Mysig dag!

Hela dagen gick åt till att fördjupa oss i cellen och allt därtill. Vi bokade in oss i ett av klassrummen på Hälso faktiskt, allting var fullbokat på biblan. Och vi hade en riktigt mysig och givande pluggdag, dit ska vi fler gånger. Som de höstmysare vi är började vi planera inför nästa gång.. det kommer bli levande ljus och nybakta bullar ;).. kanske lite varm choklad till det? Allt för att fira att hösten är mysig - och det blir verkligen roligare att sitta en hel dag med plugg om man myser till det!

När vi var klara för dagen körde vi med Hannas bil mot de två Erikshjälpen-affärerna här finns, ingen av oss hittade nåt speciellt men där var väldigt mycket fint. Speciellt alla möbler! Där var en riktigt fin symaskin som man hade kunnat måla om, precis som Emelie har gjort till skrivbord. Men jag får vänta tills jag har pengar och kanske en lägenhet först!


Nu måste jag fortsätta lite till med plugget, sen blir det sängen!
Sleep tight!


Guess what..

Nej, jag har fortfarande inte kommit i säng! Jag känner mig rastlös.. av olika anledningar, och det är inte direkt en favoritsyssla. Jag har dessvärre inget vettigt att göra uppe längre så jag borde krypa ner under täcket och bara blunda.

Något som gör mig väldigt glad är att Emelie kommer ner på torsdag, hon kunde inte kommit mer lägligt! Jag behöver verkligen syster-yster nu och jag vet att hon behöver jobbiga lillasystern också, så det passar oss utmärkt den här helgen. Jag har däremot väldigt mycket att plugga men vi har kommit överrens om att jag ska gå upp tidigare än henne om mornarna (på så sätt vinner båda på det... hehe) nej, men jag ska plugga på mornarna och sen när hon piggnar till ska vi sätta oss på mysiga fik och så ska hon förhöra mig, så får jag ut något av plugget också fast att hon är här.


Jag måste bara visa en tavla som Emelie målat i vackra oljefärger, på mig och henne. Den är helt fantastisk!
Second hand

Idag började Anatomikursen, den omtalade kursen... Det blir säkerligen väldigt intressant vilket lär behövas för av ryktet att döma, och av det vi änsålänge sett - så är det bara att bita i det sura! Det ska nog gå bra, jag har så fina och grymma sjuksystrar i klassen och vi ska hjälpas åt allihopa, det känns bra hittills.

Imorgon ska vi träffas på biblan för att repetera de två föreläsningar vi hade idag, om cellen, vävnade och om huden! Sen ska vi unna oss en mysig second hand-runda på Erikshjälpen, har varit ute efter en skinnväska till skolan ett bra tag nu så jag hoppas att där är nåt spännande!

Nu är det dags för mig att sova, nya tag imorgon.

Stay tuned.


TENTAFEST

God morgon! Idag har jag sovit länge.. inte tills nu riktigt, men runt halvtvå masade jag mig upp! Har käkat billys panpizzor till frukost och haft en välförtjänt ledig dag! Imorgon börjar allvaret igen, Anatomi och fysiologi-kursen sätter igång.

Igår hade vi alltså vår allra första tentafest! Det var en galen kväll med många skratt och mycket dans! Vi började hemma hos Jacob och tog ett glas vin, fortsatte sen till restaurangen Åtta glas där vi hade bokat bord till tretton glada studenter. Vi käkade underbart god mat, allt från hamburgare till hummerpasta med musslor! Åh, det var så gott så!

Festandet fortsatte hemma hos Sylle för att sen fortsätta inne i stan där vi hamnade inne på O'learys och hade ett grymt avslut på en grym kväll, träffade en del faddrar som också hade tentafest så alla var på bästa humör =).


Last weekend

Oj vad jag är dålig på att uppdatera! Den enda anledningen är att jag har haft för mycket att göra, framför allt med pluggandet inför tentan! Det har blivit långa dagar och kvällar på biblioteket, dålig sömn och tandvärk.. vilket delvis beror på en visdomstand men stressen och nervositeten inför dagens tenta har varit total. Men nu har vi äntligen fått den avklarad! Det kändes helt okej, jag vill inte säga för mycket för jag är så rädd för att kugga..så vi lämnar det här. Om tre veckor får vi svaren!

Förra helgen fyllde min lilla älskling 20 år, och som hon har längtat! Och självklart skulle jag åka ner för att fira denna dag! Vi hade först en underbart mysig dag tillsammans i stan, Malin handlade present efter present till sig själv =) jag handlade en transparent svart blus som jag velat ha så länge, men sen fick det vara stopp..!

Det blev premiär på  systemet för Malin och sen en helkväll ute! Emelie och hennes kompisar kom också sen så vi blev ett härlig gäng till slut, vi drack upp Gökboets alla mojitos och fortsatte sen till Etage för en helnatts dansande. Det var en lyckad kväll!


Min fina syster i sitt underbara hår!