Åh denna underbara sommar!

Heeej!
Kvällen hos Malin igår blev så lyckad! Drinken vi gjorde var som sagt Strawberry Daquiri och den blev så himla god! verkligen =) smaken var precis som den Emelie och jag drack det året vi valde att festa i Sunny Beach.. och det är den som smakat bäst av alla olika daquiris jag smakat. Malins drink var alltså väldigt nära gränsen till så god =). Vi dansade och skålade och hade bara en så mysig och rolig kväll! När vi bestämde oss för att ta tag i dansandet på riktigt tog vi bussen in till stan och mot Hipp. Emelie och Fancy var så trötta så de valde att gå hem istället men Malin och jag fick dansat av oss lite till.



När klockan hade blivit kvart över två beställde vi en taxi till Bunkeflo för att sova hos Malin men hamnade istället hemma hos Tobbe (Lindgren) på Annestad där det bjöds på en mycket trevlig och pratsam efterfest, även där dansades det!

Halvfem var vi klara och började vandra hemåt, och det var längesen vi hade en riktigt lyckad helkväll inklusive den ljusa och mysiga sommarmorgonen som kommer till. Så jäkla mysigt att vandra hem och snacka snacka snacka för att sen ha nyktrat till lagom till sängen. Ja, det var precis en sån kväll som behövdes för att känna att det verkligen är sommar nu. Vi är färdiga med skolan och det är nu vi bara ska njuta! Njuta av att tjäna pengar, av varandra och förhoppningsvis av värmen! Tack mina fina vänner ♥.



Morgonsolen var uppe när vi vandrade hemåt och den värmde verkligen.
Mys mys mys!



Kommentarer
H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ] säger:

söta bilder! :D

2009-06-27 | 20:21:46
Bloggadress: http://esth.blogg.se/
H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ] säger:

:)

Hoppas att du har haft en bra dag

2009-06-27 | 20:30:17
Bloggadress: http://esth.blogg.se/
H A I D I J A K O B S S O N säger:

Hej, Vad ska du hitta på idag ? ♥

2009-07-07 | 12:26:18
Bloggadress: http://haaiidi.blogg.se/
Kristin säger:

Vilken fin header du har =)

2009-07-12 | 18:00:17
Bloggadress: http://liddie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback