Vardagslyx

Jul jul juuul! Massa mys på gång nu, igår var det lussebullsbak och idag var det lussebullskäk. Hanna bjöd på glögg och vi satt bänkade i soffan, Elin, Jacob, Anna, Hanna, Fritte och jag! Det var tydligen HV71 som spelade idag, och det måste man tydligen se och man måste också hålla på det laget. Som ensam skåning i soffan fick jag ge mig, inget Zlatantittande för min del! Men när klockan slog nio var det såklart Grey's, anledningen till denna myskväll. Lika bra och spännande avsnitt som vanligt - sista nästa vecka! Jättejobbigt att behöva vänta till våren.

Nu måste jag nog lägga mig, eller åtminstone börja göra mig klar. Är alltid så seeeg! Kan inte lägga mig i tid. Men jag tänkte försöka träna på morgonen innan skolan imorgon så det behövs en del sömn. Har tränat tre eftermiddagar nu men det är så segt efter skolan så tänkte prova innan! Frågan är om jag lyckas överge mitt fantastiska duntäcke.. det är faktiskt en utmaning varenda morgon. Ni förstår nog inte så skönt det är! Jag är så frusen och mitt iskalla golv är fruktansvärt om morgnarna. Men ja - träning var det!

Sov gott mina vänner, hörs imorgon såklart! ♥



Min utväxt är så mörk nu, måste göra något åt det! Ska ta tag i det! Frågan är bara om jag ska fortsätta vara ljus eller försöka få tillbaka min egen hårfärg?


Var bara tvungen att smygfota Jacob idag i skolan. Oavsett vilken färg han har på strumporna så matchar han allt annat till. Gotta love it!


ÅRETS FÖRSTA GLÖGG!


Vardagslyx med fina vänner :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback