Tentaplugg!

Hej vänner! Nu är vi inne i den sista tentaperioden för den här terminen. Det är extraviktigt att klara denna tentan eftersom vi efter fyra avklarade terminer blir undersköterskor och ska jobba som det i sommar, så nu är det tentaplugg - all in!

Kom på att jag inte lagt ut bilder från Grekland, hinner inte riktigt nu heller men här kommer en från favoritstranden, Koukounaries. Underbart vatten! 



Sommar!

Imorse när jag gick till Emma för att skriva ut lite papper, så möttes jag av en helt fantastisk morgonsol och parken glittrade mellan alla gröna löv. Jag älskar sommaren! Dessvärre lovas det sämre och kallt väder i veckan vilket jag tycker att vi kan hoppa över. Nu har man ju plockat fram sommarkläderna och låst in alla varma plagg. Ge oss en riktig sommar nu, tack!

Idag har jag varit flitig, förenat nytta med nöje och pluggat ute i solen. Tog med mig en filt, en lunchlåda och en iskall Pepsi max. Hur skönt som helst i solen! Min söndagskväll kommer att bestå av plugg så vi lär nog inte höras mer här. Men trevlig kväll, hoppas att ni haft en skön helg! ♥


En bättre lördag

Lördagen som gått kan sammanfattas med ett ord: underbar! Jag jobbade från 11-16, en lagom lördag på Gina Tricot med glada kunder och kollegor, och orkestern utanför på Jönköpings marknad. Dessutom har jag fyndat en massa godsaker idag, farligt att jobba med fina kläder. Men det var längesen jag shoppade och nu fick jag med mig ett par riktigt fina sommarkläder hem. Hur som helst, när jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen och blev sedan hämtad för att grilla uppe hos Elin och Jonas. Några av deras vänner kom också förbi och det var en riktigt trevlig kväll med god mat, Loreenhysteri och massor av bebismys. Otroligt vad gosigt det kan vara med så små barn! :)

Nu ska jag hoppa i säng och sova ut för att sen påbörja tentapluggandet imorgon. Sov gott kära vänner.






Hemma i sommarvärmen

Hej på er! Igår kom jag hem från Skiathos med Emelie! Vi hade en underbart mysig vecka trots dåligt väder, vi fick endast sol tre av sex dagar men vi gjorde det bästa av situationen och hade det riktigt bra ändå. Idag har jag fixat lite i lägenheten när Kevin cyklade iväg till jobbet, varför är det roligare att städa och skura hos någon annan?! Solen har strålat hela dagen och temperaturen är hög, helt fantastiskt så här tidigt i Malmö! Gatan där Kevin bor är täckt av en fin allé med massor av gröna träd - älskar alla sommartecken som har kommit nu. Bara två veckor kvar av terminen och år två av utbildningen, sen är det Malmö för hela slanten i sommar. Längtar!


Skiathos, here we come!

Hej mina vänner!
Jag är på topphumör just nu, jag har haft ett lyckorus inom mig den senaste timmen! Emelie och jag hittade en resa till Grekland och vi hade verkligen tur med biljetterna! Alla resor hade gått upp i pris enormt mycket så vi hittade ingen billig paketresa, så istället fixade vi ihop vår egna med flygbiljetter från Ving för 1199 kr (!) och ett mysigt hotell mitt i Skiathos stad för 475 kr (!!!) per person/vecka. Vi bokade hotellet via Lowcostholidays där jag och Malin köpte till Egypten i vintras. De har otroligt billiga hotell så om man bara kan hitta billiga flygbiljetter är man lika lyckliga som jag och Emelie är nu! Vi hade först tänkt Kreta eller Rhodos men är SÅÅÅ glada över att vi ska till Skiathos! Drömön! Mamma Mia har spelat in vissa delar av filmen där och ön består av 60 olika stränder och ett härligt nattliv med bra shopping. Perfekt eller? Jag längtar verkligen ihjäl mig! Så på tisdag nästa vecka drar vi från Köpenhamn till Skiathos en vecka.







Vårt fina lilla hotell, känns väldigt familjärt och mysigt!






Nu kan jag knappt bärga mig!


Sommarnytt

Hej på er!

Emelie och jag ska förhoppningsvis snart resa till Grekland om allt vill sig rätt med mitt schema! Vi får reda på det på måndag så hoppas hoppas! Bikinikär som jag är har jag precis beställt hem två stycken från River Island. Det blev inte den oranga som jag skrev om för någon dag sedan. Tanken är att jag bara ska behålla en av dem men jag ville ha lite valmöjligheter innan vi reser! Kan inte bestämma mig för vilken jag tycker bäst om. De är båda två så himla fina tycker jag!





Mot Jönköping

img_7829 (MMS)

Nu bär det av mot Jönköping igen! Jag brukar alltid ha riktigt fina helger nere i Malmö men denna var så jäkla bra! Allt har varit perfekt! Slänger in bilder senare idag för jag måste plugga nu! Men jag hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag :). Kram på er!