Duffy

Min huvudvärk har äntligen släppt, skönt! Sov vidare ett par timmar, åt frukost och andades in den helt fantastiska höstluften! Sjukaste vädret idag, eller i förmiddags åtminstone. ska hösten se ut, kall, frisk och solig! :)

Malin och jag bestämde oss tidigare i veckan för att ha en mysig hemmakväll, lite quality time som jag är så förtjust i... vad jag tjatar haha! Om någon timme kommer hon hit, det blir den omtalade salladen från salladsbaren här nere och till detta blir det tre timmar av skitbra tv-tittande med mamsi: Idol och Grey's x 2!


Lille älsklingen kröp upp under hakan och skulle snutta sig,

kan han förbli så här liten tro? :$

Sitter och lyssnar på Duffys grymma toner, det är också en typisk grej jag förknippar med hösten: Duffys "Warwick Avenue" och även "Loving you".

Kanske blir ett litet inlägg senare, vem vet? Om inte - ha en fin onsdagskväll!


Kram


Off to Shanghai

God morgon! Jäklar vad klockan är lite... Vi la oss lite efter ett och så väckte pappa oss igen 04.50... Emelie reser nämligen till Shanghai idag och har varit hemma sen i lördags, myspys! älskar att ha dig hemma syster, antar att det är ett tag till nästa gång vi ses :(.

Hur som helst, så lämnade vi av henne på Svågertorp och nu är pappa och jag hemma igen. Jag har den sjukaste huvudvärken, och jag förmodar att det beror på min dos av stark hårfärg igår, satt trots allt och andades in den i drygt fyra timmar :P inte det bästa.. Jag tror jag måste försöka sova lite mer, och se om jag orkar vad jag planerat denna dag.

Kraaam.


My sweet love ♥


New me.

Hej hopp!

Vilken lång dag det har varit! En lång dag med minimalt ätande, huvudvärken är nu på topp och jag har en ny hårfärg.. :P Malin, Emelie och jag hade planerat en liten fika och en tur i stan idag. Fika blev det och vädret var underbart! Kallt, soligt och frisk luft. Malin och jag hittade ett par skitsnygga tights med en "läder"lapp längs benen, så vi köpte vars ett par :) Fanny mötte upp oss på Espresso House och stanmyset fortsatte!

Vid tretiden träffade jag Malin Richter som idag har färgat mitt hår, vi körde iväg och handlade färger, folie och alla tillbehör. Färgen blev inte alls som vi planerat men det gör ingenting, hon var så duktig ändå! Tanken var ljusbrun..något hände på vägen men det var inte hela världen. Om jag inte är nöjd om några dagar ska hon försöka lägga i lite ljusa slingor igen men jag vill nog inte mixa med det för mycket!


Vad tycks?
Kan jag ha de såhär mörkt eller borde vi försöka få det ljusare?


Gullefjunet

Åh, kattungar är det sötaste som finns! Ja, jag lovar - detta ska inte bli en kattblogg men jag kan inte låta bli, jag bara måste nu de första dagarna..veckorna? Då och då! Han är så söt, vårt lilla fjun! Medan jag sitter här och planerar min ekonomi för Thailandresan och letar efter ngt fint att ha på mig på Malins fest nästa helg, så busar Max med Emelie i min säng och fångar hennes skuggor på väggen, nussi! Ibland somnar han bara sådär mitt i buset, love it. Så, nu har jag skrivit av mig om Max, nu räcker det :)!



 


Fotboll

Det var säkert sju-åtta år sen jag var på en fotbollsmatch sist! Visserligen var jag på en i Rom 2007 och såg Roma-Milan, det var ju fett om något! :) Men MFF har jag inte sett på väldigt många år, intresset dog nog lite när jag själv slutade. Men så frågade Fanny ifall jag ville hänga med idag och varför inte? Vädret var mysigt och det behövdes den stora halsduken idag så hösthumöret var på topp.

Eftersom Fanny har årskort, flera stycken :P, gick vi båda gratis. Jag som inte engagerat mig i fotboll på länge tyckte det var en skitbra match! De vann med 3-1 mot Hammarby vilket var skönt! Jättehärlig stämning inne på den nya Swedbank Stadion som jag inte besökt förrän idag =).

Tack för en mysig söndag och gratisbesöket :P

Max

Idag hämtade vi hem den här lille filuren, underbar!


Quality time..

..kan vara den bästa tiden. Det är sällan jag har tid för en kväll framför tvn, det är sällan jag äter middag hemma eftersom jag alltid jobbar, jobbade, från fem till elva och det ska jag försöka ändra på. Eller det kan jag ju nu eftersom mina nya jobbtider blir mycket finare!

Jag och mamma har haft ett par kvällar nu med riktig quality time, love it. Åt en god sallad till ett par avsnitt av Vänner och massvis av levande ljus, sen var det ju Idol som gällde idag igen. Tycker nästan att där är för många dåliga kvar! Vissa borde åkt hem för längesen, men sen är där ju ett par riktigt duktiga! Ska bli en intressant höst. Pappsi har köpt biljetter då Idol visas i Malmö i november!

Nej, nu väntar en varm dusch på mig och där ska jag stanna ett bra tag! Iskallt i lägenheten redan. Det är september och 14 grader ute - ser inte lovande ut inför vintern :(..



Malins dag

Det är minsann ingen vanlig dag idag, för det är min älsklings födelsedag! Hurra hurra hurra ♥.
Malin har äntligen fyllt 19 som många av oss andra, eller nästan alla? Aja, helt sist är hon nog inte..
Detta har vi firat med en liten frukost på Espresso house och en väldigt mysig dag i stan som Fanny också förgyllde. Hon fick presenterna av mig redan idag, kunde inte vänta tills nästa helg då vi firar henne på riktigt :).

Tusen grattispussar från mig

Nytt jobb!

Hej!

Det har hänt en hel del de senaste dagarna.. en del som är jobbigt och svårt, som tar tid att ta sig genom men även något som känns som en liten ljusglimt för mig: Jag fick hastigt en intervju ute på Nova Lund och den var jag på i måndags. Det kändes jättebra när jag gick därifrån men det gjorde det nog för alla tänkte jag, för den som intervjuade var oerhört gullig och så lättsam att prata med.

Hela gårdagen gick förbi utan något samtal...nervös som få var jag, och sju minuter efter att mamma väckt mig imorse ringer ett 046-nummer. Hjärtat hoppade ett extra slag! Jag svarade, fick harkla mig ett par gånger från min ljuva morgonröst :P. Hon, min nya arbetsgivare hihi, berättade att hon hade tyckt om mig och ville gärna anställa mig. "Fortfarande intresserad?" - om jag är! Det känns jättebra. Lönen är bra, tiderna passar mig mycket bättre och det är en butik! har längtat så länge efter ett butiksjobb. Oj, har glömt nämna vilken butik det är - Lundbergs handskar & väskor på Nova Lund och inne i Lund city. Det känns så skönt, det här behövde jag!

Jag börjar jobba nästa fredag och då ska jag få en tredagars utbildning så att jag kan lära mig handskarnas och väskornas olika material, sömmar... allt! Jag ser verkligen fram emot detta!

När jag hade ringt runt till alla och hoppat färdigt i lägenheten tog jag mig en rekordsnabb dusch eftersom jag redan var sen till tjejerna! Det var dags att handla presenter till min älskling Malin som fyller 19 imorgon!

När detta var avklarat var jag tvungen att visa Fanny och Sarah den där skjortan jag la undan igår på Zara. Jag har fortfarande inga pengar men jag la undan den ändå, det gör jag alltid..känns bättre då! Sarah var så vänlig och lånade mig till imorgon så att jag kunde få köpa min lilla godbit. Tack raring!

Den är så fin med alla detaljer! På ena skinkan sitter en liten ficka med annat tyg, insidan av kragen och en bit ner är prydd i samma tyg och även när man viker upp ärmarna. Skitsöt är den! Love it.

Hade tänkt mig dessa tightsen till med den lilla rosetten nertill.

Vad tycks?


Colour me up!

Hej igen!

Nu har jag vaknat och träningen var fantastiskt skön idag... vi slet som två djur och jag slutade inte förräns jag i princip rann av crossmaskinen. Mådde lite illa sen, men det visar ju bara att vi gav allt.. eller hur? Vi blev iaf kanonsvettiga och det var tanken! Min hjärna har fått in lite nytt syre och jag känner mig piggare än tidigare..

Jag har jobbat en hel del denna månaden, fem dagar i veckan om inte mer vissa veckor(!), och nu orkar jag inte. Jag ville bara vara hemma idag, hemma med mamma och mysa framför TVn, och Martina var så snäll och tog min kväll. Både idag och imorgon, tack ♥.

Innan Idol börjar tänkte jag göra min vän sällskap på Din sko, hon jobbar själv den sista timmen och har hand om stängningen idag vilket kan vara lite ensamt så jag ska hålla henne sällskap och prova massvis av skor! hihi.

Min andra Malin-vän, Malin Richter :) har erbjudit sig att färga mitt hår och det är så jäkla snällt för det kostar mer än vad jag har råd med, att göra det hos frisören. Så hon får vara min privatfrisör och färga det åt mig, ska bli en rolig tisdag! Ja, det är alltså bokat till tisdag nästa vecka. Bestämde mig för Rachel Bilson-färgen!


Tidig morgon

Årrrhh...hur svårt kan det egentligen vara att bara stiga upp? Jäklar vad trött jag är... Malin ville träna idag, bestämde igår...men nu känns det som om jag kommer orka en minut, sen somnar jag springandes på löpbandet.

Måste få i mig en frukost nu, vi hörs.
Ciao.

Topshop

Hej bloggen,

Somnade på tok för sent igår och ögonen var tröttare än nånsin imorse...somnade faktiskt bredvid mamma inatt, det var skönt. det var gosigt och det kändes som när man var liten igen ♥.

Idag har jag varit på Nova Lund med mamma och min moster, vi fönstershoppade mest - vilket jag gjort flera veckor nu känns det som! Har inte haft pengar på kontot sen jag vet inte när... lön om en vecka, woho. Jag uträttade även hemliga ärenden. haha, det låter för töntigt! men änsålänge är de hemliga! =)

Men, hur som helst så hittade jag den där röda topen från Topshop som jag sökte efter i ett tidigare inlägg! Den fanns inte i röd men i knallrosa. Ganska snyggt, hade tänkt mig den röda men vi får se! Tog lite bilder, och om den hänger kvar där nästa vecka till lönen är det kanske meant to be?!

Jag hittade naturligtvis massa annat som jag kärade ner mig i...mysiga koftor och sånt som hösten har att erbjuda! En grå/svart-randig med en liten "minikjol" nertill och en beige kofta som även fanns i marinblå, olivgrön och röd.




Hey now..

sitter och trycker ner tangenterna, delete, trycker ner, delete... för att bilda ord. jag vet inte vad jag ska skriva, vad jag bör skriva. vad jag vill skriva. jag vet inte. det känns så främmande, alltihop.

Sov gott.

BOKAT!

God kväll, sitter och funderar över min hårfärg. Ett vanligt ämne jag har i huvudet såhär års. Det är alltid kul med lite mörkare nyans till hösten, (men sen är ju allt är kul till hösten enligt mig), så jag funderar. Och funderar. Kommer inte så långt! Beror lite på hur mycket lön jag får nästa vecka, kan jag bli seriös.

Hur som helst! Igår bokade vi faktiskt flygbiljetterna till Thailand! Det känns hur sjukt som helst!!! det har varit tal om den här resan i minst två år, så långt jag kan minnas! Tror det var Malin som kläckte det ur sig utanför Falafelvagnen vid kanalen, att hon minsann skulle besöka Hawaii efter skolan. Jag började bygga upp scenario efter scenario med oss på varsin surfingbräda o hawaiikransar, och vips så var jag med på reseplanerna. Hawaii blev det inte utan istället underbara Thailand. JÄVLAR vad jag vill åka nu!!!

Vad sägs?
Om det blir av måste jag höra med Jelena (frisör) först,
jag har ingen aning om vilken brun färg som passar mina hudtoner osv!

Gillar Nicole Richies mörka där uppe i mitten,
Jessica Biels till vänster längst ner och även
Rachel Bilsons ljusbruna i mitten här nere!
En mix kanske...? hm.


Röd topp sökes!

Igår på jobb hade jag och Marty i princip ingenting att göra och läste därför min Chictidning ett par gånger. Blev så kär i en röd topp från Topshop! Den finns inte på deras hemsida så det är bäst för butiken på Nova Lund att de har den där, jag måste bara ha den! Till denna röda skönhet tänkte jag ha tightsen från Monki som jag också hittade i Chic, men de har jag hittat i butiken så en sak klar.


Superbra bilder jag tog ;)..
Man ser iaf hur plaggen ser ut. älskar topen!

Thigh, so high

Hej!

Denna veckan kommer bli rätt tuff med mycket jobb, sena nätter och lite pengar. Nu är pengarna helt finito, längesen jag var så här pank! Luspank är rätt ord. Pappa har nu fått ta över mina sparpengar till Thailandresan, kanske bäst så :P, och de sista 550 var jag "tvungen" att lägga på höstens stövlar. De hade gått åt rätt bra sa min lilla insider på Din sko, så därför fick det bli ett köp nu! Lönen trillar in om två veckor, känns som två år!

Hur som helst, jag är jättenöjd med mitt köp:

De går ungefär en decimeter ovanför knäna,
med små detaljer nere vid hälen och längre upp på benet.

Vad tycks?


Thailand, baby!

HEJ! :)

Jag är så jäkla glad, laddad, nervös, spänd, aaah allt! vi har snackat om vår resa i snart två år och först skulle den bära av till Hawaii då vi trodde oss vara rikare än vi är idag :P Sen kom Costa Rica in i planerna men vårt resmål är nu Thailand och har varit bestämt några månader. Dels för att det bara är så underbart och dels för att vi verkligen ska kunna leva livet där och inte bli helt ruinerade (pengamässigt).

Nu har Malin fått sitt jobb så att vi kan boka! Inte förrän idag har jag varit inne och kikat på priser och om vi bokar nu nu nu blir det inte alls dyrt. Jag vet inte varför men jag har hela tiden haft tio, kanske trettontusen i tankarna för flygbiljetter dit och hem. Hur som helst, jag var precis inne och tittade på en hemsida där det för två personer till Thailand, turoretur kommer att kosta oss lite drygt 10 000! helt galet ju! Fem eller sex tusen kr per person är ingenting! jag blir så glad! Så när min lön kommer in bokar vi direkt.

Vi har pratat med hur många som helst och fått tips om vilka ställen som är bäst osv, och samtliga har nämnt både Koh Tao och Koh Samui, dit måste vi har jag bestämt nu. Phi Phi islands är givetvis också ett måste, och Bangkok för där kommer vi att landa. Så ett par dagar i Bangkok innan och efter våra äventyr i djungeln blir nog perfekt! Vi ska våga oss ut på jetskiis, elefanter, snorkling - allt! ÅÅÅÅH jag vill ju åka nu! Hur ska vi kunna vänta till mars Malin?! ♥


Fördelar med hösten:

H&M's hemsida är en av de bästa, det är lätt att hitta i alla de välsorterade kategorierna och de visar alltid bra bilder. Därför har jag suttit en timme och njutit av alla höstens trevligheter från H&M - looove it.


Åh denna underbara höst!


Underbar lördag!

Nu har jag kommit hem efter en lång, lång dag. Jag vaknade hos Malin vid tolv "imorse" efter en lång afton hos Tobbe på Annestad igår. Det blev längre än vi tänkt oss av den enkla anledningen att vi hade väldigt trevligt, all night long! Kom att snacka massor med Fredrik som engagerat berättade om hans och Max resa till Thailand, vad vi skulle besöka och inte. Att åka jetskiis är ju bara ett stort måste Malin! de går tydligen upp i 80 km/h, CRAZY! :D Åh, jag vill åka nu nu nu!!!

Som sagt så kom vi hem kvart i fem och att vi gick vilse påskyndade inte direkt vår iskalla vandring hem! :P Malin har alltså bott i Bunkeflo i 16 år för att tillägga, och vi gick vilse på vägen hem, riktigt obehagligt. Hem kom vi iaf, efter många om och men och skoskav så det räckte o blev över...

Vi vaknade, åt frukost och piggnade till sen körde jag hem till John och tillbringade ett par timmar där med Kinamat och allmänt mys innan det var dags att köra hem. Dusch, lockning, sminkning och så åter till lilla Malin där vi firade med hela släkten att Malin fyller nitton om elva dagar. Det var en mycket trevlig kväll med massor av god mat och god dricka och snack hela kvällen lång! Hon har världens gulligaste familj, stortrivs!



Leave the world behind

Det blev en snabbis på Entré, hemlisar uträttade och så en lunch med mamma, en svart blåsa och ett enkelt läderarmband i brunt. Jag är nöjd! Sitter och lyssnar på en grym låt med Axwell, Ingrosso, Angello och Laidback Luke tsm med Deborah Cox - Leave the world behind. Blir så laddad! Lyssna på den =)!


Enkel, svart klänning med dragkedja
hela vägen upp från gina tricot.



Morning sunshine

God morgon!

Nu är jag hemma hos pappsi och Nettan vilket var ett bra tag sen, alldeles för bra. Men nu är jag här och det är mysigt som vanligt. Solen skiner ju idag ser jag! lite småsvalt ute trots allt, hösten är på väg!? :)

Mamma och jag tänkte köra till Entré idag och besöka lite trevliga affärer och kanske även en trevlig lunchrestaurang. Måste fixa litesmåsaker, de småsakerna jag fixade med förra veckan som är hemliga hohoho, de ska fortsätta att fixas idag!

John kom sent igår efter träningen och vi var uppe lite för länge eftersom vi fastnade för CSI: NY, den bästa av alla CSI-serier så vi kunde inte slita oss. Tror vi somnade halv två och John skulle upp sju så det var rätt svårt att överhuvudtaget vakna imorse när han skulle till jobb och jag fick äran att blanda oboy till frukost. Sleeping and walking! Jag sov givetvis vidare ett par timmar efter han hade kört och det var sååå skönt och välbehövligt! :)

Ikväll är det den vanliga fredagsbuffén av räkor som gäller, mums. Efter det kör jag iväg till Malin för att göra oss iordning och dricka lite gott vin till Idol, och sen blir det fest i bunkeflo. Hoppas på en trevlig kväll!

Skriver efter Entrébesöket!

Kram kram ♥

Mys på Åhléns

God kväll!

När jag och Malin mötte upp på gustav tidigare idag började vi med att prova mössor, halsdukar och vantar i alla färger! Fy för vad mysigt! NU vill jag bara och endast ha höst, den får gärna knacka på dörren när som.
Malin blev fruktansvärt söt (sötare än vanligt :P) i sina lila stickade grejer. Halsduken har hon redan skaffat sig men mössan och vantarna är nästan ett måste att ha till, urgulligt! Öronmuffarna kan hon skippa.






Sov gott så återkommer jag imorgon :)!


Sommar eller höst?

God morgon!

Om det är sommar eller höst kan man ju inte riktigt avgöra än. Jag vill ju att det ska bli höst nån gång så jag får mysa runt med alla nya höstkläder, fuskpälsen, stora halsdukar, handskar, kappor, tunna mössor, varm chai latte, och allt detta med mina söta vänner! Jag vet att sommaren är underbar och fantastisk med de sena och ljusa kvällarna och alla lättklädda o brunbrända kroppar, men ärligt talat så är det sällan vi har en hel sådan sommar här. Därför, eftersom sommarvädret har visat sig vara regnigt och blåsigt tycker jag att det är dags för höst - min favoritårstid!

Imorse tvingade John ut mig för att springa, vilket var bra för annars hade jag aldrig kommit igång. Jag säger varenda kväll "oh, imorgonbitti ska jag ut och springa" men har världens sämsta självdisciplin. Har inte varit ute med gympaskorna sen jag var hos Emelie i DK! Shame on me.. Så jag tog mig i kragen 07:50 och kom hem igen 08:23 och det fick räcka! haha, konditionen är långt ifrån ok nu men det får bli mitt tvåveckors-projekt för bra ska den iaf bli igen! :) Jag är superladdad nu!

Trots att det regnade lite var det en jätteskön runda, riktigt frisk luft och det var så skönt att andas in hösten!

Nu måste jag duscha, packa till pappa, städa mitt rum och gästtoan sen ska Malin förgylla min dag i stan :)

Ciao!

Fusk X 2

Hej hopp!

Igår blev det en hel del avsnitt Lost hemma hos John, jag är så fast i det nu! Varje avsnitt slutar vansinnigt spännande! :O

Hur som helst, när vi gått upp imorse tog jag tag i gympaskorna och sprang en runda innan jag skulle träffa Malin och Fanny i stan. Malin ringde när jag var ute och mitt i allt flåsande berättar Malin att hon måste hoppa in och jobba :( så Malin som längtat efter sin standag fick iofs befinna sig i stan, men på sitt jobb. Så Fanny och jag träffades vid två och gick sen till Malin o hälsade på :)

Inne på ChaCha hittade vi även vars en fuskpäls! Det var absolut inget jag skulle handlat, men så var det ett sånt plagg jag bara föll pladask för. Den var mjuk som min lilla kise (nej fyfan vad hemskt), men alltså en väldigt bra fuskis. Den kostade dessutom ingenting! 299 kr för en fin fuskpäls kan man räkna som ingenting, så vi var båda väldigt nöjda med dagens inköp.


Shanghai, baby!

Ciao!

Jag körde iväg till pappsi och fick lite saker utskrivna och fixade och sen så åt vi en god lunch på hans jobb. Riktigt god husmanskost, pannbiffar med brunsås och potatis och goda grönsaker till, längesen jag åt något sånt! När vi var klara med en trevlig lunch körde jag hem igen, duschade, sminkade och torkade håret för att sen köra till Entré där jag uträttade några ärenden.. :P hemliga sådana.

Eftersom mamma har åkt till Sälen en vecka med min moster och hennes man så är jag så idéfattig på vad jag ska äta om dagarna. Det är antingen mamma som står för den goda maten eller så äter jag på jobb vilket numera blir fem gånger i veckan, tråkigt! Så precis som igår till jobb köpte jag med mig en sallad från salladsbaren här nedanför, som jag skrivit om innan. Jag kan bara inte tröttna på deras goda salladsbuffé! Det finns allt att välja mellan och den blev idag lika god som vanligt: pasta, grönsallad, tomat, gurka, färska champinjoner, pesto och en liten burk med tzatziki bredvid. Plus en pepsi max till men det behöver jag väl knappt nämna...

Det blir en lugn kväll ser det ut som, funderar på att ta mig en sväng inom grannen Triangeln - sjukt inbjudande och hemtrevligt har de det :). Först ska jag prata en stund med min lilla vän Malin som förresten har fått jobb nu! Så himla glad för dig älsklingen, världens jobb dessutom hihi. Grattis!

Ett annat "weeeeihoooo" är att Emelie äntligen fått en praktikplats och inte var som helst... utan i Shanghai! det är faktiskt galet! I fem veckor ska hon bo i Kina och få jobba på ett företag som producerar ekologiska textiler, kläder och sånt roligt. Riktigt sjuk möjlighet för framtida karriär, happy for you sis!

Ser det inte sjukt gott ut?!

BSB!

Hej och godmorgon!

Jag har sovit så jäkla dåligt och väldigt lite inatt. Mitt eget fel kan man tycka eftersom jag aldrig gick o la mig igår.. eller det gjorde jag ju men på tok försent. Jag kan bara inte sova vissa nätter, då sitter jag hellre uppe och lyssnar på musik, snackar med Emelie i andra änden som också är vaken eller tittar genom mina allra första fotoalbum på Facebook. Det kan jag utantill nu?! Men jag kom åtminstone upp vid tio idag, med en gräslig huvudvärk som inte släpper... ska snart bege mig till pappsis jobb och få ett par papper utskrivna och även passa på att käka lunch där med honom. Mys! :)

Fanny, Malin och bl.a Linus hade planerat att gå o se Backstreet Boys när de kommer till Danmark i december och jag blev sjukt sugen när jag hörde det så nu ska jag också få följa med :P Men det blir nog i Stockholm för ståplatsbiljetterna var slut i DK! Ska bli en fruktansvärt rolig upplevelse, jag säger alltid att "konserter borde man gå oftare på" och nu har jag varit på tre st jag är riktigt nöjd med! Men fatta vilken upplevelse att se det band vars skivor man slitit ut sen vi gick i ettan! haha, det kommer bli underbart.

Tidernas boyband :)
(nu med en medlem mindre)