Update

Här är lite bilder på det jag shoppade i fredags + bikinin jag fick hem från Asos! :)

Marinblå kort trench från H&M


"Skinn"jacka också från H&M, med dragkedja i kragen och lite puffärm

Babyrosa sneakers från Nilson, love them!

Efterlängtade bikinin från Asos

Ett lite längre linne, som jag tänkte åka i till ett par tights, på tisdag - Gina tricot

Och sis: en söt, kort inomhusjacka, även den från Gina


Besviken

God morgon!

Den där bikinin som skulle med till Thailand har bestämt sig för att stanna i Borås. Har väntat en evighet på denna överdel, och kundtjänstkvinnan sa att eftersom jag skulle resa vecka 9 skulle den absolut komma SENAST vecka 8. Nä nä! När jag ringde i fredags berättade de att den inte kommer förrän i april. Snällt.

Fick åtminstone hem min rosa/bruna zebrabikini från Asos och den var precis lika söt som på hemsidan! :) När jag fått lönen i fredags var jag tvungen att bränna lite. Både före och efter jobbet, mamsi hämtade mig så körde vi till Nova och shoppade litegrann.. visar sen, Malin kommer o hämtar mig om tio! vi ska växla pengar. mer update från igår också! :)

Ciao!


Var håller du hus?!

Lite småstressad är jag faktiskt över min bikiniöverdel. Jag beställde från H&M för lääänge sen, fick hem den, fick en för stor överdel och skickade tillbaka för att få en ny. Den skulle komma i vecka 8 visserligen men det återstår bara en dag och med tanke på att vi åker på tisdag får de nog rappa på lite..! Eller är det topless som gäller? :(


Minishopping

God kväll! :) Idag smygstartade jag lite med shopping på min ovanligt långa lunch. Idag jobbade jag från öppning till stängning så fick en långlunch. Köpte mig en skarfs i härliga färger, ett svart linne med små knappar framtill, nagellack från Make up Store och en helt vanlig vit långärmad, lite tunnare tröja! =)

Får se om det utökas imorgon. Just det, ska köpa min marin imorgon, lade undan den en dag till. Nu ska jag och mamsi titta på Sex and the city och dricka te, och låtsas att Emelie är här - för fyfan vad jag saknar dig! ♥


Marin

Hej hopp!

Idag har jag först jobbat mina vanliga timmar, haft en riktigt bra dag med Åsa i butiken. Vi har fixat och gjort iordning fint idag, och skyltfönstret blev riktigt bra! Vi hade ovanligt mycket kunder idag (!) och vi vill gärna tro att detta beror på vår fina skyltning. Denna gång har vi skyltat med svart, vitt och rött - tanken var lite 50-talsinspirerat. Då det även är bokrea fick Åsa idén att lägga ut lite röda böcker i skylten också - vilket faktiskt blev riktigt snyggt!

Dålig mobilkamera... =)



Malin kom och hämtade mig när jag slutat och så fixade vi nästan det sista inför resan. Vi handlade allt på apoteket förutom Ipren! Ipren som nästan är det viktigaste... Får köpa det imorrn! Vi hittade båda vårjackor, alldeles för många! Men jag hittade faktiskt den där marinblåa som jag skrev om tidigare. Den är nu undanlagd och får följa med hem imorgon :). Riktigt fin är den! Malin hittade en längre trench i en mörkare beige färg, cutie.

Även här visar min supermobil sina kameraskills...


Efter besöket i stan hämtade vi upp Fancy som slutade sju, och mötte därefter Sarah hemma hos Fanny. Vi bläddrade genom hennes nya Vecko Revyn och sen for vi iväg till Malmborgs för sombreros o dippa och sist Hemmakväll. Vi hyrde en film, även denna 50-talsinspirerad, med Renée Zellwegger, Christ Noth (Mr Big) och Kevin Bacon. Ganska speciell men jag tyckte iaf om den. Älskar modet från 50-talet! =)

Nu ska jag sova, sätta klockan på 6.00, tro att jag kommer att stiga upp då och se lite av hockeyn, duscha, käka en god frukost och öppna i butiken imorgon!

Sleep tight


Sunshine

God morgon :)

Solen strålar idag! Jag kan verkligen bli på ett jättebra humör så fort solen tittar fram. Mamma sa igår: "Vet du vad? När du kommer hem från Thailand är det vår här hemma! Knoppar på träden, snön borta, sol sol sol." Jag hoppas verkligen att det stämmer! Tänk så underbart, få komma hem till ytterliggare sol här hemma.

Idag tänkte jag skynda mig och hinna inom stan en liten timme innan jag börjar jobba. Måste fixa ett par jeansshort som var i fel storlek och även kika lite mer på en vårjacka jag hittade i söndags. Det var iofs på Nova men man kan tycka att den ska finnas i alla H&M-butiker :).

Min fina syster skrev igår ett jättefint inlägg i sin blogg, om oss. Och jag känner precis likadant, men det vet hon redan. Hur som helst, kika in hos Emelie ♥.

Vi i studentbilen :)


100223

Idag är det tisdagen den 23e februari. Om en vecka väntar vi på att gå på planet som tar oss till Istanbul och vidare mot Bangkok. One week baby, ONE WEEK!!!

Nej nu ska jag snabbsminka mig sen är det några timmars jobb med roliga Åsa, undrar vad hon har hittat på idag när jag kommer ;). Vi brukar minirenovera butiken om dagarna.. hihi


Ciao
, ha en underbar dag allihopa :)

Nah neh nah

Hej hopp! Jag har för tillfället bara musik på, som aldrig förr. Jag älskar musik! Och jag älskar väldigt olika musiksorter. Som välkänt vill jag lära mig dansa, helst salsa, och musiken till salsa är helt fantastisk. Som Magalenha med Sergio Mendes, love it!

Så igår, började jag leta upp gamla låtar av ett av pappas favoritband för längesen, typ på 90-talet. Vaya con dios med låten Nah neh nah - hur underbar är inte den då?! Har spelat låten på repeat hela dagen. Och Memories med David Guetta förstås! ;)

Så här blev resultatet av dagens städning i klädkammaren. Gillar klänningar med paljetter på axlarna, som den jag hade när jag fyllde år. Köpte ju en ny för ett tag sen, en benvit sommarklänning med svarta/brons/guldiga detaljer på ena axeln - supersöt! Bilden i mitten är på min enda långklänning, den får nog åka med till Thailand! Hoppas på att hitta massor av söta långklänningar där nere :).


Sommar i garderoben

Idag var det min lediga dag nr 2, hur skönt som helst! De senaste månaderna har det blivit att jag tagit några extrapass på mina lediga dagar så mitt fasta schema har inte riktigt följt som det skulle. Men i fredags och idag har jag haft mina lediga dagar. De behövs kan jag säga! Hur roligt jag än har det varje dag på mitt jobb med min gulliga kollega så är det fantastiskt skönt att faktiskt kunna planera in saker en hel dag, eller som i fredags - njuta av ledigheten. Idag har jag storstädat och rensat min klädkammare så att det faktiskt ser ut som en klädkammare nu, och inte soptipp. Nu kan jag ju se vad jag har för kläder... =)

Jag hittade två favoritkjolar som jag använde flitigt i somras och den vita har jag t o m använt ända sedan sommaren -06, älskar den! Brukar ha den som en tubtopklänning men den var även fin till ett linne.


Biokväll

Helgen susade förbi med två lediga dagar, massa tid för sömn och fint sällskap både fredag och lördag! Idag har jag jobbat ute på Nova till fyra och sen mötte jag upp pappsi som jobbade på kontoret, tog med honom till favoritmatstället vid Triangeln. Världens godaste och prisvärda thaimat, även pappa blev förtjust =). Sen kom Malin o mötte oss, och så träffade vi mamsi och så gick vi tre på bio.

Mamma har länge tjatat om att hon ville se It's complicated, och vi var inte sena att hänga på! Det var en mycket bra film, riktigt rolig emellanåt och jag som är känslig när det gäller familjer och kärlek satt o grät ner i popcornen.. jag i ett nötskal antar jag. Men absolut en film värd att se! Meryl Streep är en fantastisk skådespelerska, så även Alec Baldwin.

Om ni inte sett den så är det nästan ett måste =)

I'm off!

Nu väntar mamsi på mig i stan så jag måste skynda mig. Jag och ledighet funkar inte riktigt! Har hur mycket tid på mig som helst, men ändå är jag så jäkla sen. Jag har duschat i min egen takt, tränat, ätit frukost, sminkat mig och plattat håret i över två timmar... inte okej!
 



Före och efter sminkning,
med ett försök till mittbena!


Phuket idag

Nu strejkar jag Sveriges förjävliga vinter. Ska låtsas som att det är sol och 33 grader ute! Tror ni det går..?

Eftersom Phuket är vårt första stopp efter Bangkok får det bli lite mer Phuket-tjat nu! Idag är det alltså 33 grader och strålande sol i Phuket.... waaaaaaaaaaah!


Min lediga dag

Jag vaknade på lika bra humör idag som igår.. det kanske är ett resultat av att jag äntligen lärt mig att sova normalt antal timmar? För sen jag fått regelbundna arbetstider sover jag åtminstone 7 timmar/natt, ibland fler. Det känns iaf jätteskönt att vara utvilad när man stiger upp kvart över nio!

Idag är jag dessutom ledig! Både idag och imorgon och det har varit efterlängtat. Så idag ska jag ta det luuugnt, först träna och duscha här hos pappa sen ta mig in mot stan och förhoppningsvis möta upp mamsi för en lunch. Sen måste jag försöka fixa det sista av viktiga saker att inhandla! Vädret är ju fruktansvärt så en dag i stan är nog inte helt smärtfritt ändå :P..

Sen har jag givetvis börjar tänka på vad våren har att erbjuda, om den överhuvudtaget kommer i år!? Min skinnjacka som jag haft nu i 4 år är lagom sliten och jag behöver en ny. Jag är lite inne på en mockajacka men den jag har sett som är så fin är beige, och jag har en beige lång kappa. Därför har jag inte bestämt mig än... känns som att jag måste ha en skinnjacka i garderoben vilket fall som helst! Det är ett senare problem efter Thailand =).




Vad är finast, skinn eller mocka?


Morgonhumör

God morgon!

Jag har sovit så himla gott hela natten! Ibland undrar jag varför det är så, att man vaknar på rätt sida den ena morgonen, men ibland på helt fel. Det är märkligt. Det kan vara för att jag drömde så himla mysiga drömmar hela natten :). När jag stigit upp satte jag på lite Sex and the city och åt en alldeles för god frukost, vilken bra start på dagen!

Nu är det dags för en snabb sminkning och så ska jag använda min nyinköpta Brown Sugar från Make Up Store. Jag har haft den en gång förut när Fanny, Vera o Claudia gav mig ett helt set med olika nyanser, när jag fyllde 18! Den höll länge men nu var det dags för en ny. Jättefin färg, älskar den! 


Kraaam!

Vettig shopping

Idag kom Malin och hämtade upp mig på mitt jobb, och så slank vi inom Make Up Store på Storgatan som har 40% på ALLT. Galna tjejer i en sminkbutik som har rea är INTE OK. Malin hade nämligen sett att de hade en liten brown sugar kvar som jag så gärna ville ha. Jag köper sällan dyra ögonskuggor eftersom jag alltid använder eyeliner men med rabatten kostade den 81:-, som Malin lånade ut till mig tills lön! Har så ont om pengar nu, allt mitt sista måste gå till vettiga saker som vi behöver inför resan.

Så efter reakaoset inne på Storgatan handlade vi vidare på lite lugnare ställen. Vi fick faktiskt med oss ganska vettiga saker hem:

- ny Venusrakhyvel + 4 st rakblad vilket lär användas flitigt då varje dags outfit kommer att vara bikini
- mascara
- foundation (mot eventuellt svettiga pannor...) :P
- ögonlappar från H&M som var supersöta!


När vi kom hem käkade vi vår sallad som vi aldrig tröttnar på, tittade på stackars Anja som flög ett par meter för mycket i luften och som tyvärr (antagligen) skadade sig rejält. Fy! Sen beställde vi även böcker från cdon.com - grymt bra priser! 39:- för en pocketbok. Vi beställde vars två och så har vi en tredje var hemma. Vi tänkte byta böcker när vi läst ut våra egna, så vi slipper dubbelt släp!

 

Malin tar med: Anna Janssons Drömmar ur snö, Roslund & Hellströms Odjuret & Upprättelse

Jag tar med: Khaled Hosseinis Flyga drake & Tusen strålande solar
och Dennis Lehane's Shutter Island Patient 67


Jag tror nog att alla dessa böcker är bra! Shutter Island ska tydligen vara grymt spännande och läskig, kom på senare att en bok som handlar om en fånge som rymmer från ett mentalsjuk hus på en ö....kanske inte var så passande haha! Men ja, den är säkerligen bra. Flyga drake har jag haft hemma så länge nu utan att läsa den, tyckte det var dags och även passande att köpa till mig hans andra bok som Malin tyckte var jättebra!

Vad vi har kvar att köpa är en massa bra grejer från Apoteket där vi också var idag och kikade ut lite nödvändigt.. såsom plåster, ipren, solstift för läppar, ögon o andra ömtåliga solpunkter, handsprit, små resetandborstar till flygturen :P, MAGMEDICINER haha... jag är livrädd att bli sjuk därnere. På inköpslistan har Malin skrivit "Ciccis megamix". Word.

Vi ska även köpa RFSU's intim rakgel som tydligen är väldigt skonsamt o lent vid rakning, hårsäckarna blir så lätt irriterade i saltvatten o värme när man rakat dem så det kan nog vara vettigt! Ska även köpa massvis med återfuktande krämer för vi ska minsann inte fjälla mer än nödvändigt :D!



Lås till ryggsäckarna och nackkuddar ska jag köpa från vår lilla butik! Och, ett skydd till ryggsäcken har vi också inhandlat.

Nej nu måste jag sova, tiden rinner iväg och jag slocknar.

Sweet dreams ya'll ♥


Sisterhood

God morgon :)

Sov lääänge idag, alltid lika skönt. Har inte ens börjat göra mig klar inför jobb, jag orkar inte! Det kändes mer aktuellt att käka frukost i soffan framför ett par dåliga serier som man bara måste följa, som Våra bästa år. Som egentligen borde döpts till Våra värsta år.. Frukosten var god och nu förgyller jag morgonen med härlig musik, nagellack och snart ska jag börja sminka mig.

Det känns så konstigt att inte ha träffat Emelie på så länge nu, vi brukar alltid hinna med en kort helg eller vad som helst, med jämna mellanrum men nu var det riktigt längesen :(. Saknar alltid henne så mycket! Jag ser verkligen fram emot när hon kommer hem till sommarn (förhoppningsvis en snabbis i april?) Men jag vet att hon har stört mycket nu in i det sista så jag hoppas inte för mycket..

BIG LOVE

20årsfesten

Lördagen tillbringade vi, jag och Malin i varsen butik, jobbade, slutade, sminkade, dansade och delade under tiden på en flaska Jacobs Creek. Vi tog oss verkligen tid att göra oss iordning och bara vara tjejiga, för att sen åka till Robins o Stefans 20årsfest. Stötte på fler människor jag kände än vad jag förväntat mig, vilket alltid är en trevlig överraskning :). Vi hade en sjukt bra kväll, tack för det!


thank god it's friday

Yes, det var verkligen en bra fredag och start på helgen. Det blev ett par goda cider hemma hos Tobbe igår, med en massa BearPong-spelande och så var det tydligen en Välkommen hem-fest för Martin, Tobbe ville ha något extra att fira vilket han gjorde helt rätt i =). När vi kom in hade de blåst upp ballonger i hela huset, skrivit skyltar och köpt öl och shots som Martin skulle få i sig direkt innanför dörren. Och visst blev han glad!


Snälla skyltar till Martins hemkomst =P..



 

Nu måste jag käka frukost och dra mig till jobbet! 4 timmar idag bara, betalt för 7. älskar OB-systemet!

Hörs senare, blir nog lite skitsnack innan vi drar iväg ikväll :)

KRAM


Pink zebra

Hola!

Då var det äntligen fredag vilket innebär fredagsmys med vännerna! Tror det blir en softis hemma hos Tobbe ikväll med några av vännerna, lite god dricka o spel kanske?

Imorgon jobbar jag från 11-15 så det blir en lugn lördag! 13e dagen i rad jag jobbar nu, så söndagen ser jag verkligen fram emot! Imorgonkväll ska jag och Malin på en 20årsfest - så helgen väntas bli trevlig :).

Hittade en annorlunda bikini nyss på favoritsidan Asos som hade varit fin när kroppen fått en maaassa sol! Men jag vet inte. Jag har redan så många bikinis och kommer säkerligen hitta fler där nere. Men jag kan ändå aldrig låta bli, bikini är en sån grej som är rolig att köpa på sig! Ju fler desto bättre, älskar att variera.


Flowers it is

Nu har jag tagit av mina sparpengar för att kunna handla vettiga saker inför resan. Det ska inte bara handlas under resan :P. Det jag behöver inhandla är typ rakblad, krämer av olika slag, ny mascara, böcker - ja lite smått o gott. Och så en somrig kjol som jag inte kunde motstå. Den kan nog funka här hemma också en utekväll, trots det kyliga vädret!, till kavajen och kanske ett par svarta strumpbyxor, eller ljusa. Något för att lätta upp vinterstämningen :).


Söta knappar baktill


Konstaterat!

Brrr! Det var sannerligen inte vår idag. FYFAN vad kyligt det är ute. Jag slängde på mig min kappa dum som jag är. Det fattade jag också, att det skulle vara alldeles för tunnt och för kallt ute men jag tänkte att den lilla biten från bussen till butiken var ok. Och det var det.. Men efter jobb när solen gått ner var det sinnessjukt kallt! Usch nej, jag har nu konstaterat att det tyvärr är långt kvar tills vår älskade vår visar sig. Konstaterade också att min nya väska passar alldeles utmärkt till kappan ;)!


Kan det vara så att..

..våren är på väg? Jag hoppas och håller alla fingrar o tår, för nu orkar jag inte med vintern längre! Man kan ju hoppas att våren är här på riktigt när vi kommer hem från semestern. Den 1 april borde det väl ändå kunna vara vår? Idag när jag vaknade kändes det som att den åtminstone vill komma fram, men termometern visar trots allt -5 grader...

Solen skiner idag vilket iaf gör mig på gott humör, luften känns frisk och katterna har fått frispel här hemma vilket oftast tyder på att de vill ut o känna våren :P!

Liiite vårigt är det ändå


Rings

Har äntligen tagit mig i kragen o åkt till Entré där jag är alldeles för sällan. Befann mig i butiken Bijou Brigitte i säkert en halvtimme, där jag fann mig tre fina ringar, älskar dem! De blir perfekt till min lilla outfit på lördag.



Faded salmon

Heeej! Har spontanshoppat idag, farligt! Hittade en laxfärgad skjorta från Bik Bok som kan vara ganska fin på jobb eller så.

 

Laxskjortan plus en ring som jag också köpt på mig idag! visar de andra sen :)


Sweet dreams

Oj vad filmen varade länge! Närmare tre timmar. Men det var en toppfilm måste jag säga. Tror den gjordes -93 vilket inte känns som så längesen, men det är 17 år sedan! galet! Så det var en gammal goding, med både Julia Roberts o Denzel Washington i huvudrollerna, grym.

Nu är jag sömnigare än sömnigast och sitter här med mitt goda te, som vanligt om kvällarna. Te är en hög mysfaktor för mig: en kopp te med riktigt socker i, kika runt på de mer intressanta av bloggar, lyssna på musik och fönstershoppa lite på Asos och H&M, inte bra det där! Imorgon tänkte jag kika förbi Entré innan jag börjar jobba, det var evigheter sen jag var där sist. Är ute efter ett par ringar till lördag! Måste även hinna handla presenter till de två 20åringarna.


Sweet dreams

Red red red

Malin och jag blev bjudna på en 20årsfest i helgen och jag fick plötsligt klädproblem. Eller? Kanske inte. Det kan nog vara min normala reaktion när vi ska nånstans, man vill alltid ha, ha, ha. Bara det är något nytt! :P Men så testade jag det här Marilyn Monroe-linnet som jag nästan lämnade tillbaka idag.. testade det ihop med en av favoritkjolarna och min svarta korta "jacka" till, stora örhängen, också de favoriterna, och röda läppar till. Det kan funka!

 

Snart ska jag iaf se en film med mamma, Pelikanfallet tror jag den heter - med, även här, favoriten Denzel Washington och Julia Roberts. Måste nog köra o köpa mig nåt gott till kvällen, pepsi max och popcorn får de bli!


KRAM!


21 days

God morgon! :)

Jag vaknade upp på ett fantastiskt humör idag. Det är väl härligt? Solen skiner inte ens, jag är bara så glad. Jag mår bra och det är av många anledningar.

Om tre veckor, eller 21 dagar.. eller 504 timmar - pick and choose - så är det dags. Tiden går sååå fort!!

Nu måste jag verkligen springa in i duschen, torka, locka, sminka - sen jobba. Malin och jag skulle kanske ses ikväll men den lilla plutten har blivit förkyld så vi får väl se. Dessutom är det Malins o Antons dag.. :P ska kanske inte sno henne just ikväll.

Vi hörs senare! Kolla Emelies nya fina blogg www.emeliemartasjolin.blogspot.com !

Jag måste nog skriva ner en kom ihåg-lista för allt jag måste handla inför resan. Listan är snart längre än resan om vi inte börjar handla typ, imorgon. Go go go!



Bjuder på några bilder från världens lyckligaste dag(!!!)



Puss & kram

Vårnytt!

Vi fick in jättefina väskor på mitt jobb förra veckan, från Maharani of Tirapunji. Är verkligen störtförälskad i denna konjaksfärgade crocoväska! Är den godkänd?! =)

 


Normalt sett brukar jag aldrig lägga mycket pengar på väskor..
men
eftersom jag jobbar i en väskbutik blir jag galen så fort vi får in nya varor!
Denna blir min snart =)


Backpack

Såhär söta kommer vi va om ett par veckor! Vi köpte likadana ryggsäckar, megastora! De rymmer 60 l så det är inte de allra största men när de är fyllda med packning blir det nog svårt att bära... Den lilla Malin har på sig var en miniryggsäck man fick till! Perfekt att ha som handbagage :)


Lite shopping

Hej hopp :)

Nu känns det verkligen att det är söndag. Att klockan är lite över tio, att måndagen med stora steg närmar sig.. Jag hinner knappt med veckorna känns det som! Eftersom jag jobbar varje dag nuförtiden glömmer jag helt bort dagarna! att det på tisdag bara är tre veckor kvar till Thailand är stört läskigt!

Ikväll har jag + familj varit hemma hos Malin och haft planeringskväll med hennes familj :) Vi tog med oss 7 pizzor som gick åt snabbt och därefter planerades lite vettigt! Malin o jag visade upp vad vi förberett så att våra päron inte kunde ha ngt att klaga över, bra jobbat tyckte vi.

De korta raster jag haft i helgen har gått till shopping, vilket var längesen nu! Blev ett Monroe-linne från H&M och en blus i söta färger, även den från H&M. Rosa + blommor är vanligtvis inte min starka sida, men nu fick den följa med hem o styra upp min svart/vita garderob! =) Kan nog passa till ett par shorts i paradiset också.

Vad tycks?

100203

God morgon! ett snabbt inlägg sen måste jag dra.

Idag blir det jobb i tre små timmar tillsammans med Åsa :) vi ska fortsätta att dekorera och styra upp vår Malmöbutik. Gillar det verkligen! synd bara att timmarna går så fort..

Efter jobb ska jag skynda mig allt jag kan till konserthuset för att hinna med 32an som går mot ön. Måste hinna med träningen ikväll eftersom jag imorse prioriterade kudden! När jag svettats klart där bär det av mot Bunkeflo och en helkväll med Malin. Det är dags att vi börjar planera resan nu, eller inför resan är väl snarare det som måste planeras idag :).

Drinkkväll hos Malin i somras



Kraaam sålänge!

Jag vill och tänker lära mig dansa

När jag torkat mina blöta och iskalla fötter gjorde jag äggmackor o te. Satte mig framför tv:n och blev så glad när jag såg att mina favoritprogram fanns på tablån. So you think you can dance fick det bli att prioritera, CSI har jag ändå sett så många gånger. Och tur var väl det! Det var ett riktigt bra avsnitt, sista gången de dansade med sin nuvarande partner. Imorgon åker ett par ut och då är det de resterande Top10 som tävlar!

Miljoner gånger har jag tjatat om Kuba, om dansen och om musiken där. Jag vill dit. Och någon gång ska jag också dit, och då ska jag lära mig att dansa! För de känslor dansarna i programmet lockar fram hos mig, de gör att jag bara måste! Jag sitter o får gåshud när de gör något riktigt bra, blir rörd när Ashleigh & Jakob dansar lyrical jazz, och av Legacys vals. (Legacy är en breakdancer).. Det är inte klokt ju =). Dans är bara för underbart!

Tänk att själv ha det i sig. Visst kan man lära sig mycket men de här har det verkligen i sig och lite till! Hoppas de fortsätter sända So you think you can dance - grymt program!


Ashleigh & Jakob - ChaCha
http://www.youtube.com/watch?v=HwHQQrtOh2g&feature=related

Lyrical Jazz
http://www.youtube.com/watch?v=LRnh5q1rvNI&feature=related

Kathryn & Legacy - Jazz
http://www.youtube.com/watch?v=kxXSj7-wtgA&feature=related

Kathryn & Ryan - Samba
http://www.youtube.com/watch?v=9qkzRFOyaaU




Malin! Du och jag ska lillfingra på att vi minst en kväll i veckan i Thailand,
ska dansa ordentligt. Alltså vi ska dansa. Längtar!


Nu ska jag ta bort mitt smink o krypa ner, sätta på Vänner och förhoppningsvis drömma om Kuba, dans, dans & dans!

Buona notte

Snökaos!

Idag har jag jobbat i butiken inne i Lund, och med tanke på vilken månad vi befinner oss i nu, dels efter julen och dels pga den ihärdiga vintern så hade vi väldigt få kunder idag. Vi fick en leverans med ganska många väskor idag så vi hade iaf att göra. Angelika och jag flyttade runt en hel vägg med väskor, bytade hyllor, fick ner alla reavaror mer ihoppackat - och så upp med alat det nya. Att så många väskor går in i den söta lilla butiken är fortfarande en gåta. Men, de är på plats!

När Angelika slutade vid fem började jag pyssla lite med städning i butiken, förberedde inför stängning, fyllde i vad som gick i förväg, och väntade på kunder. Nepp! tror jag hade två kunder inne i butiken efter fem. När klockan var halvsju fyllde jag en hink med vatten och såpa och började torka golven i butiken o hoppades på att det inte kom fler smutsiga vinterkängor innan sju..  Det gjorde det inte heller :) så kvart i sju var allt helt färdigt och jääätterent o butiken luktade citron! Prick sju slog jag ut kassan, räknade, släckte, larmade, låste.

Nästa projekt var att ta mig hem i snöstormen.. Pappa hade redan ringt fyra gånger och förberett mig eftersom jag aldrig kört i snöstorm innan. Motorvägarna var fyllda av snödrivor som hela tiden fylldes på med ny snö så körde jag i 40 heeela vägen hem. Blev en mysig liten tur, och istället för 20 minuter hem tog det mig en timme! Det var det iaf värt =).

..när jag äntligen kom hem till vår gata körde jag in o skulle parkera utanför huset....fastnade givetvis där. Kunde varken backa eller köra framåt. Piiiiss! Sprang ut och började skotta snö med mina händer och snowboots, och efter många om o men kom jag loss efter en start i tvåan och snö som sprutade överallt. Nästa försök till parkering lyckades efter att jag själv fixade spår i snön så att min lilla bil kunde rulla in =) Lycka till imorronbitti mamsi..!


Okej, riktigt såhär illa var det inte. men nästan! :P