HOMELAND SEASON 3

Ikväll är det äntligen dags för premiären av säsong 3 av Homeland. Jag började se serien i våras och hann se färdigt både säsong 1 och 2 under två veckors tid. Jag kunde absolut inte slita mig. Nu är det äntligen premiär för tredje säsongen och jag har bestämt mig för att se den på tv, mycket mysigare att ha något att följa så en gång i veckan, tycker jag! Malin har dessutom precis börjat se första säsongerna så när hon är klar kan hon haka på och se tredje säsongen. Tror det blir en grymt spännande höst!
 
Kevin är på ishockey ikväll med killarna och jag laddar upp med levande ljus och kaffe, försöker hålla mig vaken till 21:45 då Homeland börjar. Har tagit Ipren som inte hjälpt mot huvudvärken så jag vet inte riktigt vad mer jag kan göra.. är så trött på huvudvärk. Har vilat hela dagen och kommer säkert somna direkt när avsnittet är slut.
 
 
Finns inget mysigare än levande ljus kalla höstkvällar!

Kommentarer
Fanny säger:

Vad tyckte du? :) Jag blev lite besviken! Hände ju typ ingenting, och sen bara samma sak igen med att de skyller på hennes sjukdom! Hoppas det blir bättre och mer spänning!!

Miss you!

2013-09-30 | 23:48:31
Bloggadress: http://fanzo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback