Det bästa sommarminnet

Givetvis kommer jag trotsa vintern som återvände, och enbart tänka tillbaka på sommaren som gick. Det var en fantastisk sommar! Vädret var fint och vi gjorde så mycket mysigt hela sommaren. Ett av mina favoritminnen är från en väldigt varm sommardag, Emelie och jag tog bilen och körde mot Kullen, som ligger utanför Helsingborg.

Emelie hade fixat mat till oss i en mysig picknick-korg och badkläderna var med, just in case. För tanken var väl mer att vi skulle ha en mysig dag bland klipporna och klättra lite, vandra lite, besöka den där smala Silvergrottan som vi gjorde när vi var små.

Men på vägen till Silvegrottan hittade vi ett sååå mysigt ställe där vi kunde bada. Det var nästan idylliskt. Och det verkade som om ingen annan hittat det, iallafall inte den dagen, för av alla människor som var på Kullen var vi själva vid badplatsen. Vi tog på oss badkläderna och la oss på de svarta och varma klipporna, solade, badade, solade, badade - och bara njöt av livet. Det var underbart!

Efter några timmar där fick vi dock besök av en liten Jack Russel som hoppade i vattnet från klipporna, och sin matte efter. Det var verkligen den mysigaste dagen i somras! Dit ska vi även denna sommaren, och vi ska ta med oss våra vänner för den platsen måste besökas.
Jag längtar!!

















Ser det inte helt fantastiskt ut?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback