Oh, Backstreet Boys

Hej igen!

Nu är vi hemma efter en lång och underbar eftermiddag o kväll. Kom in till Köpenhamn, tog ett par goda öl och cider inne på O'learys på stationen i Köpenhamn, och sen tog vi tåget vidare till Valbyhallen. Kön var MEGALÅNG när vi kom, men den rörde sig snabbt och vi kom ganska smidigt in. Toabesök, garderoben och sen på plats. Det var en väldigt liten arena, tror det var drygt 6000 därinne? Det var riktigt kasst med syre där inne och folk svettades långt innan konserten började. MEN sen när den var igång var det värt det, såklart! :)

Vi stod inte så långt fram men såg ändå bra eftersom hallen var ganska liten, har fått en del bilder men de flesta är korniga för att vissa fulla danskar inte kunde låta min kamera va där uppe i luften... haha!

Det var en helt fantastisk upplevelse, trodde faktiskt aldrig att jag skulle se BSB live, har aldrig slagit mig att de skulle komma hit förrän nu i höstas då vi beställde biljetterna. Deras inövade danser är så jäkla kul att de fortfarande kör med, åååh nostalgi! UNDERBART!


Finns meeer på facebook!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback