Kreativitet

Hola! Nu har klockan gått o blivit mycket.. eller nja, egentligen väldigt lite till skillnad från gårdagens bravader! :P To sum up: Malin ville renovera sitt rum och handlade färg i måndags. Vägg- och takfärg. Detta satte vi igång med i tisdags vilket vi aldrig gjort förut, eller jo jag har provpenslat hos Emelie! Vi var ju så himla duktiga :) målade taket en gång, och väggarna vars två.

Tyvärr glömde vi helt bort att fota rummet som det såg ut innan, men ni som känner Malin vet ju hur det såg ut.. Väggarna var i någon ljus sandfärg, och en fondvägg som tydligen ska ha varit lattefärgad men som blivit svag olivfärgad? Ja, hur som helst så målade vi om hela rummet i vitt.

Och igår tillbringade vi 3,5 timme på IKEA och Malin shoppade loss som aldrig förr. Hon fick med sig en himla massa söta grejer. Svart skrivbord o stol, nya kuddfodral, nya tavlor, en stooor spegel, fina tygblommor o stor vas, nattduksbord, ett par lampor - ja det mesta!

För er som inte vet så hade Malin bara vita möbler innan. Så 02.48 inatt var vi nästan klara med rummet... då körde jag hem i en bil vars dörrar frusit fast så kallt det blev igår! Crazy... Sen idag sprang vi inom IKEA och så fick hon med sig det sista! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback