Tomato face

Haha, jag har visst fått lite färg idag. Och lite vin! Jag blir alltid röd i ansiktet så fort jag dricker vin - snyggt! Ser ut som en solmogen tomat! Får hoppas det lugnar ner sig snart  ;) Nu kommer tjejerna!





Laddad!

Hej mina vänner!
Nu har jag hällt upp första glaset av det supergoda vinet Two Oceans, rosé. Det är andra gången jag smakar det och fler ska det bli. Riktigt mums!




Ska bara slänga på mig lite kläder och måla naglarna, sen kommer det hit fem partysugna tjejer. Ska bli skoj =)! Sen bär det iväg till Emmas killkompisar och jag gissar att vi avslutar kvällen på ett eller två dansgolv!
Trevlig kväll allihopa! Puss


Vinet ska korkas upp

Jag kan säga att jag är något avundsjuk på alla glada skåningar nere i Lund idag! Att jag inte planerat detta bättre, sparat pengar för en extra tågresa tur-och-retur ner till Lund denna grymma dag. Fan. Alla är där! Ett tag satt jag faktiskt och kikade på sista-minuten-resor ner, men klockan var redan ett och jag hade missat hela dagen vilket fall som helst.

Men vi ska ha det mysigt här också, det blir nog lite grill i Emmas trädgård sen blir det tjejerna uppe hos mig med några flaskor vin, och sen vidare till Emmas vänner. Så nu måste jag städa undan lite och duscha och sen är det nog dags för mig att korka upp! Har längtat efter en mitt goda rosé som väntar på mig i kylen. Ikväll kör vi Two Oceans, för himla gott!



Under tiden jag städar laddar jag upp med lite Pitbull, för den senaste låten han gjort är faktiskt riktigt skön. Det var den jag länkade till igår - men här är den igen: Give me everything.

Vi hörs senare godingar, hoppas ni har det bra där ni är och firar Valborg! KRAM!

 


Valborgsmorgon

God morgon snyggingar!
Idag är det visst Valborg, och det ska vi fira med vin och trevligt sällskap. Emma är på bröllop och kommer hem vid tre, kanske fyra så vad ska jag göra till dess? Plugga? Plugga hade varit ett bra alternativ. Men jag måste iväg och handla vin också, kan tänka mig kaoset inne på systemet idag. Alla alkoholgalningar en dag som denna..

Solen skiner som aldrig förr så det hade inte varit helt fel med lite sol på kinderna idag också. Får nog bege mig ner mot stan och inhandla lite gott inför kvällen och sen sätta mig i solen, och plugga. Så får det bli! Men nu! ska jag hoppa in i duschen och sen käka frulle.

Trevlig dag kära ni, vi hörs mer sen! Puss & kram!

Satt och kikade genom två fantastiska fotoalbum som jag fick av Malin när jag fyllde år i vintras. Hon har samlat bilder från studenten, vår Thailand-resa, balen, Prag-resan med klassen och massa blandade bilder från 2010's härligaste stunder. Jag är så glad för de här albumen, gumman!



Pragresan och Thailand.

Balen

Studenten

På flaaaket =)

Falsterbo Horse Show

Mina midsommarflickor


Adressändring

Oh yes! Fixade det nu precis. Så från och med 2011-06-01 bor jag på Åsenvägen 5, i Jönköping :)!


Nu ska jag sova! Plugg imorgon innan vinflaskorna öppnas inför en mysig och förhoppningsvis varm kväll.
Pussar! ♥


Miss Li

Är inne i ett Winnerbäck-rus och kan inte sluta lyssna på hans underbara röst. En riktig mysfredag blev det! Det började med Pitbull - Give me everything som faktiskt är riktigt skön, men det övergick ganska snabbt till Winnerbäck tillsammans med Miss Li som har en sååå behaglig röst. Har lyssnat på deras Om du lämnade mig nu på repeat ett tag nu. Myspyslåt! Det enda som saknas är mina vänner och några glas vin. Får vänta till morgondagen!

Tiden efter Thailand har gått så oerhört fort! Det är över ett år sen, och jag saknar det ofta och mycket! Ibland önskar jag att tiden stod still, bara för en sekund. Ibland är det skönt att den går fort, om man tänker framåt - för om bara två år är jag färdig sjuksyrra. Och kan ge mig ut i jobbvärlden och läsa vidare till barnmorska som jag så länge längtat efter. Men ibland hade jag velat hålla tiden precis där den är, bara för en liten stund. Det hade varit nåt :).

Fredagslyx

Efter en lång dag med plugg och bröllopstittande så bestämde jag mig för att lyxa till det lite. Studentlyx en fredagkväll hemma innebär några avsnitt Vänner, en bit chokladkaka och lite mysigt bloggläsande. Ser att många har skrivit om vackra prinsessan Kate och hennes brudklänning, och det förvånar mig inte. För hon var verkligen något alldeles extra. Det kommer pratas om denna vackra brud i många år tror jag! Med all rätt :).

Just nu tittar jag på det avsnittet när Ross försöker flirta med pizzabudet och han misslyckas totalt. Det enda han pratar om är olika gaser och deras lukter. Haha, Vänner är bäst! Speciellt Ross! :)



Ross: Hey, uh, you know that smell gas has? Yeah, they put that in. The gas is odorless, but they add the smell so you know when there's a leak. A lot of other gas smells.
Chandler: Oh, the humanity..!
Ross: Methane smells...


Den finaste prinsessan

..är utan tvekan Princess Kate. Hon är i sig väldigt snygg och vacker! Hennes brudklänning var en dröm med långa spetsärmar och släp. Och så en liten nätt bukett till, och en kort enkel slöja. Åååh! Tänk om man skulle gift sig med en känd man, och gå upp till altaret förbi 1 900 personer. Och ha en "liten" bröllopsfest för de 300 närmsta. Galet!

Här är lite bilder på det fina brudparet! Vi satt några timmar idag och tittade samtidigt som vi försökte plugga. Varför är sånt här så speciellt?! Alla sitter framför tvn bänkade och behöver torka tårarna. Eller ja, inte alla men väldigt många - omkring 3 miljarder (!).



En alldeles för snygg Becks med en mindre glad fru.
Brudgummen som är vansinnigt lik sin mamma, Diana.


Kate och hennes minst lika vackra syster.



Fint!
Klänningen var ju något av det vackraste. Klockren!

Nu ska jag plugga lite sen får vi se vad det blir av denna fredag. Valborg imorgon så det blir nog en lugn kväll! Behöver få lite pluggat..


29 april - Bröllop!

Solen skiner så härligt idag, man blir ju så glad! Har precis käkat frukost och ska börja plugga nu snart. Idag är det ju bröllop i London mellan Prins William och hans oerhört söta Kate Middleton, som för övrigt kommer att vara världens snyggaste prinsessa!

Har ni sett hennes förlovningsring? Det är samma ring som Prinsessan Diana fick 1981 när hon förlovade sig med Prins Charles. Redan då kostade den 30 000 pund!! Kan ni tänka er så mycket den är värd idag!



Emma och jag sitter bänkade när bröllopet sänds om några timmar!



Idag blev det ett scramblat ägg, yoggi med sommarbär och ett glas smultrondryck från Kivik. Hur gott som helst!


Man ska va hälsoit

man ska va hälsoit.

melodi: om du lämnade mig nu - winnerbäck.

jag skulle ha varenda könsjukdom i världen som finns att få,
både HIV och hepatit, gonorré och även kondylom.
jag skulle supit min lever förstörd varje dag,
det är sånt som coola grabbar gör.
jag skulle inte haft många år kvar,
om jag var en ingenjör.


jag skulle inte haft någon självdistans och bakåtslickat hår hela dan.
jag skulle önska att betygen räckt till stockholm och till stureplan.
min hjärna den skulle varit slemmig och slapp,
ungefär som en använd kondom.
jag skulle önska mitt liv ur mig själv,
om jag va en ekonom.

jag skulle sitta lite här och där och skita ut allting som jag åt,
men sällan eller aldrig torka mig i röven efteråt.
så om du nån gång kanske sitter i bibblan
och känner hur det luktar skit,
ja, då vet du att du är i närheten
av en infoit.

jag skulle ragga brudar på kåren med mina kunskaper i språk,
men förmodligen inte få ligga med någon ändå.
jag skulle gå hem och onanera till vetenskapens värld,
det är sånt jag hade tänt på.
ja, dom runkar ju till animal planet,
på HLK.

på den fulaste skolan bortanför campus en bit,
här finns de goaste människorna och här är overallerna alltid vit.
och kommer du och påstår nåt annat är du en jävla idoit.
då fattar du inte ett skit, man ska va hälsoit!




Så vackert ska det låta. Haha, för himla bra låt det där. Helst när fina hälsoiter vrålar ut alla härliga ord i denna låt. Stämning! Hälsoit ska man minsann va!

Nu ska jag dessutom sova. Puss!


Swedish House Mafia ♥

De har verkligen gjort det igen. Steve Angello, Sebastian Ingrosso och Axwell. De lyckas varenda gång!

Sätt på volymen på högsta och njut. Ladies and gentlemen, Save the world tonight:
 


Låten har inte släppts än, tror den ska släppas officiellt i maj!
Så kvaliteten är inte den bästa här.
Men fattar ni vilken sommardänga den här låten kommer bli?!
Åh, love it!


7,8 km & 553 kalorier

Idag var jag duktig! Jag var ute och powerwalkade i 1,5 timme längs med Vättern, Jönköpings lilla hav =). Det känns inte som en sjö, den är verkligen gigantisk! Jag gick en bra bit bort mot Öster innan jag vände, och solen värmde mig med sina kvällsstrålar.

Alla restauranger och barer på Piren var öppna och folk satt på uteserveringarna - det såg så himla skönt ut. I sommar ska jag och mina Malmötjejer ta en weekend upp till Jönköping för här är så mysigt om somrarna! Så passar vi på att träffa mina Smålandstjejer också så att det inte blir en hel sommar utan dom!

Enligt min vän Nike+ gick jag 7,8 km idag och förbrände 553 kalorier. Alltid något! Får hålla igång såhär tills jag kan springa igen :).







Om sanningen ska fram

Förlåt My, men jag kan inte låta bli att tycka om denna hemska låt, haha! Jag sjunger redan med och kan texten - det är inte ok! My hatar denna låt över allt annat vad jag förstått.. men man kommer så lätt in i den, och tyvärr My så lär den bli årets sommarplåga. Eric Amarillo - Om sanningen ska fram. Knäppt att jag ens erkänner att jag gillar den! Finns det någon som tycker som jag..?

Idag har vi legat i trädgården, klarblå himmel och helt vindstilla. Vi har pluggat och solat, förenar nytta med nöje ;). Jag älskar den första solbrännan, man känner sig mycket fräschare direkt tycker jag. Så fort fräknarna bosätter sig på näsan vet man att det snart är sommar!



Solbränd bröstkorg och slitna toppar. Måste klippa mig snart!

Nu ska jag ut på en powerwalk, det har inte blivit så jättelånga turer de senaste två dagarna för jag orkar helt enkelt inte. Jag blir andfådd ganska snabbt och hostan förstör för mig om jag vill hålla tempot igång, men jag ska kämpa på idag också! För det är faktist jätteskönt att powerwalka, man hinner njuta mer av vädret och musiken jämfört med när man springer - då hör man bara sig själv flåsa och klaga över att det är för varmt.. :)

Så vi hörs senare kära ni!
Pussar ♥


Lunch!

Nu är det lunchdags! Min mage skriker efter mat! Jag slängde ihop en liten bulgursallad med kyckling, tomat, morötter som jag stekte ihop med kycklingen, majs och lite olivolja :) Och massa goda kryddor!



Vad äter ni för gott till lunch idag? :)


Sommarmorgon

God morgon!
Jag ska snart sätta mig ute i solen och plugga. Det är jättefint väder, dock lite kallt men solen är framme och det är vindstilla så det blir nog hur skönt som helst. Det var inte långt ifrån att jag hostade upp mina lungor innan, riktigt mysig hosta det där!

Vi hörs senare vänner, hoppas ni som kan är ute i solen och njuter! :) Kram på er!



För mig är Lars Winnerbäck sommar!


In love, again.

Ge mig pengar nu, tack! Tänk er den här godbiten till vita converse och helst brunbrända ben. Åh!


Är den inte fantastisk?
Jag saknar jobblivet ibland, då pengarna räckte till mer än nudlar.


Pure Shores

Nu är jag hemma igen, har rensat hjärnan från bekymmer och promenerat en skön runda i Stadsparken. Där var så himla fint och mysigt och vårigt. Vitsipporna glänste med sin närvaro i det redan så gröna gräset. Helt underbart var det. Jag satte mig uppe på en liten backe och andades in den friska luften och lyssnade på Pure Shores med All Saints, nostalgi! Det var faktiskt en bra idé att ge mig ut en dag som denna, för nu är jag lite piggare och inte fullt så dyster som innan.





Onsdagshumör

Japp, det är en tråkig dag idag. Jag vet verkligen inte varför, men det mesta är tråkigt och jag är allmänt nere. Har inte gått bra med plugget idag för jag orkar inte, har inga krafter att ta tag i det igen. Jag har ont i halsen igen och har en hosta värre än en gammal tants rökhosta. Ringt läkaren och fått en tid om en vecka, vilket är bra. Måste få någon medicin så att jag kan komma hem till mamma och kisarna och allmänt kunna andas normalt..! Känns som att tårarna trängs bakom mina ögonlock men jag har egentligen inget att vara ledsen för. Buhu.

Nu ska jag ta med mig min musik och Nike+ ut på en promenad, och försöka tänka på annat. Powerwalk it is. Vi hörs väl senare antar jag! Ska försöka få lite gjort när jag kommer hem, intala mig själv att plugget är roligt.

Jag hoppas att ni har en fin dag allihopa! Kramar!


Längtar så mycket till sommaren nu!


Dylan it is

God morgon!
Det var inte alls meningen att jag skulle ta en sovmorgon idag. Jag var uppe vid sju, och sen därefter vet jag inte vad som hände. Vaknade med en hemsk huvudvärk och halsen är tjock igen, har svårt att svälja. Jag ringde till läkaren när jag piggnat till och de ska ringa upp runt halvett. Konstigt system! Man lämnar sitt telefonnummer och så säger de vilken tid de ringer upp, istället för kösystem.

Så det har inte blivit någon morgonpowerwalk, men jag tänkte få lite pluggat först sen tar jag en lunchpaus och går ut en sväng, är så sugen!

Hoppas att ni har en mysig morgon. Jag käkar frukost nu, scrambled eggs, och ska börja plugga farmakologi. Wish me luck! Bob Dylan är givetvis med idag!

Puss!


Min favoritbild! Den här har jag som tavla i mitt rum. Love it.


Min första lägenhet!

Hej fina ni!
Gissa om jag är glad or what? Det har varit mycket fram och tillbaka med detta i nästan två månader nu men äntligen har jag fått en lägenhet - skrev på papprena idag! Jag är så lycklig! Har längtat så länge efter detta. 

Det är en studentlägenhet, ligger alltså i ett hyreshus där enbart studenter bor, det är en väldigt liten men söt 1a på 27 m2 (!!), minilitet - jag vet! Men jag känner inte att det stör mig, för det är en helt egen lägenhet, med kök och badrum och ja - hela köret. Ganska bra planerad också med ett litet "fack" för sängen. Jag har längtat ihjäl mig efter att få inreda både kök och badrum och inte bara ett sovrum som jag gjort nu.

Jag hade gärna visat bilder men det känns lite dumt att lägga ut de fotona jag tog eftersom tjejen som bor där fortfarande har sina möbler och saker där! Men jag har gett mig på en planritning... i paint, haha, det gamla programmet hänger fortfarande med! Så skratta inte. Som sagt, den är liten men väldigt mysig. Och så tre stora fönster där på långväggen som gör lägenheten ljus - jag älskar ljusa lägenheter.




Badrummet är kaklat i vitt och ljusgrått, parkettgolv i resten av lägenheten och vanliga vita köksluckor, även vit kyl & frys. Väggarna i rummet är ljusa, inte vita men cremefärgade kan man nog säga. Jag längtar!



Här ser ni vart jag bor nu (Lyckhemsgatan), var Högskolan ligger och där den rosa pilen pekar ska jag bo sen. Så det är verkligen nära skolan =).


Wet

Så! Då har jag powerwalkat drygt en timme, jag borde ha gått längre men jag kunde inte för min andning är fortfarande kass. Ska ringa läkaren direkt imorgonbitti! Men det var hur skönt som helst, så om det är lugnt imorgon ska jag inleda min dag med lite walking, kan tänka mig att det är grymt mysigt att gå längs med Vättern där jag annars brukar springa :) Så det får det nog bli! Sen börjar tentapluggandet imorgon, woho!




Vår- och sommarkvällar är bara för mysiga.


Jag har inte fixat spotify till min iPhone än och vet inte om jag tänker göra det heller, så jag brukar alltid lyssna på radio när jag springer. Det funkar lika bra! Och den första låten som kom på var Wet, den nya låten med Snoop och Guetta. Hur jäkla bra är inte den?! Snoop är en klass för sig och allt Guetta rör vid är bra! Kom in i en perfekt takt att gå i till den låten, så härligt!


Powerwalk

Nu måste jag ut och röra på mig! Jag vill ut och springa men jag är fortfarande inte frisk men en powerwalk är inte lika ansträngande så det kan jag unna mig. Jag hatar att bli sjuk, har kommit igång med löpandet på riktigt nu och vill bara ut och springa!

..det här med powerwalk har dock aldrig varit min grej men jag har blivit så inspirerad av en tjej vars blogg jag läser, som är ute och powerwalkar hela tiden verkar det som, i flera timmar - så himla grym :)! Så nu ska jag bege mig ut och försöka att inte springa...

Vi hörs sen! Puss!


Påskhelgen

Jag tog inte med min kamera någonstans i helgen utan tänkte att det räckte med Emelies bilder. Men så glömde jag lägga över bilderna och ta med mig dem hit, så jag har fått sno bilder från Emelies blogg. Tack Emeliewoo :)!

Så nu blir det en himla massa påskbilder från en underbar helg! Jag har ju uppdaterat lite under helgens gång men inte så mycket bilder så här kommer dem!

Torsdag: när vi hade skrivit tentan käkade vi på En italienare & En grek, godaste pizzorna!, och så fick tjejerna påskägg av mig. Därefter åkte jag ner mot älskade Malmö och hade en mysig torsdagskväll med mamma, Emelie och Kevin (och lånade pappas bil över helgen - har saknat att köra bil!!)



Min lilla hårboll som tyvärr gör mig allergisk.
(Ska till läkaren igen och be om bättre medicin för vanliga allergitabletter hjälpte inte
- jag måste ju kunna mysa hemma i sommar!)

Fredag: Jag och Kevin fiskade hela morgonen och förmiddagen och hade en sååå mysig dag i solen, jag var dessutom grym på att kasta. Enligt Kevin, och det får man ju lita på eftersom han är grym på riktigt :P.






Våren är så underbar!



Mys!

Senare på fredagen hämtade jag upp Malin, Emelie och mamsi för en lunch i Slottsparken. Vi käkade kebab och falafel - hur gott som helst.



När vi kom hem satte vi oss på balkongen med ett par glas rosévin - efterlängtat kan jag säga!
Sen mötte jag upp min snygging på Lilla Torg, vi satte oss på Piccolo Mondo och käkade och drack några glas rosé där. Sen blev det Victors och så kom Emelie, Krille och Thelin förbi och vi avslutade kvällen på Hipp med resten av gänget.










Lördag: Då körde vi till Ystad med tre näsdukspaket, Bafucin och Ipren. Gynning hade ju konstutställning, och mamma, Emelie och jag hade en mysig dag och det var tur att jag följde med trots att jag var sjuk.




Efter Ystad körde mamma oss till pappa där grillen stod redo, vinet på kylning och solen värmde. Malin och Kevin var också där och vi hade en alldeles för trevlig kväll tillsammans innan det bar av mot stan till Krille, lite mer vin och förfestande för att sen avsluta på dansgolvet.







Hemma hos Krille


Emil serverar Tequila




Söndag: Vi firade påsk hos moster först på dagen och sen bjöd farmor & farfar på restaurang nere vid Ribban, där är så himla mysigt. Därefter åt vi jordgubbar med glass hemma hos dom. Mysmys!








Sommar!

Måndag: Efter många pussar och kramar lämnade jag Kevin för att träffa mina tjejer en sista gång innan jag åkte till Jönköping igen. Fanny hade varit i Båstad hela helgen så jag var glad att jag hann träffa henne en stund på måndagen! Vi åt frukost på Bagericaféet i en underbar morgonsol och sen shoppade vi lite innan vi lämnade stan.



Det blev ett långt inlägg men så såg min helg ut! Har ni också haft en mysig påskhelg?


Maxi dress

..är väl det underbaraste som finns? Jag skrev ju från bussen igår att jag köpt en långklänning från H&M. Jag har inte sett den innan och föll pladask direkt när jag såg den, jag älskar den! En långklänning som dessutom är djurmönstrad - det kan inte bli så mycket bättre! =)





Gillar att den är lite djupare i ryggen, de snurrade axelbanden och att det är flera lager vid midjan.
Vad tycks?!


I'm back

Japp, nu är jag tillbaka och redo att fortsätta med bloggen. Har märkt att jag är så dålig med bloggandet när jag åker hem konstigt nog - för det finns tusen saker att blogga om. Men det är kanske just det, att jag har så mycket att hinna med så att bloggen får lida. Men nu är jag iallafall här =)!

On My Way! Nu sitter jag återigen på buss ...

img_6175 (MMS)

On My Way! Nu sitter jag återigen på buss 832 mot Jönköping. Det är lika jobbigt varenda gång att behöva säga hej då till alla där hemma. Hate it :(. Men vi har haft en underbar helg, trots att jag varit sjuk större delar av helgen. Jag tänkte uppdatera ordentligt när jag kommer hem ikväll, det är alltid lite smidigare vid datorn! Jag köpte en långklänning idag förresten, från H&M, och jag älskar tyget och mönstret, lägger in en liten sneak peak-bild så länge så visar jag hela senare. Gillar verkligen färgerna! :) hoppas att ni har en trevlig dag söta ni. Vi hörs senare! Puss!


Påskafton

Hej allihopa :)!
Trots halsont och två förbrukade näsdukspaket så är vi på ganska bra humör. Vi har haft en jättemysig dag nere i Ystad, utställningen var jättebra och hennes tavlor är fantastiska. Önskar att man var rik!!

Nu ska vi göra oss iordning och sen ska vi hämta upp Malin och Kevin och köra ut till pappsi och Anette och fira påsk med gott vin, grillat och några bafucin då och då... Det kommer bli en mysig kväll som fortsätter på Malmös dansgolv, förmodligen på Etage! :)




Ha en trevlig kväll allihopa och glad påsk! :)
Puss & kram!


God morgon skönheter!

img_3993 (MMS)

God morgon skönheter! Jag hade en underbar kväll igår med trevligt sällskap :) Bilder kommer sen! Vi satt på lilla torgs uteserveringar tills de stängde sen blev det ett spontant besök på Hipp och en timmes dansande. När vi kom hem somnade jag gott men vaknade och mår skit! Har dragit på mig något virus, näsan rinner som en öppen kran och jag kan knappt svälja mitt saliv, vaknade av att jag låg och dreglade på kudden för att jag inte kunde svälja. Mina ögon är rödsprängda och ja - jag mår piss. Och idag är det ju Carolina Gynnings konstutställning på Ystad saltsjöbad, och Emelie och mamma åkte ändå och i sista stund följde jag med. Jag kan lika gärna må dåligt i bilen som att sitta hemma och tycka synd om mig själv. Så nu sitter vi i bilen och jag suger på Bafucin som inte vill hjälpa. Buhuuu :( vill må bra ikväll!! Vi har världens kväll framför oss ju. Vi hörs senare, trevlig lördag och påskafton :) kram!


Supermysig dag!

Hej mina vänner!
Nu blir det ett snabbt inlägg för jag ska till Lilla torg om en stund och ut på dejt med min kära. Vi ska sitta på någon av uteserveringarna och dricka gott vin och äta, sen kommer Kevins kompisar dit och förmodligen Emelie också, så det blir nog en helkväll på lilla!

Vi har haft en supermysig fiskedag, älskar naturen! Vi åt glassbåtar och Kevin drack en iskall öl när vi låg i gräset och slappade. Underbart!

Därefter hämtade jag Malin och så körde vi mot stan och satt i Slottsparken och käkade lunch med mamma och Emelie och tog emot denna underbara sol.





Hihi, fina tröjor - måste ju göra reklam för Sportfiskegiganten ;)





Vi hörs senare eller imorgonbitti! Ha en trevlig kväll!
Puss!


Fiskedags! Nu följer jag med min underbara...

img_0899 (MMS)

Fiskedags! Nu följer jag med min underbara man ut och fiskar! Uppdaterar senare. Fy för vad kul det ska bli! Underbart väder är det också :).


Home, sweet home ♥



Home Sweet Home! Nu är jag hemma hos mamma! Ängdalavägens fåglar kvittrar och mina små katter är som tokiga på balkongen. Max välkomnade mig med protest och jag fick mig en liten tass. Haha, så mysigt så! Men resan gick bra och det är skönt att vara hemma! Körde hem pappa när han hämtat mig och sen körde jag till mamma för vi ska ha bilen i helgen, det var så längesen jag körde och den känslan är obeskrivlig! Älskar att Köra bil med musiken på och speciellt nu när det är så härligt väder. Nu ska jag umgås med min mamma och syster och ikväll ska jag pussas . Pusskalas hemma hos Kevin! :) vi hörs säkert senare igen. Puss! Ha en skön kväll fina ni!


Animal

Tja! Jag sitter fortfarande på bussen, passerade nyss Helsingborg. Snart hemma!! Wiiie! Jag sitter och längtar efter vad helgen har att erbjuda, massor! Och just nu hade jag kunnat göra allt gör ett glas rosévin på balkongen, efter dessa galna pluggveckor är vi nog värda det! Men jag får hålla mig till imorgon för då ska Kevin och jag på dejt, inkluderat vin och middag på Lilla Torg kan jag tänka mig? Jag lyssnar just nu på Animal med Neon Trees och det tycker jag att alla borde göra - för gud vad bra den är! Sommarlåt! Puss på er! Vi hörs sen!


Veronica Maggio

img_8925 (MMS)

Sitter och läser i min Cosmo om Maggio och lyssnar på henne samtidigt, för himla bra tjej det där :)! Hoppas ni har en mysig torsdag, min är helt okej här på bussen! Jag har ju helg!


Nästa - Malmö!

img_5002 (MMS)

Nästa - Malmö! Jag blev kär idag! Den här röda skönheten fick följa med mig från Monki och hem till Malmö! Den sks jag dansa flitigt i på lördag! Nu sitter jag på bussen och njuter av att vara färdig med tentan. Fruktansvärt skönt att släppa den stenen från sina axlar! Jag tror att det gick bra, jag borde ha klarat godkänt. Efter tentan gick jag och mina fina vänner och åt på En italienare & En grek, min favoritrestaurang i Jönköping! :) Bilder kommer sen! Jag gav tjejerna vars ett påskägg med favoritgodiset i, det tycker jag att se förtjänar! :) Nu ska jag njuta av senaste numret av Cosmo och bara andas ut och fira att det är helg! Vi hörs sen, puss o kram!


21 april - tenta!

Iiiih, är så jäkla nervös!! Ska springa iväg om tio minuter och möta upp Anna utanför, vi vet inte riktigt var vi ska skriva den. Det är inte på vår skola alltså! Men det löser vi =)!

Hur den än går så ska jag släppa den för ett tag och njuta av en härlig lunch på En italienare & En grek med mina fina vänner innan jag drar till Malmö!

Vi hörs senare, wish me luck! Puss på er fina ni!





C. Gynning - Ystad Saltsjöbad

Emelie ringde mig innan och frågade om vi skulle göra en utflykt till Ystad på lördag. Carolina Gynning har en konstutställning på Ystad Saltsjöbad hela helgen och hon målar fantastiska tavlor! Så systrarna Sjölin och mamsi ska ner en sväng och kika, och sen blir det väl sol några timmar i mysiga Ystad innan middag, vin och dans hos pappsi!

Nej nu ska jag skärpa mig och försöka föna håret utan smärta. Och packa. Just det, och städa. Massa roliga saker framför mig! Och tenta imorgonbitti - woho.




Så himla fina tavlor! Nästan så att man skulle slå till. Fast de pengarna har jag ju inte,
så den tanken är farlig att leka med!


Aj, aj, AJ!

Alltså... snacka om spänning i kroppen inför tentan. När jag äntligen lugnat ner nerverna släppte förmodligen all min stress och spänning i kroppen och när jag precis duschat och skulle torka håret så sträckte jag nacken. Kan inte kolla till höger eller luta huvudet bakåt. Tur att jag ska kolla ner imorgon iallafall på tentan! Jag hoppas verkligen att det går över och inte blir värre över natten, för det här orkar jag inte gå runt med hela helgen. Aj aj aj! Har inga värktabletter hemma heller. Buhu. Ja, jag tycker så synd om mig själv.

Nu måste jag försöka packa och städa här också... Vi hörs om nån timme!




In Love

Imorgon kommer lönen och det tänkte jag fira med den här godbiten! Jag hade planerat att ha på mig min långa leopardklänning på lördag egentligen - men det känns som att det blir den här istället! Tyckte att den var riktigt snygg! Gillar färgerna och formen.




Vad tycks?
I'm in love!


Mini Darth Vader

Denna reklamen är så gullig!


Perfect

Tror att den värsta stressen har lagt sig, kanske för att en gullig läsare skrev till mig? Eller också för att jag omedvetet kan mer än jag tror? Eller för att det inte finns mer att göra nu?... Eller så är det en bra blandning av allt det där. Hur som helst så kan jag inte göra mer än mitt bästa imorgon! :)




Så jag tog en liten paus och åt en sen lunch som blev jättegod! Pastasallad igen, blir mycket av det när man är student.. Med vitlökssalami, pesto, majs och fetaost. Sen köpte jag ett jättegott bröd till med oliver i. Och påväg till affären kom jag på mig själv med att sjunga på en gammal Simple Plan-låt som jag älskade för några år sen! Jag lyssnade alltid på dem då, och konstigt nog fick jag den här låten på huvudet idag.

Så nu har jag tjatat ut den ganska bra redan ;) Men den är bra och framförallt för att den framkallade lite gamla minnen som jag inte tänkt på, på flera år. Good old times! 

Har ni någon speciell låt som framkallar fina gamla minnen? Jag tror i och för sig att alla har det, konstigt vore det annars! 
 


Sick of it! Bokstavligt talat. Jag är så t...

img_1271 (MMS)

Sick of it! Bokstavligt talat. Jag är så trött på allt som har med sjukdomar att göra! Sitter med mag-tarmdelen och den är inte nådig.. Visste ni att akut colecystit är en sten som hindrar gallblåsans tömning och att inflammation uppstår? Eller att urinet vid ikterus (gulsot) är porterfärgat och avföringen kittfärgad? Mage-tarmdelen är så tråkig men tyvärr så viktig eftersom den är så omfattande... Bläää. Snart ska jag gå iväg och få lite frisk luft och handla nåt gott att dricka! Puss på er!


What's going on?

Musik, musik, musik. Sitter och lyssnar sönder Marvin Gaye's låt What's going on fast med All-Star-artisterna, inspelad i oktober 2001. Gillar att min favorit Bono inleder med sin ljuva stämma!



Plugga, tvätta, plugga, tvätta

Japp, ikväll fick det bli några maskiner! Har absolut nästan inga rena kläder kvar, man glömmer bort sånt viktigt och nödvändigt när man pluggar så här. Men eftersom maskinerna tar ungefär en timme så sätter jag upp små mål med plugget för varje tvätt jag ska hämta. Pushar mig själv litegrann. Funkar ganska bra! Men nu måste jag få i mig lite mat också för magen skriker efter mat.

Hörs sen tycker jag!
Pusselipuss!

→ Det fick bli väldigt enkelt ikväll - köttbullar o spagetti! Fy för vad gott! :)


Blondie

Hej hopp!
Solen skiner och så gör även jag. Jag har försökt att inte stressa upp mig mer än nödvändigt idag. Jag kan faktiskt inte göra mer än mitt bästa! Så nu ska jag istället plugga med ett lugn i kroppen, finns inte så mycket mer att göra! För ju mer stressad jag blir inför tentan, desto mindre får jag in. Blockerar hela hjärnan känns det som!

Efter frisören satt jag nån timme till i trädgården med Emma och läste. Mysigt mysigt! Är så tacksam för all sol som ges nu! Sol sol sol!

Jag är nöjd med håret faktiskt :) Blev lite ljusare än innan och utväxten är borta. Provade en ny frisör idag som Hanna går hos och dit ska jag verkligen gå i fortsättningen. Älskar när man hittar rätt frisör!


Uuunderbar vårdag! Nästan sommardag när det är vindstilla :)


Osminkad och fräknig. Gillar när de första fräknarna tittar fram! :)

Ett av många favoritlinnen från Thailand! Run DMC.

Nehe, om man skulle ta och fortsätta plugga. Jag har ju inget bättre för mig så... Hihi. Försöker hålla humöret uppe! Vi hörs ikväll mina vänner! Pussar!


Snygg hos frisören!

img_5388 (MMS)

Sitter hos frisören i en snygg plastpåse och får mitt hår fixat, utväxten var ganska mörk nu. Och trots min ångest inför tentan var det faktiskt ganska skönt att ta två timmar till något annat, så nu är jag redo för mer plugg när jag kommer hem! Vi hörs senare :)


Nighty-night

Japp, tro det eller ej. Men jag ska faktiskt gå och lägga mig! Duktig jag är va?!
Så klockan är ställd på 6.00, då ska jag stiga upp förhoppningsvis pigg och glad, för sen ska det pluggas! Klockan ett ska jag slinga håret, eller ja - fylla i lilla utväxten.

Hoppas att er start på veckan varit toppen. Jag måste lugna ner mig för jag har fått jätteont uppe i magen och det får jag alltid när jag stressar. Känns på ett speciellt sätt. Inte alls skönt. Så jag försöka att inte stressa upp mig imorgon. Ååårh, jäkla tentastress.

Sov gott kära ni ♥!

Pussar & kramar.


Gulligull!

Åh jag måste bara visa er en video innan jag börjar plugga igen! Jag såg den precis på Michaelas facebook, jag har nog aldrig sett nåt så gulligt!! Sen visade Filip en annan video på en liten krabat. Alltså djur är verkligen det goaste som finns!






Tentakaos





Hej vänner :)
Idag fick det bli linne och kjol, dock med strumpbyxor men ändå! Vi har haft en riktigt skön dag här i Jönköping. Nu har vi 17 grader och solen skiner fortfarande! Love it.

Jag gick ju ner till Munksjön imorse och pluggade där några timmar men sen kom det så mycket folk så jag hade svårt att koncentrera mig! Så resten av dagen har jag suttit hemma i Emmas trädgård och myst i solen och pluggat pluggat pluggat. Tentaångesten föll på plats idag. Har typ panik nu. Men det finns inte så mycket att göra mer än att fortsätta plugga... Hatar tentastressen - man mår ju verkligen dåligt av det!


17 grader, strålande sol och en underbaring.

Nu blir det en timmes pluggpaus, ska duscha av mig och laga något gott.
Sen fortsätter jag några timmar till ikväll :).

Hoppas att ni har en myyysig dag! Puss!


Life is good

img_0494 (MMS)

Life is good! Har placerat mig nere vid Munksjön på de redan uppvärmda trädäcken, med mina anteckningar framför mig, en god lunch i väskan, en strålande sol och klarblå himmel. Har jag plugglust? - Oh yes! Verkligen mysigt att sitta här nere ostört, hur skönt som helst! Kram på er!


Frukost i solen

God morgon!
Jag vaknade på ett fantastiskt humör. Sliten från igår men solen är så stark idag att jag helt glömmer bort min huvudvärk. Sitter och käkar frukost med fönstret vidöppet och solens strålar värmer mig. Underbart! Kan ju säga att det inte blir något plugg på biblan idag. Ska sitta i solen istället, vet bara inte var! Nere vid hamnkanalen är det jättemysigt. Sitta i solen, vid vattnet med lite go musik och något gott att dricka - låter som en idé!

Hoppas att ni har en lika fin morgon som oss i Jönköping :). Ut med er ni som kan! Kram!


Apelsinjuice kan vara det bästa på morgonen :)!


13 timmar senare..

..är jag hemma från biblioteket. Hehe, det blev verkligen tentapluggande idag - på riktigt. Anna och jag kom till biblan vid 9.30 och har varit så sjuuukt effektiva hela dagen, och när klockan var 22.30 var det dags att packa väskorna och dra hemåt. Vi fick gjort allt det vi planerat idag så imorgon är det bara att köra på! Läsa läsa läsa!!! Tre dagars tentaplugg till sen smäller det.

Nu ska jag sova mina vänner, med gott samvete. Det är fortfarande mycket som ska sättas på plats men det är bara att köra på de närmsta tre dagarna. Suck. Men det peppar mig rätt mycket av att veta att jag ska hem i helgen och fira påsk och bara åtminstone låtsas att jag är ledig. Behöver några dagar utan plugg och sen på måndagen efter påsk börjar vi med nästa dos av tentaplugg.

Innan jag somnar tänkte jag bara slänga in de där insparksbilderna. Fy vad roligt vi hade! Jag saknar insparken! Tiden har sprungit iväg - men å andra sidan är vi ett år närmre att vara legitimerade sjuksyrror.



Prova-på-sittningen


Jävlas med andra lag - bra fjäskpoäng


Haha, Jacob i ett nötskal


23 personer i en telefonkiosk - check!

Fina märken till fina overaller

Sommarnätter på Akademien

Sylle och Jacob stod för drinkarna på prova-på-sittningen


Robinson-Robban?

Viktiga regler

Saknade Lill-Sandra som gjorde min inspark till en grym vecka :)!

Sov så gott allihopa! Vi hörs imorgon någon gång!
Puss & kram


Söndag - it ain't me babe

God morgon sköna hönor!

Jag är faktiskt vaken och dessutom pigg! Det händer ju inte allt för ofta. Vad skönt! Jag sitter med mitt morgonte och lyssnar på It ain't me babe med Johnny Cash och hans vackra June Carter. Jag blev helt fast vid Mr Cash för några år sedan i gymnasiet. Har alltid haft en thing för 50-talets underbara charm, men sen jag fick höra hans musik är jag helt fast. Likaså med Bob Dylan, men just Cash och hans historia bakom framgången är fascinerande. Denna videon är så himla fin, om ni har sett Walk the line så vet ni ju vad de två har för historia bakom sig. Ganska tuff men ändå lyckades de =). 



När jag vaknade för en timme sen sken solen men den försvann nu igen. Men det finns väl inget mysigare än att vakna av solstrålarna som värmer ens ansikte på morgonen? Åh, jag älskar det.


Ursäkta mina smutsiga fönster..!

Nu ska jag dricka upp mitt te och börja röra mig bort mot biblan. Känns som att det blir en mysig dag! Jag kollade förresten på våra bilder från insparken innan, och tänkte på hur snabbt tiden gått här. Lite läskigt vad tiden bara springer iväg! Blir nog några roliga insparksbilder senare idag! Stay tuned.

Men tills dess, så får ni ha en underbar söndag! Hoppas att ni sitter i solen om den är strålande där ni är. Kram ♥!


Matlagning på gång!

Ja det blev en sen middag idag. Har helt glömt bort att äta! Känner inte av hungern när jag fokuserar på plugget. Dock ingen bra diet att prova för förr eller senare kommer huvudvärken krypandes.

Men det blev iallafall en enkel pastasallad med lite av det jag hade hemma. Pesto (som vanligt), tomater, färska champinjoner och majs. Och fetaost för att lyxa till det :)! Jag gjorde lite extra så nu har jag till en matlåda imorgon också - perfekt!

Ska möta Anna på biblan vid nio, eller strax därefter. Får se hur trötta vi är imorgonbitti! Men det är ganska mysigt att plugga om man gör det tillsammans. Biblioteket är så fint och ljust så där kan vi lika bra sitta, annars får jag ingenting gjort. Som nu till exempel, sitter och bloggar och lagar mat istället.. :P





Homesick

Jag har knappt hunnit känna efter eller tänka på att jag ska hem snart, plugget tar upp all vår tid! Men nuuu, nu saknar jag verkligen er där hemma och längtar sanslöst mycket tills nästa helg! Längtar efter kramar och pussar och mys i mängder med familj, vänner och min kära pojkvän ♥.




 Saknar dig älsklingen min!


Lördagskväll med patofysiologi

Nu är jag hemma från biblioteket! Handlade lite gott på vägen hem för ikväll blir det fortsatt tentaplugg, jag vet - tråkigt på en lördag men jag känner att jag behöver det. Så därför handlade jag med mig lite nötter och cola hem så att det trots allt blir lite lördagsmys!

Skriver mer sen! Ska sätta igång med plugget nu så att det inte blir alldeles för sent. Trevlig kväll :)!



Min fina godisskål som jag fick av Malins föräldrar!
Fast idag ligger det nötter i eftersom jag inte käkar godis längre.


Pluggeliplugg

God morgon fina ni!
Antar att pluggandet har börjat komma ikapp mig nu. Vi läser ju två kurser parallellt vilket innebär att de slagit ut de på 10 veckor istället för 5, (vi är vana vid att få tenta av all kunskap efter fem veckor). Så nu vill vi bara tenta av det och få det överstökat på torsdag. Sen är det litet påsklov innan nästa tenta två veckor därefter.

Men, det är ju som sagt så himla roligt och intressant det vi läser annars hade det här aldrig gått vägen. Idag tog jag en liten sovmorgon och gick upp strax innan 8.30, har ätit två mackor och sitter med mitt morgonte. Ska möta upp Anna på biblioteket om en stund! Pluggeliplugg! Idag får det nog bli att plugga syra-basbalans, mage-tarm och kanske ortopedi? Blir en lååång dag..

Jag hoppas att ni har en mysig lördag och gör en massa roliga saker! Ha roligt för mig sålänge! :) Vi hörs senare, blir en hemmakväll för mig (tror jag) eftersom jag har mycket att läsa in, det tar liksom aldrig slut. Så jag skriver lite senare igen!

Kram på er! ♥


Från Kullen i somras med min syster. Den bästa dagen den sommarn!
Dit ska vi verkligen fler gånger i sommar :)


En felfri fredag

Heeej! :)
Hoppas att ni haft en bra fredag? Min har varit väldigt bra. Trots pluggande så har vi fått oss ett par skrattanfall som absolut inte gick att hejda. Haha, ibland är det så svårt att sluta skratta. Det är omöjligt! Vi var så trötta efter att ha pluggat i fem timmar sen tidigt imorse, vissa av oss sov på borden (nämner inga namn..) och efter en liten eftermiddagskaka som Hanna hade med sig fick vi vår dos med socker som behövdes för att piggna till. Det var inte direkt läge heller att asgarva i flera minuter på bibliotekets tysta avdelning..



Vid femtiden gick vi ner på stan och tog en pluggpaus, som slutade med morötter, dippa och coca-cola hemma hos mig och sen mötte jag och Anna upp Jacob på Filmstaden. Vi träffade även Hanna med pojkvän och lillasyster som också skulle se filmen :). Vi såg Hur många lingon finns det i världen, och om ni inte sett den så är det ett måste! Herregud vilken ljuvlig film. Jag gillade varenda minut av filmen, massor av skratt och lite tårar. Underbar film!

Tack för en mysig kväll mina söta vänner! Tror vi behövde den här energin och ledigheten för att orka med fem dagars tentaplugg till. Heja oss!



Se den! Ni kommer älska den!


Mornin' sunshine

God morgon!
Jag är faktiskt ganska pigg idag. Jag hade ställt klockan på 6.45 men vaknade av mig själv strax efter sex. Solen sken in i mitt rum, och jag blev alldeles varm i kroppen. Jag älskar morgonsolen, den kan ju göra hela min morgon! Men när jag varit uppe och satt på te hade den försvunnit lika snabbt igen :(. Får hoppas att den tittar förbi fler gånger under dagen.

Nu ska jag äta frukost och göra mig iordning, sen bär det av mot biblan om en halvtimme. Jag har laddat upp med en god kycklingsallad med pesto, champinjoner, tomater och annat gott till lunch och två salamimackor till mellanmål. Det blir en lång pluggdag idag.

Hoppas att ni har en go fredagsmorgon allihopa :) Min är faktiskt inte så dum. Vi hörs senare! Kram!





Sockerförvaring i min söta muffin :)


Feel this

Nu har jag tränat lite och tänkte hoppa in i duschen och värma mig, för fy vad kallt det blev helt plötsligt! Så fort solen går ner är det iskallt i mitt rum. Längtar efter värme! När jag duschat blir det ett par intensiva pluggtimmar och sen sovdags, tidig morgon imorgon igen! Ska träffa resten av mitt glada pluggsällskap 8.00 på biblan. Hanna skulle ta med sig kakor så då måste jag ju bara dit ;)!

Jag sitter förresten och lyssnar på den där mysiga låten som Haley, Bethany Joy Galeotti, sjunger i One tree hill, Feel this - den är så fin. Kan inte få nog av den. Är på ett riktigt mysmusikhumör idag.

Jag hittade en annan version av samma låt, den måste ni också lyssna på, Feel this med Enation. Så himla mysig musik! Hade kunnat sitta uppe hela natten med mitt plugg, tio koppar jordgubbste och denna låten. Men så kul kan jag inte ha det för då vaknar jag inte imorgonbitti.



Solen tog liiite idag också, tack och lov för solstrålar!


Finbesök på Lyckhemsgatan

...strax efter tre kom pappa och hämtade upp mig nere på stan. Han har haft möte här hela dagen så han passade på att besöka mig. Vi körde iväg och handlade lite god mat tilll ikväll och så fyllde vi även på min kyl&frys med lite godsaker. Det behövdes! Tack pappsi :) Alltid lika kul att ha god mat hemma..! Vi käkade gott och hade en mysig stund innan han körde ner mot Malmö igen.




Happy Thursday

Hej på er! :)
Jag har haft en jättemysig dag! Började ju tidigt imorse hos Hanna, blev bjuden på en god frulle och så fick vi gjort en del plugg. Därefter gick vi bort till A6 och väntade på att de skulle slå upp portarna till H&M. Först in var vi, och blev lite besvikna. Varken klänningen, tunikan eller shortsen som Hanna ville ha fanns i butiken. Lite kass att alla butiker inte ens får in allt som finns i sortimentet.

Men vi löste det på andra sätt! Klänningen och tunikan lyckades hon beställa från hemsidan och shortsen kunde Fanny fixa, så jag ska ta med de upp till Hanna nästa gång jag varit hemma. Fanny var sjukt vass idag hörde jag, fick med sig shortsen och ett antal klänningar hem! :P

När vi kom hem pluggade vi på och smet ut i solen så fort den kom fram, men den försvann lika snabbt varje gång. Men skönt så länge det varade! Hanna bjöd på korv, ballerinakex och flädersaft också, jag blir ju bortskämd =)!




Pluggberedskap!

img_1699 (MMS)

Pluggberedskap hemma hos Hanna! Vi springer in och ut från balkongen så fort solen tittar förbi!


Morgontrött

..det kan man säga att jag är idag ja. Men en mysig morgon väntar och jag behöver plugga hela dagen så det var bara att bita i det sura och slita av mig mina båda täcken. Ja, jag har kvar båda täckena sen Malin var här. Så varmt och gosigt!

Idag släpps ju H&M-kollektionen Conscious Collection och Hanna har precis som många andra längtat efter att få köpa vissa plagg där. Jag å andra sidan ska bara följa med som stöd och hjälpa till att hitta plaggen så fort om möjligt. Kan tänka mig vilken kaos det kommer att bli när de öppnar dörrarna. Galna tjejer som är hungriga på kläder - farligt!!

Nu ska jag göra mig klar och dricka upp mitt te, sen ska jag gå bort mot Öster och äta frukost hemma hos Hanna. Blir en timmes plugg innan vi går vidare mot A6 och agerar galna tjejer. Ska bli kul! :) Ikväll kommer pappa hit, kommer bli en mysig dag detta!


Idag var jag bättre!

Japp, jag är nöjd! När det började regna utanför blev jag så sugen på en löprunda. Det finns ju inget skönare än att springa när det regnar, sålänge det inte blåser. Det slutade med att Erik hängde på och det var tur att han gjorde det för jag sprang längre än jag gjort på väldigt länge. Antar att man behöver någon att springa med för att pushas till de där sista kilometrarna! Hur som helst - sist jag sprang blev km-tiden 5,27 min och då sprang jag bara 6,5 km. Idag sprang vi 8 och på 5 minuter/km. Jag är verkligen så nöjd! Man kan om man vill!  

Jag var förresten och pratade med en sjuksköterska angående mina andningsproblem jag fick sist jag sprang, och hon tipsade mig om någon allergitablett. Jag skulle ta de några dagar och sen prova att springa igen - och idag kändes det ingenting. Så det innebär att jag börjar bli känslig för pollen också. Kul! Men skönt att tabletterna hjälpte mig iallafall.

Nu ska jag plugga intensivt två timmar sen är det dags för Grey's en våning ner med Emma! :)

Vi hörs senare! Ha en trevlig onsdagskväll :)!
Kram ♥

Påsk på Hälso

Skolcafeterian på Hälso hade redan invigt påsken idag, med världens sötaste mazariner. De är för fina för att ätas tycker jag!


Tisdagslyx

Hej på er! Igår blev det senare än jag räknat med så jag orkade inte blogga när jag kom hem, jag var tvungen att sova direkt! Jag hade tänkt att gå hem ganska tidigt från Becki men vi hade så mycket att snacka om så tiden rann iväg. Var hemma nån gång efter tolv tror jag! Vi hade så himla mysigt och hon bjöd på fruktsallad och te, och så hade vi Desperate Housewifes på i bakgrunden. Tisdagslyx :) Och det behövdes verkligen nu mitt i allt slit inför tentan!




You got a fast car

Nu är det färdigpluggat för dagen, kanske liiite lite läsning innan jag slocknar ikväll men nu - nu ska jag unna mig en tisdagskväll hemma hos Becki! Det var verkligen längesen vi sågs vilket inte är riktigt okej! För er som inte vet så är Rebeka en jättegullig Malmötjej som jag jobbat med i flera år, och som också pluggar här uppe. Så ikväll ska vi mysa till det :)

Jag gör mig (egentligen) iordning lite nu men kan inte låta bli att sitta och titta på en konsert med Tracy Chapman. En av mina favoriter, det var också väldigt längesen.. En liten walk down memory lane idag känner jag :). Fast car, Talking about a revolution, The promise och många många fler underbara låtar har hon gjort. Love 'em!


Lunchdags!

img_2872 (MMS)

Lunchdags! Jag slängde ihop en pastasallad imorse för att jag hade planerat att plugga i skolan, men det blev hemma idag. Så jag blev glatt överraskad av min lunch som väntade på mig i kylen, som jag givetvis glömt bort att jag gjort.. Sjukt gott! Gnocchipasta, kyckling, tomater, fetaost, majs och lite pesto! Och svartpeppar såklart :).


God morgon mina vänner :)

img_4302 (MMS)

God morgon mina vänner :) Enligt gårdagens väderprognos skulle det regna men ack så fel - det är strålande sol och himlen är klarblå. Får hoppas att det håller sig så! Idag blir det massa plugg, oväntat va? :) Hoppas ni får en skön tisdag i solen! Jag fick förresten hjälp av en gullig läsare igår med hur man fixar in bilder från mobilen till bloggen, tack! :) Kram!


Best day ever

Det bästa minnet jag har med mig hittills! Studenten, den omtalade studenten som alla säger är så bra. Och den var verkligen SÅ bra och MYCKET bättre! Alla ni som går och väntar med spänning för att få springa ut från skolorna den första veckan i juni - jag är så avundsjuk! Det är verkligen det bästa! Känslan är obeskrivlig. Kan inte förstå att det snart har gått två år. Var tog den tiden vägen?

Som sagt, jag snöade in på studentbilderna och är nog tvungen att lägga upp några så att ni får se! :) Saknar verkligen vår aningen knäppa men helt underbara klass..!



Champagnefrukost hos Fanny








Underbart på flaket



Mina små pärlor



I bilen genom stan påväg hem =)


Best day ever ♥ !


Äntligen!

..har jag internet på datorn igen. Trots att det är bra med en iPhone som kan styra upp i princip allt som har med internet att göra, så är det mycket lättare att blogga och fixa med skolpapper härifrån datorn! Så äntligen :).

Jaha, vad hittar ni på ikväll då? :) Jag har precis legat utslagen med Emma i hennes säng, och bläddrat mellan kanalerna men vi såg mest på En unge i minuten. Dessa små liv! Jag kan inte nog beskriva hur mycket jag längtar efter att vara färdigutbildad barnmorska och få jobba med det varje dag!

Jag snackade med pappsi en stund innan och vi bestämde att han ska hämta mig på skolan på torsdag när hans möten är klara, och så ska vi köra iväg och handla nåt gott och laga middag hemma hos mig. Blir en trevlig torsdagkväll :)!

Allergitabletterna har verkligen sänkt mig idag, energin är obefintlig. Hehe, gnäll gnäll.. De vanligaste biverkningarna var faktiskt att man blir trött och allmänt nere, så jag ska ta de på kvällen så att den tröttheten förhoppningsvis håller sig till natten för jag behöver verkligen vara pigg om dagarna för pluggets skull!

Jag fick ett sjukt sug efter att kolla genom våra gamla studentbilder, det var alldeles för längesen! Stay tuned.


Lite hemlängtan!

Hej på er :) Idag är en sån dag då det mesta känns tråkigt. Jag vet inte om det beror på de två föreläsningarna vi hade idag som sög musten ur mig, eller om det är de nya allergitabletterna jag fick idag. Jag är iallafall helt slut och allmänt hängig, saknar hemma och är inte det minsta sugen på att läsa mer. Men det är faktiskt bara att ta tag i det för tentan är om 10 dagar. Hoppas att morgondagen känns bättre! På torsdag kommer pappa hit på möte i Jönköping och passar på att hälsa på mig - vilket verkligen ska bli mysigt! Ser fram emot en lång pappakram! :) Nu ska jag som sagt fortsätta att plugga och sen blir det ett mysigt avslut på denna långa dag med En unge i minuten nere hos Emma :). trevlig kväll vänner! Och nej mitt internet funkar inte på datorn än så det blir ett färg- och bildlöst inlägg även idag! Kram på er!

Måndag - elfte april tvåtusenelva

God morgon! :) idag är jag uppe tidigare än nödvändigt egentligen, vi börjar inte förrän klockan nio men jag måste till en vårdcentral ( för första gången sen jag flyttade hit), jag ska kolla upp om jag gått och blivit allergisk. Igår när jag kom hem från min löprunda fick jag en jättejobbig hosta och hade svårt att svälja salivet, och det lät som ett visslande ljud när jag andades - och med tanke på att jag blivit jättekänslig mot mina katter hemma hos mamma det senaste halvåret så kan det vara lika bra att testa mig, kanske är vårpollen som spökar? Nej, ska jag äta frukost och klä på mig! Hoppas att internet funkar på min dator i eftermiddag! Trevlig dag kära ni :). Kraaam!

Livemusik är alltid bättre

Buhu, nu gick solen i moln. Tråkigt! Får se om den tittar förbi igen så att jag kan sitta ute några timmar till :). Jag fick förresten ett Gavin DeGraw-ryck innan, jag lyssnade mycket på honom förr men det var längesen nu. Hittade massa underbara låtar från en konsert där han enbart spelar akustiskt vilket jag nästan tycker är bättre! Jag brukar alltid lyssna på live-versioner om det finns, de flesta artister är så mycket bättre live! Men det jag skulle komma till var att jag hittade en live-version av Gavin DeGraws tolkning av Hallelujah. Det finns ju hur många artister som helst som sjungit den låten efter Leonard Cohen - och jag blev väldigt förtjust i DeGraws tolkning av denna fantastiska låt! Jag har lite problem att länka här genom telefonen men sök på "Gavin DeGraw Hallelujah Live, good quality" på YouTube - you'll love it!

Söndagens solstrålar

Hej! :) har ni en fin söndag? Det hoppas jag att ni har! Vädret är nästan skönare än igår för idag är här helt vindstilla! I Jönköping åtminstone :). Jag sitter och läser och det är så skööönt i solen! Lyssnar på musik och vill inte att dagen ska ta slut. Nu måste jag springa in och hämta något att dricka och sen fortsätta att plugga! ÄLSKAR SOOOLSTRÅLAR! Puss, vi hörs senare!

Håkaaan-sjuk

God kväll kära ni! Kom hem från jobbet för nån timme sen, fick stå i baren ikväll igen =). På väg hem från jobbet mitt bland alla förfestande ungdomar på bussen satt jag och lusläste lite bloggar, och lyssnade på Håkan vilket jag gjort hela dagen - för jag är grön av avund på alla lyckliga människor som fått se, höra och njuta av honom idag på Mejeriet. Och mitt i min låtsaskonsert via mobilen ringde Anton och Benne från Mejeriet och lät mig ta del av konserten några minuter! Det lät helt underbart!! Jag hade velat vara där! Men jag är ganska nöjd med telefonkonserten ;). Har lyssnat på "Nu kan du få mig så lätt" och "Jag har varit i alla städer" - och ni som inte hört de, snälla gör det! http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DSE%26hl%3Dsv&hl=sv&gl=SE#/watch?xl=xl_blazer&v=ewEI3WwlaSA - Lyssna och njut! Nu måste jag sova för det är en lång pluggdag för mig imorgon! Kraaamar till er!

Gotta love life

Sitter i solen som värmer helt underbart idag. Jag har plugget i mitt knä och sneglar då och då, låter solen värma mina kinder däremellan. Har en kopp te med mig ut, lyssnar på tre favoriter - Maggio, Linnros och Adams-Ray och bara älskar livet! Adams-Ray's låt "Lilla lady" är såå grym!! Hoppas att ni har en strålande lördag! Såg att det t.o.m var varmare i Malmö - hoppas att det håller i sig till påsk för då kommer jag hem! :) Nu ska jag fortsätta att njuta (och givetvis plugga)! Puss o kram på er!

Hemma efter en kväll i baren

Hej kära ni! Ikväll stod jag i baren hela passet, så tiden gick fort! Bra musik, trevligt festfolk (i de flesta fall), när de inte fyllefiser vid baren... Nog om det! Nu är jag iallafall redo för några timmars sömn sen blir det plugg hela dagen imorgon också, och så några timmars jobb på kvällskvisten! :) jag har fortfarande inget internet så jag kan inte lägga in en riktig video, men gå in på den här länken! Den är från en gammal film som jag såg med mamma för längesen, klassikern "When a man loves a woman", med snygga Andy Garcia och Meg Ryan. Helt fantastisk film! Vill se den nuuu, men har den tyvärr inte hemma :(. Men sov så gott så hörs vi imorgon tycker jag! Puss och kram, natti natti <3 http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DSE%26hl%3Dsv&hl=sv&gl=SE#/watch?xl=xl_blazer&v=pZ_WAoCHfYU

Update

Hej alla glada! Mitt internet funkar inte så skriver ett litet inlägg från min hypermoderna lur, haha, ja jag är glad för min nya leksak! Jag mådde inte alls bra när jag vaknade imorse, har sovit dåligt och det kändes som att jag hade feber och halsen sved. Men det har blivit lite bättre nu. Jag ska jobba några timmar ikväll så det behövs lite energi! Jag har fått lite pluggat under dagen också så jag "är i fas" som Hanna allid säger =). Hoppas att ni har en fin fredag!! Kan ju hoppas att internet funkar ikväll, lite smidigare än telefonen! Trots allt =P Vi hörs sen gullungar! Kram!

Hockey, korvar och morotsrulltårta

Hej hopp!
Dagen har varit lång, satt på biblioteket i 8 timmar idag och fick en del pluggat! Men det är fortfarande så mycket kvar, så råplugget fortsätter!

Ikväll har jag varit hemma hos Fredrika i hennes nya lya som var jättefin och hur mysig som helst. Det var hockey som gällde, fyrtio korvar och fyrtio bröd hade hon styrt upp och så hade hon bakat goda kakor. Hon hade gjort en morotskaka fast i rulltårte-form, och den var så god!! Perfekt och riktigt saftig. Det måste jag testa nästa gång jag bakar. Jag var vrålhungrig efter en lång dag på biblan så korv med bröd och morotskaka satt där de skulle!  Tack för en fin kväll söta Fritte :).




Nu tänkte jag duscha en snabbis sen blir det sängen för mig! Föreläsning om ortopedi imorgon - spännande! Sen ska jag plugga lite innan jag börjar jobba halv sex. Jobbar bara 4,5 timme imorgon så jag kommer hem någorlunda tidigt och kan sova innan nästa dag med plugg börjar. Yeeeij.

Sov gott godingar!
Kram ♥


If you'll be my bodyguard, I can be your long lost pal

God morgon! Shit, såhär tidigt har jag inte varit uppe på några veckor... Jag känner mig duktig. Och det är inte ens tidigt för många! Men uppe är jag iallafall, och nu ska jag koka en kopp te och äta mina scones som blev över från igår. Gott med frukost!

Sen blir det en snabb fixning och därefter väntar biblioteket! Tentapluuugg...

Hoppas ni njuter av er torsdag vänner. Ooh, ett tips för er som är morgontrötta eller hängiga idag - lyssna på You can call me Al med Paul Simon. Får iallafall mig att må jättebra! Kraaam ♥




Vi hörs sen! :)


Onsdagsbakning





Ikväll det blev scones till kvällsmat, himla gott, speciellt när jag ändå inte har något annat hemma. Måste handla snart!

Nu återgår jag till plugget. Gaaah, det är så mycket nu! Och endast 2 veckor kvar till den första tentan... Usch :(. Glöm inte att det är Grey's och Off the Map ikväll för er lyckliga som är lediga för en tv-kväll!

Kram sålänge, vi hörs senare ♥


Dags för ny design!

Sist jag ändrade min bloggdesign bestämde jag mig ju för att ändra den i takt med årstiderna. Så idag kändes det som att våren verkligen kommit, eller åtminstone - som att vintern inte kommer tillbaka. (Bara för det så kommer det väl snöa imorgon...)

Jag älskar årstiderna och vårens färger är så ljuvliga - så vårens design får bli körsbärsblommorna. Love 'em!




Vad tycks? :)


Vårkänslor i hela kroppen

Jag gick hem för att plugga idag, var så osugen på att sitta på biblioteket på hårda stolar med tighta jeans.. Istället slängde jag på mig mjukisbrallorna och sitter på en mycket skönare stol! =) Så nu ska jag plugga plugga plugga men ville bara visa att våren blommat ut även här! Nu har jag underbara vårkänslor i hela min kropp och blev på mycket bättre humör för att plugga. Vad kul :)! Ska sätta igång direkt nu så att det inte försvinner..!
Vi hörs senare kära vänner!



Det är så fint med vårens alla färger!
Speciellt när de tränger sig upp bland alla tråkiga och vissna löv.


Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

..en liten bit av en låt som jag verkligen tycker om. Den är så fin och den betyder väldigt mycket. Första gången jag hörde den var det med Kent, underbara Kent. Versionen med Carolina Wallin Pérez är minst lika fin. Åh, vad jag älskar denna låt! Texten är helt underbar.

Nu tänkte jag sova, men kom på att det blev ett par mysiga bilder från Hannas fikakväll igår. Hanna hade hundratals kakor över från sitt kakkalas i söndags så hon bjöd oss på massa gott igår. Och så avslutade vi kvällen med En unge i minuten, såklart.




Precis så goda som de ser ut!

Sov gott fina ni. Ser ni, jag är duktig som går och lägger mig nu. Det återstår bara ett godnatt-samtal med min älskling sen ska jag tacka för mig! Så klockan elva är ett framsteg för mig! Vi hörs imorgonbitti.


Fat burn

Puuh! Kom precis hem efter en väldigt skön och regnig löprunda. Det är verkligen såå skönt att springa när det regnar, sålänge det inte är jättekallt! Men det var det inte idag så vädret var perfekt. Har ju en Nike+ till mina skor och iPhone som man kan ställa in distans, kalorier, tid och allt möjligt på. Skitbra! Dessutom är det ganska peppande att höra en röst i lurarna som säger hur långt man sprungit och hur långt det är kvar till sitt mål.

Sist jag sprang var för ungefär två veckor sen, sen blev Emma sjuk och jag hittade förmodligen bra bortförklaringar till att inte springa själv.. Men idag räckte det med sådana. Och vad glad jag är att jag tvingade mig själv! Jag satte ett minimål på 5 km men sprang 6,5 km så jag är nöjd :). Måste få igång konditionen på riktigt igen, det är ju så skönt och roligt att springa av sig!

Dessutom har jag faktiskt minskat ett hål i mitt skärp sen jag slutade käka godis för sex veckor sen. Så jäkla skönt!


Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen måste jag plugga färdigt det jag inte hann innan. Funderar på om jag ska baka scones eller inte. Får se! Stay tuned.

Mys på biblioteket med CVS

Home! Det blev en himla massa gjort idag, körde genom tumörsjukdomarna och även alla sjukdomar inom CVS (cerebrovaskulära sjukdomar, i hjärnan) och neurologiska sjukdomar som verkligen är roligt att lära sig - mycket fastnade! Hanna och jag förhörde varandra på båda föreläsningarna och det kändes ganska bra. Men jag tar en paus nu när hon ändå skulle hem, så jag ska ut och springa en runda innan jag repeterar det en gång till. Ska också försöka att komma i säng tidigt ikväll. Jag vet, det händer ju aldrig men jag ska ge det ett försök!!

Kram sålänge :)


Heartbeats

God morgon!
Jag är omöjligt trött idag. Och idag ska jag plugga hela dagen, nu börjar allvaret med tentaplugg i 2,5 vecka. Vi läser ju två kurser parallellt så det är ganska mycket att läsa in nu! Efter den 21 april ska jag hem, ta en långhelg vid påsk och hämta nya krafter sen har vi tenta nr 2 tio dagar därefter, ganska skönt!
Jag kan inte fatta att vi slutar skolan om 9 veckor. 9 veckor!!! Då har vi helt plötsligt läst ett helt skolår, och har bara två år kvar. Vad fort tiden gått!

Nu ska jag klä på mig och dra iväg till biblioteket och i eftermiddag ska jag träna! Det har varit uppehåll med det i helgen när Malin var här men idag ska jag bränna fett. Massor!

Önskar er en trevlig tisdag så hörs vi senare! Puss!

 
Lyssnar på underbara Jose Gonzalez, han är så bra!


Bästa helgen på länge!

Hej mina kära! Dålig uppdatering i helgen, jag vet. Men det är svårt att sitta koncentrerad vid datorn och få ihop bra blogginlägg när min bästa vän är på besök! Men imorse åkte hon hem igen så nu ska jag minsann uppdatera er.

I lördags var vi en sväng på stan som jag skrev tidigare och fick shoppat en del, sen var vi hos Anna på kvällen och drack massor av gott vin och Tequila Rose och sen fortsatte kvällen på Harrys/Sliver där min kära man också befann sig. I helgen har det ju varit sportfiskemässa i Jönköping och självklart var Kevin på plats.

Så bland alla leverantörer och kunder hittade jag min älskling inne på Sliver. Det var så härligt att få kramas och pussas igen! Det kändes overkligt alltihop, att Malin var här och att Kevin var här, och på samma uteställe - samma helg. Helt underbart!

När vi pussats och sagt hej fortsatte vi tjejer vår underbara kväll på dansgolvet tills fötterna värkte. När stället stängde handlade vi med oss kebab hem och käkade det till några avsnitt Sex and the city (som vi för övrigt har tittat på under helgens gång varje gång vi käkat, gjort oss iordning eller innan vi lagt oss :P).










Pusskalas mellan drinkarna och dansandet! :)

Tack för en helt underbar helg Malin, den kunde inte varit bättre! Har haft så roligt och mysigt med dig - precis lika bra som alltid! Längtar sååå mycket tills vi ses nästa gång - och då är vi alla samlade. Det var längesen nu!


Sov gott vänner


Några lappar fattigare

Det har blivit lite shopping både igår och idag! Lite pengar måste vi ju sprätta.. För min del har det blivit ett par jeans, nytt rouge från MakeUpStore och ett korallfärgat nagellack. Malin har köpt en ny vårjacka, också ett par jeans, en söt vit top och ett linne från Monki. Vi är så nöjda så!
Nu ska vi käka och hälla upp vårt första glas vin för kvällen! Mums!











Bortskämd blir jag

Underbara lördag! Vi sov länge idag, kom knappt upp alls. Men strax innan elva masade vi oss upp ur sängen, jag gick raka vägen in i duschen för att piggna till och när jag kom ut hade Malin satt igång med att baka scones till frukost. Så himla gott! Vad ska jag göra när Malin åker hem?! Har det alldeles för bra nu ju! =)

Sen promenerade vi till stan i det sköna vädret som faktiskt är milt idag - 8 grader. Skönt! Vi shoppade lite, fikade lite, shoppade lite till och sen gick vi hemåt. Lugn och fin lördag, bra uppladdning inför kvällens festligheter!





Frappinos på EH =)


Fredagsmys

Mys är ordet! Tänkte lägga in bilder från gårdagen! Först var vi och tittade på en lägenhet till mig (!!!). Det är inte hundra procent säkert än men jag håller er uppdaterade så fort jag vet mer. Men det såg ganska ljust ut! =)


Fick ännu en present av Malin.. hon skämmer bort mig!

Fick två söta frukostskålar =)

Sen mötte vi upp mina Smålandstjejer för lite fika på Johans

Hanna och Malin

Emma

Och på kvällen lagade vi tacos och tittade på Sex and the city

Mys!

Sen testade jag att göra en fiskbensfläta på Malin =)


Update!

Jag har massa fint att visa er som vi har köpt idag, och allt mysigt vi hunnit med. Malin har fått träffa mina vänner här och så har vi vandrat runt på stan hela dagen. Men vi ska se Sex and the city nu, trycka i oss kladdkaka-ballerinakex och dricka för himla mycket pepsi max - så jag känner inte att jag har tid att skriva allt roligt jag har att berätta - för jag har lite spännande nyheter också! Det tar jag mig tid till imorgonbitti!! =)

Hoppas att ni har en underbar fredag, för det har vi! Kunde inte varit mysigare än såhär! ♥



Puss på er så hörs vi imorgon!