I ♥ Asos

Hej ♥ !

Nu är jag på lite bättre humör.. tankarna rensades efter löpningen och mamma hade lagat världens godaste mat. Åh vad jag älskar thaimat! Jag har pluggat en del till geografin, dock långt ifrån tillräckligt. Men jag har tittat lite på The Mentalist med min underbara mamma, har fått den dos av mammamys jag behövde idag ♥. Den senaste timmen har jag pratat med Malin en lång stund, det var mysigt.

Jag har även hittat en bikini som försenade min beställning av leoparden, kan inte bestämma mig.







 
Nu har jag beställt, och det blev leoparden som jag egentligen bestämt mig för innan. Får se hur den ser ut in reality! =)

Nu är det verkligen dags att sova, jag måste skärpa mig. Eller varför egentligen, jag har ju lagt mig sent i tre år nu så varför när det är drygt två månader kvar... kan åtminstone ge det ett försök!

Buona notte!




Run Forrest, run

Ciao lettori,

Imorse började vi med matte, fortsatte med affärsjuridik för att sedan besöka Johanneskyrkan på religionslektionen. Vi åt sen lite lunch på det vanliga stället, hade håltimme, fortsatte med internationell ekonomi och till sist geografi. Kom inte ifrån skolan förrän 15.45... då fortsatte vi en stund i stan men sen orkade vi inte mer än en halvtimme. Jag kom hem, var inte alls nöjd med min dag. Hela dagen har jag känt mig allmänt nere och ingenting är som det ska. Eller jo det är som det ska men jag har just en sån dag idag då allt känns svart, trots det underbara vårvädret. Det hjälper inte heller att jag har omprov i geografi på torsdag, känns så tungt när större delen av klassen har en pluggfri vecka! Hela denna kvällen och imorgonkväll måste jag plugga stenhårt, slutar dessutom lika sent imorgon..! Kan jag inte bara hoppa över idag? och snabbt påbörja morgondagen som förhoppningsvis blir bättre.. På torsdag skulle jag egentligen ha jobbat direkt efter provet som jag skriver halv fyra, men Vladi kunde ta mitt pass, snäll som han är ! Så det slipper jag, men sen fredag blir det jobb eftersom vi är lediga. Så nästa sak i veckan att se fram emot är fredagkväll då Josefin och Alex har sin 20-årsfest, och allra mest längtar jag till att Emelie kommer hem på fredag. Så både Emelie och Malin ska med på festen, kan inte bli fel =).

Var precis nere vid Ribban och sprang en härlig runda, det är nog det skönaste för att rensa tankarna.. Mm, så nu är jag svettig och äcklig! duschen och mammas thaimat väntar, - kycklingfilé och wookade grönsaker i kokosmjölk, mums!

Stay tuned.


Måndag, igen...

Hej hej! Jag har varit så kass med uppdateringen, har inte hunnit helt enkelt =(. Festen i fredags med Mojitos inblandade blev nog en lyckad kväll! Bilder finns på facebook.

Idag har jag fått smaka på den godaste falafeln någonsin, No 1 på Rosengård. Malin har snackat om dem i en evighet och idag när vi hämtade bilen där köpte vi vars en. SÅ GOTT! Kommer att åka dit och luncha med Malin hela sommaren när hon jobbar där på MKB, mums!

När vi hämtat bilen körde vi ut till Bunkeflo och hämtade hennes kläder, plockade upp Vera och vidare ut till Friskis, och det var första gången på tre veckor som jag tränade. Mina lungor är ju bra nu så nu är det dags igen! Så jävla skönt var det, sprang i 42 minuter och har nog aldrig varit så svettig. Så det ska va!

Nu ska jag duscha, städa mitt kaos-artade rum, läsa geografin, springa bort till Triangeln och prova en klänning sen får jag se vad klockan är! Kanske hinner med en Harry Potter med John ikväll, känner för lite barnfilm ikväll. Eller Lejonkungen!? =) åh så längesen!

Hörs senare, ciao.

Sarah pressade 14 limefrukter som skulle bli limejuice till mina Mojitos, och så "muddlade" vi myntan tillsammans med sockret, och i med romen. Sen fyllde vi glaset med is som vi krossade med en tegelsten haha, och så i med Club Soda, blev nog ganska bra! =)


Animal effect

Hej hopp! Ett litet tag sen sist, har haft en fullspäckad helg med jobb, festande, jobb, middagskalas hos John, filmmys med Sarah och Malin, jobb och så var helgen redan förbi. Men den har varit bra trots allt jobb!

Jag beställde ju den där leopardbikinin från h&m för ett tag sen men avbeställde den igen när jag provat i affären. Fick inte riktigt det intryck jag hoppats på =P överdelen var lite konstig och sådär. MEN så har jag hittat en på älskade asos som jag tyckte om ännu mer. Så den ska jag beställa så fort lönen landar på mitt konto. Efterlängtade lön!




Hade tänkt mig att ta av bandet mellan brösten eftersom de andra jag kommer använda är utan band.
Vad tycks? =)


Me and Julio

Lyssnade på Simon & Garfunkel innan när jag kom hem från shoppingturen med tjejerna, och just Me and Julio passade så perfekt till mitt vårrus-humör idag! Soliga dagar gör mina dagar så bra, herregud vad underbart det är. Får mig verkligen att vilja hoppa nån månad fram, till Prag, balen, studenten, sommaren! Åh ge mig det nu!

Min bikini från H&M kommer nästa vecka, spännande att se hur den sitter. Under tiden jag väntar in den hittar jag bara fler och fler. Idag på asos, fräsch färg och fin som bandeau. Gillar detaljerna, och färgen såklart =) om det blir fler får det bli denna!

Klockan har redan hunnit bli långt över tio, jag tänkte duscha, plugga lite till och ändå hinna med lite sömn inatt. Hur ska detta gå till? Måste försöka komma upp halvsju imorgon så jag hinner till provet!...

Därför blir det inget mer här idag. Jobb imorgon direkt efter skolan så får nog skriva på lördag.

För övrigt kommer jag ha den tråkigaste helgen på länge, precis som veckan som gått. Orkar inte såna veckor! Fullspäckad skolvecka och jobb fre, lör, sön....

Slut på mitt gnäll nu =)
Buona notte ♥.






"You're a shoe, you're a shoe, you're a shoe!"




Till studentklänningen funderar jag på att ha en sandalliknande sko hela dagen, våra stackars fötter kommer ju lida en vecka efter om vi kör på klack! Så hittade jag dessa på H&M och de kostar endast 98:-, tyckte de var söööta. Corall eller de ljusbeiga hade jag velat ha!

Heelsen där uppe är från asos och kostade 800:- tror jag, fruktansvärt snygga i båda färgerna!

Studentklänning, redan!?

Är helt utmattad efter en sen natt med matteplugg, tidig morgon med matteprov, långa timmar på nya och underbara Entré, hittade så mycket fint! Har inga pengar till nånting dock så det var inget vidare... Malin lånade mig pengar till en god lunch, vi åt på något Wok-ställe där det fick bli kycklingfilé i en sås med cashewnötter, kastanjer, bambuskott och massa annat gott till - mums! Sen... lånade Sarah ut pengar till en klänning jag testat tidigare, till studenten. Enkel, billig och söt =) Jag känner mig nästan lite för tidigt ute men eftersom den är så billig kan jag köpa en ny om det kommer fler underbaringar, väntar ivrigt på att asos ska släppa sina! Så om det blir en ny duger denna utmärkt till andra tillfällen, med en snygg kavaj eller jeansjacka till eller vad som helst, vitt som vitt =)!

Måste återigen börja plugga. Nästa prov är imorgon 8.10 i italienska som denna gång känns lite svårare än de förra, mer grammatik och mycket att hålla reda på. Lektionen efter det har vi del 2 i MaC... jobbigt.

Nej, nu ska jag föra över pengar till Sarah som snällt lånade ut till min lilla klänning!

Skriver mer sen. Ciao


Förhoppningsvis är mina gräsliga ben fem gånger brunare till studenten ;)


Miss Sarajevo

Hej. Jag är så gott som livlös. Av för mycket plugg, kan det ske? Förmodligen - det gör det nu. Jag kommer inte att få mer än godkänt på detta prov. Om ens det. Jag hoppas innerligt att vi har ett prov till, det borde vi ha med 2,5 månader kvar? Jag vill visa att jag kan. Jag kunde sist och jag ska kunna nästa gång. Men imorgon är det redan kört om jag inte får ett frispel i hjärnan som kommer ihåg allt jag läst hela dagen. För nu känns det som att det jag läst idag har varit grekiska - obegripligt.

Miss Sarajevo är så mysig, är helt tagen av U2's livemusik. De har alltid varit grymma men nu känns det helt annorlunda. Lyssna och njut på Miss Sarajevo innan ni lägger er, eller precis när ni vaknat. Eller när som helst. Den är bara så bra.

En annan Miss som är väldigt bra är min Malin, du vet vad du betyder för mig - jag skulle faktiskt inte klarat mig utan dig min lilla snutt. Tack för allt underbart!  Ååh, Costa Rica eller Hawaii till vintern, kan det bli bättre!?


Smått och oskyldigt i ettan? / Underbar Turkietresa aug- 08

Nattuggla

Nu är klockan så jävla mycket, igen, igen och igen! Jag fattar inte hur jag lyckas eller bara hur jag orkar med mig själv. Jag blir ju så trött imorgon, är redan trött som ett as och sitter här. Har precis pluggat det sista. Eller nä? Jag vet inte. Har ändå suttit mer än halva dagen och ältat affärsjuridiken men den går bara inte in i mitt huvud. Det håller inte! Jag hade kunnat sitta hela natten och försöka, och sen sova på eftermiddagen imorgon efter skolan. Men nej det hinner jag inte, direkt efter skolan som vi slutar 15.50 måste vi börja plugga på matten, prov tors och fred. Jag orkar bara inte mer! Fyra prov denna veckan och en redovisning, jobb fredag, lördag och söndag. Hjälp!

I vanlig ordning satte jag på lite U2 nu, det förtjänar jag. Bonos underbara röst får bli det sista jag lägger tid på ikväll. Eller nä? Jag måste ju plugga mer. Kan inte mycket, kan definitivt inte så mycket som jag hade behövt kunna! Orkar faktiskt inte... nu är det bara 2,5 månad kvar men det känns som en evighet.

Hoppas alla mina söta vänner sover gott <3

Sängen ser så inbjudande ut men på nattduksbordet bredvid ligger anteckningarna...skrämmande. Måste ta tag i mig själv nu, en timme till sen deckar jag!

Buona notte, amici miei.
Ciao

Prov

God morgon! Idag har vi studiedag och för första gången måste vi verkligen studera hela dagen om inte mer. Imorgon har vi prov i affärsjuridik, på onsdag har jag en redovisning på italienskan, på torsdag & fredag har vi Matte C-prov som kommer vara jättesvårt(!), och på fredag har jag även ett prov i italienska. Förstår inte hur jag ska hinna med allt!?

Hur som helst, jag sov till tolv och är helt utvilad - det är så skönt! Har pluggat en del men behövde bara lyssna lite på musik en stund, så jag satte mig här och tar det lugnt.

Idag är också den dagen jag börjar med dieten, och till frukost blev det två Finn Crisp-knäckebröd med tomat, ett glas juice och grönt te som är så gott! =)

Nu sätter jag igång med plugget, blir nog mer skrivande under dagen!

Take care ♥
/C.


Evigt letande

Precis som med nyårsklänningen är det ett evigt letande efter den perfekta studentklänningen. Har kommit fram till att den ska vara söt, enkel och användbar till andra tillfällen =). Svårt att hitta något redan, det har inte kommit ut så många. Hittade en söt på Cha-Cha som bara kostade 300, men vågar jag verkligen köpa en nu? Kommer nog hitta fler så det är lite riskabelt om jag känner mig själv rätt..

Tre söta vitisar som egentligen inte är något av det jag tänkt mig, kanske blir en blandning. Gillar dock den till höger, fruktansvärt söt!




Denna underbaring kommer ifrån Asos och är precis en sån jag vill ha formmässigt,
men utan alla prickar!

80 days left

God kväll! Min helg har varit avslappnande och mysig, med Let's dance-tittandet i fredags med päronen och John, inköpslisteskrivandet inför Mojitokvällen som enbart var skoj =), sen lördagen som gick åt till min vän Malin och ett besök i staden, sen myskväll med Malin, Emma och Fanny bänkade framför melodifestivalen som var en besvikelse! Innan dess hade vi shoppat loss med Malins mammas ica-kort och köpt en god lördagsmiddag som bestod av lövbiff, potatisgratäng, avokado, tomat, gurka, fetaost och Jensens favorit till, så jävla lyckat! Sen köpte vi ett ton godis, chips och dippa och svällde sen upp till ballonger allihop. Så det ska va!

Fast från och med imorgon ska det inte alls vara i närheten av det där, nej nu äter jag min sista chokladbit på ett bra tag. Stenhård diet inför allt som har med student-, bal- och sommarfestligheter att göra. Och för första gången så är jag riktigt sugen på att verkligen följa dieten - go me! Det handlar bara om tre-fyra kg som ska bort, sen är jag nöjd! =)

Satt och räknade och nu är det minsann bara 80 dagar kvar tills det smäller, student 2009-06-03 kommer bli oförglömlig ♥!


Lilla klassen i tvåan

Fint från H&M

Jag körde iväg och hämtade min lilla Malin och så körde vi till stan en snabbis och handlade smink vi behövde. Min maskara var snustorr så var tvungen att finna mig en ny.

Vädret är helt underbart idag och det var så skönt att få komma ut i solen, det kändes som att våren skulle kunna komma närsomhelst, men ska hålla låga förhoppningar med tanke på torsdagens snöstorm...

Det finns så mycket jag vill handla nu, har ingenting kvar av lönen pga mitt skoköp igår, jag har ju sparpengar men det är meningen att de ska sparas så jag får absolut inte handla något. Det tråkiga är att allt det jag vill handla är vår- eller sommarkläder, så för pengarnas skull är det onödigt att köpa redan nu =(.
  

Åh! denna klännigen har jag velat ha flera veckor men nu är den slut i min storlek, finns bara stora kvar =/ det är så typiskt. Skit. Hoppas den kommer in igen till våren! H&M har fått in underkläder i massa fräscha färger, ta en titt på hemsidan !

Solen skiner!

Pappa väckte mig klockan tio. Fy vad tidigt, har bara hunnit sova sju timmar på en ledig lördag... Men, sken rakt in i mina ögon så jag kunde inte ligga kvar, måste ut och få lite luft! Ska köra över till Malin och mysa <3

Hjärtklappningen har kommit tillbaka lite då och då men andningen är lite bättre.. vill bara bli av med det nu!

As always, stay tuned ♥.

Dinner, drinks and dance

Hej hopp, nu blev klockan helt plötsligt två och jag är fortfarande vaken. Hade inte så mycket för mig när päronen gick upp och la sig. Har tagit bort och målat på nytt och fint nagellack, njutit av U2's konsert från Milano som är så magisk! Åh vad den är bra!! Det finns knappt ord, den är ett måste i samlingen.

När nagellacket torkat fick jag för mig att styra upp kommande Mojitokväll som jag ska ha den 27 med några av vännerna. Har skrivit listor på allt som ska handlas men har ingen beräkningsförmåga för tolv personer! Pappa får ge mig en hand på den biten! Blir Mojitos på mitt goda sätt, fläskfilé och potatisgratäng med flertalet såser, öl, cider och en massa dans! Kan nog bli en trevlig kväll =).

Imorgon måste jag gå upp i tid för att hinna plugga innan gästerna kommer. Jag anar vuxenfest här hemma, får nog fly fältet till Malin senare om jag mår bättre. Tror att mys hos Malin kan gynna mina stackars lungor!

Sängen kallar och jag somnar. Sov gott ♥.
/C.

Not ready to make nice

Musikkär som jag är så tänker jag dela med mig av favoriter lite då och då. Dixie Chicks låt Not ready to make nice är en jättefin låt med fin text som verkligen tål att lyssnas på.

Jason Castro som var med i American Idol sjunger låten Somewhere over the rainbow och är en mexikansk godbit som gör denna låt lika gullig som flera andra har gjort. Både se, lyssna och mys..!

U2's musik berör mig ganska mycket, blir bara så nostalgisk när jag lyssnar på all deras musik! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är de nog det band som gör sina låtar SÅ MYCKET bättre live än inspelat, det är väldigt få som gör det så rent. Älskar deras livevideos och låtar! Bonos scenkänsla är enorm!, så givetvis tänker jag länka till en av de finaste låtar de gjort With or without you, precis allt med denna låt är så fint.

Tror nog jag återkommer senare, eller inte. Ensam vaken nu så får se hur länge jag kan hålla mig uppe =).

Stay tuned!

Mysfredag

Jag har bara sett årets Let's Dance tre gånger tror jag, lite då och då när jag är hos pappa och har en mysig fredagkväll när jag inte jobbar, så himla skönt och verkligen välbehövligt efter veckan som gått. Lite tur var det att Elisabeth åkte ut, nu är de tre kvar riktigt duktiga och så ska det vara! Att Magnus kan röra sin tunga kropp är sjukt imponerande! Men trots detta tycker jag att Laila Bagge ska vinna, hon kan definitivt röra sig rätt!


A woman's right to shoes

Skor är inget jag köper så ofta, långt ifrån så ofta som Emelie köper skor! Hon är ju galen på det området. Men när jag verkligen hittar det där lilla extra, som vårens vita sneakers eller som de jag köpte idag, då måste jag bara köpa dem - vare sig jag har råd eller inte! Idag hade jag råd tack och lov =)

Dessa underbaringar hittade jag på Bianco för 550:-

 


 Just det! Det där spännande paketet som väntade på mig på posten var jag och hämtade ut igår, hade ingen aning om vad det var! Tänkte i smyg att det kanske var något som någon hade skickat till mig, men ack.
C. Sjölin kan ju givetvis vara min mamma också, det var inte alls lika kul! En fet Kokbok - vilken besvikelse.

Det är fredag och jag måste tyvärr börja plugga affärsjuridik till provet på tisdag, det är så tråkigt!

Stay tuned ♥

Musik gör allt

Förresten! Nu när jag kom hem fick jag en avi om att jag har ett paket att hämta på posten. Jag beställde min bikini igår så det är definitivt inte den, dessutom står den fortfarande som "olevererad" på hemsidan.. Vad kan det vara? Om jag inte fått minnesförlust så vet jag att jag inte beställt något på länge... Både spännande och jobbigt om det kommer någon oväntad avgift!

Alltså jag tänkte på det här med musik, jag hade haft det väldigt tråkigt och omysigt utan den! Jag lyssnar liksom alltid på musik vad jag än gör. När jag ska sova, det första jag gör när jag vaknar är att sätta igång Spotify och Mayer eller Oasis-listan, när jag gör mig iordning är det ett måste och när jag går till skolan, på vissa lektioner, på vägen hem, när jag duschar, pluggar - alltid! Så tacksam jag känner mig helt plötsligt för all underbar musik som gjorts. Åh!


Vill ha vår nu

Det kändes faktiskt som att provet gick jättebra, vilket alltid är en lättnad. Fick även reda på provet vi gjorde i Organisation & Ledarskap för några veckor sen, som inte alls kändes lika bra. Det var förvirrande och konstiga oväntade frågor, men jag fick minsann MVG- på det. Var så längesen jag fick MVG på nånting! Så det kändes bra, och så ska vi få tillbaka uppsatsen vi skrev för jääättelängesen som hon aldrig blir klar med att rätta.

Jag gick hem efter provet och skulle endast ta det lugnt men så ringde Malin och sa att deras danska var inställd, så vi tog oss en fika på storgatan. Sen fortsatte vi till Triangeln och precis då blev det snöstorm som inte var det bästa för mina lungor, aj aj aj. Luften var så kall att andas in och nu gör det ännu mer ont i luftrören. Borde stannat hemma, inte bra det här. Jag fick iaf bortbytat min lördag så jag slipper anstränga mig på jobb en lördagkväll, blir bara söndag som förhoppningsvis blir lugn!




Nej nu vill jag ha vår, sol och värme! Så jävla tråkigt med regnblaskväder!

Free fallin'

God morgon,
idag fick jag vara hemma eftersom mina luftrör inte alls är krya. Igår när jag skulle nysa, så precis i uppladdningen av nysen ni vet när det känns ända ner i lungorna, där tog det minsann stopp. Fan vad ont det gjorde! Känns verkligen som att någon finns inuti mig och hugger mig. Så nysen bara försvann! Är hes och har fortfarande svårt för att andas. Så sängen några timmar till kändes som bästa alternativet.

Jag var ändå tvungen att gå upp nu snart, för vi har prov 13.15 som jag tänker göra! Det finns inget värre än att skriva det på ett uppsamlingsdatum, att vara själv i klassen om ett prov de redan gjort. Nej tack! Dessutom har jag pluggat så det är bara att pallra mig dit... =(

Jag la till John Mayer som en spellista i Spotify igårkväll, och alla hans låtar på Spotify är live och fy vad det är bra, det är bättre! Många artister är så mycket bättre live än inspelat. John Mayer, U2, The Who och Oasis är helt klart bättre live. Tack för det Spotify!

Favorit av Mayer är Free fallin', verkligen värd att lyssnas på. Your body is a wonderland är också grym live.

Nu får jag klä på mig och snart krypa iväg till skolan.

Ciao ♥

Coulda, woulda, shoulda

Tatueringar har alltid attraherat mig, dock helt beroende på var den sitter och framför allt på vem! Vet många som har fina tatueringar som samtidigt betyder något, och det är så det ska vara tycker jag. Fint, enkelt, personligt.

Becks är ett hett exempel på någon som verkligen är snygg i den mängden tatueringar, sen kanske jag ska tillägga att han alltid har varit min idol no matter what - allt klär en skönhet! Men jag gillar det han har nu, även om armarna är täckta är dem det på ett snyggt sätt, där allt vävs in med varandra, text, änglar, moln. Har en kompis som också känner som jag för Becks, eller åtminstone för hans tatueringar! kolla hans blogg www.jensn.blogg.se där han lagt upp sin nytatuerade helfyllda arm, blev verkligen snyggt!

Om jag någonsin skulle få för mig att göra en själv, vilket jag varit nyfiken och sugen på ett bra tag nu så ska det stå för min kärlek till min fina familj, de har varit finast för mig och det kommer de alltid att vara. OM detta blir aktuellt, så är jag bestämd för det iaf.


Så här hade den sett ut, och hade kostat runt sex-sju hundra på House of Pain.
Det är grekiska och betyder "familjekärlek".
Vad tycks?


Vet att mamsi inte är ett fan av detta så för hennes egen skull hoppas jag att hon inte läser just detta inlägg(!).

Nu ska jag återgå till plugget minst en timme till, kanske skriva av mig ytterliggare annars får det bli sängen! Jag måste lyda doktorn och sova och vila så mycket jag kan.

Ciao ♥

Healing

För att inte ljuga så har jag tyckt synd om mig själv hela dagen lång, jag har tillåtit mig själv att lyssna på underbar musik och kolla runt på kläder! Jag har köpt hem scones och gott chai te som är onyttigt, farligt! Allt för att inte plugga. Vi har prov imorgon men jag har inte orkat läsa alls idag. Så enkelt är det.


Nu har jag åtminstone koll på kapitel 8, påbörjar kapitel 9 sakta men säkert. Om några minuter ska jag börja igen!, men först vill jag visa vad jag har beställt idag, även det var jag tvungen att unna mig..


Skärpning

Jag är så dum! I tisdags tränade jag hårt som fan och tänkte inte på att jag var förkyld, näsan rinner ju alltid. Det kändes bra men var lite extra tungt men så är det ju ibland. Efter träningen på kvällen fick jag ett konstigt tryck över bröstkorgen, och det kändes som någon högg mig inifrån som en liten jobbig människa! Har haft andningsproblem och blivit anfådd hur snabbt som helst, och hjärtat har slagit hårdare än vanligt.


Jaha, kul? Nej inte det minsta. Idag bar det därför av till doktorn som undersökte mig och lyssnade, vilket resulterade i att jag har två infekterade lungor som därför gör det svårare för mig att andas. Jag får absolut inte träna, jag måste sova mycket, klä mig varmt och hålla mig lugn. Är detta något jag är bra på? Nej, skärpning!


Nu behöver jag verkligen plugga till provet imorgon, får mysa vidare på min nya blogg senare ikväll!

Stay tuned.


One

Jag heter Cecilia men kallas numera av mina vänner för Ciccela, därav bloggnamnet. Favoriter som gör mig glad är alla de som står mig väldigt nära, sommar och höst, musik när den är som bäst och ärlighet - i alla dess former. Jag tänker främst skriva om detta och lite till och försöka göra detta så läsbart som möjligt!

/C.


Nu har jag åter startat denna blogg som jag faktiskt använde ett bra tag innan jag började min nya på blogspot, men jag tänker faktiskt starta om här. Har tagit bort alla gamla inlägg för att börja om på nytt =). I detta första inlägg tänker jag presentera mina vänner som förmodligen kommer nämnas ett par gånger i min blogg.

Min bästa vän Malin som jag inte en sekund ångrar att jag lärde känna, finare person har jag aldrig träffat! Sarah, Vera och Fancy är tre andra livliga tjejer som framför allt de två senaste åren av gymnasiet har betytt väldigt mycket för mig, ni gör mig så glad alla fyra.

   
 Malin                   Sarah                    Vera                    Fancy

Så, nu ska jag sätta igång med plugget inför morgondagens prov i Internationell ekonomi.