Home made latte

Sedan jag köpte en liten mjölkskummare på IKEA har det enbart blivit hemmagjorda lattes, kaffe med "vanlig" mjölk är bara tråkigt ju! ;) Nu skummar vi mjölken allt vi kan på kaffepauserna i plugget, blir så himla gott. Och så lite extra starkt kaffe till det!
 
 

Weekend in Holland

Fanny, Emelie och jag var och hälsade på Malin förra helgen, i Holland. Vi bodde hos Malin i Utrecht och fick ta del av denna otroligt mysiga stad, och även Amsterdam som minst sagt hade det där lilla extra. Som två skilda städer på dagen och natten.
 
Vi var inne och drack lite drinkar på fredagen och fick sett Red Light District, fascinerande men väldigt väldigt speciellt.. På lördagen gjorde vi Utrecht och shoppade lite, hade en trevlig förfest i Malins lägenhet med hennes room mates och sedan var vi ute och dansade hela natten, bokstavligt talat, vi kom hem och la oss 6.30 och var supernöjda med kvällen.
 
Söndagen tillbringade vi i Amsterdam och fick se hur fint Amsterdam verkligen var, som sagt - en helt annan stad på dagen. Jag gillade verkligen både Amsterdam och Utrecht!
 
Utöver allt vi fick se så var det helt fantastiskt att få träffa älskade Malin igen, det var 10 veckor sen sist vilket är alldeles för lång tid. Otroligt mysigt att vara samlade alla fyra igen, en hel helg! ♥
 
 

Måndag, ny vecka!

Mamma var ju här i helgen och i fredags fick jag en bukett rosor (och en chokladjulkalender :P) och rosorna blommar så fint än. Jag älskar rosor! Speciellt de här ljusa. De lyser verkligen upp vardagen.
 
 

Över förväntningarna

Hej kära ni!
Jag och Elin satt som på nålar under hela filmen, det var många tillfällen under filmen som vi blev chockade av men gud vad bra den var! Ni som inte läst böckerna eller sett filmerna kan sluta läsa nu, ni kommer aldrig att förstå ;). Det låter konstigt att man kan bli så upprymd av en film, men den här sista delen har vi väntat så länge på. Egentligen redan sen första filmen släpptes. Den var över förväntningarna. Längtar tills jag får se den igen! Varenda liten del i filmen var så genomtänkt och bra.
 
 

Breaking Dawn Part 2

Mamsi åkte hem mot Skåne idag, efter ett! Vi har haft en väldigt mysig och rolig helg, precis vad jag behövde. Resten av dagen har jag bara slappat, lyssnat på mysig musik och värmt mig med levande ljus i hela lägenheten. Här är sååå kallt. Usch. Om en stund kommer Elin förbi, vi har inte träffats på två veckor nu så det ska bli jättemysigt att få lite Elin-tid! Och som pricken över i:et ska vi se Breaking Dawn del 2, som vi längtat efter ett år nu! Har hört att den är riktigt riktigt bra så mina förväntningar är skyhöga!
 
Vi hörs senare med uppdateringar. Puss!
 

Mamsi

God morgon! Ska iväg på en träff med vår handledargrupp vid 8, sen hem och städa det sista för sen kommer min fina mamma hit idag! Jag har dessutom massor med fina bilder att visa från helgen i Holland. De kommer upp under dagen.
 
Önskar er en härlig fredag och start på helgen! Puss!
 

30-årsmiddag!

I lördags var vi bjudna hem till Sylle och Anna för att fira att Sylle börjar bli till åren. Närmare sagt 30 år =). Det var en fantastiskt trevlig kväll där det bjöds på bubbel, vin, Raclette - en fransk ost som skulle stekas/värmas på ett Raclettejärn, lite som fondue där alla runt bordet har vars ett litet järn. Till detta fick vi mängder av tillbehör, bland annat vitlöksmarinerade champinjoner, parmaskinka och andra goda köttsorter, oliver, potatis - ja, det mesta. Och till efterrätt fick vi creme brulee - med andra ord en fransk kväll. Så gott!
 
Sylle bor ute på landet och har till allas vår förtjusning väldigt många söta djur. Kyckligar, höns, tuppar, kaniner, katt och hund. Kycklingarna var så söta!
 
Lyckliga tjejer!
Gosigaste kisen & finaste Elin!
 
Efter middagen klingade Jacob i glaset och vi sjöng en liten sång vi skrivit ihop till Sylle, en aning intern men ni kan få lyssna ändå! Det var lyckat =).
 

Halloween

Hej hopp!
Tiden går fort och nu är det tisdag igen.. redan. Blir lite stressad av att det redan gått 10 veckor av terminen. Men så är det! Om fem veckor ska vi till Värnamo på praktik, ska bli så skönt att komma ut på sjukhusen istället för att skriva uppsats.
 
Hur som helst, min helg har varit jättemysig. I fredags lagade vi mat, Elin, Jonas, Glenn och jag. Det blev hemmalagade hamburgare och X Factor. Och en chokladkaka som jag bakat, som såg ut som något ett barn hade gjort. Men är det Halloween så är det! ;) Grädden färgade vi orange med gul och röd karamellfärg.