Sommarens finaste stunder

Vid sidan av kvällens pluggande snackade jag lite med Michaela om musik, det gick från Winnerbäck till Håkan och vi kom fram till att deras ljuvliga musik lockar fram sommarkänslor.

Sommarkänslor som väcker massa minnen och som kommer skapa nya denna sommar. Sommaren är härlig på många olika sätt, heta dagar på stranden, det första iskalla doppet nere i Ljunghusen, uterserveringarna i stan, grillkvällarna i parken.. and so on.

Men något av det mysigaste med sommaren är de riktigt sena nätterna, efter en kvälls festande med vännerna, som övergår till tidiga morgnar. När solen går upp igen, när den första morgonpigga lilla fågeln börjar kvittra. När Håkan Hellströms och Lars Winnerbäcks röster håller oss vakna, tillsammans med en vattenpipa och underbara skratt.

Vi tar cyklarna ut till Bo01, slänger av oss klännigar och skjortor och hoppar i det kalla men uppfriskande havet. Och där sitter vi, vännerna och jag - och njuter av en sol som värmer oss trots att klockan inte är mer sju, kanske halvåtta, en tidig sommarmorgon. Den morgonen är en av sommarens finaste stunder.

Hur ser er finaste sommarstund ut? :)



Bo01-mys


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback