25 and fabulous

img_0905 (MMS)

Idag är det världens bästa systers födelsedag! 25 år och alldeles underbar. Jag älskar dig min fina Emelie <3!


Tenta, check!

img_6570 (MMS)

Tentan är skriven och solen skiner! Vi tog en härlig fika nere vid Munksjön på bryggan innan jag gick mot tåget. Äntligen sitter jag på tåget mot Malmö, älskade Malmö! Och framförallt mot min älskade syster som fyller 25 idag! Det är något speciellt med 25 och det ska vi verkligen fira! Jag har längtat så länge efter denna dag och kväll, är så nyfiken på vad Emelie tycker om mina presenter! Köpte dem för över 1,5 månad sen så jag kan knappt vänta tills hon öppnar dem! :) nu ska jag läsa en skvallertidning och fortsätta njuta av Killers! Hörs senare! Kram


I'm back

God morgon!

Det här med bloggen.. Jag vet inte varför jag släppt det lite. Det känns som att allt just nu är för tråkigt för att skrivas om eftersom i princip det enda vi gör nu är att tentaplugga. Men jag ska skärpa mig, så här kan det ju inte fortsätta!

Imorgon har vi tenta och det ska bli så skönt när den är över, för då får jag åka ner till min älskade syster som fyller 25 imorgon. Hon ska firas ordentligt! Vi har längtat så mycket efter denna dag allihopa, ska bli så sjuuuukt roligt!!

I eftermiddag ska vi hem till fina Anna och fira hennes födelsedag litegrann, en behövlig paus i plugget. Och om en timme ska jag till frisören och fräscha upp mitt hår lite! Bild kommer senare :).

Jag hoppas att ni njuter av våren som är här, det är så himla mysigt när solen tittar fram! Igår hade vi 18 (!) grader och satt på skolgården med kaffe och Jacobs nybakade kärleksmums. Hoppas det blir lite solande idag också!

Vi hörs sen vänner, kram!


Summer dream

Den här vill jag ha i sommar! Malins fina syskon tar studenten i början av sommarn och jag längtar galet mycket! Det kommer bli en fantastisk dag och kväll. Nu har jag kärat ner mig i en rosa söt sak. Den finns inte i min storlek på hemsidan, så jag hoppas verkligen att den kommer in igen!



Onsdag i Malmö

img_4471 (MMS)

Hej! Nu sitter jag faktiskt på bussen på väg mot Malmö! Det var inget planerat eftersom jag ska hem nästa helg då min fina syster fyller 25, men jag har fått två jobbintervjuer imorgon inför sommarjobb som undersköterska, så det var jag bara tvungen att åka ner för! När man läst fyra terminer av sjuksköterskelinjen får man arbeta som undersköterska! Så ikväll ska vi passa på att ha onsdagsmys allihopa, både Malin och Fanny kommer hem till Malmö också, så vi ska mysa hemma hos Emelie med sallad från Café 2000 (världens bästa!) och givetvis se Greys! Mamsi kommer också, så det kan inte bli annat än en mysig tjejkväll med mina favoriter. Nu ska jag utnyttja busstimmarna till att plugga! Hörs sen, kram!


Sleepless

img_1819 (MMS)

Jag har svårt för att somna idag.. Klockan är jättemycket och jag ska snart gå upp. Med brist på sömn så kom jag att tänka på hur mycket jag längtar till sommaren, så jag satte på några låtar med Håkan Hellström och blev helt sommartokig! Jag tänker omedelbart på sommar när jag lyssnar på hans musik. Han är fantastisk. Jag längtar till de tidiga sommarmorgnarna som vi avslutar med några fina Håkan-låtar, innan vi går hem med sandalerna i handen efter nattens dansande som gett oss skoskav. Jag längtar efter alla de morgnar när man är som mest nöjd med gårdagen och när hela staden börjar vakna till liv, och fåglarna är morgonpigga med sitt kvittrande. Finns det något mysigare? I bästa fall avslutar vi en helnatts dansande med ett tidigt morogondopp innan det är dags för sängen. Herregud vad jag längtar!


Det perfekta mellanmålet

Istället för en rejäl lunch gjorde jag de berömda bananplättarna som Emelie har gjort i så många år. Det är verkligen det bästa mellanmålet. Det är nyttigt men det smakar onyttigt och väldigt GOTT. En banan + ett ägg, mixa, stek, ät med hallon eller blåbär till! Och om man vill lyxa till det passar vaniljkesella jättebra till.


Promenad runt Munksjön

Hej!

Vilken härlig dag vi har, idag också! Jag blir så otroligt glad när solen tittar fram. Det blåser lite mer idag men vindarna är varma. Hur skönt som helst! Imorse fick vi gjort vad vi skulle i skolan och sen dess har jag pluggat hela dagen, tills Elin föreslog en promenad i vårsolen. Vi skyndade oss ut och gick en härlig promenad runt Munksjön. Hemifrån mig och tillbaka är det exakt 6,42 km enligt min Nike+ i mobilen, och det tog en timme precis! Perfekt promenad :).




Birthday kid

God morgon!

Jag ska snart springa iväg till skolan och fixa det sista med min grupp, inför seminariet imorgon. Ville bara önska er alla en trevlig dag i vårsolen!

Och framförallt önska My en underbar födelsedag, det är du så värd. Kram till My ♥!





Våren är här

Äntligen är våren här!! Jag hoppas att den stannar så att det inte kommer mer snö nu. Gud vilken underbar dag det har varit, 13 grader och strålande sol!

Jag och Elin gick en lång runda på drygt två timmar, ner vid Munksjön och Rocksjön och på vägen tillbaka handlade vi med oss vars en kall dricka och satte oss nere vid trädäcken vid Munksjön och njöt av solen en stund. Fy vad mysigt det var! Vilken energi man får av solstrålarna :).

Om en liten stund kommer Emma hit för soffhäng, blir en väldigt lugn kväll eftersom jag inte är helt kry än. Är helt slut efter vår promenad innan idag.

Filip & Fredriks program "Får vi följa med?" är ju ikväll, som jag längtat! Har precis börjat se det för några veckor sen och är helt fast. De är så bra! Innan dess blir det nog 112 - på liv och död.

Hoppas ni har en trevlig kväll, kram!







Beautiful day

God morgon mina vänner!

Idag tog jag lite sovmorgon, vi har ingenting i skolan idag så jag sov till tio då Malin ringde och väckte mig :). Nu har jag precis käkat en god och ska försöka piggna till. Är helkass idag! Vill komma ut i solen och passa på när vädret nu är så här fint. Får klä på mig ordentligt och ta mig en promenad sen :). Vet ni vad som får mig att känna mig friskare? Musik! Jag mår så bra av musik. Framförallt U2. Lyssna på Beautiful day här nedanför :). Jag får glädjerus av den!

Hoppas ni får en fin start på veckan! Kram

 



Nystädat

Taken går ju på TV4 ikväll så det var ett självklart val av kvällens film. Jag har nog sett den fem gånger innan men den är fortfarande lika bra. Extratrevligt är det att mysa i soffan i min nystädade lägenhet, jag frågar mig alltid varför jag inte städar oftare? Det är ju så himla fint här hemma nu! Eller ännu bättre, varför gör jag det så himla stökigt hela tiden? Skärpning!

Nu börjar snart filmen igen, hoppas ni ser den och har en fin söndagskväll! Kram ♥






Söndag, 11 mars

Hej på er ♥!

Jag tog sovmorgon idag, gick inte upp förrän halv tolv! Så länge har jag inte sovit på väldigt länge. Det var välbehövligt! Jag åt en otroligt god frukost/lunch och har njutit av något avsnitt Vänner. Solen strålar in genom hela lägenheten och jag är på så himla bra humör. Perfekt humör för att få lägenheten städad och fin, fy vad stökigt jag har det här.. Skäms! Så nu har jag fixat ihop en perfekt lista på Spotify med städmusik, bland annat Loreen, Dannys Amazing (som är bra om man inte ser den självlysande dansen), Timbuktu, Maggio, Avicii och annan peppmusik.

Vi hörs senare tycker jag, nu ska jag sätta igång!



EUPHORIA

Hej!

Man kan ju fråga sig vart jag tog vägen. Jag har inte haft någon skrivlust över huvudtaget men det ska jag ändra på genast, känner att den är på väg tillbaka. Ikväll blir det dock ett kort inlägg för jag måste sova nu, är så himla trött! Ikväll var vi hemma hos Hanna och såg Melodifestivalen, och för en gångs skull kan man med stolthet skicka vidare Sveriges bidrag. Herregud vad Loreen är en duktig sångerska och tillsammans med sitt enkla men mystiska framträde blev det riktigt bra. Vi tror starkt på henne i Eurovisionfinalen!! :D


Sov gott mina vänner, vi hörs imorgon!





Vår i Malmö

Som alltid så pausar jag från bloggen när jag är hemma, men jag har alltid lika mycket att skriva om sen när jag är tillbaka i Jönköping! Vi har haft en underbar helg hemma, alla tjejer samlade i Malmö och det blev många fina dagar tillsammans. Kevin åkte tyvärr till London i fredags men vi hann pussas lite i onsdags och torsdags!

För att göra en långhelg kort så har jag hunnit med massor - frukostmys hos farmor & farfar, middag med pappsi, restaurang och stanmys med mamma, invigning av Starbucks, ölkväll med vännerna hos Tobbe, en heldag i stan med tjejerna i lördags som sen fortsatte med matlagning, vin och dans hela kvällen hos Emelie - och till sist hamnade vi på Etage och dansade natten lång. Vi avslutade en fantastisk kväll och natt med nattmat från Stippes, i soffan framför Vänner, tills vi låg och halvsov allihopa. Jag visar min underbara helg i bilder istället! Har ni haft en bra helg ni med? :)
















Tack för en fantastisk helg mina älsklingar


Home sweet home

img_2618 (MMS)

God morgon! Igår när bussen kom fram till Malmö åkte jag direkt till Kevins jobb, de håller på att öppna en ny butikslokal som är så himla fin, öppnar idag! Jag var där från åtta till tolv och hjälpte till med sånt som tjejer kan göra i en sportfiskebutik :P hänga alla rullar snyggt, fixa tidningsställen och göra fint runt kassadisken! :) tänkte åka dit imorgon innan de öppnar och ta lite bilder med systemkameran till deras hemsida! :) nu sitter jag på bussen mot Limhamn, ska äta en mysig frukost med Emelie, farmor och farfar! Vi hörs sen :) Kram!