dansk efterfest

Den nästsista kvällen hos Emelie, lördagen, startade vi på Herning Rocker. Där satt vi i solen med de danska, norska och holländska vännerna och drack Mokai, en ciderliknande dryck. Jättegod! Eftersom vi inte valde att betala 500 för biljett till den riktiga arenan, satt vi med de andra snåljåparna utanför på en mysig utebar. Det räckte mer än väl! Vi hörde musiken ut och allt var bara så bra.

Senare den kvällen fortsatte vi på förfest hos Michael och sen vidare till Van Kok, till Fox och sist på efterfest på Tyren, en bar som har öppet från fredag till söndag non stop. Först trodde jag att jag skulle somna stående, eftersom vi kom till den här baren halv sex. Men där fortsatte festen och folk spelade kort, köpte drinkar efter drinkar, solen visade sig och man kom snabbt in i tempot igen! :P Lite innan elva tog vi en taxi hem med morgonmaden i högsta hugg. Det var en härlig men galen natt!Herning Rocker
Fox
Baileys med lite kaffe till frukost, på Tyren =)

 

Det finns så många fler fina foton men jag har inte tid att lägga ut fler nu! Har de flesta på face! Det var en grym kväll och vecka iaf ♥.

 


2 veckor och 3 dagar

..sedan jag skrev något sist. Det var hos min älskade Emelie i Danmark. Vi hade en perfekt vecka tillsammans, bättre hade den inte kunnat bli faktiskt! Snart är hon hemma igen. Den 27e ska vi köra över sundet och hämta hem henne, men först har de avslutning och så ska vi ut och fira detta. Blir nog att käka ute och mysa på Fox! :)

Tänkte köra ett ordentligt uppdateringsrace här och nu.


Älskar dig! Världens bästa.