KAOS!

Jag förstår inte hur jag ska lyckas få ordning på rummet... det är kaos här hemma. Har ingen koll på nånting och nu har jag slängt ut allt på golvet för att "lättare" kunna sortera. Det är inte lättare kan jag säga! Jag är sämst på att packa och ännu sämre på att styra upp sån hör röra och sortera.. HJÄLP!



Kommentarer
Emelie Sjölin säger:

hahahhahahhaha, jag ser dig verkligen sitta mitt i all skit och storböla! =) Sötnöt, bara ta det strategiskt, börja från ett håll och så kommer du så småningom genom det!

2011-05-24 | 16:21:24
Bloggadress: http://emeliemartasjolin.blogspot.com
vera säger:

ah cicci! gratti till lägenheten, jag hoppas att jag kan komma på besök i sommar?? :):):) saknar dig

2011-05-24 | 17:07:50
C säger:

Haha Emelie! du är så go, världsvan städare som brukar ha hysteriskt mycket saker ÖVERALLT men som alltid får undan dem.. så jäkla bra. Jag hatar bara alla småsaker som inte passar tillsammans i samma flyttlådor.. ååårh!



Vera: Åh vad längesen Vera!! tack så mycket :) är så glad för den nu! Det är klar du kan! men jag ska vara i Malmö i sommar men du får klart komma hit någon gång! Är du hemma i Malmö eller? <3

2011-05-24 | 17:32:44
Bloggadress: http://ciccela.blogg.se/
vera säger:

härligt!!! jag är i ny nu men jag är i malmö över sommaren, kommer 4 juni och sannar till juli någon gång, sen är det tillbaka til ny! :):) men ah, då ska vi ses!!!!!!!

kram kram

2011-05-25 | 03:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback