från ingenstans och jag är enbart tacksam! Thailand närmar sig och om drygt fyra månader befinner vi oss på en, två, tre stränder och då är det dress code: bikini, varje dag i fyra veckor!. Så ja! bikinistressen är åter här haha, därför är jag igång med träningen =).

Mitt klippkort tog slut igår på Friskis och jag kan inte ladda på det förrän imorgon så idag blev det faktiskt 1 ½ timme i underbara pildammsparken! Solen värmde och alla tusen färger runtomkring gjorde mig så jäkla glad. Det blev en timmes powerwalking och så löpning den sista halvtimmen - uppfriskande! Det ska jag minsann lova mig själv att fortsätta med. Vet inte var min självdisciplin kommit ifrån, men jag gillar det.. hihi.

När jag kom hem slet jag, mer eller mindre, upp den där Fitnessbollen som jag för lite mer än en månad sen fick köpa billigt av min vän Tommy. Varför jag ännu inte packat upp den är en jäkligt bra fråga som tyvärr saknar svar haha! Men, jag pumpade upp den idag och träningen är igång. Under sängen stod farfars gamla, rostiga hantlar som också åkte fram. Perfekt - de dagar jag inte hinner till Friskis fixar jag det i pildammarna och hemma!

..det finns inte ens ord för hur jobbigt mitt rum är just nu. Därför tänkte jag ta mig en lååång och varm dusch och ta tag i mitt rum en gång för alla sen, för ikväll kommer Malin hit för vårt vanliga onsdagsmys med Grey's!



Kraaam

 


Cool down

Hej! :)

Min dag började väldigt tidigt idag. Malins mamma skulle ärenden i stan och Malin skulle vara taxi fram och tillbaka, så halvåtta befann jag mig mitt på gågatan för att göra min vän sällskap medan hon väntade. Vi gick bort till espresso house på Davidshall, mysigaste! Vi satt där inne helt själva i princip en timme innan det kom fler kunder. Jag hade tagit med mig massa roliga tidningar med smaskiga skvaller och senaste Chic, Malins rara mamma bjöd på frukost så vi åt vars ett naggbröd med vanlig ost, creme cheese, tomat o sallad och så en stor chai till det! Mysig morgon or what?! Du är så bra Malin ♥.

1 ½ timme senare gick jag hem och Malin hämtade sin mamma, jag väckte min och somnade även i hennes säng. Fy så skönt! Klockan elva var jag vid liv igen och tog tag i träningen idag, körde ut till Friskis och tränade hårdare än på länge, riktigt bra idag måste jag säga =) jag planerade en halvtimmes uppvärmning på crossmaskinen som snabbt blev till en hel timme, sen kom det upp en varningstext på skären: COOL DOWN. hehe, jag var rätt nöjd och bilen gick ut så jag körde hem efter det.

Och nu sitter jag här och har precis ätit lunch, thaimat som vi hade kvar sen igår - nu väntar en varm dusch och sen ska jag och min kära mamma göra stan osäker!


Hösten är förresten helt fantastisk idag!
 


Canada's Next..

Hej hopp!

Seg, segare, segast. Vilken lång dag det har varit... tråkigt när mina underbara jobbar och inte jag. Ja, kan väl säga att jag i mitt tidigare liv varit en workaholic men jag måste medge att jag trivdes bättre så! Men, å andra sidan har jag kvällar och framförallt helger lediga även om jag jobbar, eftersom det numera inte blir några kvällsjobb - skönt!

Mamma och jag har förresten en liten vana numera om eftermiddagarna då jag inte jobbar, det är Top Model, och varsin goood sallad från salladsbaren runt hörnet, som just nu har varit Canada's Next Top Model, riktigt fin säsong. De två finalisterna var jämna all the way tyckte jag, men trots det var det ändå SÅ RÄTT att Meagan Waller vann, 19 bast - vilket liv hon har framför sig nu. crazy!


Nej, nu ska jag bege mig till min lilla älskling i Bunkeflo! Hon slutade precis jobba så jag tänker våldgästa hennes soffa och underbara tv/vardagsrum-på-ovanvåningen-med-högt-i-tak :D där jag för övrigt planerar att flytta in. LOVE IT! Med stora träbalkar i taken... åh! undra om de hade blivit trötta på mig?

Nej, hörs senare eller nåt! Bilen väntar och jag måste ha en pepsi max.

Puss & kram

Work, work, work

Det har tyvärr inte blivit så mycket jobb sen jag jobbade förra veckan, få som är sjuka nu eftersom de inte ringt in mig. Känns jättetråkigt och annorlunda, är van vid att jobba fem-sex gånger i veckan och nu ingenting! Så därför ringde jag min chef igår och frågade om där inte var ett par timmar, trots att ingen var sjuk, så att jag kommer in i det på riktigt innan all julhysteri drar igång! Hon hade tydligen tänkt på mig också igår och försöker fixa fler pass nu när en av personalen går ner i timmar! :)

..men så ringde en av mina kollegor för en stund sen och frågade om jag ville jobba imorgon pga att hennes son var sjuk. OM jag vill! Så, imorgon mellan 12-20 ska jag jobba, behöver jobba av mig. Är lite smånervös för mellan 18-20 står jag helt ensam i butiken... det ska, och det får, gå! :)

Imorgon är det avskedsfest nr 1 för Tobbe, nr 2 infinner sig på lördag vilket betyder att helgen redan är bestämd, söndag har jag ännu ingen aning om. Kan behövas en vilodag!


Vänner


Imorse väckte pappa mig klockan sju. Jag somnade nog runt tre igår, alltså ingen vidare sömn.. När han åkte till jobb kvart över körde han hem mig till mamma där jag somnade om, men vaknade av att en butik där jag sökt jobb ringde mig! Synd att jag redan har ett jobb, varför ringer alla nu när jag redan tackat ja? Så är det alltid! Men jag är glad för det jag har, bara liten fördel att de andra varit i Malmö..

Malin och Fanny mötte jag vid Zara för en dag i stan, jag kände inte alls för en dag i stan. Jag har ju inga pengar och fönstershopping tär på en efter ett par skyltfönster! :( Men saken är den att jag mår så bra utav mina vänner, det gör jag verkligen och er hade jag inte klarat mig utan. När jag kom tillbaka från stanrundan var jag faktiskt på riktigt gott humör, jag mådde bra!

När jag fått smaka på mamsis underbara köttfärspaj åkte jag ut till min lilla Malin för att fullfölja vänner-myset för idag. Det ska inte mycket till för att en vännerkväll ska bli så bra som idag. Vi kan sitta tysta i flera timmar eller den ena halvsovandes och den andra halvkikandes åt tv-hållet, eller så pillar vi varandra i håret hehe, men bara det gör en kväll. Ikväll var dock ingen tyst kväll, vi hade en massa grejer att prata om :P!

Det jag vill komma fram till är att mina vänner är det bästa som finns!
You complete me, det gör ni verkligen.
Tack för att ni är ni! ♥




Lördagskväll med Pacino

Huset var fullt av gäster här hemma igår och pappa hade stått i köket hela eftermiddagen, det fanns alltså inga ord för maten! Man ska inte skryta men pappas mat är värd lite skryt, oh lord: en helstekt fläskfilé som legat marinerad i tio timmar till en krämig potatisgratäng och murkelsås! bästa jag vet =) Så fort vi käkat tog jag bilen och körde hem till Alex där fotbollen stod på. Minerna var inte de bästa när matchen slutade, så jäkla orättvis match.

Malin och jag piggade upp våra humör med sombreros, holiday-dippa och en filmkväll med Tommy & Fille. Efter många om och men,  som vanligt, valde vi film: Scent of a woman med snyggingen Al Pacino. För ja, han var så snygg i den här filmen! Snygg, framför allt stilig och så vackra drag..känns lite småskumt att bli tänd på gamlingen men filmen var från -92 så det är ett par år sedan! ;)

Hur som helst, jag kan nog säga att det var den bästa film jag sett - någonsin. Så bra var den, och Emelie: om du inte sett den så är det den första filmen vi ser när du är hemma igen. Tror säkert de andra vill se den igen! :) längtar till den filmnatten - skynda dig hem!



Filmen handlar om löjtnant Frank Slade som är en smula bitter, sarkastisk och som inte har någon vidare familjenärhet. Han blev blind under sina år i militären och behöver någon som tar hand om honom över helgen. Denne blir Charlie Simms, en ung, försiktig kille som behöver extrapengar. Till en början är Slade hemsk mot honom, som mot alla andra men under filmens gång utvecklas en relation utan dess like.


Jag älskade filmen!!! Den måste, måste, måste ses! Jag var faktiskt helt tagen, Al Pacinos tolkande av rollen som blind var helt sinnessjuk, hans rörelser tillsammans med ögonen som inte fäste blicken någonstans plus hans underbara repliker gjorde hela filmen. Speciellt en scen där han, en blind man, lär en ung flicka dansa tango - fantastiskt.



Haha, ja där fick ni en kritik! Se den säger jag bara.



Lilla Elsa som envisas med att ligga hos mig och göra mig allergisk..


Dagens goda gärning!

I'm looovin it! Jag vet inte varför men jag har varit på så bra humör idag, hela dagen, trots att jag vaknade med världens tyngsta huvud och halsen skrek efter vatten! haha, resultat från gårdagens trevliga fest hos Tobbe. Fick en kanelsnäcka av mamsi till frukost sen mådde jag bra igen ;P. Varken Malin eller jag blev inringda till våra jobb så vi passade på att ta tåget till mysiga Lund! Allt verkar vara bättre i Lund, vädret var inte alls lika rått och kyligt som här, solen sken och visst var det kallt men inte den där ilskna kylan. När vi kom hem till Malmö igen var det som om vintern vilade över oss :(.

Hur som helst, det blev en heldag i Lund och Malin fyndade två fina tunikor från gina, jag fyndade 200:- i ett par tights jag lämnade tillbaka, yeeeij. Vi åt en god lunch på espresso house och så tog vi lite höstfoton som jag är så besatt av... mys! På väg genom parken blev vi stoppade av en väldigt söt, yngre kille som samlade in pengar i en sån där sparbössa, till Världens barn. Min första reaktion är alltid: åh nej låt mig vara, jag har inga pengar! Men när vi såg att det var till Världens barn fick jag lust att ge honom mitt kontokort! Eftersom jag är luspank tömde jag istället plånboken på hela 14:-. Han var så go, en riktig liten filur som inte alls ville lura oss på pengar. Bara så vänligt söt och smånördig i sin lilla chockoranga kappa med "Världens barn" på... dagens goda gärning!

Kvällen igår var som sagt trevlig och bilder finns på facebook, de ligger inte på den här datorn så jag bjuder på höstmyset istället. Ikväll är det fotboll som gäller hemma hos Alex med vännerna, och sen fortsätter kvällen hos Tommy med mooovie-night!

Hörs sen!

Kraaam






Tack för idag vännen, du är världens underbaraste :)


Update from China

Hej hopp!

Imorse var jag och mamsi ute och promenerade i drygt en timme! Så jäkla skön start på dagen, solen sken och det var friskt och kallt i luften. Hela dagen har jag ägnat åt mamsi, Top Model och en städning av mitt rum. Nu är här så fint så!

Ikväll har vi haft myskväll hemma hos Tobbe med god mat, lite vin, barnspel och till slut Lejonkungen, fantastisk film! Det var Malin o Fanny, Jesper, Linus, Benne, Oskar och givetvis Tobbe som spelade bl a Barngeni, inga geni där inte! Förnedrande att vissa frågor var så svåra...med tanke på att spelet rekommenderas för åldern 7-12 år...skandal. Väldigt chill kväll!

Måste fatta mig kort för jag är vansinnigt trött och imorgonbitti klockan prick tio ska jag bege mig av mot gymmet....waaah. Jag tänkte bara visa några bilder som Emelie skickade till mig innan ifrån Shanghai och Hong Kong. Det ser så sjuuukt coolt ut, allt är megastort och Emelie trivs som bara den - typiskt dig!

Visst ser det galet häftigt ut!?

Nuuu somnar jag! Sleep tight!

How do you feel when you look in the mirror, are you proud?

Malin kom över efter att hon slutat jobba, vi har i princip inte gjort ett dugg mer än tv-mys ikväll. Eller jo, vi åt alldeles för mycket godis och varma mackor :)! Det blev några skitserier som mamsi ville se, som Bonde söker fru och Dr Phil, eller Phil kan väl vara bra ibland men nej, icke idag. Sen klockan nio var det givetvis efterlängtade Grey's Anatomy! Den serien blir ju bara bättre för varje säsong, sorglig men bättre.

Imorgon tänker jag börja träna igen. Vi var laddade, duktiga, svettiga och nöjda för två veckor sen. Vad hände efter det? Var fan tar motivationen och självdisciplinen vägen? Usch nej, shame on me. Så om jobb inte ringer in mig imorgon ska jag ge mig på gymmet. Är sugen som fan nu, om jag bara låter mig komma in i det så vet jag ju att det är så förbannat skönt sen! go me... :)

En liten bit av Pinks låt Dear Mr President som är underbar. Texten är väldigt fin, värd att lyssnas på eller bara läsa genom - eller både och.

Nu saknar jag Emelie jättemycket! Visserligen bor hon inte hemma annars heller men Kina känns ju bara som en evighet härifrån, vilket det är också! Jag hoppas att jag hinner träffa dig i början av november sålänge de inte ringer in mig på jobb, så kommer jag till dig min favorit! ♥


Natti natti


Red is hot

Hej hopp! Gud, denna dagen har varit lång och seg... de har inte ringt in från jobb, förmodar att allas barn är friska nu! :P nej jag ska vara snäll, kan bara inte låta bli att hoppas för nu vill jag jobba! det var så kul igår, sålde för betydligt mer än vad jag gjorde i måndags. Det var en bra jobbdag alltså =)!

Malin var precis här på sin långlunch så vi köpte hem mat från salladsbaren down stairs, såg finalen av Australia's Next Top Model vilket ingen av oss följt men det var kul ändå. Vinnaren blev rödhåriga Alice Burdeu, vacker som få. Gillade hennes speciella drag och hon var sjuk på catwalken! =)


Sjuka vänner har man aldrig för många av

Det gick nog rätt bra på jobb idag! Jag vänjer mig vid försäljningen men det är fortfarande så mycket att ta in, jag tror att det kommer komma till mig under tiden jag har kunder. Visst, det är småläskigt med kunder som har femton frågor när jag kanske bara kan svara på sju, men jag lär mig under tiden. Det börjar bli kul :) Imorgon är det en ny dag på jobb och jag tänker bättra på mina kunskaper ordentligt! :)

Jag är egentligen jättesömnig, men som vanligt så är jag en nattmänniska. Måste komma ur mina vanor, men som idag så började jag inte förrän tre, samma visa imorgon, kom hem halvtio, vilket gör att jag lägger mig senare. Men nu tänker jag sova, snart iaf. Inom en halvtimme :) först måste jag bara länka till en sida med två av mina sjuka vänner, Tobbe & Jesper - shake it.. Enjoy!

Buona notte,

puss!


Mys med Backstreet Boys

Mmm, sitter med två grova mackor och ost, ett glas oboy och så lyssnar jag på underbara Backstreet Boys. Ja, de är fortfarande bra! Lyssnar på deras gamla låtar, älskar dem. Har några favoriter som All I have to give, Quit playing games with my heart, The one, Get down, Everybody och faktiskt den nya Straight to my heart. Åh, det är inget jag lyssnar på varenda dag (längre..) men såhär på morgonen när jag nyss stigit upp, till frukosten och till bloggen. Eller precis innan jag ska lägga mig. Känns sjukare än sjukt att vi ska stå där och skrika med alla småflickor den 6 december - för det ska vi! Malin, Fanny, Linus, Malte och Oskar! Och så kommer min älskade Emelie och Linda från Herning så att vi möter dem i Köpenhamn hihi.

Idag är det dags för jobbdag nr 2 men denna gång ute på Nova. Mamma lämnade in bilen imorse så jag får nog ta bussen idag, eller bussarna.. tar lite extra tid för att komma dit än till Lund C så jag måste nog åka hemifrån redan halvtvå, jag börjar tre, så nu ska jag fixa min jobboutfit! =) Mamsi kom precis hem med en sallad från salladsbaren som jag kan ha med mig till lunch, mums!


Numera är Kevin i mitten inte med längre,
synd tycker jag för han var alltid min favorit!


Hörs sen antar jag.

Puss&kram


Dancin' queen

Har knappt återhämtat mig ifrån gårdagens fest hos Malin... Vi började med en farligt god Cosmopolitan, en trevlig middag för flickorna, tacos med massa gott vin och en underbar efterrätt. Killarna började droppa in efter nio och festen var igång. Det dansades vilt och vår kära vän Fredrik Blad stod för många av kvällens danstimmar, han och Malin :). Även Jesper gick loss och alla var på topphumör. De sista gick lite efter tre till den sista bussen hem och så somnade jag gott i Malins säng lite innan fyra...

Vaknade halvtolv idag och vädret var fortfarande helt sjukt, en av uterumsdörrarna hade blåst upp inatt trots att vi låste, så uterummet såg ut som fan med löv och kvistar över golvet... hm, vi var tvungna att starta dagen med en tacos-frukost, tre glas cola och några avsnitt Vänner, sen somnade jag i soffan igen och visste varken in eller ut. Vi mådde som vi förtjänade men festen var lyyyckad och alla mådde bra! Tack för det älsklingsMalin ♥!

Ikväll har jag varit hos Malin igen, vi såg 17 again - mysig tjejfilm med världens sötaste Zac... har aldrig förstått Fancys förälskelse i denna man men när hans lilla lugg trillade över de söööta ögonen, fick på sig ordentliga kläder och brillor - hello! Malin och jag var fast..

Här kommer några av gårdagens bilder, finns fler på face!










Uppdatering

Middagen blev så sjukt god! Inbakad kycklingfilé med paprika och ädelost inuti, ris till detta och en god sallad. Vitt vin och en krämig paprikasås, helt underbart att sitta ner efter en heldag med mamma, ett glas vin och Eriks ljuvliga stämma i bakgrunden av Idol. Herregud, man blir ju helt tokig av hans röst! Beat it var bra men förra gången han sjöng Is it true var han helt underbar. Hans klara röst som samtidigt bryts av hans heshet, ja.. det finns inte mer att säga än: LOVELY!



Jag är nöjd

Hej!

Nu är jag hemma efter en dag av orientering i Lund, fyra timmars jobb på Lundbergs med två sköna tjejer som har lärt mig det mesta i butiken. Eller lärt, de har berättat och jag har troget lyssnat och tagit in, mycket flög ut igen men sen gick jag runt i butiken och det kändes lite som att öva till ett prov i skolan! De förväntade sig givetvis inte att jag skulle kunna allt, utan det kommer med tiden. Det som förmodligen blir svårast är att veta mycket om var och en produkt för att kunna sälja så bra som möjligt men det tänker jag lära mig så fort jag bara kan.

Jag hade en jättetrevlig och rolig första dag på jobb, jag stortrivdes! Och Lund - ja, Lund älskade jag! Så mysig, inbjudande och harmonisk stad. I princip alla kunder som varit i butiken idag kändes så mycket trevligare än i Malmö, vilket båda mina kollegor som tidigare jobbat i Malmö också sa att det faktiskt var så.

När jag lärt mig hur kassan och kortmaskinen fungerade sprang jag ut till mina kunder och erbjöd hjälp (med en liten rädsla över att de skulle tacka "ja" eftersom jag inte hade den blekaste om någon produkt där inne), men med lite personliga åsikter och letande fann jag tillsammans med min kund precis en sån väska hon ville ha.. Nu känner jag mig heltöntig för ja, det är så det går till i en butik men jag trodde fakiskt inte att jag själv skulle sälja något idag, utan bara knappa in i kassan. Jag är nöjd!

Fredagkväll: Lennart åker till Polen, mamma och jag är ensamma hemma och eftersom Malins 19årsfest imorgon blir sjukt laddad tänker jag inte göra något annat än att mysa hemma ikväll. Det känns så skönt att ha jobbat, slutat och sedan ha hela kvällen framför mig. Mamma har handlat hem ingredienser till ikväll, så när som helst ska vi laga ihop en god middag tillsammans, tyckte mig även se en vinflaska på kylning, mys! Det blir även Idol och kanske en bra film ikväll?

Skriver kanske mer sen, nu kallar mamsi ute i köket och det blir tydligen en fördrink också? Vilken mysig tjejkväll!

Kraaam

I'm off to work

God morgon! Somna kunde jag naturligtvis inte göra inatt, så tidigt...Det får bli en vanesak!

Nu ska jag ner om gustav och köpa mig ett busskort till Lund :) Min buss mot jobb går idag 09.48, jag börjar inte förrän elva men tänkte orientera mig lite innan.

Hörs senare, wish me luck!

Ciao


Läggdags

Jag måste sova nu, nu, nu eftersom morgondagen är extra viktig att komma upp till. Eller den är givetvis obligatorisk! :P För imorgon börjar jag jobba på Lundbergs i Lund. Är nervös, spänd, nyfiken och jäkligt laddad för ett nytt jobb! Jag har lagt fram kläderna, sminket ligger redo - så även plattång och klämmor... ja, det är väl lite att överdriva men oj, vad skoj det ska bli att göra mig fin till något som verkligen får mig att vilja gå upp på morgonen! Att jobba i butik, där kunderna är normala och trevliga när varorna samtidigt innefattar väskor, handskar och fina plånböcker gör mig glad.

Kort: ikväll har jag avnjutit en timme framför Idol med mamsi, Malin och Max, såklart :P som är med överallt, hela tiden! När Idol slutade och folket skulle rösta passade jag på att köra hem lilla snutten till Bunkeflo och sen körde jag rally uppe i parkeringshuset...duschade snabbt som bara den och sen 22.40 fick vi se vem som kommit vidare. Så rätt - Tove och Karolina - you rocked!

Nej, nu glömmer jag minsann bort tiden igen - skärpning!

Jag skriver imorgon och berättar om min dag!

Kraaam

Halsduksmys

Idag kan man ju säga att hösten är här, på riktigt! Fy fan vad kallt det är ute, jag var tvungen att ta mig en snabbis på stan så fort mamma kom hem och tog över lille Max.. tyvärr hittade jag två fina saker idag, halsduken med stor H som var slut sist jag tänkte köpa den, och en svart klänning som jag genast blev kär i. Nu letade jag inte ens efter en outfit till lördag, vilket jag försökt hela veckan. Har en annan outfit in mind men jag trivs mycket bättre i denna! Varför?

Så.. jag hade ju lämnat kortet hemma för att inte kunna handla något men det var ingen idé. Sprang hem, sprang tillbaka, handlade båda två. Är nöjd. Men också lite fattigare... Jag ska se ifall jag blir lite klokare innan lördag för då lämnar jag tillbaka klänningen och nöjer mig med det jag tänkte mig innan.

Nu väntar jag på att maten ska bli färdig, är vansinnigt hungrig! Ska bli så gott med mammas goda mat, det luktar vitlök och stekta champinjoner idag... det luktar alltså lovande :)


Ja jag vet att jag lämnat en knapp men den ville bara inte..

Har börjat vänja mig vid hårfärgen nu också,
tror det chillar ner lite efter ett par tvättar!