Tenta, check!

Och jag skulle nästan vilja säga, sommaren tillbaka - check!? För herreguuud vad varmt det är idag. Solen steker och det är 21 grader. Helt ofattbart! För tre veckor sen hade vi 3 grader en kväll.. skumt det där. Men hur som helst, så är tentan avklarad nu. Den var webbaserad så vi fick svaret direkt, och jag fick ett D. Jag är glad att jag klarade mig men jag är inte alls nöjd, ville såklart ha högre betyg. Men, det är bättre än ett F.

Ikväll ska vi fira tentan hemma hos Sylle. Vi har inte varit hos honom än så det ska bli spännande att se hur dem har det :) Senare ikväll ska vi åka in till stan (han bor en bit utanför), och möta upp min älskling som kommer ikväll, och så blir det en runda på Pipes. Känns som en mysig kväll som väntar!

Har precis slängt i mig en väldigt sen lunch och måste dammsuga här och göra mig iordning - Anna hämtar mig halv sex.

Hoppas att ni har en fin fredag! Kramar ♥



Sista pluggdagen

img_8387 (MMS)

Sitter på biblan och försöker göra plugget mysigt, men de bygger om och sågar och borrar så sjukt högt så jag vet inte vart jag ska bli av. Sitter med musik i öronen nu iallafall och det hjälper lite.. Men fyy för byggarbetare på skolbibliotek . Hoppas ni har en mysig dag, vädret är iallafall underbart! Får nog bli en löprunda sen med Emma! Kram sålänge


Sovdags!

Nu har jag pluggat hela dagen och myst runt i mjukisbrallor, skönt att plugga hemifrån faktiskt! Om disciplinen är där den ska. Det var den idag =). Men imorgon, sista pluggdagen innan tentan på fredag, så ska jag sitta på biblan med vännerna. Har bakat en smarrig kladdkaka till alla välbehövliga raster vi tar. Rasterna är det bästa av allt ju! Det första Sylle säger om morgnarna när vi sätter oss på biblan är ungefär "Kan vi bestämma tid för första rasten? Så att man kan se fram emot nåt." Ganska bra, då gör man liksom små mål att plugga på inför varje rast.

Men nu ska jag slänga mig i sängen fortare än kvickt och försöka sova direkt. Tidig morgon väntar! Just det, på fredag kommer Kevin hit! Ska bli så kul att äntligen få visa honom min lilla lägenhet. Mysmys!

Sov så gott vänner, vi hörs nog under dagen imorgon när pluggångesten sätter fart. Kramar ♥




Har helt glömt bort att lägga upp bilderna från i lördags, så här kommer två stycken sålänge!
Mina älskade vänner 


Powerwalk

Efter att ha pluggat på biblan sen klockan 7 imorse var vi helt slut klockan fyra. Så Emma och jag tog vårt pick och pack och gick hem, bytte om till träningskläder och möttes borta vid Emma. Vi powerwalkade och joggade, sprang intervaller och stretchade ordentligt ute vid Rocksjön. Vi började runt Munksjön men svängde av sen där Rocksjön börjar, och den är verkligen mycket mysigare att springa runt. Vägarna runtom sjön är dessutom grusvägar så det blir skönare för fötterna också :). Det var verkligen såå skönt att komma ut idag, det behövdes. Man får passa på när det är så här fint väder - annars brukar det ju regna en hel del här men idag var vädret helt underbart. Perfekt höstväder!








Trötta studenter

img_5003 (MMS)

Vi har precis haft vår tiofika. Den var välbehövlig!! Idag har vi pluggat på biblan sen tio över sju och ögonen börjar tröttna, så jag slänger iväg ett litet inlägg här för att piggna till. Jacob tröttnade också på Omvårdnad II och läste högt ur barnboken "Ett lamm till middag". Mysig liten bok det där . Idag ska vi försöka sitta så länge som möjligt och sen efter skolan ska jag och Emma ut på en härlig löprunda i det fina höstvädret för att orka plugga vidare ikväll! Hoppas ni har en fin tisdag! Puss och kram


På tåget

img_8032 (MMS)

Nu lämnar jag Malmö för den här gången. Mamma vinkade av mig precis och det känns alltid lite jobbigt att säga hej då. När jag väl kommer fram känns det bra igen men just stunden när jag måste säga hej då till någon jag tycker så mycket om är alltid lite extra jobbig, speciellt när man inte vet när man kan träffas igen. Men som sagt, nu är jag på väg och jag har lyckats hamna på ett gammalt men väldigt fint tåg, inredningen är i trä och det känns nästan som ett tåg från en gammal film. Jag sitter i ett stort mjukt säte utan någon bredvid - hur skönt som helst. Nu ska jag luta mig tillbaka och plugga! Tenta på fredag. Puss och kram!


Fotbollssöndag

Hej godingar!

Jag har som jag skrivit tidigare varit i Malmö i helgen, vilket jag fortfarande är. Mitt tåg hem mot Jönköping går vid femtiden! Helgen har varit helt underbar som vanligt, och jag hade tänkt uppdatera er ordentligt med bilder men det var så många från lördagen så det blir nog en mer seriös uppdatering ikväll. Jag slänger in ett par bilder från gårdagens söndagsmys för de låg på mobilen och var inte så många =)! Jag var på fotbollsmatch igår mellan MFF och AIK och innan matchen började blev vi bjudna på en trerätters middag med vin och öl inne i den gigantiska matsalen. Maten var toppengod och vi blev så sjukt mätta allihopa! Vi hade platser på solsidan dessutom, hur skönt som helst. Matchen slutade 1-1 som tur var, MFF lyckades göra mål i de allra sista minutrarna.

Igårkväll tog vi det lugnt bara, pappa och Anette var på besök hos Kevin och när de hade åkt igen lagade Kevin lyx-varmamackor till oss. Han stekte ihop färska kantareller med lök och massvis med goda kryddor, lite ost ovanpå mackorna och sen några minuter i ugnen - fantastiskt gott!

Nu ska mamma och jag ha lite kvalitetstid innan jag ska bege mig till centralen. Hörs ikväll! Kram ♥










Och så lite kvällsmys hemma hos älsklingen!



Tack för en trevlig söndag kära ni!

Nuuu ska vi mysa med en god sallad och titta på Vänner, jag och mamsi. Sen drar jag tillbaka till Småland och tentapluggar ihjäl mig under veckan! ;)


Home Sweet Home

Det är något visst med Malmö. Fy för vad mysigt det är att komma hem en sväng när jag har tid i pluggandet! Mamma hade lagat middag som stod redo när jag kom hem vid halv tio. Så nu har vi bara myst i soffan framför Skavlan och med katterna i knät. Jag nyser redan och ögonen kliar, men det är det väl värt! :)

Jag håller dessutom på att slå in Malins presenter nu men insåg ganska snabbt att jag inte hade någon tejp hemma. Hatar när man tror att man har allt, så fattas det viktigaste. Men som tur var så hade Michaela inte gått o lagt sig än så jag sprang ner till henne och fick låna! Den stackaren har fått en riktigt jobbig hosta och när jag kom in luktade hela hennes lägenhet typ.. apotek/vårdcentral/mystiskt! Hon hade smörjt in sig med Vicks och var i full gång med att koka det också. Haha, det har jag aldrig varit med om! Trodde bara att man gjorde sånt på film ;) Så nu var hela lägenhetens luft ner-Vicksad. Hoppas det hjälper hennes hosta!

Dags för mig att sova, jag är sååå trött i ögonen. Och med tanke på att jag ska upp relativt tidigt imorgon och sen vara igång hela dagen först med Michaela, sen med Malin och sen festa hela kvällen med Malin och vännerna - så behöver jag några timmars sömn. Ska bara vänta några minuter till så att jag kan ringa Malin vid tolvslaget och sjunga för henne ♥. SOV GOTT!



Mot Malmö

img_5037 (MMS)

Sitter nu på tåget mot älskade Malmö. Nu var det nästan exakt fyra veckor sen jag var hemma sist, tiden går fort! Det är alltid lika skönt och mysigt att komma hem och ladda batterierna. Största anledningen till att jag kommer hem nu är Malins födelsedag imorgon! Å den ska firas ordentligt! :D Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med mamma och kanske sova hos Kevin om jag håller mig vaken tills dess! Imorgon är det stanmys inplanerat med fina Michaela, frukost eller lunch - och lite shopping innan jag beger mig till Malin :) söndagen är tillägnad min kära pojkvän och även några timmars MFF-ande med Michaela och Kristian, Michaela bjuder! ;) söndagkväll kommer pappa och Anette på besök i Kevins nya lägenhet och på måndag ska jag ha en mamma-dotter-dag! Det är redan en fullspäckad helg men den kommer vara underbar, som alltid i Malmö <3. Bilden i inlägget är från tidigare idag, armen slant och trillade av när Anna skulle sätta PVK - blodbad!! Vi kan ju hoppas att det inte trillar av några armar på riktigt sen! ;)


Fredag

God morgon!

Äntligen är det fredag igen! =) Som jag har längtat. Idag ska jag ta tåget ner till Malmö och imorgon ska vi fira älskade Malin som fyller 21!

Först har vi en lååång dag i skolan framtill fyra så jag tar tåget halv sex mot Malmö. Har lite bråttom nu till, ska hinna skriva ut alla mina föreläsningar innan vi börjar - så att jag har de med mig på tåget!

Här kommer en stressad bild på mitt hår bara, nyslingat!
Ha en underbar fredag godingar, så hörs vi senare. KRAM



14 föreläsningar senare!

Nu är jag trött.. riktigt trött! Det enda jag ägnat mig åt idag är plugget, vilket behövdes! Men det tog sin lilla tid. Men nu har jag renskrivit alla föreläsningar vi haft så att de blir lättare att plugga på. 14 föreläsningar senare är jag helt slut i huvudet. Har dessutom hunnit packa inför helgen, lyckats skada min tumme med osthyveln och därmed duschat med en hand och nu ska jag snart sova.

Min stackars tumme är inte sig lik, halva nageln gick av och bit av tumspetsen också. Skitäckligt! Jag har inga problem med att titta eller hjälpa andra som blöder, men när det gäller mig själv får jag (tydligen?) lite smått panik. Hade dessutom inga plåster, så jag har provisoriskt löst det med lager av hushållspapper och hudtejp utanpå. Tummen är nu tre gånger större än vanligt! Det håller ganska bra men får köpa ordentligt plåster imorgon! Aj!




Sov gott kära ni, vi hörs imorgonbitti innan skolan!
Kram ♥


Mellanmål!

Sitter och renskriver föreläsningen om provtagningar och längtar tills vi är ute på sjukhusen om 1,5 vecka och faktiskt får praktisera alla moment vi lärt oss. Det kommer vara jätteläskigt första gångerna, kanske till och med alla gånger, men jag vill lära mig det nu! Och inte bara på dockor.

Tar en miniliten pluggpaus och käkar äpple till mellanmål och lyssnar på Melissa Horn. Hon är alldeles för bra!



Sleeve

Hej snyggingar!

Har varit hos frisören idag (igen) och fått utväxten blekt ordentligt. Det tog ingenting igår, vilket jag såg när jag kom hem och plattade till håret. Men vi, eller min frisör, kom fram till att det kan bero på vilket schampoo man använder. Jag använder ett som tydligen innehåller silikondroppar och det kan göra att håret blir så pass "skyddat" av dropparna att blekningen inte kunde fästa. Så egentligen är det ju bra, att mitt hår är skyddat. Men idag satt det i lite längre och nu är jag jämnljus igen. Kan visa bild senare!

Men på tal om något helt annat så hittade jag en bild i mobilen från en kväll i somras. Emelie och jag var över hos Line och Rasmus, drack vin och dansade. Line plockade fram en låtsastatuering, som en helstrumpa man trär över armen. Ser ganska kul ut - jag hade ju aldrig i hela mitt liv tatuerat en sleeve men nog är jag sugen på en tatuering till.

Jag har tänkt på det fram och tillbaka i snart ett halvår. Men jag får se. Den kommer i såfall inte att vara synlig i mitt arbete vilket jag är noga med, vill inte att mina framtida patienter ska känna någon form av obehag med mig, vilket många äldre kan göra med tatueringar. Men den tatuering jag tänkt på och längtat efter är enkel, fin och stilren. Väldigt vacker faktiskt. Men som sagt, jag har inte bestämt mig än så motiv och ställe berättar jag inte idag.




Vi hörs senare, nu fortsätter det eviga pluggandet. Puss!


Härlig kväll med innebandyderby

Vi har varit på en sjuuukt rolig match ikväll! Jag är inge vidare sportintresserad mer än fotboll egentligen, men innebandymatchen ikväll var spännande och stämningen var verkligen på topp. Tydligen så var det seriestart och derbymatch på samma gång. Där var ändå ganska mycket folk, över 1700 i en så pass liten hall - det var som sagt en härlig stämning!

Vi hamnade mitt i klacken, Jacob och Hanna höll på Mullsjö så vi satt iallafall i rätt klack. Men herregud.. galna ungdomar med alldeles för dåliga ordförråd. Nu lät jag som en gammal tant, men vissa saker de väljer att skrika till motståndarna är inte riktigt okej! Då kände man att man inte ville sitta där som en av dom haha. Men annars var det en riktigt rolig match, det stod 6-6 efter ordinarie matchtid, och efter nästan fem minuters sudden death gjorde Jönköping mål och vann med 7-6.

Att Hanna och Jacob höll på Mullsjö berodde på att de har vänner i det laget! Jag höll nog i smyg på Jönköping, för jag tyckte så synd om dem när Mullsjöklacken var så jobbiga och störiga, dessutom så var Jönköpings målvakt grymt duktig, riktigt ettrig! Jacob bjöd dessutom på nybakta chokladmuffins som var såå goda och kladdiga - mums!

Nu ska jag nog försöka sova, är jättetrött och ska upp tidigt imorgon. Jag var ju hos frisören idag förresten och skulle bleka min utväxt, men när jag kom hem såg jag att det inte alls var lika ljust som resten av håret så det har nog suttit i för kort stund. Så jag ringde henne igen och jag skulle komma dit imorgon, utan problem, och fixa det ljusare. Sen blir det plugg för hela slanten!

Hoppas att ni haft en mysig kväll. Puss & kram, sov så gott ♥.


Här blev vi instängda under en megastor flagga från Mullsjösupportrarna.. =P





Jönköping efter det sista och avgörande målet


Derbymatch

Nu är vi på väg till en derbymatch i innebandy! Jag, Hanna och Jacob blir det ikväll, och Jacobs muffins som han bakat! ;) hörs senare mina vänner. Puss !


Lilla Ruth

Hej hopp! Har precis varit en sväng på skolan och skrivit ut lite papper, bland annat biljetterna till kvällens innebandymatch! Ska bli kul =).

Jag satt och tittade genom bilderna på Sylles hund som fick följa med till inflyttningsfesten, och jag brukar inte tycka att den hundrasen är speciellt söt.. Men efter att ha gosat med lilla Ruth och sett så fin och lugn hon var, hon var verkligen jättesnäll hela kvällen trots 18 personer i min lägenhet och hög musik, så blev jag lite smått förälskad. Gud så söt hon är!! Eller de är egentligen fulsöta, om man får lov att säga så. Och om jag någonsin skulle skaffa hund vilket jag inte tror att jag kommer att göra - så kanske det hade blivit en liten Ruth Jr.



Crush: Super Melon

Så, nu är jag hemma från frisören, har käkat lunch och hunnit plugga en timme. Ska fortsätta strax men tänkte bara tipsa er om ett schampoo som jag köpte idag. Jag såg det på en blogg för några veckor sen och blev så sugen på att testa! Som tur var hade min frisör det hemma och det kostade 90:-, det kan man unna sitt hår för att må bra, tycker jag! Dessutom doftar det så oerhört gott.. som en perfekt honungsmelon. Önskar att ni kunde känna doften ända härifrån! :P



Just nu

img_3778 (MMS)

Sitter med en kopp te och skvallertidningar hos min frisör, håret är snart ljusare och jag snart förhoppningsvis nöjd :). Men det blir jag varje gång så det är nog inga problem! Jag ska köpa med mig ett schampoo som ska vara jättebra och det luktar underbart! Hörs sen, kram!


Fixar håret

God morgon! Nu är jag på väg till min frisör som ska göra mig fin i håret igen! Jag har inte slingat det på tre månader, det var precis innan midsommar sist. Vi hörs sen kära ni :)


TV-tisdag

Hej godingar!

Jag kom precis hem från lilla Emma, vi har legat i soffan under filtar hela kvällen och bara degat framför TVn. Det behövs! Vi såg Idol bland annat och senare Kaos i Båstad. Haha, det är verkligen ett Kaos-program. Och så käkade vi en himla massa god frukt precis som förra gången vi hade TV-kväll hos Emma, med jordgubbssaft till. Riktigt mys!

Nu måste jag snabbt fixa ihop en matlåda till imorgon och sen försöka sova. Ska till frisören imorgonbitti vid 9-tiden och göra mig av med min hemska utväxt. Därefter blir det plugg hela dagen och på kvällen ska jag, Hanna, Jacob och Alex iväg på en innebandymatch, Jönköping - Mullsjö. Alla biljetter var nästan slutsålda så det blir nog skoj! =)

Hoppas ni kan sova så gott! Vi hörs imorgon, natti ♥.



Ett regnigt Jönköping

Kom preci hem efter en lååång dag i skolan med seminarier från 9 till 16, vi är helt slutkörda i huvudet allihopa. Det gav oss inte alls mycket för studieguiden har varit värdelös och alla hade gjort olika, så seminariet i sig var inte så givande. Men ja - what to do?

Nu ska jag läsa in lite själv och äta mina äggmackor med te, och senare ikväll ska jag över till Emma och se Idol! Slutaudition, yeeeij =).



Paolo Nutini & plugg

Ikväll är det plugg som gäller - vi ska ha seminarier hela dagen imorgon så jag ska förbereda mig lite inför dem. Lyssnar på underbara Paolo Nutini och har precis fixat lite kvällsmat, som idag fick bli en enkel kycklingsallad. Alltid lika gott!






Hoppas att er kväll är lika mysig som min, vi hörs senare!
Kraaamar


Presenter!

Hej hopp!

Idag är det måndag igen, helgen sprang förbi alldeles för fort. Men så är det alltid, tiden går fort när man har roligt. Idag har vi haft vårddag igen, sprungit runt i våra vita sjuksköterskekläder och lärt oss sätta PVK och muskulära injektioner. I en tvättsvamp. Haha, det känns tyvärr inte jättegivande men vi får inte prova på varandra ;). Kanske säkrast så!

I lördags fick jag massa fina inflyttningspresenter! Av mina Malmötjejer fick jag en alldeles underbar temugg till min stora-temuggar-samling, en ljuslykta från Indiska och en flaska mousserande rosévin som vi delade på innan folket kom i lördags. Mums! Sen fick jag ett presentkort på Village, grytvante, Yankee candle med min favoritdoft, glasskål och fina servetter. Verkligen användbara presenter, tack så mycket allihopa!









Fint va?! =)


Den perfekta helgen

Hej alla!

Jag har haft fullt upp hela helgen och därför har jag inte hunnit uppdatera bloggen. I fredagskväll kom ju mina älskade vänner från Malmö. De kom fram fem i nio och vi skyndade till restaurangen, parkerade och stod redo inne på restaurangen prick klockan nio. Helt sjukt, de hann exakt till klockan nio efter att ha kört flera timmar från Malmö - mina tjejer det ;)!

Vi åt världens godaste mat och satt kvar i timmar och skrattade och hade det bara så mysigt. Resten av fredagskvällen tillbringade vi hemma hos mig med youtube-klipp, det ena sjukare än det andra. Vi skrattade oavbrutet så att magmusklerna värkte.

Under lördagen gick vi genom stan, in och ut från affärerna, lunchade på ett supermysigt ställe, satt i solen på deras innergård och njöt av vår mat och det underbara höstvädret. Vi hade bara ett par plusgrader här i helgen, riktigt kyligt men ändå så härligt när solen värmde! Och igårkväll hade vi då inflyttningsfesten och den var väldigt lyckad! Vi hade så roligt så och fortsatte det roliga på Slivers dansgolv, vidare till Amigo för nattmatspizza och sen hem i regnet. Vi sov så himla gott trots att vi var fem stycken i min lilla lägenhet, hela lägenheten var en madrass i princip :P!

Idag har vi bakat scones och slappat under filtar och täcken och sett den nya animerade filmen Rio - den var så himla rolig och söt. Se den!

Här kommer lite bilder från helgen - som var den mysigaste helgen på väldigt länge! Tack alla underbaringar för tre perfekta dagar och kvällar ♥.





















Good morning sunshine!

Åh, vilken underbar morgon! För en gångs skull är det riktigt mysigt väder, strålande sol, inte ett moln på himlen och det är 7 grader ute. Känns som en riktig fin höstdag. På med halsduken och handskarna säger jag!

Jag gick upp strax innan åtta idag, gick ner i källaren och slängde i två tvättar och snart ska jag ner igen. Hoppas de är klara denna gången. Lägenheten ska städas, jag ska plugga och sen kommer tjejerna vid åtta-tiden ikväll. Längtar!

Hoppas att ni har en skön fredag, ut med er ni som kan - vädret är ljuvligt. Puss!



Höst i Jönköping

Nu är det höst, på riktigt. Det är så härligt ute i luften, man känner riktigt hur frisk luften är! Det är inte kallt än, men det är verkligen inte varmt heller. Sådär lagom. Mm, mysigt!

Med risk för att vara tjatig så måste jag säga att nu är det bara EN DAG KVAR tills mina fina Malmötjejer kommer till Jönköping och förgyller min helg. Jag ska ha inflyttningsfest på lördag och det passar så perfekt att Malmös bästa tjejer kommer och festar med oss då. Imorgon ska vi ut och käka och sen får vi se vart vi blir av. Antingen drar vi ut och dansar eller så blir det en mysig filmkväll. Kan vara skönt med hemmamys också eftersom vi kör all in på lördag. Men man vet aldrig vad vi känner för imorgon =)!

Ikväll ska jag plugga, plugga, plugga - riktigt ordentligt och länge. Det kommer inte bli något plugg i helgen det vet jag redan, jag har mycket bättre saker för mig ;). Så därför blir det plugg ikväll och hela dagen imorgon innan de kommer senare på kvällen.

Vi hörs sen igen! Kram ♥


Nurses!

Idag har vi gjort massa roligt i skolan kan ni tro! Vi har tagit blodprov och mätt blodtryck och puls. Blodproven var ju givetvis på dockor, men de är så fiffiga att det finns en inbyggd slang som ska föreställa venen och när man sticker och klickar i provröret i kanylhållaren så rann det ut röd vätska. Det gjorde det hela mycket roligare! Jag trodde att vi bara skulle sticka i vanliga dockor för att prova själva sticket. Men icke, "blod" ska det va!

Blodtrycksmätningen var faktiskt inte så lätt som vi trodde, det känns ju väldigt simpelt att bara lyssna på artären och sen pumpa upp manschetten och följa mätaren, men det var svårt att bara höra trycket - speciellt när vi var så många i samma klassrum. Så det var lite lurigt men till slut hörde vi det och kunde mäta blodtrycket på varandra. 

Nu ska jag sätta igång med plugget. Hoppas att ni har en skön tisdag! :)







07:34

God morgon godingar!

Jag har så sjukt svårt för att komma upp om morgnarna. Det har jag alltid haft.. usch det tar verkligen emot. Men nu är jag uppe iallafall, med en kopp te och lingongrova med ost till frulle.

Idag har vi vårddag hela dagen, vi ska öva på venprovtagningar men bara på dockor, det kan jag tycka är lite tråkigt och framförallt inte så lärorikt som på en människa. Jag hade kunnat ställa upp som försökskanin, även Hanna har hon sagt. Men vi får inte. Tror jag! Får se vad lärarna säger idag :).

Önskar er en härlig onsdag i höstmörkret. Kram ♥

Tre dagar kvar

Hej på er!

Det regnar, det blåser och det är höst. Välkommen! Jag gillar hösten, många gånger - speciellt när det är halvkallt, lite regnigt (om man är inomhus eller under pappas stora golfparaply). Men som finast är det när solen skiner men inte värmer, när man har en anledning till att ta på sig den efterlängtade höstkappan. Och handskarna. Och halsduken! De har jag i och för sig redan tjuvstartat med. Mysmys.

Idag har jag inte gjort något vettigare än att plugga, vilket är ganska vettigt. Med tanke på att tjejerna kommer hit i helgen behöver jag verkligen plugga i veckan! Åh jag längtar så mycket tills de kommer på fredag! Vi blir fullt hus här hemma, på mina 25 kvadratmetrar ska vi sova fem tjejer. Trångt, varmt och hur kul som helst! Två i sängen, två på en 120-madrass och sen får vi hitta på nån lösning till den femte. Min soffa är så liten så det är tveksamt om någon kan sova där. Men på något sätt löser vi det :). Tre dagar kvar!

På tal om ingenting så fick jag ett sms av Fanny för en stund sen - "Zlatan är hemma hos Benne och gosar med Bonnie". Jag ringde upp direkt för att bekräfta. Japp, Bennes kära granne är hemma i Malmö igen och har tydligen gosat med Bennes hund idag, hemma hos Benne. Avundsjuk? Ja! Jag hade gärna bytat plats med lilla Bonnie! :P

Dags att sluta drömma, föna håret och hoppa ner i sängen. Sov gott kära vänner. Puss!



Every teardrop is a waterfall

De har verkligen gjort det igen. Det finns inte en enda låt som är dålig med Coldplay, tycker jag. De är antingen bra, eller sjukt bra. Deras senaste låt är så otroligt härlig och väldigt Coldplay-ig. Den påminner på något sätt om flera av deras gamla låtar i en härlig mix. Har lyssnat sönder den idag, fortfarande lika bra som imorse. Har ni inte hört den än så är det dags - Every teardrop is a waterfall.

Idag har jag bråkat med tvättmaskinerna nere i källaren. Man skulle ju kunna tro att det var såna där stora maskiner som brukar finnas i hyreshus, som inte tar mer än en timme/tvätt. Men icke. Där stod dem, två små små maskiner som inte rymde mycket kläder alls. Jag gick ner en gång i halvtimmen och kollade läget eftersom det inte fanns någon display som visade hur lång tid det var kvar. Efter 2 ½ timme (!!) var den ena maskinen klar, men fortfarande inte den andra. Hur sjukt är inte det? Så jag skyndade mig att slänga i en tredje tvätt, men den blev såklart inte färdig innan nästa tjej kom som skulle tvätta efter mig. Jättepinsamt. Nyinflyttad tvättnybörjare. Jag kunde inte direkt stänga av maskinerna heller. Så nu måste jag ägna fyra timmar till på fredagmorgon för att tvätta resten av kläderna som inte blev gjort idag. Kul!

Förutom min tvättdag har jag pluggat in emellan och ikväll har jag legat på Emmas soffa under filtar och vi har slappat framför tre helt olika program: Sjukhuset, Idol och CSI NY. Alla var bra. Vi gjorde en liten fruktsallad och Emma tände ljus i hela lägenheten. Det ösregnade utomhus - alltså en riktigt mysig höstkväll.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och hoppa ner under täcket! Hoppas att ni sover gott mina vänner, kram!





Måndag

Hej på er!

När Emma och jag skulle gå ut en promenad imorse regnade det, ganska bra. Och jag ville helst undvika att bli blöt och kall och troligen mer förkyld, så vi hoppade det och jag kunde sova vidare en timme. Herregud så skönt det var, välbehövligt! Nu ska jag sortera tvätt och klockan tolv ska jag inviga tvättstugan här. Däremellan blir det en massa pluuugg!

Önskar er en mysig måndag! Vädret ser förresten ut att vara bättre så den där promenixen runt Munken kanske blir av mellan tvättarna! =)

KRAM


Frukost: te och äggmacka


Baby, you don't know what it's like

Jag har haft en riktigt skön söndagskväll, faktiskt. Har suttit med datorn i knät och renskrivit föreläsningar och in emellan kollat på TV. Idol bland annat! Och en ny serie som heter Vera, kriminalserie. Trodde inte att den skulle vara bra men det var den. Har druckit te i mängder och bytat ut mina ljus efter hand som de brunnit ner, jag har haft levande ljus i hela lägenheten sen jag vaknade imorse. Höstmys på hög nivå.

Nu ska jag ringa min kära och sen sova - det är en dag imorgon också och trots att vi inte har föreläsningar så ska jag upp tidigt och träffa Emma. Vi ska promenixa ett varv runt Munksjön, en lagom liten tur för att komma igång med motioneringen. Saknar att träna! Min hals värker och är bara eländig, borde kanske egentligen ringa vårdcentralen imorgon. Men vi får se!

Jag hoppas att ni får sova så gott, massa kramar till er!




Jag älskar de här två artisterna, och en låt med dem båda är nästan för bra. Åh så fin den är!

Ten years ago

Vad gjorde ni då? Minns ni det? Jag vet att jag satt i soffan, i Limhamn där vi bodde på den tiden. Jag satt och bläddrade mellan kanalerna och så ropade jag på mamma. Frågade vad det var för nåt, var det nåt som hände på riktigt? Mamma såg chockad ut och jag förstod att det var på riktigt.

Jag sprang ner till min bästis som bodde på samma gård just då, vi sprang bort till vår skola som fortfarande var öppen. Vi skulle egentligen på fotbollsträning tror jag, men vi letade rätt på vår favoritlärare då, Magnus, och berättade att ett flygplan hade flugit rakt in i ett hus i USA. "Ett hus?" frågade han. Ja, de där jättehöga husen. Men vi vet inte varför eller hur planet hamnat där.

Kan ni fatta att det var tio år sen detta hände? Jag kan verkligen inte förstå det. Jag kunde knappt ta det till mig då, det var alldeles för stort och för overkligt för mig. För hemskt och för långt bort. Jag kan fortfarande inte förstå hur människor som lever i samma värld som oss kan vara så här elaka och sinnesförstörda.

Jag önskar att alla våra tankar, tillägnade de som drabbades och som tvingats ta sig genom denna hemska sorg, kan hjälpa de på något sätt. Tio år har gått.. det känns som om det hände för ett år sen, högst ett år.

Idag inviger de Memorial Plaza på Ground Zero, och jag hoppas innerligt att ingenting händer. Det har ju stått en hel del på aftonbladet om lastbilar fulla av sprängladdning, men man kan bara hoppas att ingenting händer. Inte idag. Inte någon dag!



Plugg plugg plugg!

Hej!

Jag ska nu ta tag i mitt plugg, ordentligt. Jag känner mig lite bättre och hoppas verkligen att förkylningen lämnar mig typ exakt NU. Imorgon ska jag börja motionera så smått, men absolut inte träna för det är onödigt att fördröja min förkylning ännu mer. Men jag och Emma ska gå en morgonpromenix 7.30, det ska bli så skönt att komma ut!

Men nu tar jag med mig min lilla dator till soffan, börjar renskriva föreläsningarna och i bakgrunden har jag otroligt mysig musik med Nils Lofgren. Man in the moon är min favorit!

Jag testade förresten att locka håret igår, har inte vågat mig på det än nu när det är så kort. Men jag lockade det väldigt lite så det blev mer vågigt, och jag trivdes ganska bra i det! Det är svårt att försöka ha en platt frisyr när man har så mycket självfall som jag har, så att locka till det lite istället blir nog bättre.



Melanie vann

img_4685 (MMS)

Yes! Melanie vann! Precis som jag ville och trodde. Så jäkla duktig tjej, tänk om man kunde dansa så!


Lördagsmys

img_7950 (MMS)

Nu har jag bäddat ner mig under filtar i soffan och så börjar finalen av So you think you can dance. Har kurerat mig nu och hoppas på att må bättre imorgon!


Lugn lördag

Jag vill bli frisk! Jag är trött på att bli helt utmattad av att bara gå några ärenden. Jag kallsvettas och hostar och till råga på allt så började det ösregna när jag var som längst hemifrån. Såklart. Gnäll gnäll gnäll. Jag vill komma igång med träningen, jag längtar så mycket efter att få träna och känna mig frisk.

Men jag fick gjort det jag skulle, och lite till - köpte en ny kökshandduk och ett par jeans. Jag var verkligen i behov av nya jeans innan jag sliter ut de andra alldeles för mycket. Så nu fick det bli ett par mörka med hög midja. 499:- från Gina, de har faktiskt väldigt bra jeans nuförtiden!

Nu ska jag laga lite mat tänkte jag. Lax, potatis och hollandaisesås! Det blir som sagt en lugn och tråkig kväll hemma idag, jag måste bara bli frisk nu. Så jag ska se finalen av So you think you can dance och sen får jag se om det går något annat roligt på TV ikväll! Hoppas att ni har en underbar lördag!

Kram ♥






Lady G

God morgon!

Jag har en lägenhet som är i behov av städning, föreläsningar som måste renskrivas och lite saker jag ska lämna tillbaka nere på stan. Så det är vad jag kommer syssla med under dagen, tråkigt - men det måste göras!

Lyssnar på underbaraste Gaga så att städningen blir roligare. Alltså hon är helt jäkla fantastisk. Hennes röst!!
Speciellt när hon sjunger acapella.

Jag hade planerat att vara frisk nu, det är ändå en vecka sen jag blev sjuk. Men icke! Tjejerna kommer ju hit nästa fredag så det är väl lika bra att jag stannar inne denna helgen för jag vill vara hundra procent frisk när de är här, för allas skull :P!



I wish I could dance!

Åååh! Varför föddes jag inte som en dansös? Jag hade gjort allt, och lite till, för att verkligen kunna dansa! Man kan lära sig men man måste också ha det i sig. Det har jag alltså inte.. hehe, men herregud! Eftersom jag är hemma ikväll och försöker bli frisk (!!) så njuter jag i soffan framför So you think you can dance, och jag har inte sett mer än förra veckans avsnitt och idag - och jag är helt fast!

De fyra finalisterna är så duktiga! Man blir alldeles tagen av deras danser, det är så vackert och så inspirerande!
Jag hittade två videor från YouTube, båda med Melanie fast med olika partners. Hon är bara så duktig! Hoppas att hon vinner, finalen var idag och imorgon avgörs det! Titta och njut!

I den här videon så måste ni kolla på hennes hopp,
när hon slänger sig in i hans armar. Bokstavligt talat!




Drömmer mig bort

Hej kära ni!

Jag ser att det var någon dag sen jag skrev sist - jag vet inte varför jag inte ägnat tid åt bloggen men det har varit ganska skönt. Ibland om man inte har något speciellt att skriva om eller har tillräcklig inspiration att skriva så känns det som att det kan kvitta! Ibland bara. Men nu måste jag dela med mig av mina drömmar. Jag satt och kollade på resor över nyår, mest för skojs skull. Jag säger varje år att jag vill resa någonstans och  "slippa" att fira nyår hemma i kalla och tråkiga Sverige. Än sålänge har jag inte tagit tag i saken, mest på grund av brist på pengar!

Men jag är sååå himla sugen på att bara dra, helst till Thailand. Jag pratade med Malin under tiden jag (faktiskt) satt och kollade flygbiljetter, och hon tänker samma sak. Men hur ska man lösa det egentligen, om man inte vinner pengar typ NU? De billigaste flybiljetterna just nu ligger på 9000 kr, det är alldeles för mycket. Studentlivet är för härligt ibland, eller hur.. Och sen planerar vi en himla massa resor i sommar också med tjejerna haha, så vi får nog lugna oss lite! En dag som denna saknar jag verkligen mitt jobb! Tjäna en massa pengar och kunna göra lite vad man vill! Vad säger ni tjejer, ska vi dra?

Nej jag ska inte bli depp nu men herreguuud vad sugen jag är på en nyårsafton på en av Thailands alla underbara stränder! GE MIG!


Lilla Malin på Phi Phi i mars 2010


Scones

Jag blev så sugen på att baka scones helt plöstligt! Så jag sprang bort till butiken runt hörnet och handlade bakpulver, fullkornsmjöl, filmjölk och ost! Resten hade jag hemma. Jag tog hälften vanligt vetemjöl och hälften fullkornsmjöl och det blev en perfekt blandning! Åh, så gott. Provsmakar mitt nya te, det som hette Höstte och ni kan tro att det var gott. Smakar verkligen höstigt!



På bara en sekund kan livet vända

Har ni förresten läst om planet som kraschade idag, med ett helt hockeylag? Det finns inga ord för hur tragiskt detta är. Jag kan inte föreställa mig hur det är för alla de stackars familjer som är berörda av händelsen. Det är så ofattbart och fruktansvärt, det känns nästan som en film. Som läget ser ut nu har 44 människor omkommit i kraschen, 44 stycken av 47. Bland annat Sveriges stjärna Stefan Liv, som varit en guldstjärna både i landslaget och HV71. Mina tankar går till alla de drabbade. Livet är orättvist. Det finns verkligen inga ord för denna tragedi!


Artikeln från aftonbladet kan ni läsa här.



Techno en våning upp

Hej mina vänner!

Jag har vandrat runt i ösregn halva dagen, lämnat ut mitt CV till lite butiker och använt mitt kort alldeles för många gånger. Men det har varit många småköp (som mascara och två nya teer) och mååånga presenter till min älskling Malin som vi ska fira den 24e!

Det är riktigt mysigt höstväder nu måste jag säga, regnet fortsätter att falla och jag har Adeles musik på som vanligt. Ja, och technomusiken ovanför givetvis - den får vi inte glömma. Mina kära grannar är liksom jag studenter och idag är det onsdag, vilket innebär kåren för hela slanten! Vi har föreläsning imorgon så jag ska inte ut. Men killarna ovanför mig ska med all säkerhet ut ikväll. Haha, musiken i sig stör mig inte men det är så sjukligt kass musik de spelar. Jag tror seriöst att jag hörde Sandstorm förra fredagen. Då har det gått för långt!

Tur att jag trivs så bra i min lägenhet som jag gör! Och att grannarna festar var och varannan dag innebär att jag utan problem kan ha fester här också, vilket jag ska nästa helg! Mina älskade tjejer från Malmö kommer ju upp till mig och då ska vi ha inflyttningsfest med gänget härifrån. Ska bli så jäkla roligt! Och underbart mysigt att ha dem här alla tre, trångt och mysigt ska vi ha det :).

Nu ska jag titta genom morgondagens föreläsning tänkte jag, tända lite ljus och fortsätta njuta av Adele och hennes röst.



Kram ♥

Z

Kladdkakan blev lyckad! Otroligt nog. Alla ingredienser fanns med denna gång, haha. Jag ansträngde mig dessutom lite extra eftersom det var vårt kära landslag som spelade ikväll. Jag hade gul och blå karamellfärg som jag blandade med pärlsocker och dekorerade kakan. Däremot vet jag inte om de var värda min fina kaka så som de spelade. De vann i och för sig med 5-0 men det var efter många om och men, ganska tråkig match! Men vi hade iallafall en trevlig kväll med god kladdkaka och mycket skratt! Har ni också haft det bra?

Nu ska jag nog slänga mig i soffan och kolla lite Vänner innan jag slocknar, vilket jag nog gör vilken sekund som helst.

Sov gott godingar ♥!




Bakning på gång

Hello sweeties!

Gissa vad jag har gett mig in på?! Att baka. Det är inte min starka sida kan jag säga, men jag försöker verkligen lära mig! Men de två sista gångerna jag bakat (båda två tillsammans med Fanny), så glömde vi mjölet i kladdkakan och kom inte på det förräns vi ätit halva. Alla sa att det smakade jättegott men den var väldigt flottig. KONSTIGT! Bara massa smör, socker och ägg. Inget mjöl. Mums!

Kaka nummer två som vi bakade var en banankaka, där glömde vi smöret och fick improvisera när kakan redan stod inne i ugnen, hann inte smälta något margarin utan Fanny tog flaskan med flytande smör från kylen och sprutade i en massa haha. Den gick att äta den också!

Så jag känner att jag har lite bakpress på mig ikväll ;). Vi ska se fotboll hemma hos Emma, och jag kläckte ur mig att jag kunde ta med något gott idag. Den ser ganska god ut i ugnen iallafall, och smeten var gudomlig!

Stay tuned.





Den ser ganska lovande ut :)


Måndagsmys hos Hanna

Jag kan inte somna! Det är verkligen något nytt för mig.. jag brukar alltid somna direkt. Min näsa och dess förkylning håller mig vaken antar jag.

Nu när jag ändå är uppe igen kan jag lika gärna slänga in ett par bilder från kvällens trevligheter hos söta Hanna. Vi åt tacogratäng som var ljuvligt god (!!) och sen kröp vi upp i soffan allihopa och satte på Water for Elephants. Den är ju bara helt underbar! De som inte hade sett den innan höll med mig :). Robert Pattinson och Reese Witherspoon gör filmen fantastisk, tillsammans med fina cirkuselefanten Rosie. Ni måste bara se den, ni som lyckats undgå den.







Sov gott!


Femte september

Hej på er!

Jag har nog aldrig varit såhär snuvig någonsin, fattar inte var allt kommer ifrån? Jag var ju så gott som frisk igår. Ingen feber, inget halsont. Men imorse så kommer det en jäkla förkylning också, tror jag har snytit mig tjugofem gånger idag. Utan tvekan! Börjar bli lagom röd runt nosen nu..

Men idag har vi gjort en massa skoj i skolan, nämligen vår första praktiska tillämpning. Vi har satt kateter på både manligt och kvinnligt kön, dockor då (givetvis). Det var kul, och ganska lätt - men jag kan bara föreställa mig hur det kommer vara sen på riktiga patienter, det blir ju en helt annan sak. Dockornas material är ju fast och väldigt lätt att arbeta med. Men vi har iallafall fått öva på tekniken och allt förarbete med steriliseringen av precis allt som rör kateterisering. Kul!

Ikväll ska vi träffas hemma hos Hanna och myyysa, vi ska laga tacogratäng och titta på någon riktig tjejfilm. Jacob är givetvis också med, så tjejfilmen får han finna sig i. Vilket jag tror att han gjort vid det här laget! ;)

Hoppas ni får en mysig måndag, i regnet!
Men vi hörs sen vänner, kraaamar ♥




Sleep tight

Nu är det dags för mig att lämna plugget och sova! Vi börjar klockan åtta imorgon så det blir en ganska tidig morgon. Hoppas att ni haft en härlig söndag med mycket mys!

Sleep tight ♥


Spring flower tea

Good morning sunshine!

Solen skiner idag och det ser riktigt skönt ut därute. Det är 22 grader i Jönköping! Jag har ingen feber idag vilket är toppen för jag kan och vill verkligen inte missa skolan imorgon, vi ska ha vår första vårddag. Springa runt på skolan i sjuksköterskekläder och lära oss hur man sätter kateter. Spännande!

Jag har precis ätit två goda frukostmackor och druckit en kopp te. Jag är totalt förälskad i det teet som Anna gav mig när jag precis flyttat hit. Spring flower tea heter det och finns att köpa på Indiska.

Nu ska jag ta tag i plugget tänkte jag, hur tråkigt det än är en söndag. Men det måste göras! Jag hoppas att ni har en riktigt skön söndag, så hörs vi senare! Många kramar ♥


Movie night

Yes, still awake! Jag sov ganska länge idag så än är jag inte trött. Ikväll har jag gjort något jag aldrig brukar göra, har sett mer än en film. Jag brukar ofta somna under den första.. men jag har tagit mig genom tre filmer med glädje. Alla tre var helt perfekta feel-good filmer. Eat, pray, love med fantastiska Julia Roberts var jättefin, jag ville nästan se den en gång till direkt efter! Men det får vänta till imorgon :). Om ni inte sett den så är det ett stort måste - en verklighetsbaserad film som får en att vilja göra allt och lite till. Se den!

Sista filmen för ikväll var Sex and the city 2, lika bra som alla de andra gånger jag sett den. Jag börjar nästan tycka att tvåan är bättre än ettan. Kan inte få nog av dessa fyra underbara karaktärer, åh! Min favoritscen i filmen är när de tillsammans sjunger I am woman på hotellet i Abu Dhabi.



He's just not that into you

img_8861 (MMS)

Första filmen är igång, He's just not that into you - och den är så himla mysig! Rolig och söt :) perfekt film när man är hemma och tycker synd om sig själv.


Nyponsoppa & mandelbiskvier

Hej igen!

Jag är helt slut i kroppen nu och kunde nog inte varit gnälligare än såhär. Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man var barn och blev uppassad av sina föräldrar. Man fick nyponsoppa med mandelbiskvier, en hand på pannan och några "lilla hjärtat" och "usch ja, nu är det synd om dig". Hehe, det får jag ändå i telefonen men jag saknar verkligen mina föräldrar idag - och inte bara för att jag är sjuk! :)

Men jag tog mig ut och jag handlade minsann nyponsoppa och mandelbiskvier, och hyrde tre filmer så att jag har något att göra ikväll. Det blev tre riktiga tjejfilmer, Satc 2 och Dumpa honom har jag sett men inte Eat, pray, love. Har hört att den ska vara bra! Julia Roberts är ju med i den så den kan knappast vara annat än bra :)!

Nu ska jag äta lite lunch. Nyttig sådan.. hehe, man får lov att unna sig när man är sjuk. Vi hörs sen!
Kramar ♥




Hej febern!

img_4768 (MMS)

God morgon på er :) har ni sovit gott? Jag vaknade för en timme sen, försökte sova mig frisk men febern är fortfarande kvar och halsen är tjock. Så jäkla tråkigt! Vi skulle ju ut och dansa ikväll :( så jag måste stanna hemma.  Kul.. Får se om jag orkar gå ut en sväng sen för jag är så sugen på att hyra filmer så att jag har något att fördriva tiden med ikväll! Nu ska jag dricka en kopp te och tycka synd om mig själv framför Vänner! Hoppas ni får en mysig lördag :) puss!


"Det är okej att känna"

Hej käraste ni!

Jahapp, där fick jag för att jag tränade med halsont. Hade antagligen blivit sjuk ändå förr eller senare, men att hårdträna idag var inget smart drag. Jag hoppas innerligt att febervärken går över under natten för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Dessutom hade vi planerat att gå ut imorgon, är sååå sugen på att dansa tills fötterna värker ungefär. Men om jag mår så här får jag nog avstå, so lets hope not!

Har ni haft en härlig fredagskväll? :)

Jag har sovit mestadels av eftermiddagen och ikväll har jag legat under lager av filtar och tittat på det ena programmet efter det andra. CSI XL, två avsnitt efter varandra, var så sjukt spännande idag! Älskar CSI, speciellt Las Vegas som gick ikväll. Tänk att ha alla CSI-boxar hemma, fy vad kul - kanske en investering inom en snar framtid? Alla avsnitt är mer eller mindre toppbra!

Jag ska väl försöka sova snart men har ingen ro i kroppen riktigt. Innan jag gör det tänkte jag bara lägga ut den här videon "Det är okej att känna" - Ung cancer. Väldigt fin kampanj som verkligen får en att tänka till en extra gång. Se den och visa den för fler!





Nu ska jag sova, kram på er ♥ Sov så gott.


Skola, träning och nu lunch!

img_9365 (MMS)

Hej! Efter en tidig morgon på biblioteket med tjejerna, en timmes träning med Hanna och en otroligt skön promenad hem i solen så är det dags för lunch! Jag känner mig inte riktigt kry i halsen så det var kanske dumt att träna idag men förhoppningsvis blir det ingenting av det. Så idag blir det en mysig fredag hemma för imorgon ska vi ut :). Nu ska jag sätta på de två sista avsnitten i säsong 6 av Sex and the city, som jag egentligen kan utantill, men jag tröttnar aldrig :) vi hörs senare! Kramar


Sju sorger

Avslutar kvällen med en av Maggios bästa.
Sov så gott!


Höstmörker

Hej vänner!

Klockan är inte ens nio och det är mörkt ute.. det om något är deprimerande. Hösten i sig gillar jag ju men mörkret känns så tråkigt! Får tända lite ljus ikväll också eftersom mina element inte fungerar, vet inte om de kanske är avstängda under sommaren? Min hyresvärd är världens svåraste man att få tag på så jag får väl jaga rätt på honom imorgon. Kul!

Men nu får det nog bli lite kvällsmat till Sex and the city, och levande ljus om jag har några över sen igår. Jag satt förresten precis och kollade genom två videor som lärarna lagt ut på vår skolwebsida, om hur man ska sätta kateter på både män och kvinnor. Det var verkligen intressant, vi ska nämligen lära oss det nästa vecka - och det ska bli så himla roligt att komma igång med allt det praktiska nu!

Vi hörs lite senare, eller imorgon. Puss och kram ♥

Utställning

God morgon!

Jag har sovit såå gott. Alldeles för gott, låg kvar i sängen i två timmar och lyssnade på väckarklockans ljuva toner. Inte okej. Men nu är jag uppe, har käkat en äggmacka och ska snart iväg till Friskis för en svettig timme innan föreläsningen klockan ett. Solen skiner idag men det är bara 12 grader, riktigt höstväder - like it.

Min syster har hängt ut sina tavlor nu på sin första utställning och jag kunde inte ha varit stoltare eller mer glad för hennes skull. Jag älskar hennes konst och har en av tavlorna själv, de är så fina! Utställningen pågår under hela september på Limhamns Bibliotek. Gå dit och ta er en titt! :)

Nu ska jag skynda mig iväg och bränna lite fett! Ha en trevlig dag godingar så hörs vi i eftermiddag. Kram!


Min lilla etta

Och när jag ändå var igång med min flitiga sida ikväll, så städade jag hela lägenheten. Skurade allt som går att skuras, dammsög och bäddade rent. Nu är här så mysigt så, har tänt så många ljus under kvällens gång att de snart är slut. Jag lyssnar dessutom (fortfarande) på Adele. Hon har gjort min städkväll kan jag säga - underbara människa!

Sen kom jag på att jag inte visat min lägenhet än, den har inte varit riktigt klar innan. Vissa saker kommer nog att komma till med tidens gång, som till exempel en fin gammal stringhylla som jag fått av mormor, men den ska jag först slipa och måla vit - och få hjälp med att borra upp, så bilder på den dröjer. Men resten av lägenheten är ganska så färdig! Bildkvalitén är inte den bästa, har tagit med min mobil i dåligt ljus. Men man ser ändå!

Enjoy!

Hall & kök




Min nya favorit i lägenheten! Ihopfällbar, genomskinlig stol från Smart Buy i Malmö - 100 kr! Köpte två stycken.



Rummet




Min underbara syster har målat den här fina tavlan till mig.
Åh vad jag älskar den!

Dylan, Cash och Tiffany-tavlorna har hängt med mig i många år nu. Favoriter!

Personligt mixat med vinyl ♥.

Badrum