Home sweet home

Nu är vi äntligen hemma från två lååånga tågresor och en underbar vistelse i prag! Resan dit var förjävlig, för att göra en lång historia kort, så började det med att vårt nattåg som vi äntligen kom fram till efter båtturen på fyra timmar, var beckmörkt, sjukt små kupéer som jag inte är van vid!, haha, och världens minsta sängar i världens svettigaste rum.. tåget började rulla fem timmar senare. Väl framme i Berlin på torsdagsmorgonen vid 06-tiden såg vi fram emot ett mysigt tåg de närmaste fem timmarna, med Chic-tidningar, godis och ipod! Men nej, hela vår vagn var bortplockad - bara sådär! Om en vagn går sönder måste det väl ändå fixas en ny? så vi var en hel del som inte fick platser, killarna sov ute på golvet i korridorerna och vi fick till slut utspridda sittplatser. blev så trött! men förutom det.. så har resan varit sjukt lyckad. Tack alla!
Finns väääldigt många bilder på facebook, dock långt ifrån alla. har fått sålla bort 380 bra foton! haha

en sista sak, sen måste jag duscha!, luktar apa efter resorna inatt! Jag har fått världens, och då menar jag världens, sjukaste present som jag blev så lycklig för. Jag log, skrattade och grät när jag fick den, hade käkvärk efteråt... =) John har gett mig en biljett till U2's konsert den 1 augusti i sommar!! jag får äntligen se dem!!!!!, världens bästa liveband!! Tack så JÄTTEmycket gullegump! <3

Sommar?!

Nu har jag gått och längtat efter sol hur länge som helst och idag visar den ju sig, vad är detta!? Blir så lycklig, fy fan vad skönt det är med lite värme. Har läst och understrukit texterna om Humanismen och Russel/Hedenius... det var tråkigt - så jag hamnade istället i solstolen och njöt. Kan bara inte låta bli, sitter verkligen mycket hellre uppe hela natten med plugget och får min dos av sol för nu är den verkligen här! Och jag hoppas att den stannar till vår student och långt därpå =D.



Dessa är tillägnade Emelie: Fatty ligger och rullar sig i solen ;)

Studentfärdig - på riktigt

Ja nu har jag varit så fruktansvärt tjatig känner jag, ska jag ha den eller den? dessa skorna eller de förra... Men nu är jag klar, på riktigt. Köpte hem den där klänningen trots allt som jag blev så galen i, den känns mycket bättre även om min gamla är hur söt som helst. men den är så enkel och söt så den passar jättebra till andra tillfällen också, jag är nöjd!



Är detta rätt val tro? =)

3 DAGAR TILL PRAG


Oj oj, nu börjar det närma sig och det blev helt plötsligt skitläskigt! Läskigt att jag inte hinner med, i vanlig ordning hade jag ju börjat packa för flera dagar sen, men det har inte funnits tid till sånt. Två prov kvar nu innan onsdag.. stressen är total! Vill bara chilla, titta på Lost som jag förövrigt blivit bunden till =) så bra, så bra. Vill mysa runt i stan och bara sluta plugga, det ska bli så vansinnigt skönt. Tre veckor kvar nu sen smäller det, eller inte ens det - 2 ½ vecka kvar!

För er som åker med till Prag, här är väderprognosen för dagarna vi ska avnjuta där. Söndagen väntas givetvis bäst väder eftersom vi åker hem då, men vad gör det? Det kommer bli galet! Längtar =)!



Problematik

Nu är jag  förälskad i en ny studentklänning, varför gör jag så här mot mig själv?!





Hur uppjagad jag än må vara i denna studentproblematik
så finns det alltid tid för pussar!


Oldschool

God morgon!
Jag är så galet trött! gick och la mig för lite drygt fem timmar sen. det blev lite senare än väntat igår... följde ju med sofia och mia till KB eftersom min älskling fixar in mig gratis (snål och fattig som jag är tar jag så gärna emot detta), eftersom Mackis band "Oldschool" spelade. Det var en tävling om vem som var bäst i Skåne, och att spela på KB är ganska bra? tycker jag, så det var faktiskt skithäftigt att få se dem live där! =) och de var bra, det var de verkligen. Men när prisutdelningen började, och tredje priset hade delats ut blev vi lite skeptiska. Men fan, fortsatte hoppas. Andra priset, inget Oldschool. Första priset... det gick fan till Oldschool! de vann hela skiten, utav 12 andra band. Nu är de alltså bäst i Skåne, är vidare till final i Stockholm och Berlin - hur sjukt var inte det!? Sitter och lyssnar på en av deras låtar nu som t o m finns ute på Spotify =).

När klockan var halvett körde vi hem till Malin och hämtade upp henne, vidare till en Axel och sen till Statoil för att äta världens godaste hot dog. Kom hem lite efter tre, la in bilderna.. och la mig alldeles för sent =) Jobb om en timme!




så jävla bra!

På facebook finns fleeer bilder från igår, och en video på The Drug, älskade verkligen den låten!

Make a choise

Nu måste jag finna mig ett par sköna och luftiga skor att ha under hela studentdagen för att sen ta på mig de fruktade skorna inför kvällen =).


Vad tycks? De svarta hade kanske passat eftersom det är svart på mössan,
men rosa är sött... Hjälp mig!

www.asos.com

..är den bästa sidan jag vet. Nu har jag beställt, (igen), och det blev en söt liten sommarklänning. Den kan nog passa både till vardags men även vid fintillfällen hihi, ååh längtar efter sommar och bruna ben!


Fredag

Efter att ha mornat oss ett bra tag imorse kom mamsi och hämtade mig, kunde omöjligt gå med mina svullna dansfötter i gårdagens skor.. gnälligt var det! När jag kom hem la jag mig på balkongen och pluggade, inte alls tillfredställande. Men jag fick iaf lite färg om nosen.. Travade hem till älsklingen sen, gick genom parken som var helt underbart mysig! Hade bara på mig ett linne och kjol och mina gladiatorer, hej sommar! Riktigt skönt väder =) fick ännu mer skoskav och blåsor av mina aldrig-använda-skor, skönt! Vi gick till affären och handlade lite goda ingredienser som John sen rörde ihop till en avancerad köttfärssås med snabbisar haha, den var god och jag var mätt och belåten. Matlagning är faktiskt en väldigt mysig sysselsättning! =) Sen såg vi efterlängtade Harry Potter 5, vilket gör mig fullt redo för sommarens premiär av 6an, yeeej!

Nu måste jag dessvärre fortsätta plugga, fyfan. Fredagnatt.. jobbar imorgon och söndagdag, hade behövt båda de dagarna till kommande veckas prov!


Mys!


Kameran var med och på väg hem till John fick jag
några solbilder på vårens utväxta trevligheter


Jag håller vad jag lovat

När vi skulle sluta nian köpte mamsi en väldigt fin balklänning till mig, och vi ingick ett löfte. Att eftersom jag tvunget skulle välja den vars pris sved mest i plånboken, av alla i hela affären, så var jag tvungen att använda den nu när vi slutar trean. Ja visst!, det var inga problem när jag stod där i affären... Nu är vi snart här och jag står här med min långklänning. Det visar sig att de flesta ska ha korta små söta cocktailklänningar vilket jag själv hade velat ha. Har redan hittat två jag vill ha! Åh!, det är så fint.. Men, så provade jag den idag. Och ärligt talat så kände jag mig fortfarande fin i den, och den kan inte bli fel på Hilton där vi har vår studentbal. Dessutom har Malin ingått samma löfte med sin mamma så vi är fast, och har lovat varandra att ingen av oss får köpa en kort...

Vad tycks?

Valborg

Solen har verkligen varit generös både igår och idag! Känns som att det var första året Valborg var soligt och fint, och framförallt varmt! Jättemysigt hade vi det, först hos Fancy där vi grillade och sen tog jag en alldeles för dyr taxi ut till Vera där ett gäng festglada tjejer väntade. Vera hällde i oss ett par cider och så cyklade vi med en sjuk fart till slagt =P haha, helt sjuk på att rama! Men fram kom vi och vi hade trevligt, dock hemskt ont i fötterna av en flaska som gick sönder på golvet så min tå fick lida. När vi kom ut märkte vi att alla mina tår var blodiga och äckliga... Halvtre kom älsklingen och hämtade oss, körde oss till jobb och så köpte vi hem vars en pommes och läsk och cocio, så jävla gott. När vi kom hem tog John hand om min fot i handfatet medans jag satt på toalocket och väntade, min rara lilla filur <3.


Jag och min snutt fick vänta i 40 min på bussen,
och gav därför kameran några försök =)



Vera inne på Slagt, glad i hågen


pusskalas! Vera och hennes kompis Jasmina =)