Rugby

Hej hej! Solen skiner idag och den sken på ännu mer igår, fyfan vilken härlig heldag vi hade som resulterade i brända axlar, blåtiror, näsblod, blåmärken överallt och en välförkänt vinst till Borgar! De var så jävla grymma och överlägsna, i finalen mot Petri vann vårt kära Borgarlag med min kära pojkvän som lagkapten ;) med 60-5. inte dåligt! De är nu vidare till SM-final i Stockholm men största delar av laget är i Prag den helgen, sjukt synd! Iaf bäst i Malmö änsålänge hihi :).

http://sydsvenskan.se/webbtv/article429331.ece





Cry your eyes out

God morgon.
Den har faktiskt inte varit så god, har sovit så fruktansvärt kasst inatt! Vaknade av att jag hade huvudvärk som var påväg att spränga mitt huvud. Kändes det som.. Igårkväll fick jag mer eller mindre panikångest över allt som händer nu, hur ska vi hinna med? Och som pricken över i:et kom jag på hur mycket jag saknar Emelie här hemma, jävlar vad det känns nu! Det har funkat jättebra egentligen att hon bor i Herning, för jag har varit där några gånger och hon är hemma relativt ofta. Som på min födelsedag tog hon tåget i nästan 4 timmar som inte är det billigaste =( för att överraska mig, och överraskad blev jag! Stod och grät när jag öppnade dörren! =) Men ja, jag saknar henne. I vardagen liksom, fy vad det är tomt här för tillfället. Längtar efter dig min favorit ♥, ses om en månad ungefär - för då tar vi minsann studenten(!!!!!!).

Malin smsade precis och sa att provet på onsdag som jag faktiskt redan pluggat en del till, är flyttat till måndag nästa vecka - höjden av lycka! Så nu har vi både tid och pengar att gå i stan, så himla längesen. Filmkvällar ska vi också ha, herregud - inget prov denna veckan. Måste dock börja förbereda inför nästkommande prov, tror det är geografi, sen kommer nationella i MaC...

Nu ska jag njuta av att veta att jag inte behöver plugga mer just nu. Ska mysa med mamsi!

Ciao

J ♥ C

Songbird

Sitter och tittar på kläder i smyg. Lönen trillar in imorgon. Det kan inte bli bättre! Men, jag måste tyvärr hålla hårt som fan i pengarna nu, detta är sista lönen jag hinner få innan Prag, och i Prag vill jag inte snåla! Men det får nog bli ett eller två vårplagg från asos, kan inte bärga mig hoho..

Det svarta linnet fanns i fyra olika färger, gillade hela grejen med kupformen där fram, hade varit skitsött till den beiga kjolen här bredvid. Sen den lila kjolen var bara helt sanslöst gullig! Tror dock att jag vill ha den i vitt! Får se imorgon hur mycket jag tillåts att handla för =)!



Don't dream it's over

Idag var det en lång och seg dag, igen. som alla onsdagar! Slutade 15.50 med italienska, när resten av klassen förutom John slutade 12.45... somliga har det bra=)!

Så dessvärre har jag precis börjat plugga på Kristendomen, måste ta allt det idag och plugga på både Kristendom och Judendom hela dagen, kvällen och natten imorgon. underbart..

Det blir plugg framtill åtta och då släpper jag det för idag, då kommer min älskling och hämtar mig så ska vi ha en pluggfri kväll och se Harry Potter fyra, tror det är den med den flammande bägaren. Har inte så mkt koll men mysigt ska det bli! Idag har det också varit vi i fem månader <3.



Studentoutfit, done!

Vilken jävla grej det har blivit av hela studentklädselbekymmer, det är ju självklart att vi vill vara så fina som det bara går, för det hör till! =) Men att vi verkigen är så besatta av det, ja lite konstigt är det. Eller inte? En del av oss antar jag!

Mamsi och jag körde till Entré och vi hittade den där klänningen från Cubus, den var inte alls i stil med det man får se på reklamen eller bilderna på hemsidan. Den var nästan lite ful, korset i ryggen satt högt upp (som sorgligt nog täckte min tatuering, redan där märkbart fel =P) och så var tyget stelt och jobbigt, nej fy! Så nu fick jag det bekräftat att jag tycker om den jag redan har. Den är precis det jag letade efter och tänkte mig - kritvit, enkel och tubtop!

Jag hittade dessutom skorna som jag la ut igår, de kom t o m ut i affärerna IDAG, så de är helt nya och oprovade. Så glad jag blev att de fanns! De sitter som en smäck på foten också, med en klack på 9 cm. Lite högre än jag trodde men de kändes inte alls så höga, perfekt!




Svettandes i solen

Solen är så skön och värmande idag! Det har varit ganska blåsigt innan men nu är det ju hur fint som helst, så jag tog tillfället i akt att springa nere vid Ribban istället. Vera och jag har fått problem av de nya löpbanden på Friskis, nya borde vara bättre? De är inte ett dugg sköna att springa på, jag börjar få ont i benhinnan och Veras knä gör ont! Onödigt att byta ut alla..

Jag sprang en halv mil idag igen, så himla skönt men kroppen värker. Blir nog inget löpande imorgon, behöver dessutom tid till plugget inför religionsprovet på fredag.

Nu är det däremot duschen som gäller, sen ska mamsi och jag iväg till Entré och titta på den där klänningen!

Stay tuned.


Plugg

Klockan är 22.30 och jag har precis läst färdigt sidorna om judendomen, borde påbörja kommande 45 sidor om kristendomen också men tror att jag kör genom judendomen en gång innan jag lägger mig så att jag har mer koll på det. Får ta kristendom imorgon! =)

Jag hittade precis en söt och kanske tänkbar studentsko. Vill inte ha 12 cm klackar som de turkosa jag fick med mig hem sist, de var bara så fina att jag var tvungen att köpa hem dem! Blir lätta sandalliknande skor under dagen och sen kanske något sånt här:

Studentbekymmer!

Hej bloggen =)

Mamma och jag har suttit och myst i soffan framför Top Model, jag somnade i solen innan när jag skulle ge mig på religionsplugget, orkar inte! Ah, blir galen på mig själv. Är så trött! Men nu är jag lite piggare efter träning, sol, sömn och modellande. Men det jag skulle komma till var att jag såg en helt underbar klänning på cubusreklamen, korsad i ryggen. Jag har redan en men har hela tiden väntat på om det skulle komma in finare! Så imorgon ska jag och mamma ta en tur till Entré och testa den så att jag antingen kan glömma den eller rentav köpa hem den. Den kostar bara hundra kronor mer än den jag köpte i mars! =)




Vad fan händer med världen? Med Sverige?!

Sitter och läser lite nyheter på internet och kom in på aftonbladets hemsida, första nyheten jag läser är den om den stackars 16-åringen som blev brutalt torterad av ett gäng på åtta stycken, varav sex av dem inte ens är myndiga. Den yngste idioten är bara 15 år! Jag blir så arg!

"Pojken tvingades klä av sig naken och bands fast vid en stol. Han fick ta emot otaliga slag och sparkar. Han brändes med ett strykjärn på ryggen. Gänget hällde kokande vatten på hans könsorgan. De klippte av hans hår. Hällde citronsaft i hans ögon. Ett stearinljus fördes upp i pojkens ändtarm. Kvisslor hyvlades bort med rakhyvel."

Alltså jag skulle kunna... årh, fan vad arg och ledsen man blir. Det är inget beteende som borde få ske, jag kan knappt fatta att det händer i Sverige. Stackars kille, men för livet! ÅÅÅRH, kan folk ta och bli normala och agera på ett humant sätt någon gång?! Shit!

More to buy..

Hjälp! jag kan inte slita mig denna gång heller. inte bra det här!



Denna söta och enkla klänning vill jag också ha till lönen, och skorna hade inte varit fel de heller. Har iofs köpt ett par gladiatorer med lite nitar på som ska börja användas nu så fort det blir lite varmare. Men de guldiga var så fina, återstår att se hur stor lönen blir!

Å, jag måste och behöver verkligen plugga på religionen som vi har prov på på fredag men jag hittar ingen motivation och jag orkar inte alls ta tag i det nu. Alldeles för trött för det... kanske ska sova redan? hade varit jätteskönt, för första gången tycker jag det trots att klockan inte är mer än nio. Hm..

Stay tuned, så får vi se var jag blir av.
Ciao ♥

Next to buy

God morgon! Jobb om en halvtimme, och innan dess tänkte jag lägga in helgens bilder på facebook så ta en titt där =).

När jag får lön om en vecka ska jag handla på asos, ganska flitigt! Har hittat lite söta saker till våren, bl.a. en vit blus och en brun liten väska. Love it!

Satt också och tittade på  Emelies foto från Herning, och jävlar vad jag saknar henne! Jättetomt här hemma sen hon åkte tillbaka...får vänta ända till min student i juni på att träffa henne igen! LOVE SIS!



Try not to laugh

Mina ögon rinner fortfarande och magen gör ont av allt skratt! haha, youtube har mycket att bjuda på men efter att ha sett denna fyra gånger är den så jävla rolig så det är knappt sant!

SE DEN! http://www.youtube.com/watch?v=sfk7G1Osogo

Sunny

Hej hopp! Det var en lång och seg skoldag idag, vi började tio och hade lektioner inklusive håltimme, sen besök i kyrkan på religionslektionen, sen ytterliggare 2 timmars håltimme innan min italienska. Som tur är har John bollsport samma tid som mig så jag var inte ensam iaf =)

Solen skiner och jag älskar det! läste precis i tidningen att solen ska komma i juni ända till mitten av augusti, får se hur rätt det är! Men den 3 juni måste den iaf vara framme. Kan inte fatta att det är så snart, herregud vad sjukt!



It's done

Vädret är galet underbart idag! Jag är så glad. Har varit i stan med Malin och Emelie och slank in på House of pain.... fick det gjort. Nu har jag den där. Han var väldigt duktig och trevlig, gick så fort och smidigt, och visst gjorde det ont.. Men det hör väl till? Mest på ryggraden faktiskt men oj vad jag är glad nu, vilken kick!

Påskmiddag med familjen om en timme, ska bli mysigt. Sen är det dags för jobb igen, som vanligt... Och efter jobb ikväll ska jag ut med Emelie och hennes kompisar, riktigt längesen faktiskt.

Nu är den svullen och röd, så när skorpan trillat av kommer den vara så fin =).
Texten är grekisk och står för "familjekärlek".


Dumpa honom!

God kväll!,

det har det verkligen varit. Har njutit av varenda minut, för tjejerna och jag var på bio på Entré faktiskt, och såg "Dumpa honom" med bl.a favoriten Aniston. Det var en film klassad högt upp bland tjejfilmerna måste jag säga, den var riktigt bra och en perfekt mysa-på-bio-tjejfilm med många bra och kända skådespelare! =) det gillas.

När filmen var slut hämtade vi bilen och körde runt en stund istället för att Vera lämnade oss direkt. Det kändes bara så mysigt, körde runt och slösade bensin men det var mysigt med lite snack. Vi kom fram till att nästa stopp fick bli hos Fancy där vi satte oss framför hennes inspelade "Så ska det låta", och det var för omväxlings skull väldigt roligt. Så, kvällen har endast ägnats åt tjejerna vilket var mys mys mys!

Nu sitter jag och njuter av min Cocio som jag var inne och snodde åt mig på jobb, Emelie jobbar inatt så var tvungen att säga hej =) (eftersom jag aldrig är där annars...!)

Cocion är god och jag funderar över min lilla rygg. Blir det gaddning eller inte? har velat detta så länge nu och pengarna är färdiga... den enda sko som klämmer är min kära mammas åsikter. Ack, jag får se hur klok jag är imorgonbitti.

Hörs om en stund!


Rehab

Nu var jag hemma igen, och dygnet som gått har verkligen varit rehab! Så jäkla skönt, efter onsdagens festande för bådas del var hotellövernattningen precis vad vi behövde. Käkade lunch på donken, hade mysigt i vårsolen, njöt av vårt fina rum med världens största fönster =), sen körde vi in till Helsingborg och letade ivrigt efter en Kinaresturang som vi till slut hittade, tog med maten till rummet och sen tittade vi på bra tv hela kvällen och somnade gott. Inget märkvärdigt alls men bara så skönt att vara ensamma och ha tid för varandra =), tack darlingen min.



Hotel California

Nu måste jag skynda mig in i duschen och sen locka till håret, sminka mig och packa ner en liten väska! John och jag ska faktiskt iväg och njuta av två dagar på ett hotell, bara sådär =). Tänkte att det kunde vara lite roligare än en vanlig filmkväll hemma! Så kvart i ett hämtar han mig och då bär det av, ska bli så mysigt. Det är ett Scandic-hotell som såg jättefint ut, med tillgång till gym, pool och bastu! jag är sjuk fortfarande så det blir bara de två senare för mig =).

Hörs imorgon, hoppas ni har två mysiga dagar i vårsolen.

(älskar ju låten hotel california som eagles sjunger, men ni måste bara lyssnar på gipsy kings version av denna, vansinnigt härlig!)

Puss o kram
/C.

Fest

Nu har jag jobbat en del under lovet, och börjar tycka det är kul igen. Kanske för att jag fått jobba med dem jag inte brukar jobba med, blir alltid samma på helgerna i vanliga skolveckor. Lite variation är aldrig fel! dessutom när jag är ledig känns det inte lika hårt att behöva gå till jobb, så nu vill jag bara jobba mer så pengarna rullar in ordentligt den 26e :)

Igår hade jag min lediga kväll och den tillbringade jag hos min gulleplutt Malin, vi åt en skitgod gryta med ris och massa grönsaker till som varken Malin eller Emma tyckte om. Vi lockade, vi plattade och vi sminkade oss, fick ett gott glas vin av mamma Birgitta och så kom Sarah, så tog vi bussen till Anton där det var fotboll som gällde. Vi kom igång på egen hand och när fotbollen var slut blev det en ganska trevlig kväll med vissa undantag.. Emelie kom dit sen och så delade vi taxi till jobb (IGEN!?) och jag åt en hamburgare som kan ha varit den godaste någonsin, bra Josefin!

finns fler foton på facebook

Workaholic?

Hej igen,

ett antal timmar efter det senaste inlägget har jag hunnit med massor! Gästerna kom tre, och innan dess besökte jag och Emelie stan en snabbis, körde ut och plockade upp mormor och så var kalaset snart igång. Mamma hade dessvärre dukat upp med kalorier så det räckte och blev över! Det var gott iaf, alldeles för gott.

När gästerna gick somnade Emelie och jag for ut till min lilla Malin, somnade ett par gånger på bussen påväg dit, klarar aldrig en hel busstur med 5an till bunkeflo! Hos Malin skalade vi morötter och mixade Holiday-dip, körde till Limhamn och hyrde en film som hette "My Sassy Girl", den var sådär. Väldigt konstig komedi med världens mest störda tjej, den blev romantisk och rolig den sista kvarten...

Malin körde mig till stan sen vilket var himla skönt istället för buss igen! Hon lämnade mig på jobb eftersom Emelie jobbar inatt och jag hade inte ätit sen tre idag så jag bestämde mig för att käka lite på jobb, för omväxlings skull.. perfekt för när jag kom in hade de två kunder, men fick jag någon mat för det? NEHEJ, Emelie fick en telefonbeställning på 25 hamburgertallrikar + 10 köttbitar (Stippespersonal och trogna kunder vet hur jobbigt det är att laga många av dessa på samma gång), Marko och Emelie ringde upp igen för att kolla så att de var seriösa. Det var dem, de skickade dit sina barn att betala direkt. Så, då började matlagningen! Båda två stekborden var mer än fulla och ändå var bara hälften upplagt...

..telefonen ringde igen. Jag fick hoppa in som icke-jobbande och svara i luren, samma kille beställde ytterliggare 25 hamburgertallrikar. Seriöst! Vem har ett sällskap på 60 st en söndagnatt? Tydligen någon som hade möte! inte klokt ju =O! Då drog jag av mig skinnjackan, satte upp håret och sprang in i frysen och hämtade fler hamburgare, tände andra sidan och började steka min lilla beställning på 25 burgare =) hehe.. Efter 45 minuters matlagande hade vi packat ner 60 kartonger med mat, och det var inte nådigt med mat! det var sjukt! Och notan landade någonstans på 2700 kr... Jodå, lite snabbmat för drygt 2700, vansinne! Men det gjorde iaf hela nattens kassa haha. De stackars barnen som hämtade maten kunde inte bära alla sju kassar fyllda med mat så jag sprang ut i deras bil och placerade de på vars ett säte, med två stora kassar fast under bilbältena... Ja, det var min lilla kväll. så efter en timme kunde JAG beställa min lilla hamburgare. Lite kul det där =)

På tal om något helt annat!, så har jag åter börjat lyssna på Justin Nozuka, en underbaring som gjort ett par riktigt bra låtar, sjukt soft musik! Favoriterna är After tonight och I'm in piece, lyssna på dem! =)

God frukost till mig

Hej hopp och god morgon!

Idag är det ju inte alls lika fint väder, vad händer!? Men varför skulle det vara det när jag är ledig...
Mamsi väckte mig precis och påpekade att jag MÅSTE städa lite innan gästerna kommer.. men hon är och hämtar Emelie någonstans i Limhamn så jag tänkter att jag MÅSTE äta frukost först och ge mig friheten att skriva lite blogg =), och lyssna på underbara Mayer. I tunnbrödsrullarna som för övrigt är oerhört mjuka och färska, har jag cream cheese, skinka och ost, och så grönt te till det! Jättegod frulle.

I fredags fick jag hem skorna från H&M som jag tänkt ha under studentdagen för att slippa heels, men de passade inte... så blir utan skor men med lite pengar igen på kontot.

I fredagskväll kom Malin och jag på (ett flertal gånger) att vi faktiskt tar studenten om exakt två månader, eller i fredags var det exakt två. Det känns både befriande och sorgligt, vår klass är så söt - och framförallt rolig. haha, nej den är sjuk!

Ooooh nu kom Emelie hem med pepsi max till mig.. vad gott. Jag måste upphöra mitt beroende av det, vafan!

Hörs sen, stay tuned.

Josefin and Alex turned 20

Påsklovet är här och solen skiner som aldrig förr, love it! Emelie är hemma - loooove it! Igår var vi på Josies och Alex efterlängtade 20-årsfest, och fy vad trevligt det var! Galet rolig kväll, tack för det sötbollar!

Idag fick jag sova ut, gick och la mig med halsont och vaknade med mer. Inte roligt det här, var köper man sig ett immunförsvar? har preciiiis kommit igång med träningen och jag längtar verkligen till nästa gång jag ska ut, imorgon t ex skulle jag egentligen ha tränat med Vera innan Emelies kalas men efter en kväll på jobb har jag feber och min näsa rinner som aldrig förr. Öppen kran, helt vansinnigt irriterande!

Ja, min sjuka får fan ge mig sig och det är snart, så trött på sånt här trams!

Massvis med bilder från gårdagens festligheter finns givetvis på facebook, min kära syster har änsålänge lagt upp och jag hinner nog med det imorgon!

Här kommer ett smakprov, återigen - väldigt lyckad kväll! =)




Hallelujah

Har denna dagen varit bättre? Hm, nej. Jag har varit hemma dels pga en ihärdig huvudvärk och dels för att jag bara inte orkade idag. Plugget tar snart kål på mig! aaah vad trött jag är på allt. verkligen - allt! Tur att det är lov efter imorgon, och herregud vad skönt att jag inte behöver jobba imorgon direkt efter provet.

Vera fick iaf med mig till gymmet och det var det bästa med idag. Det finns ju inget skönare än att få springa sig genomvåt av svett! Känns så bra. Tack Veris.

Nej, nu orkar jag inte läsa in mer geografi, det får vara bra såhär. Jag är så trött i mina ögon, kan knappt fatta att de fortfarande är öppna.. Jag är så trött på i princip allt, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Uppryckning till mig, tack!

Den mysigaste låten jag vet är Hallelujah, inte pga att den var med i det finaste OC-avsnittet..vilket hade varit en god anledning. Nej, den betyder så mycket för mig. Väldigt fin är den, den tål att lyssnas på. Allt för många gånger!

Ooh!, en sak till innan jag bäddar ner mig. Jag älskar min söta mamsi ♥ :) !



http://www.youtube.com/watch?v=yMGyl-l3qqc