Träningssugen!

Nu är det verkligen dags för mig att sova, det har varit en lång dag eftersom jag var uppe redan vid femtiden. Imorgon börjar jag däremot klockan 14 men har en del saker att fixa innan jag börjar jobba. Dels så tänkte jag starta dagen med träning och sen har jag fått en kallelse till en träff med specialistsjuksköterska och därefter en läkare, för att följa upp min allergiastma som utvecklades i våras! Jag känner ingenting utomhus nu längre, men vid ansträngning känns det ibland. Och hos mina små hårbollar hemma hos mamma :(. Men vi får se vad de säger nästa vecka, ska bara till lab imorgon och ta prover!

Jag är så oerhört träningssugen just nu, längtar till imorgonbitti trots min träningsvärk sen tidigare i veckan. Bara att köra på, bästa sättet att få bort träningsvärk är ju att träna mer :P!

Hörs imorgon mina vänner, hoppas ni sover gott. Jag ska hoppa ner under täcket nu med dubbla lager och joggingbyxor, iskallt i lägenheten! Och så ska jag slå en pling till min kärlek och säga hej.

Sov gott ♥

Ni vet den där senaste låten med Adele, Set fire to the rain, den hörde jag i en remix idag. Herregud vad bra! Så härlig! Den ligger nu i min träningslista inför morgondagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback