Åh denna underbara sommar!

Heeej!
Kvällen hos Malin igår blev så lyckad! Drinken vi gjorde var som sagt Strawberry Daquiri och den blev så himla god! verkligen =) smaken var precis som den Emelie och jag drack det året vi valde att festa i Sunny Beach.. och det är den som smakat bäst av alla olika daquiris jag smakat. Malins drink var alltså väldigt nära gränsen till så god =). Vi dansade och skålade och hade bara en så mysig och rolig kväll! När vi bestämde oss för att ta tag i dansandet på riktigt tog vi bussen in till stan och mot Hipp. Emelie och Fancy var så trötta så de valde att gå hem istället men Malin och jag fick dansat av oss lite till.



När klockan hade blivit kvart över två beställde vi en taxi till Bunkeflo för att sova hos Malin men hamnade istället hemma hos Tobbe (Lindgren) på Annestad där det bjöds på en mycket trevlig och pratsam efterfest, även där dansades det!

Halvfem var vi klara och började vandra hemåt, och det var längesen vi hade en riktigt lyckad helkväll inklusive den ljusa och mysiga sommarmorgonen som kommer till. Så jäkla mysigt att vandra hem och snacka snacka snacka för att sen ha nyktrat till lagom till sängen. Ja, det var precis en sån kväll som behövdes för att känna att det verkligen är sommar nu. Vi är färdiga med skolan och det är nu vi bara ska njuta! Njuta av att tjäna pengar, av varandra och förhoppningsvis av värmen! Tack mina fina vänner ♥.



Morgonsolen var uppe när vi vandrade hemåt och den värmde verkligen.
Mys mys mys!



Girls Night Out

Hej o hå!
Idag är minsann också en väldigt fin dag. Jag har beställt brills och de är både snygga och sköna, helt underbart ju! Mina ögon är lite överkänsliga nu på sommaren med all pollen osv och så behöver jag ju glasögon för att avlasta mina ögon lite =) Bilder kommer sen!

Efter glasögonshoppingen körde vi mot Entré, jag, Emelie och Malin.  Vi hittade nya klänningar allihopa, det är väl härligt!? Åh, älskar att kunna unna sig något då och då (för ofta). Så de ska flitigt nvändas ikväll, för ikväll ska vi ha vår efterlängtade och planerade drinkkväll. Det blir alla tjejer samlade: jag, Malin, Sarah, Vera, Fanny och Emelie =). Det resulterar alltså i en tjejkväll - så jäkla mysigt! Vi ska börja med drinkar hos Malin och sen blir det dans på Hipp som har sommarpremiär ikväll.

Bilder kommer imorgon!


Jag fick en hel korg av mina arbetskompisar med goda drickor, bl a olika vodkasmaker, så de ska påbörjas ikväll med Malins Strawberry daquiri-mix som hon inhandlat. Så jäkla gott och vilken underbar start på sommaren!


No more Jackson..

När jag hämtat Emelie körde vi hem till en god mamma-middag och jordgubbar till efterrätt. Vi hyrde "Made of Honor" med snyggingen Patrick Dempsey och den är så mysig =).

När jag satte mig här blev jag chockad över nyheten att Michael Jackson faktiskt dött. Vad fan? Det är egentligen inte oväntat med tanke på hans tillstånd men vafan, Michael Jackson död?! Det känns bara så fel och overkligt, legenden!



Så sorgligt.. =(

Blue it is

Heeej! Idag är en bra dag. Gårdagen var också riktigt fin med ett par underbara timmar med mina fina nere i Ljunghusen. Mja, alla utom Vesan för hon jobbade, tråkis! =( Efter stranden följde jag med favorit-Malin hem och så åt vi hennes goda köttfärssås, duschade av oss en liter sand var och promenerade ner till fotbollsplanerna i Bunkeflo. Emma var med och det var Vintrie som mötte Bunkeflo. Självfallet fann Vintrie och Anton var så duktig så som gjorde mål =).

Varför denna dag är så bra beror mest på att Emelie kommer hem idag och hon kommer för att stanna i fem hela veckor! Det är så underbart, saknar att ha henne hemma hos mig! Bättre blev den också av att jag fick hämtat min sminkväska som jag glömt hos Malin. Jag hann precis in genom dörrarna, upp på hennes rum och så parkerade jag mig i hennes säng och läste min inköpta skvallerblaska - Glaze. Jag vet, jag är så töntig och allt det där men den kostar bara 19 kr och Jennifer Aniston prydde framsidan så det var ju bara ett måste! Malin kom med förslaget att köra till Rosengård efter bara ett par minuter.. så vi skumläste genom tidningen och "ååh"-ade åt fina klänningar och roliga horoskop sen körde vi med full fart till Rosengård och åt den godaste falafeln blandat med kycklingkebab, den är ju bara så jäkla god!

När jag lämnat Malin hemma fick jag ett glädjeryck och svängde in mot Limhamns kyrka och handlade blommor till min älskade mamma, bara sådär. Det är väl härligt att få ett sånt ryck?! Hur mysigt som helst att kunna köpa blommor till någon annan, äntligen har jag fått in lite pengar på kontot..det var så längesen.




Ja, hur som helst.. Jag har funnit en klarblå festblåsa som jag funderar på att beställa imorgon då lönen kommer. Men först ska vi prova ut glasögon till mig och besöka Entré som Emelie fortfarande inte gjort, och där finns också en väldigt fin klänning som måste testas. mmm... massor att hinna med imorgon!


Klänningen från Asos

Nej, nu ska jag köra iväg till stationen och hämta syster ♥.

Kraaam

Breathe

Hej ni.

Sitter och njuter av en nyfunnen låt som Anna Nalick sjunger, den heter Breathe. Den är... ja den är fantastisk.
Var snälla o lyssna på den om ni inte hört den förut. Och om ni har, lyssna igen!


Anna Nalick

Wanna be on top?

Det vill de verkligen, tjejerna i Top Model. Jag brukar faktiskt inte titta på det men mamma gör det alltid så därför har även jag blivit beroende. Sjukt kul att se hur de utvecklas eller inte utvecklas. Just nu är det säsong 7 tror jag som visas på tv, och vinnaren blev ju Jaslene Gonzalez som är så fruktansvärt vacker! Gissade direkt på att hon är från Puerto Rico - så sant så. Deras typiska utseende är ju bara att dö för! =) Den enda säsong jag sett fullt ut när den visades var 2003 då Adrienne Marie Curry vann - sjukt speciellt utseende!

Adrienne Curry




Jaslene Gonzalez

Update: midsommarbilder

Ohoj!

Det blev visst ett par midsommarbilder i år trots allt. Jag och lilla Mimmi gjorde allt för att peppa stämningen på jobb, denna hemska kväll som vi tvingades jobba. Fyfan. De 2,5 första timmarna hade vi FYRA KUNDER. Förstå ni så drygt det var! Åh, jag blev så arg.. men vi åt köttbullar, nypotatis och jordgubbar med grädde och hade mysigt ändå. Musiken spelades flitigt och vi slösade allt mer pengar på jukeboxen - trevligt =). Vladi var så snäll och kom elva så jag kunde sticka en timme tidigare, hoppade snabbt in i duschen och sen körde jag till Jesper där mina fina vänner firade. Sjukt mysig fortsättning på min jobbkväll med en massa dans o CocaCola eftersom jag var chaffis. När Malin och Fancy var trötta körde jag de hem till varsin pojkvän och så hittade jag hem till Vesan där resten av vännerna festade. Runt fyratiden körde jag och John mot Statoil, fick i oss lite nattmat och så somnade vi när det var helt ljust ute. Jag älskar sommarmorgnar!


♥ jordgubbar ♥


Midsommar med Mimmi på jobb

Fina Fancy

Jag och pussgurkan hos Jesper


Glad Midsommar

God morgon!
Solen skiner lite idag ser jag, vad underbart eftersom det brukar vara jobbigt väder just denna dag varje år. Men jag kan ju hoppas att det fortsätter vara fint! för alla andras skull =) själv måste jag jobba hela kvällen.. det är inte okej, blir så ledsen. Kan inte ens fira midsommar med mina vänner som förra sommaren! Hur många kommer egentligen äta hos oss ikväll? Förmodligen inte många, känns så onödigt..! När jag slutat vid tolv ska jag nog köra till Limhamn där de andra är, men jag missar hela midsommarmatfirandet och all god dricka. Fan igen.

Så eftersom det inte blir några foto från årets firande får ni från vår mysiga kväll förra året.


De första bilderna var hemma hos Fancy och denna sista är hos Jesper där midsommarfesten var =).

Glad midsommar!

BIKINIFROSSA

Hej o hå!

Jag har ju bara inte kommit nånvart med städningen. Jag är så dålig =) fastnade i soffan hos mamsi istället, och tittade på Bachelorette. Ja, vi såg hela avsnittet. Vi är galna, för om något program är uppgjort så är det Bacherlorette.. Men..jag kan ändå inte låta bli =)

Nu har jag dessutom hittat ett flertal bikinisar som jag måste ha, eller en av dem ska jag köpa iaf. Jag har min leopard från asos och därför vill jag ha en bandeau till. jag har egentligen redan för många men dessa är så söta!


Vilken är finast tycker ni?

Först fastnade jag för den längst ner till höger, den ser så mjuk ut i färgerna. Men sen blev jag tokig i de andra två randiga, sjukt sött med den svarta rosetten. Gillar att de är lite tunnare i sidorna än de första.. Men sen är den aprikosfärgade helt ljuvlig!! Hjälp tack =)

She

Hej hej!
Jag la mig alldeles för sent som  vanligt och var tvungen att gå upp alldeles för tidigt. Är så trött nu, har jobbat en massa nu och jag har ju aldrig jobbat förut..hähä. Nej det är snarare tvärtom, behöver min semester vilket jag får den 22 till och med 6 juli. Med ett undantag den 27 juni då jag hoppar in för Josse som ska till Roskilde, en väldigt bra anledning att ta hennes pass ;).

Det jag egentligen behöver och måste göra nu ikväll är att storstäda mina garderober som ser för jävliga ut, jag vet inte ens vad jag har för kläder längre...ser riktigt tråkigt ut. Och mitt rum - det är om möjligt ännu värre! Det går egentligen så fort att städa men jag har miljoner andra saker att hitta på, förstår inte varför..

Sitter och lyssnar på den underbara biten "She" från Notting Hill som Elvis Costello sjunger. Den är så fin så fin! Lyssna om ni inte hört den innan. (hittade ingen bra video men lyssna och blunda istället!)

Fantastiskt rolig och underbar film!

NU SKA JAG MINSANN STÄDA.

Hörs om en stund!

Ciao
.

The beautiness of life

Ända sedan jag kom hem har jag suttit här och läst artikel efter artikel, om den stackars flickan som blev mördad. Läste lite om det på jobb för ett par dagar sen men fick mer info nu... det finns ju inga ord. Att världen och vårt land är så grymt, så obegripligt och så vansinnigt..jag kan inte ens sätta mig in i den världen. Man hör om allting men när börjar man förstå vad som egentligen pågår runt oss? Det känns som att vårt samhälle närmar sig alla sjuka filmer, där människor blir våldtagna, misshandlade eller skjutna till döds.. Ja, det finns många saker som inte stämmer överens med hur en normal värld borde se ut. Det är bara sjukt! Det gör så ont i mig, hur kan bara folks hjärnor tänka i så sjuka banor?! Jävlar alltså.

...jag hittade sen ytterliggare en artikel om en pojke i London. Han var en tvilling med ett barn som dog inuti magen, och hans tillstånd blev kritiskt och en förlossning fick sättas igång redan i v.27. Lillen vägde 700 g och fick plats i sin pappas hand. Han led av lungfel, hål i hjärtat och blödning i hjärnan, levde med hjälp av hundratals slangar och sjukhusapparater. Föräldrarna var inställda på att deras son skulle försvinna. Men från ett tillfälle, då den lille lyckades sträcka ut sin miniarm och krama om sin mammas finger tändes deras hopp igen och han är idag 2 år gammal och fullt frisk.

Barnets pappa fångade den underbara händelsen på bild.

För att återkomma till min rubrik till det här inlägget..hur hemsk världen än är så tänds det hela tiden nya liv som kämpar för att komma in på livets banor medan andras släcks. Det finns ingen rättvisa i vår värld, men det finns överallt hopp. Och hoppet är det som håller oss vid liv, tror jag. Det och kärlek.

Jag vet inte varför jag snöade in mig i skrivandet nu, men jag kan och kommer aldrig att förstå mig på alla elaka och orättvisa människor. Det finns aldrig någonsin anledningar till att ta någon annans liv, hur är en människa ens kapabel till det?!

Jag känner verkligen hur varm jag blir inom mig samtidigt som gåshuden kyler mig på utsidan, när jag tänker på mina fina jag har omkring mig. Det är er jag värderar högst ♥, och det är ni som alltid kommer att göra mitt liv värt att leva.

Välbehövlig kväll med Malin

Hello,

igår startade jag min 287:e gång av "det nyttigare och sundare livet", som jag gjort helt sjukt många gånger ända sen i sjuan. På den tiden kallade jag och Helena det för det vanliga ordet "diet", men jag väljer att inte kalla det sådär just nu. Jag blir bara deppig då, en svältdiet är inget som lyckas i längden, dessutom är det inget roligt eller uppiggande sätt heller. Jag tänker dock hålla hårt på allt det goda för det har blivit alldeles för mycket av det de senaste veckorna. Först Prag, sen balen, sen två veckor av god studentmat och för att inte tala om drickan.. det är inga snälla kalorier där inte ;)

 Så igår började jag också träna så smått, mitt knä är fortfarande kasst men jag testade mig fram, gick ändå bra. Sprang den vanliga tiden och sträckan vi brukar köra och det gick. Men jävlar vad svettig jag blev, och efter bara 10 minuter! Inte okej, så därför är det på tiden att skärpa mig med träningen. Har ju allt tid i världen nu, ingen skola att tänka på. Bara jobb, men jag ska göra så att jag har tid över =). Och eftersom jag sov hos John inatt kom jag även idag iväg till Friskis, skönt var det! Sprang ännu längre idag, jag är sådär töntigt stolt över min prestation.... i hela två dagar.

Ikväll ska jag minsann mysa hos min favorit! Hon har precis slutat jobba och jag kan tycka att hon behöver några timmar med mig, Satc, pepsi max och massa prat ♥. Dessutom är jag gnällig och mör i hela kroppen efter träningen så en myskväll passar mig utmärkt =).

Mat nu, hörs senare!

Ciao.

Var tog romantiken vägen?

Hej hopp! För er som känner mig så är det känt att jag mycket hellre hade levt på 40-50-talen, då det fanns spänning i den romantiska delen av våra liv. Faktiskt! Kvinnorna var mer kvinnliga och bar fina klänningar till vardags, som visserligen kommit tillbaka i dagens mode med höga kjolar och vippiga klänningar. Men det är inte allt. Det känns som att benämningen "att dejta" knappt finns längre, iallafall inte i Malmö. Visst, man får ju göra det till vad det är men visst är det så att det oftast blir att gå på bio eller kolla film hemma hos den ene eller den andre - det är ju alltid lika mysigt men inte alls lika spännande. Jag skulle vilja ha det som Satc-tjejernas, visserligen osannolika, liv =). Där dejtas det vilt och killen hämtar upp tjejen vid dörren, gärna med en ros eller två. Bjuder henne på en middag och sedan dot, dot, dot.

Så igår tog jag min dejtingvilliga sida i kragen och överraskade raringen vid dörren med en korg som jag fyllt med: thaimat, goda öl och cider, hans favoritchips och givetvis dippa till, en röd ros och istället för att köra på söndagsdresscoden som är ett par mjuka shorts och linne så fick det bli ett vitt linne med min svarta lite högre puffkjol. Jag hade också förberett en spelningslista på mitt Spotify med de mysigaste låtarna.

Ja, jag känner mig väldigt töntig när jag beskriver det men det var väldigt trevligt måste jag säga. Även om vi ofta lagar mat och har det mysigt så skadar det inte att krydda till det med en låtsasdejt!


älskar dig vännen



Too little, too late

hej!
jävlar, nu är det 2 veckor och 2 dagar sedan jag skrev sist. vad har hänt egentligen? massor! balen, studenten och så imorgon är det det allra sista vi gör med klassen - skolavslutning. slutbetygen, kyrkan, sångerna, kramarna, tårarna, blommorna, solen förhoppningsvis?! det är också procivitas tur att få springa ut från skolans portar och skrika av glädje, alltså årets sista student imorgon. är väldigt laddad inför morgondagens festligheter! först ska vi, vi som i malin och jag, en snabbis till malins vän josses student för att sen hälsa på hos malte som även han tar studenten. där stannar vi resten av kvällen med vännerna och sen avslutar vi på hipp! är så sugen på att dansa så det ska nog bli en bra kväll!

på fredag fyller mamma år, lite tyst kan jag ju skriva att hoon fyller 50 men enligt henne själv är det fortfarande 28 år. magiskt! detta ska firas med fest, även där blommor och givetvis presenter. åh, min lilla mamma - älskar dig ♥ :)!

senare på kvällen ska john till jobb och med rasmus stå i djbåset inne i vinylbaren (på kära kulturbolaget), och dit ska vi och dansa dansa dansa. oooh, längtar så mkt efter kommande två dygn! hoppas bara på icke-regn-väder.

jag har lagt ut hundratals bilder på facebook från bal och student så där får ni kika, lägger in ett par här för stämningens skull! även ett litet hårtest som jag roat mig med den senaste kvarten. jag måste och behöver verkligen klippa mitt hår, jag vill helst ha det långt men eftersom det ändå måste klippas en bra bit för att få bort allt slitna, funderar jag på en kortare cut. blir lätt en sån där jobbig mellanlängd. fast om jag känner mig själv rätt klipper jag det aldrig kort!






vad tycks?