BOKAT!

God kväll, sitter och funderar över min hårfärg. Ett vanligt ämne jag har i huvudet såhär års. Det är alltid kul med lite mörkare nyans till hösten, (men sen är ju allt är kul till hösten enligt mig), så jag funderar. Och funderar. Kommer inte så långt! Beror lite på hur mycket lön jag får nästa vecka, kan jag bli seriös.

Hur som helst! Igår bokade vi faktiskt flygbiljetterna till Thailand! Det känns hur sjukt som helst!!! det har varit tal om den här resan i minst två år, så långt jag kan minnas! Tror det var Malin som kläckte det ur sig utanför Falafelvagnen vid kanalen, att hon minsann skulle besöka Hawaii efter skolan. Jag började bygga upp scenario efter scenario med oss på varsin surfingbräda o hawaiikransar, och vips så var jag med på reseplanerna. Hawaii blev det inte utan istället underbara Thailand. JÄVLAR vad jag vill åka nu!!!

Vad sägs?
Om det blir av måste jag höra med Jelena (frisör) först,
jag har ingen aning om vilken brun färg som passar mina hudtoner osv!

Gillar Nicole Richies mörka där uppe i mitten,
Jessica Biels till vänster längst ner och även
Rachel Bilsons ljusbruna i mitten här nere!
En mix kanske...? hm.


Kommentarer
Sis säger:

Bilson, absolut...du behöver lite mjukare färger tror jag....blir nog för kallt med det allra mörkaste =) men stöttar idén !

2009-09-18 | 12:44:09
Bloggadress: http://ciccela.blogg.se/
F A N C Y säger:

Extremt snyggt med de där lite mörkare, men det är ju en väldig skillnad mot vad du har nu! Vågar du så tror jag det blir skitsnyggt! Annars håller jag med syrran! :)

2009-09-18 | 17:56:40
Bloggadress: http://fanzo.blogg.se/
C säger:

aw, söta ni är! tror jag är rätt sugen på Bilsonfärgen ja, det blir lättare att likna min egen sen när det växer ut. Vill liksom ha brunt fast ändå i samma nyans som mitt eget, bara lite mer brunfärg! :d

2009-09-18 | 17:58:06
Bloggadress: http://ciccela.blogg.se/
F A N C Y säger:

Yeaay :D Det låter super med Bilson! När ska du göra det? Jag har bokat tid hos Malin nästa fredag, ska tona underhåret och lägga lite slingor för 200!!! :D

2009-09-18 | 18:00:23
Bloggadress: http://fanzo.blogg.se/
jenny säger:

nicole richie hade fin hårfärg där:)

2009-09-18 | 18:14:44
Bloggadress: http://bennyblogg.blogg.se/
Yuma säger:

Hej!

har en frågestund nu, ställ gärna en eller flera frågor! ♥

2009-09-19 | 15:00:26
Bloggadress: http://yuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback