Lunch vid kanalen

Jag mötte upp Malin vid gustav och så förberedde vi oss, eller henne :P inför hennes anställningsintervju hon var på idag! När hon var klar där köpte vi med oss vars en sallad från salladsbaren här runt hörnet hos mig, likadana vi hade på stranden i måndags. Och igår! haha, tre dagar av variation - like it. Jag fick in lönen idag och lyckades nästan hålla mig från att handla... blev den söta mössan jag hittade igår, ett illrött nagellack och fina örhängen från Oasis!




Bortskämd!

God morgon! Solen skiner emellanåt idag också, visst är det mysigt? Åh, igår i stan hittade jag världens sötaste mössa som jag måste köpa.. har bara lite problem att redan köpa höstens plagg..vill inte lägga pengarna på det riktigt än men allt kommer ju in i affärerna så tidigt! Aja, en mössa skadar väl inte.

Igår kom John och hämtade mig halvsex, jag visste dock inte vad vi skulle hitta på. Men vi körde mot KB-hållet och parkerade där, gick bort till resturangen Råå och satte oss på uteserveringen. Jag har faktiskt aldrig varit där förut så det var en nybörjare för mig! Lite som en tapas-resturang med smårätter. Det var skitgott, måste äta där igen! Jag drack ett glas vitt vin och allt var så himla mysigt, det regnade lite på markisen vi satt under - trevligt!

Nästa stopp var brofästet.. med tanken att sitta o mysa framför solen som gick ner men det fortsatte att regna så vi satte oss under ett stort träd på en filt och drack varm choklad som han hade tagit med sig i en termos.. :) När klockan var halvnio körde vi in mot stan igen och parkerade på Entré för att gå på bio. Så himla mysigt, det gör jag alldeles för sällan. John hade bokat biljetter till Inglourious Basterds. Den var verkligen skitbra rent ut sagt, riktigt grym! Älskar Tarantinos filmer och denna var inget undantag. Blev väldigt imponerad av Brad Pitt, han spelade sin roll klockrent. Tack John :)!




Tisdag

Hej hopp!

Igår besökte jag och Malin stranden i Kämpinge, vädret var hur fint som helst! Lika fint såg det ut att vara idag men när jag landade hos Malin och vi körde vidare till Kämpinge blev det genast molnigt och kallt. Blåste som bara den! Så vi satte inte ens ner solstolarna utan körde hem direkt, åt vår goda lunch som jag köpt med mig - grekisk sallad med kyckling i och god pestosås =). Vi tog istället bilen till stan och mös runt på gågatan.

På gågatan möttes vi av trevlig afroamerikansk musik och trevliga klänningar. Malin testade den där tubtopen som Kenza haft på sig med dragkedjan en bit upp - sjukt fin på Malin! Den var för kort för mig så det passade ju perfekt till lilla Malin. Jag hittade en klänning/längre linne med småsmåsmå paljetter i mixade färger. Lite sjöjungfru? Fick inte hänga undan den så imorgon får jag se vad lönen säger!




Jag gillar Vila

Dagen har varit lång, väldigt lång. Huvudvärken satt där den skulle och vi mådde som förjänat efter gårdagen.. MEN vi utnyttjade våra bekymmer på bästa sätt - en tur till Nova Lund. Har varit där en gång förut med mamsi så det var dags för besök nr två. Fanny hämtade upp mig lite över tolv med Malin (Richter) i bilen och så körde vi mot Bunkeflo och hämtade upp myran! Mysig dag med lite shopping och en massa klagande över våra tomma konton =). Jag hittade en oversized kofta som jag även hittade i Danmark förra veckan och med mitt tomma konto fick jag låna pengar av Fanny så att jag fick min fina kofta. tack för det! lön på torsdag - thank god.

Koftan köpte jag på Vila, den är så mjuk och mysig så att jag knappt vill ta den av mig. Den är tight en bit upp i ärmarna och med knappar längs hela ryggen. Så här ser den ut iaf! Är dessutom extra glad nu för jag hittade precis mitt Thomas Sabo-armband som jag inte vågat säga att jag tappat.



Back in town

Nu är jag tillbaka i Malmö på riktigt: tillbaka på jobb, tillbaka hos John och tillbaka hos mina tjejer. Därför firade vi min lediga lördagkväll med vin, dans och skratt. Vi (Fancy, Malin, Frida o jag) började hemma hos Fancy med att fixa oss och smutta på vinet i ett par timmar och sen kom vi igång, dansade, skrattade och tog oss in till stan.

Alex hade skrivit upp oss på listan på TGI och glada var vi för det! Gillar verkligen det stället, påminner om Van Kok som finns i Herning hos Emelie, en fin bar med härlig musik som pryds av dansande människor överallt. Hela stället känns som ett enda dansgolv =) we like. När skoskaven hopade sig fortsatte vi in på Gökboet där en del av det glada gänget satt, alltså en trevlig avslutning på en väldigt fin kväll. Tack tjejer ♥!



Home sweet home!

God morgon,

igår kom jag hem till Malmö igen - bättre? Nja, både och. Mysigt att komma hem till det vanliga men den här gången kändes det extra jobbigt att åka ifrån Emelie. Vet att vi inte kommer ha råd att träffas förrän i november plus att hon gör sin praktik i fem veckor oktober-november. Om jag hade pengar och tid att besöka henne där hade jag gjort det - får väl se =). Efter tio underbara dagar hos Emelie kändes det verkligen hur trivsamt det var att "bo ensam" dock med Emelie men att handla all mat själv, tvätta, ta allt ansvar själv..ensamheten :P osv. Det var skönt. Men än blir de inte av med mig här hemma!

Även hemma har det hänt roliga saker, bl a att Fancy har tagit sitt körkort! Så himla skönt för dig vännen, nu har alla i gänget körkort. Grattis gumsan :)

Igår träffade jag John en stund och det var så mysigt så. Nu om en timme ska jag träffa min lilla :) blir en heldag i stan (ovanligt?) med fika och massa skitsnack! Love it. Sen blir det jobb fre, lör och sön så allt är som det ska med andra ord..

Måste fixa mig lite frukost och en varm dusch nu så vi hörs senare!
Ciao.



Something new, and something blue..

Hellooo! Idag har jag haft min sista mysiga dag med Emelie i Herning. Eller nja, nästsista. Men sista heldagen, kvällen och natten. Vi promenerade genom lilla stan och tog några iskalla coca-cola och deras supergoda varma chilinötter, och där satt vi i solsken ett par timmar. Vi åt en sista pizzaslice som får bli den sista på väldigt länge, för nu börjar vi med nyttiga dagar igen, igen, igen o igen... hehe =) keep up the good work!

Vi har tittat på Sex and the City säsong 6, best of them all som jag nämnde igår. En perfekt mysdag med Sis. Vi åt tacogratäng till kvällsmat och så tog vi en lång promenad i den svala men fortfarande varma sommarkvällen... =) in till nästa lilla by och så handlade vi lite gott att äta till en fortsatt kväll med Satc.

Jag kom på att jag alltid har samma frisyrer vad jag än gör. Enorm sidobena som bara inte ger med sig om jag vill ändra den. Utsläppt hår eller en vanlig hästsvans. Ja, eller lockigt.. men alltså inte så jättevarierad. Så Emelie tog saken i egna händer och tre minuter senare såg mitt hår ut såhär. Ganska gulligt tycker jag! Svårt att göra på mig själv kanske men jag får väl testa mig fram! =)



Fint?


Sisterhood

Emelie ligger och sover medan jag kröp ihop i soffan under mitt mysiga täcke, pepsi max och Satc säsong 6 - bästa säsongen! Carries kläder är helt fantastiska genom hela säsongen, Samantha träffar SnyggeSmith, Charlotte får sin Harry och även Miranda + Steve = sant. Givetvis slutar den ju också med Big fö Carrie, love it. Gud!, jag är crazy but can't help it. Mys mys mys!

Hur som helst så är jag både glad och irriterad. Glad för att jag hittat en klänning/top från Asos jag tänker köpa till lönen, irriterad för att jag inte kommer ha pengar till den. Älskar logiken. Men den är fullkomligt underbar så...

Idag är det nästsista heldagen hos Emelie, jag vill ju bara ha tio dagar till! Det slog mig att jag inte kommer träffa henne förrän i november igen tror jag..långt ifrån okej =(. Här är så mysigt!

Eftersom jag kommer hem på torsdagkväll har jag missat i princip hela festivalen men det är ganska skönt, att slippa all hysteri utanför våra fönster =P men jag måste bara ta en snabbis under fredagen innan jag drar till jobb. Får hoppas att tjejerna är sugna på festivalmat trots att de nog varit där ett par gånger redan =P.



Vad tycks?

Hygge i Herning

Hej!
Igår kom jag till Emelie i lilla Herning och vi började dagen med en iskall öl haha, känns som en typisk grej att börja dagen med i Danmark! Vi satt inne på baren där Emelie jobbar, Fox and Hounds och drack personalbillig öl i nästan tre timmar =), riktigt mys! Sen tog vi oss hem och umgicks lite med söta Linda.

Det blev en helnatt med två bra filmer: The Bodyguard med Kevin Costner & Whitney Houston och sen Remember the Titans, som är en av mina favoritfilmer. Love it! Somnade halvfyra och vaknade riktigt sent idag... Emelie är ledig från skolan idag så vi sov ut vilket iofs var jätteskönt men halva dagen var förbi. Hur som helst så tog vi tag i oss själva och knöt på gympaskorna och sprang en runda. Lite halvdåligt väder så det var hur skönt som helst! Vi unnade oss 16 minuter i vars ett solarium och så åkte vi hem och duschade och åt en uppfriskande frukost/lunch. Därefter for vi ut på cyklarna och storhandlade i en mataffär så att vi har så vi klarar oss några dagar framöver. Svårt att köpa och beräkna hur det ska räcka osv...jobbigt att "bo själv" =P.

Vädret börjar bli ännu sämre vilket jag och Emelie tycker är hygge = mysigt så vi ska ut nu igen, gå en lång promenad här i det mysiga området hon bor i. När vi kommer hem igen ska vi nog laga en god middag, magen kurrar som aldrig förr. Oh, pepsi max ligger på kylning tills vi kommer hem - ännu bättre! haha, har blivit mitt levebröd...

Så, nu fick jag skriva av mig lite. Hörs kanske lite senare igen.

Ciao /C.

Ps. ett par bra låtar sålänge som är värda att lyssna på: Death Cab - I will follow you into the dark, Glasvegas - Geraldine och Daddy's gone, Bethany Joy - Let me fall.

It really was magnificent

Det slog mig att jag inte ens har skrivit om konserten! Hur kan jag ha missat det? Har ju varit alldeles lycklig flera dagar efteråt, svävat på moln o grejer. Ja, hur som helst.. vi kom till Göteborg vid tretiden i lördags och handlade med oss mat för att sen sätta oss i kön. Halvsju var vi inne på Ullevi, och vi ville givetvis komma så långt fram som möjligt. Vi löpte över hela arenan för den stora scenen var naturligtvis längst bort på andra sidan =).. När vi kom fram trodde vi det var försent för att ta sig in i "hagen" som var närmst scenen och inhägnad... men vi fick syn på en ingång där det stod vakter som räknade in en o en eftersom där bara fick stå 3000 personer. Benne, Martin, Tobbe och jag var fyra lyckliga av de 3000. In kom vi och där stannade vi till strax innan halvett! Förband var Snow Patrol - helt fantastiskt bra band, underbar uppladdning!

Kvart i tio släcktes arenan ner, scenen fylldes med rök och in kom U2, en efter en. The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen och sist men långt ifrån minst - Bono. HJÄLP!! vilken entré!!! Arenans närmare 60 000 åskådare fick gåshud och hysteriskt skrek och apploderade alla. Ja jävlar. Det var en upplevelse. Det var längesen jag var så lycklig! Alla de bästa låtarna var med, ljudet var perfekt, Bono gjorde sitt och mycket mer! Ja, det finns inte ord för hur bra det var. Perfektion! '

Jag tog en hel del bilder och vissa blev riktigt klara i färgerna, svårt att få bra bilder utan blixt på en ständigt rörande Bono!



Hello Bridget

God kväll!

Igår blev det en hel filmkväll hemma hos John vilket är ganska sällan efterom vi vanligtvis brukar sätta på filmen efter elva och då somnar jag efter halva rullen..men igår tror jag att vi började redan åtta så film nr två sattes igång halvelva - Twilight som jag var så sugen på att se. Den är ju bara för bra, oerhört mysig love story! =)

Idag har jag jobbat som vanligt, och ikväll med en helt ny personal. Det gick bra, det gjorde det. Han fick ta hand om att plocka borden och sen diska så jag skötte serveringen hela passet och det gick också bra =). När jag kom hem valde jag att inte sätta mig här (vilket jag gjorde nu istället), så jag satte på Bridget Jones's Diary som jag säkert inte sett på flera år! Även den en mysig film, älskar britterna och deras knäppa Bridget.

Nu är det väl dags för mig att ge kudden en ärlig chans. Klockan ringer 7.30 imorgonbitti. Då ska jag starta min dag med en god frukost och sen tar jag bilen och plockar upp både Vera och John för en härlig morgonträning på Friskis. Efter det har jag lovat mamsi att städa mitt rum och rensa hela min garderob....waaaa, det vill jag ju helst inte.

Natti natti ♥.