Godissugen!

Hej! Idag har vi haft en riktig slappedag, det behövs ibland och idag var rätt dag för det. Vi har legat i sängen och kollat på säsong 1 av Entourage, började om från början nu! Säsong 2 påbörjas sen antar jag. Eller ja, vi kommer väl se VM-finalen i hockey. Men inatt kanske det blir ett Entouragemaraton!

Nu ska vi ut och käka nånstans, kan inte bestämma oss för vilken restaurang bara, jag är sugen på thai och Kevin har beslutsångest som vanligt när det gäller mat. Får väl se! Sen har jag gått och blivit ordentligt godissugen!! Det var så längesen nu... Jag slutade ju med godis den 20 februari och sa att jag skulle vara utan framtill sommaren, men jag satte aldrig något datum.

Kan mycket väl hända att jag har med mig en fet godispåse hem. Men då tänker jag inte ha ångest! För "uppehållet" är bara för min egen skull - jag får ju inte ens belöning för det som när man var liten ;). Äh, vi får se. Förhoppningsvis är jag så mätt från middagen att suget släpper..

Vi hörs sen godingar, kram!


Kommentarer
Anonym säger:

Låter som en riktig söndag! Hoppas ni kunde enas om något gott! Blir thaimat för mig också ikväll så jag håller på din goda smak!Ha en fortsatt trevlig kväll!!!

2011-05-15 | 19:02:24
Anonym säger:

Aaa en riktigt bra söndag! Så himla gosigt att inte göra nåt speciellt! Vad gör du själv denna söndag? Nu ser vi hockeyfinalen och äter godis, jag bröt mitt lilla break efter tre månader! Men man blir ju trött på det direkt känner jag :P hoppas du har en underbar kväll fina tjejen! Kram

2011-05-15 | 20:55:03
Natalie Skogman säger:

SV: TACK :d

vad använder för program när du gör ramar på dina bilder?

2011-05-16 | 09:38:03
Bloggadress: http://nattuchan.blogg.se/
johanna säger:

??? undrar med

2011-05-17 | 16:13:22
Bloggadress: http://www.50lappen.se
C säger:

Förlåt för sent svar! Men till Natalie och Johanna: jag använder mig av ett program som hete Photoscape. Älskar det! hur lätt som helst också att använda, sök på "photoscape free download" på google så ska ni hitta det ! Kram!

2011-05-18 | 14:21:06
Bloggadress: http://ciccela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback