HALV ÅTTA HOS MALIN & EMMA

Hej!
Ikväll har vi haft sommarens sista "Halv åtta hos" och Malin och Emma slog ihop sina middagar till en stor trerätters och bjöd oss på massvis av godsaker!
 
Till förrätt fick vi ett smördegsknyte med getost och honung inbakat. Huvudrätten bestod utav en helgrillad fläskytterfilé med potatiskroketter och en smarrig sallad till och Jensen's favoritsås. Till efterrätt fick vi chokladmousse med riktiga chokladbitar i som tjejerna hade lagt i, med hallon ovanpå. Otroligt gott alltihop! Vi fortsatte kvällen med att se Johan Falk: Kodnamn Lisa som vi alla sett innan men vi kan ju inte få nog av Joel Kinnaman, och sen är ju filmen riktigt bra också ;).
 
En underbar kväll med andra ord - nu är jag hemma och sitter här och myser med datorn i knät. Kevin fixar och trixar inför fem dagars fiske. Jag ska följa med honom ut imorgon så det blir lördagsmys ute i woodsen. Det blir grillad lax med nypotatis på stormkök, en stor påse lösgodis och Game of Thrones-maraton på kvällen innan vi somnar. Kevin har en skön tältsäng och en megastor sovsäck som vi både ryms i. Jag älskar att vara med ute, det är så avkopplande och harmoniskt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback