Mitt i julen!

Herregud, vad längesen jag var här inne! Har överhuvudtaget inte varit inne på en dator ens, på säkert nio dagar.. Vi har flyttat och så har internet strulat och jag har helt enkelt inte haft en minut över. Har jobbat i princip varje dag och på kvällarna har jag försökt styra upp i lägenheten, målat, målat, målat, packat upp, organiserat... och lite sånt kul =).

Nu har jag en purpurlila fondvägg, en stor guldspegel med stor fin ram, nya svarta smidessängben, bokhyllan som jag visat tidigare... och ja lite smått o gott.

Jobb tar upp min tid just nu och jag gillar det, trivs oerhört bra! Har varit en hektisk helg och likaså igår o idag. Det har varit stressiga dagar men absolut inte på ett jobbigt sätt. Första gången jag tittade på klockan idag hade vi redan jobbat i 4 timmar! Imorgon är det lillejul och då jobbar jag 9,5 timme ute på Nova och sen är det "jullov" i två dagar - skönt!

Har inte kommit in i rätta julstämningen än, har väl inte hunnit känna efter pga allt jobbande. Iofs gör jag fina julklappa av hundratals handskar, väskor o plånböcker varje dag - men ändå! Snön är här, och allt är mysigt. Antar att det blir rejäl julstämning imorgon o på torsdag! Köpte t o m en mysig röd kofta på top shop innan jobb idag, julen till ära. Jättefin är den! Och så unnade jag mig en ny plånbok från jobb som jag fick väldigt fin personalrabatt på hihi. En plånka från Tommy Hilfiger :).

Har ju hänt massa roliga saker sen jag var inne här sist... hinner inte ens nämna hälften! Har bilderna i kameran som är hos mamsi, men de får komma in nån dag nu snart. Emelie o jag var ute i fredags och hade en av de roligaste kvällarna nånsin. Riktigt lyckat :)!

Måste sova nu, tidig morgon och lång dag väntar.
Kram och GOD JUL om jag inte hinner inom här igen! ♥


Bästa Idolfinalen

Hej!

Det har varit en helt fantastisk Idolfinal, enligt mig den bästa av alla år Idol sänts! Så laddat och så extremt! Tyckte det var jättesynd att Tove åkte ut sist, men Calle & Erik i finalen var ju kanon. Calle som bara blivit bättre och bättre, o Erik som varit bäst sen början. Det var sjukt bra helt enkelt. Gillar att Calle var så jäkla glad och nöjd ändå, vilket man iofs borde vara som tvåa i Idol, men många blir så besvikna! UNDERBART.

Nu måste jag försöka sova vilket är för tråkigt, men om jag hittar på något blir det en väldigt sen natt och det kan jag bara inte, börjar tidigt imorgon. Slutar 16.30 och då måste jag hem och försöka fixa i mitt rum i nya lägenheten, så mycket det går. Vill hinna måla, men var köper man målarfärg efter 16.30 en lördag? :(

Jag är så sugen på att dansa ikväll, hörde att många av vännerna skulle ut. Men varken jag, Malin eller Fanny tar tag i det ikväll. Vi kör ordentligt nästa helg istället! All in. Så jag hoppas att alla vänner som är ute ikväll har en underbar natt!


Kraaam och sov gott ♥

Vinter?

Fredag idag, det är väl underbart? Idag började vårt intensiva julschema på jobb och det märks att folk är julklappsgalna nu. Vissa har tydligen handlat klappar sen i september men de flesta är som galnast nu! =) Kul var det iaf, vi var tre stycken som jobbade idag och det är vi nu varje dag, om inte fler, framtill jul. Och så på julrean efteråt givetvis. Det var kul att ha lite att göra, tiden gick så himla fort!

Något annat som är crazy är kylan! Jag fryser ihjäl, är för fan helt blå trots min tjocka dunjacka. Och värre ska det bli hörde jag... Om det nu ändå ska va så kallt kan det väl snöa lite också, så vi åtminstone får en ordentlig vinter och sen är det bra. Vintern ska ju komma nu och inte i mars!

Hade varit gosigt att ha en sån här liten krabat, om de inte varit på krigsstigen så ;)

 

Snart är det Idolfinalen, äntligen! Förhoppningsvis blire Erik som vinner men man hoppas ju nästan att han inte gör det - så att han får ett ordentligt kontrakt och inte Idolkontrakt. Det verkar ju inte bli nåt av de som kommer etta...


If only my wife was this dirty

Hej hopp :)

Jag är obegripligt trött just nu, och ännu mer obegripligt är att jag fortfarande inte lagt mig...

Men, imorse drog mamma upp mig tidigt, hann sova 4½ timme inatt pga packning o städning! Men vi fick kört en himla massa saker till det nya boendet för imorgon får vi nycklar till lägenheten så då ska det in ännu mer. Fyllde källarutrymmet idag, alltid en början.

Efter det åt vi en god lunch och så blev jag så sugen på träning mitt i detta mysiga regnväder, så jag tog bilen och lyckades flirta med mig Fanny också. Riktigt skönt idag! Unnade mig 20 min i solen efteråt också, känner mig alltid mycket fräschare då. Och så fick jag tvättat mitt hår vilket jag inte brytt mig om de senaste dagarna.... jag vet, vad äckligt - men det såg inte alls orent ut men idag var det dags!

När vi hämtade bilen på parkeringen utanför Friskis, (läs: den fruktansvärt smutsiga "vita" bilen) så hade någon varit så rolig o skrivit en liten textrad som gav både mig o Fanny ett gott skratt: "If only my wife was this dirty..."


Haha, vi stötte på John o Axel på gymmet och det var ganska solklart att det var deras påhitt, vi hade kul åt det. Har fortfarande inte tagit bort det! Tänkte att mamma också kunde få sig ett skratt imorgonbitti..

Imorgon drar decemberschemat igång och det blir jobb, jobb, jobb, jobb, jobb alla dagar minus två tror jag. Ja, och så julafton o nyårsafton såklart för då äre stängt. Sen i januari börjar jag i Malmö på Södra förstadsgatan istället för i Lund, skönt att slippa de långa bussturerna!

Sängen kallar och jag somnar.
Sweet dreams ♥

Min lilla pärla

Nu är klockan mycket, igen =) men nu håller jag på att stresspacka ner mitt rum. Vi har fått tillgång till lägenheten redan på fredag, en hel vecka för tidigt vilket innebär att vi kan försöka köra dit så mycket så möjligt innan den riktiga flytten nästa fredag, den 18e. Så denna natt ska jag ägna åt nerpackning! Har redan fått ner det mesta, har en massa småsaker som ska ner nu. Får bli en kartong märkt med "mix n' match"...

Ikväll var det till min stora besvikelse inte Grey's eftersom de tydligen har säsongspaus. buuhu! Malin kom inte hit idag för det var ont om salladspengar och hon hann ändå inte se en längre film ikväll =) så Emelie kom hit från pappa en stund och så åt vi sallad med mamsi. Emelie mådde risigt och ville hem o sova så mamma och jag såg en film på tv - I hennes skor, med Cameron Diaz bland annat..

Jag förväntade mig en halvbra komedi som var sådär, lagom lättsedd.. Men det visade sig vara en riktigt fin film om kärlek, svek, syskonbråk, stark vänskap... and so on. Och uppenbarligen var jag på väldigt känsligt mood idag för jag grät o grät! haha, som en öppen kran. Så kan det vara ibland, men det var en väldigt fin film!

När jag kom in på rummet och fruktade över vad som väntar mig denna natt satte jag mig här istället vilket är ganska ovanligt... Och jag blev så syster-ig så det var knappt sant! Emelie och jag har alltid, ända sedan hon gav mig mitt första gosedjur på BB - isbjörnen Isidor :), varit bästa vänner. No matter what. Vi har naturligtvis också haft våra bråk och tråkiga stunder men det som gör oss så bra, är att hur envisa och jobbiga vi än är mot varandra så löser vi alltid våra problem. Det finns inte att vi inte pratar med varandra!

Nu har hon ju bott i DK i snart två år vilket har haft sina nackdelar, men jag har varit där ett par gånger och hon har kommit hem minst lika många. Det slog mig att jag kanske inte säger tillräckligt ofta hur mycket jag verkligen älskar henne. Och nu är hon hos pappa och jag kan inte smyga in på rummet o störa som jag alltid kunde förr, o gosa ner mig bredvid henne i soffan. Det ska jag göra imorrn! :P Så, ursäkta för ett känslosamt inlägg men det behövde komma ut. Emelie, du är den raraste människa jag känner och jag hade aldrig varit den jag är idag, utan dig! ♥

Var tvungen att lägga in några bilder, och många av de lyckas va från samma kväll i Herning förra året. Men den kvällen var en av de roligaste och bästa vi haft. En del fula, en del söta och även drägg-bilder från Stippesnätterna :)!


Du är så jäkla fulsöt när du är på det humöret, LOVE IT!

Detta var sist jag var i Herning för en mys-weekend

All dressed in black

Åh, jag kan inte få nog av dessa underbara känslor från igår! De fortsätter att pirra runt i kroppen, det var verkligen en underbar upplevelse! Har lyssnat tusen gånger på alla de bästa låtarna idag, kollat på mina videor (som inte har alltför bra kvalitet) om och om igen :) får inte nog!

Idag var det en julklappsdag i stan, Fanny och Malin var på jakt efter klappar åt pojkarna. Finns massor med fina saker för killar att handla, jag hade kunnat handla det bara för att! haha, nej så sorglig är jag väl ändå inte.. :)

Jag hittade tyvärr kläder till mig själv, de var jättesöta och båda följde med mig hem.. Men jag tänker alltid när jag köper något: skitbra, tar hem o provar och lämnar förmodligen tillbaka det imorrn. Men nepp, jag vill nog behålla båda... tihi!



Linne från Gina och klänning från Åhléns

Oh, Backstreet Boys

Hej igen!

Nu är vi hemma efter en lång och underbar eftermiddag o kväll. Kom in till Köpenhamn, tog ett par goda öl och cider inne på O'learys på stationen i Köpenhamn, och sen tog vi tåget vidare till Valbyhallen. Kön var MEGALÅNG när vi kom, men den rörde sig snabbt och vi kom ganska smidigt in. Toabesök, garderoben och sen på plats. Det var en väldigt liten arena, tror det var drygt 6000 därinne? Det var riktigt kasst med syre där inne och folk svettades långt innan konserten började. MEN sen när den var igång var det värt det, såklart! :)

Vi stod inte så långt fram men såg ändå bra eftersom hallen var ganska liten, har fått en del bilder men de flesta är korniga för att vissa fulla danskar inte kunde låta min kamera va där uppe i luften... haha!

Det var en helt fantastisk upplevelse, trodde faktiskt aldrig att jag skulle se BSB live, har aldrig slagit mig att de skulle komma hit förrän nu i höstas då vi beställde biljetterna. Deras inövade danser är så jäkla kul att de fortfarande kör med, åååh nostalgi! UNDERBART!


Finns meeer på facebook!


Backstreet's Back

Hej hopp & god morgon!

Jag är på väldigt gott humör idag, har för första gången på länge sovit ut ordentligt. Tror det blev elva timmar inatt, behövdes! 
 
Om ett par timmar är det dags att ta tåget över sundet och dricka några goda öl, ladda upp och ställa oss i kön till konserten. För ja, ikväll är det äntligen dags för BSB! Åh vad jag har längtat efter denna dag, det har ju varit en dröm sen man lyssnade på första låten för många år sen. Att Kevin Richardson inte är med är lite tråkigt, han var alltid min favorit trots att han knappt sjöng :P. Men resten av detta underbara boyband som numera är ett grown up-band, är helt fantastiska!

Vårt underbara konsertgäng är Malin, Fanny, Emelie, Linda, Oskar, Linus & Malte! Kommer ha så kul :)!

Bilder och förhoppningsvis videor kommer upp på face inatt! :)

Puss & kram


Banco de la música

Hej hopp!

Kortfattat om gårdagen: kvällen började med att jag skulle köra å hämta Malin. Letade efter mitt körkort, kom på att om jag inte hittade det måste jag leta efter hela plånboken. Borta. Piss... Körde ut till Svågertorp där vi nån timmar tidigare hämtat Emelie o Linda, och där låg den minsann för att någon lämnat in den - tack o lov! De rackarna hade tagit sig friheten att ta 300 kr, men lämnat 60... snällt =) Jag blev bara glad att den fanns där! Hatar att klydda med sånt, nya kort, körkort, allt!

När vi hämtat Malin kom vi hem till ett par glas vin, chips och guacamole! Kvällen fortsatte sen med en väldigt god middag som pappsi lagat och gott vin till det. Dansen kom ikapp oss och vi tog en taxi till förfesten. Där stannade vi (dessvärre) till 02.00, kom in i stan runt halv, och sket i Étage till min stora glädje, och gick rakt över Stortorget istället och in på en klubb vi aldrig varit på förr - Banco de la música. Härligaste stället jag varit på! tyvärr stängde de 03.00 så vi hann bara dansa en snabbis. Men varför har jag missat detta underbara ställe!? Kändes som att kliva rakt in i Havannas uteliv på Kuba. Åh, ge mig Kuba! Tjatar fortfarande om det - jag måste dit snart. En massa par dansade salsa och musiken var underbar. Ja det var super! :) Nästa utekväll ska tillbringas där, oh yes.



Bästa idolen

God middag!

Gårdagens idol: det finns inte så mycket att säga mer än att Erik gjort Iron Maiden värda att lyssna på för mig! Ja, de har gjort bra musik men det är inte min smak. Men den låten Erik sjöng igår har jag visserligen hört ett par gånger förut, och jävlar!, vad han gjorde den grymt. Förlåt mig alla Iron Maiden-fans men han gjorde den i princip bättre än originalet...tihi. Han är så duktig så det är nästan sjukt.. Detta säger man nog varje år, men jag måste ändå säga att Erik är den bästa idol-deltagaren av alla säsonger. Jag tror faktiskt det! Tänk efter på alla fredagars han sjungit, han blir ju bara bättre - om det ens är möjligt! Me like :).

Jättetråkigt att lilla Tove åkte ut, det var inte rättvist men det är det aldrig. Calle har kämpat sig upp och förtjänar en finalplats! Varför kunde dom inte vara alla tre i finalen..?
Tove kommer klara sig så bra och få ännu bättre kontrakt så det spelar nog ingen roll, men det är ändå synd att hon inte fick komma till final! Men nu jäklar, en killfinal - det var längesen om jag minns rätt.

Nu ska jag köra och hämta Emelie och Linda som kommer från Herning idag! Linda stannar till tisdag för då äre Backstreet Boys i K-hamn och Emelie stannar heeela december och ett par dar in i januari ♥.

Utgång ikväll med tjejerna, hörs mer om det sen!

Kram

Kreativitet

Hola! Nu har klockan gått o blivit mycket.. eller nja, egentligen väldigt lite till skillnad från gårdagens bravader! :P To sum up: Malin ville renovera sitt rum och handlade färg i måndags. Vägg- och takfärg. Detta satte vi igång med i tisdags vilket vi aldrig gjort förut, eller jo jag har provpenslat hos Emelie! Vi var ju så himla duktiga :) målade taket en gång, och väggarna vars två.

Tyvärr glömde vi helt bort att fota rummet som det såg ut innan, men ni som känner Malin vet ju hur det såg ut.. Väggarna var i någon ljus sandfärg, och en fondvägg som tydligen ska ha varit lattefärgad men som blivit svag olivfärgad? Ja, hur som helst så målade vi om hela rummet i vitt.

Och igår tillbringade vi 3,5 timme på IKEA och Malin shoppade loss som aldrig förr. Hon fick med sig en himla massa söta grejer. Svart skrivbord o stol, nya kuddfodral, nya tavlor, en stooor spegel, fina tygblommor o stor vas, nattduksbord, ett par lampor - ja det mesta!

För er som inte vet så hade Malin bara vita möbler innan. Så 02.48 inatt var vi nästan klara med rummet... då körde jag hem i en bil vars dörrar frusit fast så kallt det blev igår! Crazy... Sen idag sprang vi inom IKEA och så fick hon med sig det sista! =)


dear christmas

Det är den 3 december idag och jag känner verkligen att julen sakta men säkert är på väg. Så här tidigt har jag aldrig upplevt julkänslor förr tror jag! :P Stan är underbar med ljusslingor över hela gågatan som en stjärnhimmel och det doftar så gott från alla julstånden.

Har t o m satt på julmusik idag, den klassiska "All I want for Christmas is you" med Mariah Carey, the christmas song.

Imorse besökte vi Borgarskolans treor som ställer ut sina UF-företag på Stadion. Det var jag, Fanny, Malin och Axel som hälsade på. Vi fick träffat Ronny, den goaste läraren vi haft! Det var faktiskt ganska skoj att "komma tillbaka" och se hur de små treorna klarat sig efter oss, hehe.

Hur som helst, efter det for vi till IKEA ytterliggare en gång och sen mötte jag mamsi för en julfika. Nu ska jag packa och sen är det pappsis helg - mys!